beverlyja90210 11.03.17, 10:44 Ogladałyście? Jestem po pierwszym odcinku i nudddaaa ale ma dobre opinie i nie wiem czy brnąć dalej? Jakie wasze odczucia? daelj si rozkreca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Top of the Lake 11.03.17, 11:20 Jeśli liczysz na to, że będą strzelaniny i romanse w każdym odcinku, to nie. To nie tego typu serial. Ale klimat mega. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Top of the Lake 11.03.17, 11:21 Obejrzałam cały sezon i dałam mu 3/6 punktów w moim prywatnym rankingu Wg mnie strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Top of the Lake 11.03.17, 12:00 beverlyja90210 napisała: > Ogladałyście? Jestem po pierwszym odcinku i nudddaaa ale ma dobre opinie i nie > wiem czy brnąć dalej? Jakie wasze odczucia? daelj si rozkreca? Oglądałam. Jeden z najlepszych seriali. Ale nie spodziewaj się szybkiej akcji,gonitwa,poscigow. Tu fabuła toczy się wolno,wszystko dojrzewa w czasie. Ale to w tym serialu jest moim zdaniem najbardziej wstrząsająca scena gwałtu. Warto wytrwać. Ten serial jest inny nuż wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Top of the Lake 12.03.17, 11:16 Oglądała. Niezły, specyficzny, ale do grona najlepszych seriali ever bym nie wrzucała. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Top of the Lake 12.03.17, 11:59 Mnie się bardzo podobał. Spróbuj może jeszcze jeden odcinek. To, że serial ma dobre opinie nie znaczy, że trafi w nasz gust. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Top of the Lake 12.03.17, 13:32 Sama jesteś nuda Serial jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: Top of the Lake 13.03.17, 08:30 Muszę przyznać racje, serial "inny" ale bardzo dobry, takiego zakończenia o ja się nie spodziewałam. Szkoda, ze tylko 6 odcinków Odpowiedz Link Zgłoś