kkalipso 04.05.17, 13:26 Myślałam że będą chować a tu proszę. Jednak dziewczynka, Klara. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:31 Oj, po gratulacjach tez mial byc usmieszek Zawsze jest usmiech, gdy taka dobra nowina, narodziny dziecka to swietny news Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:31 Juuuuużż??? Jezusicku, zycie mi ucieka! Przeciez dopiero co oglaszali. Czas biegnie zdecydowanie za szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:34 To prawda. Sama niedawno w ciąży byłam a już klocka 7 kg. noszę. Uwielbiam te chwile, dni po szczęśliwym rozwiązaniu. Pewnie są w siódmym niebie. Fajnych rodziców będzie miała mała Klara. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:33 o jessu tylko nie lewandowskie royal baby Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:36 Chowac?przeciez Lewandowska zyje z celebryctwa,stala sie expertka od dzieci zanim zdazyla urodzic.Lewandowski natomiast oglosil zaplodnienie przed wielotysieczna publicznoscia na stadionie(pomijam transmisje w tv). Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:38 no i co z tego? Taki zwyczaj niepisany, tak samo, jak "kołyska" po urodzeniu dziecka, albo serduszko (dedykacja bramki dla ukochanej). Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:39 To z tego,ze gdyby chcieli chowac to nie trabiliby o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:42 "trąbili"? nie przesadzasz ? Ani Lewandowski nie ogłosił ciąży na drugi dzień po zapłodnieniu, ani nie widziałam, żeby nadmiernie etapowali w mediach ciążą (ale może to ja niezbyt się interesowałam plotkarskimi tabloidami). Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:51 Wystarczylo wejsc na gazeta.pl.jak nie dieta ciezarnej,to cwiczenia ciezarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Jest i Ona 04.05.17, 15:41 A co miala wrzucac? Dieta dla czarnoskorych? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 16:41 Widze,ze mamy fanke faktycznie z tym co sie ma na talerzykow trzeba sie podzielic z calym swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Jest i Ona 04.05.17, 17:07 Jaką fankę. Serio nie wiesz jak to działa? Lewandowska wrzuci posta na instagrama czy FB, a z tego plotkarskie strony czy czasopisma zrobią 5 artykułów. Jak policzysz to razy liczbę wszystkich plotkarskich mediów to potem masz wrażenie, że wyskakuje z lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:49 Mam gleboko w ...dziecko lewandowskich,dzieci sie rodzi na peczki kazdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:51 edelstein napisała: > Mam gleboko w ...dziecko lewandowskich i oczywiście musiałaś ogłosić to całemu światu, niczym celebrytka Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:54 WOW, nie wiedzialam, że są jakieś ograniczenia w korzystaniu z forum, które kraje zablokowały u siebie dostęp do ematki ? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 14:11 Jak wiadomo caly swiat zna polski i wchodzi na ematke,by przeczytac co napisala edel Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Jest i Ona 04.05.17, 14:12 Jak na osobę niezainteresowaną to coś dużo tu twoich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 14:16 W domu cie nauczono,wychodzic w połowie rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jest i Ona 04.05.17, 14:26 a ty będzie dyskutować tutaj do śmierci czy jednak zakończysz rozmowę w pewnym momencie ? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 14:28 Poki co nie widze powodu jej zakonczyc,ale ty mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Jest i Ona 04.05.17, 15:56 W domu mnie nauczono rozmawiać na tematy, w ktorych mam cos do powiedzenia. A ty rzucasz sie jak kura na koguta 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jest i Ona 04.05.17, 16:39 Czytanie nie jest twoja mocna strona nie spodziewalam sie po tobie czegos inteligentnego Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jest i Ona 04.05.17, 13:45 No tak tylko po tym jak sprytnie udało im się zachować dość długo Ani ciążę w tajemnicy i potem unikali rozmów/wywiadów na ten temat tak i zdjęcia dziecka nie spodziewałam się w dniu narodzin za nic. A tu miła niespodzianka zachowali się jak ludzie nie snoby. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Jest i Ona 04.05.17, 15:55 kkalipso napisała: A tu miła niespodzianka zachowali się jak ludzie nie snoby. Buhahaha!!! Dawno się tak nie uśmialam..... > Odpowiedz Link Zgłoś
isleen_a Re: Jest i Ona 04.05.17, 16:50 kkalipso napisała: > A tu miła niespodzianka zachowali się > jak ludzie nie snoby. > Zachowali sie jak ludzie chcacy sie pochwalic wlasnym dzieckiem Pamietam jak ksiezna Kate, po urodzeniu pierwszego dziecka, pokazala je wszystkim. Co niektorzy sie zachwycali, ze ona taka ludzka bo w (chyba) dobe po porodzie odwazyla pokazac swoja nieidealna figure... alez co ona miala zrobic z brzuchem? Wciagnac ?? Litosci Odpowiedz Link Zgłoś
vaikiria Re: Jest i Ona 04.05.17, 14:27 Rozważaliśmy przez chwilę imię Klara, jak dobrze, że ostatecznie wypadło z listy... Przeczuwam wysyp małych Klar. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Jest i Ona 04.05.17, 14:51 Jakoś tak czułam,że to dziewczynka. I piękne imię Klara. Super życzę im wszystkiego dobrego i ogromne gratulację. Ależ ta mała będzie rozpieszczana I śliczna będzie jak rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jest i Ona 04.05.17, 15:08 bardzo prawdopodobne było że to bedzie corka. Bedzie bum na Klary. Dla Lewandowskich gratulacje, niech im zdrowa rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Jest i Ona 04.05.17, 15:22 Zdrobnien ładnych brak, imie dosc twarde, ale dobre i w Polsce i w Niemczech. popularności porownywalnej do Poli, Oli nie przewiduje... Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Jest i Ona 04.05.17, 17:24 Klara Lewandowska .... toz to niektórym sie język połamie Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Jest i Ona 04.05.17, 15:51 Że to będzie dziewczynka i Klara czytałam już w marcu w necie. Nie wiem co was tak dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jest i Ona 04.05.17, 16:01 Dziwic to nie dziwi, ale to juz nie mozna cieszyc sie z czyjegos szczescia? Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Jest i Ona 04.05.17, 18:53 Rozumiem plotkowanie o dzieciaku, ale zeby od razu wyjeżdżać z wielkiej litery to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Jest i Ona 04.05.17, 20:07 No. Prawie jak royal baby. Gdzieś wyżej nawet jest porównanie do księżnej Kate. Tyle, że w przeciwieństwie do lewych, rodzina królewska nie wyłazi z każdej lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jest i Ona 04.05.17, 21:30 Fajnie jak rodzą się dzieci. Fajnie jak trafią się mąfrym rodzicom. Życzę Lewandowskim, żeby byli mądrymi rodzicami. Malutka będzie miała wszystko, plus ochroniarzy. Oby nie była medialnym dzieckiem a miała dobre, spokojne dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś