sylwus34 08.03.17, 16:59 swiatlopana.com/7400/kim-jestes-wiadomosc-dla-wszystkich-kobiet/ Z okazji Dnia Kobiet😊 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguar Re: Kim jesteś? 08.03.17, 17:17 Dziękuję bardzo. Ale chciałabym się jeszcze upewnić czy jestem warta więcej niż zawartość mojej macicy? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Kim jesteś? 08.03.17, 18:50 Dawno temu, acz byłam już na świecie, na mszy w kościele w moim rodzinnym mieście ksiądz poprosił z ambony, by kobiety mówiły "Panie, nie jestem GODZIEN", bo "godna" brzmi jak "głodna". Ja, kobieta, jestem GODZIEN. A nie, pardon, NIE jestem GODZIEN w dodatku. Nic tak nie wzmocniło mojego poczucia własnej wartości jak pożegnanie się z tą instytucją. Światło Pana... dzięki, światło PANI poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Kim jesteś? 08.03.17, 19:25 A co tu rozumieć. Strona związana z najbardziej antykobiecą (może poza Braćmi Samcami) organizacjią w Polsce, zamieszcza filmik obwieszczający nam, jakie to jesteśmy ważne i wiele warte. Coś jakby mi szef, który nie płaci mi nadgodzin, ględził, jakim to jestem cenionym pracownikiem. A niech idzie do diabła, albo mi pokazuje na co dzień, że mnie ceni, albo niech zamknie twarz i się nie ośmiesza. Ale rozumiem, że mam się zachwycić, bo ładna melodyjka w tle i w ogóle tak w stylu Coelho, ach i och jak wzniośle. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kim jesteś? 08.03.17, 19:07 Może to komu co pomoże, ale dla mnie nawiedzone do niestrawności. Mimo to dziękuję za dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kim jesteś? 08.03.17, 19:49 W porzo tylko czy musimy mieszać do tego istoty nadprzyrodzone? Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Kim jesteś? 08.03.17, 21:51 Boga nie ma, więc to bez sensu. Żebym nie wiem jak się wysilała takie "przekazy od Boga" postrzegam tak: ktoś mnie próbuje oszukać, pewnie chodzi o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś