Dodaj do ulubionych

Poimprezowo

26.03.17, 12:11
No byla wczoraj nasiadówka. Byli goscie, zarelko, napoje, gry, gadanie...
W efekcie chlop dziś umiera big_grin ja mam z jednej strony ubaw, z drugiej w porze obiadowej planuje okrutnie wywalic go z wyra i zagonic do zycia.
Jak postepujecie ze skacowanym malzonkiem?

Ps. Tak, wiem, trzy czwarte mezow nie pije wiec kaca nie miewa.
Obserwuj wątek
    • kochamruskieileniwe Re: Poimprezowo 26.03.17, 12:14
      Ja byłabym bezlitosna... Wywalić z wyra i zagonić do obowiązków codziennych.
      Ty jakoś musiałaś...
      Ale ja serca nie mam.Bezlitosna jestem. (w takich przypadkach)
      • dziennik-niecodziennik Re: Poimprezowo 26.03.17, 12:15
        Ja nie pilam, to mi latwiej wink
        • kochamruskieileniwe Re: Poimprezowo 26.03.17, 12:23
          Wiesz, ja to niepijąca jestem, może dlatego litości nie mam.
          No dobra... dałabym się wyspać i jajecznicę na śniadanie zrobiła. Ale potem - no nie ma bata.
    • kouda Re: Poimprezowo 26.03.17, 12:15
      Robie mu solanke, nic lepiej na nogi nie stawia i litosciwie daje dojsc do siebie smile
    • edelstein Re: Poimprezowo 26.03.17, 12:16
      Moj nie zna pojecia kaca,dla mnie rzecz niewytlumaczalna,po najwiekszej balandze wstaje rzeski jak skowronek,mloda cebulka na wiosne.Warunek,musi spac przytulony do butelki z wodatongue_out
    • inguszetia_2006 Re: Poimprezowo 26.03.17, 12:23
      Witam
      Daj mu witamin i napój elektrolitowy. Bez tego będzie się męczył, biologii nie przeskoczysz. Byłabym dziś dobrą żoną jednak. Ludzkie paniskowink
      Pzdr.
      Ing
      • mariola233 Re: Poimprezowo 26.03.17, 12:49
        Ja daję się wyspać, leży cały dzień w łóżku i obiad podaję
    • miss_fahrenheit Re: Poimprezowo 26.03.17, 13:05
      Odpuściłabym. Jako i mnie odpuszczano wink
    • milva24 Re: Poimprezowo 26.03.17, 13:22
      Mój od czasów studenckich kaca nie miewa. To już mnie w czasach przeddzieciowych częściej się zdarzało i dlatego litosciwie pozwoliłabym dojść do siebie.
    • konwalka Re: Poimprezowo 26.03.17, 13:25
      daje pospac i alca zelzer; ulegam zbolalemu spojrzeniu i blagalnemu:kotku, zjeby potem, prosze
    • eulalia_bardzo_przecietna Re: Poimprezowo 26.03.17, 13:29
      Bez jaj. Jak ma kaca po imprezie na ktorej równo razem balowaliscie, to za co chcesz go ukarać?. Ja bym dostala szalu jakby mnie ktos tak potraktowal.
      • dziennik-niecodziennik Re: Poimprezowo 26.03.17, 14:14
        Skad wniosek ze chce go karac??
    • cosmetic.wipes Re: Poimprezowo 26.03.17, 13:38
      Otaczam czułą opieką az do wydobrzenia. Mogę sobie na to pozwolić, gdyż to ja częściej miewam kaca i jestem wtedy zaopiekowana tongue_out
    • volta2 Re: Poimprezowo 26.03.17, 13:39
      mój nie umiera po nasiadówkach tylko po regularnej pijawie.
      rano zazwyczaj jak już się obudzi, to idzie albo pod prysznic albo biegać, albo w odwrotnej kolejności.

najczęściej do życia wraca bardzo aktywny.

jedynymi efektami chlania jest osłabiony apetyt i zwiększona ilość wypitej herbaty
    • mamolka1 Re: Poimprezowo 26.03.17, 14:06
      Jak się chłopu zdarzy to na drugi dzień siedzi zamknięty w sypialni i nie przeszkadzam w dochodzeniu do siebie ale nie leczę - cierp ciało jak chciało 😉( jak mnie się zdarzy to rodzina traktuje mnie w ten sam sposób - ale przyznam że dochodzę do siebie szybciej 😉)... Leczyłam syneczka ukochanego jak już mógł ale wprawy nie miał..😜
    • 18lipcowa3 Re: Poimprezowo 26.03.17, 22:16
      pozwalam zdychać czyli spać, on mi z resztą też

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka