Dodaj do ulubionych

Olejek z oregano

21.04.17, 08:58
Znacie to cudo i jego właściwości? Zamierzam zakupić ale są duże różnice cenowe i nie wiem której firmy warto, możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • leokadia35 Re: Olejek z oregano 21.04.17, 16:08
      Idź do zielarskiego tam ci wszystko powiedzą
    • fikus_na Re: Olejek z oregano 21.04.17, 17:08
      Mam w kapsułkach, firmy Swanson.
    • princesswhitewolf Re: Olejek z oregano 21.04.17, 17:17
      no dobry do smarowania na grzybice, ale bo ja wiem czy doustnie cos toto daje...
    • magic.marker Re: Olejek z oregano 21.04.17, 20:54
      Olejek z oregano znam na candidę w jelitach. I wolne rodniki przy okazji zwalcza podobno.
      Firm dwóch znam: Now i Solgar. Oba w kapsułkach.
      • schiraz Re: Olejek z oregano 22.04.17, 23:55
        Działa również na pasożyty. I pewnie na jeszcze coś. Kupując patrz, żeby był 100%oregano a nie 20% oregano a reszta to oliwa z oliwek. Takiego czystego nigdy nie używaj bezpośrednio doustnie lub bezpośrednio na skórę - należy go rozcieńczyć wodą lub oliwą. Na skórę działa odkażająco, jest pomocny w zwalczaniu trądziku, trzeba go jednak dodawać do kremu lub oliwy i dopiero smarować. Doustnie też działa odkażająco - zwalcza pasożyty, grzybicę.
    • rosapulchra-0 Re: Olejek z oregano 23.04.17, 00:46
      Ja używam na włosy, bardzo pomocny.
    • kondolyza Re: Olejek z oregano 23.04.17, 08:09
      wlasciwosci juz dziewczyny pisaly,wiec nie bede powtarzac. dziala. znam przyklady osob ktorym spadaly przeciwciala po kuracji np dotyczace przewleklych zakazen-borelia, jersinia, wskazniki zapalne, wskasniki przeciwcial w chorobach autoimmuno oraz pasozytnicze.

natomiast uwazaj na przypadkowe zakupy w zielarskim-bo poza dobrym skladem suplement powinien byc tez czysty,nieskazony,bo to niestety nie lek. więc polecam firmy ktore są pewne: solgar,dr Best, Now, Swanson

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka