Dodaj do ulubionych

Plebiscyt.

02.06.17, 11:45
Kto jest za tym bym odeszła z forum? Organizuję mały plebiscyt.
Zasady.
Każdy nick ( głosy nicków bez historii forumowej i młodsze niż 6- miesięcy nie będą rozpatrywane) ma prawo do jednego głosu.
Pod tym postem każdy głosujący pisze "za odejściem" lub "za pozostaniem".
Plebiscyt będzie ważny i obligaotryjny jeżeli ważnych głosów będzie nie mniej niż 30.
Głosowanie kończy się w Zielone Świątki o godzinie 11.00 czasu polskiego.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • wolveryana Re: Plebiscyt. 02.06.17, 11:53
      A jeśli większość będzie za odejściem, to kiedy wrócisz pod nowym nickiem?

Jak dla mnie - możesz zostać, nawet lubię cię czytać, chociaż raczej w dyskusję się nie włączam.
    • snakelilith Re: Plebiscyt. 02.06.17, 11:53
      Przestali ci już odpowiadać, że tak żałośnie żebrzesz o uwagę?
    • cauliflowerpl Re: Plebiscyt. 02.06.17, 11:54
      Wazny i obligatoryjny, tia.
      Ale zeby nie bylo gadania "to trzeba bylo isc na wybory": za odejsciem.
    • isa1001 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:01
      Mam kilkuletnią historię forumową i głosuję: IDŹ SOBIE STĄD!
    • paskudek1 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:01
      wiesz co - zwisasz mi i powiewasz kalafiorem u sufitu smile możesz sobie zostać, możesz sobie pójść. Nie wzbudzasz we mnie aż takich emocji smile
    • zuleyka.z.talgaru Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:06
      Idź i niech wróci poczciwy gazeta_mi_placi w wersji kąśliwej i męskiej smile
      • lady-z-gaga Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:22
        o, dokładnie to samo pomyślałam
        nie dam głowy za to, czy pisały tam różne osoby, czy jedna, ale w różnych stadiach choroby smile moim zdaniem to były różne osoby na przestrzeni lat, i nie chodzi mi o poziom trollowania, ale o różnice inteligencji widoczne gołym okiem
        jedna z wersji Gazety była całkiem niezła i ta mogłaby wrócić
        • zuleyka.z.talgaru Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:29
          Wydaje mi się, że tam były różne osoby smile ale była jedna męska wersja kąśliwa i sarkastyczna i ta by mogła wrócić.
      • bialeem Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:35
        Ale gazeciak, to serio serio baba. Nawet fotki gdzieś widziałam na jakimś blogasku. W sumie gazeciakowi nawet login na upartego można przywrócić. Też go wolałam.
        • princesswhitewolf Re: Plebiscyt. 02.06.17, 22:52
          nie wierze. To musi byc facet.
          • merejd Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:44
            princesswhitewolf napisała:

> nie wierze. To musi byc facet.

No.
            Takie zwroty: 'obszczywac sie' czy 'smarki' to nawet do plci zenskiej ''nie pasuja''.. powaznie smile
            • bialeem Re: Plebiscyt. 03.06.17, 00:01
              Feministki jego mać. Płci żeńskiej nie pasuje. Witki opadają.
              • merejd Re: Plebiscyt. 03.06.17, 00:10
                Wzielas to zbyt doslownie wink
                Czytajac podobne cytaty to tylko moje subiektywne, ulotne wrazenie.
          • bialeem Re: Plebiscyt. 03.06.17, 00:01
            Musi... bo?
            • krecik Re: Plebiscyt. 03.06.17, 11:31
              Bo twoje twierdzenie, ze jest kobieta w zaden sposob nie jest bardziej wiarygodne. Rownie dobrze Kaziu moze napisac, ze jestes rozwodka z piatka dzieci, kazde od innego ojca, bo widzial to na jakims blogasku.

Ag
              • nathasha Re: Plebiscyt. 03.06.17, 11:35
                jak dla mnie to wychodzi z tego co pisze: nie znam ani jednej kobiety, chyba ze to bylby ktos kto nigdy z inna kobieta nie mial do czynienia i jest odciety od swiata siedzac zamkniety w wiezy, ktora uwaza ze fizjologia u wszystkich kobiet jest taka sama - jemu sie cos takiego raz po raz wyrywa.
                • kira02 Re: Plebiscyt. 04.06.17, 22:18
                  Dokladnie, kobieca fizjogia jest mu obca- to nie moze byc kobieta.
      • letnia_noc Re: Plebiscyt. 03.06.17, 11:25
        zuleyka.z.talgaru napisała:

> Idź i niech wróci poczciwy gazeta_mi_placi w wersji kąśliwej i męskiej smile

Na przyklad: gazeta_mi_placi2 ?
    • manon.lescaut4 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:09
      Zabawne, bo właśnie chciałam założyć topik w stylu " Kogo z kontrowersyjnych użytkowników forum lubicie?" i pomyślałam o Tobiesmile
      Wydajesz się być osobą, która ma swoje poglądy, niekoniecznie jako całość mieszczące się w jakieś z gory ustalone ramy. Nie wstydzisz się pisać o dość wstydliwych sprawach jak romans z żonatym i o fizjologicznych szczegółach kwestii wykorzystania go jako dawcy nasieniasmile
      I, co bardzo ważne na tym forum, nie wdajesz sie w pyskowki i przelewanie jadu i nie trzymasz urazy, gdy w jednym wątku z kimś się nie zrozumiesz, to nie przenosisz tego na inne dyskusje.
      Podsumowując: zostać, zostać.
      • pade Re: Plebiscyt. 03.06.17, 11:09
        Nie przenosi? Aha, od kiedy tu jesteś?
    • lady-z-gaga Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:24
      zniknij, albo przestań ściemniać, zrób coming out i zacznij nowe forumowe życie big_grin w obecnej postaci jesteś nie do strawienia
    • zlababa35 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:32
      Pozazdrościłoś pewnej forum w niedawnej uwagi forum i wpisów na 337 postów? Bejbe, cokolwiek napiszemy i tak tu zostaniesz wink.
      • zlababa35 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:33
        Forumce miało być. Mój telefon nie zna takiego słowa wink.
      • bergamotka77 Re: Plebiscyt. 03.06.17, 15:44
        Jakie 337? O nie, wpisów było dwa razy tyle tylko połowa poleciała. Gazeta vel kaznodzieja niech zostanie of kors. Bez takich osób nudno by tu było jak flaki z olejem wink
        • kira02 Re: Plebiscyt. 04.06.17, 22:19
          Trzeba bylo tak od raazu, ze to nie zadne pozeganie, tylko wolanie o uwage ;P
    • mamma_2012 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:33
      Jesteś nudne, ale nieszkodliwe. Wybór należy do ciebie.
    • kkalipso Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:37
      Zostań gdzie tam będziesz chodził....
    • iwles Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:38
      Na czym polega ważność głosu ?
      Regulamin poproszę.
    • hermenegilda_zenia Re: Plebiscyt. 02.06.17, 12:39
      Widzę, ze następny po bergamocie co obiecuje i nie spełnia. Idź i nie wracaj
    • aguar Re: Plebiscyt. 02.06.17, 13:22
      Za pozostaniem. Ja Cię lubię.
    • kropkaa Re: Plebiscyt. 02.06.17, 13:47
      Oczywiście, że zostań.
      Tylko ten poprzedni nick lepszy był. Nie możesz wrócić do Gazeci?
    • kaz_nodzieja Re: Plebiscyt. 02.06.17, 15:47
      Na razie głosy są wyrównane.
      • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Plebiscyt. 02.06.17, 18:46
        Ja jestem za powrotem gazety, da sie?
        • bialeem Re: Plebiscyt. 02.06.17, 19:15
          Da. Usunęła, ale jak na forum@ napisze, to można przywrócić. Ja jestem za!
    • niennte Re: Plebiscyt. 02.06.17, 15:50
      A bądź sobie wink
    • lelija05 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 16:01
      Nie idź, nudno będzie.
    • aka10 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 16:01
      Mozesz odejsc, ale i tak wiadomo, ze tylko zmienisz nick. Udajesz kogos, kim nie jestes, produkujesz cala mase postow tego samego typu.
    • 21mada Re: Plebiscyt. 02.06.17, 16:38
      Zostań! Jesteś jedyną normalną osoba na tym forum. Piszesz szczerze, to co masz na sercu i nie kreujesz się na kogoś kim nie jesteś.
      • dziennik-niecodziennik Re: Plebiscyt. 02.06.17, 16:45
        Buhahahahahahaha big_grin
        • 21mada Re: Plebiscyt. 02.06.17, 22:41
          Chodzi mi o to, że kaz-nodzieja nie kreuje się na wąską specjalistkę z idealnym życiem. I czesto pisze, to co inni myślą, ale w życiu nie powiedza głośno.
          • 21mada Re: Plebiscyt. 02.06.17, 22:48
            A w ogóle to nie rozumiem, dlaczego tak wiele osób wprost nie potrafi uwierzyć że kaznodzieja to kobieta. Bo nie rozczula się nad bobaskami i nie uważa że ciężarnym babom należą się przywileje. Niektórym nie mieści się w głowie, że można należec do jakiejś grupy i jednocześnie nie agitować za tą grupa. No jak to tak?
            • princesswhitewolf Re: Plebiscyt. 02.06.17, 22:53
              bo ja bym jednak wolala aby to byl facet. Jakos tak sie przywyczailam do tej opcji. Rozumiem, ze to moze byc kobieta ale niech pozostanie na potrzeby forumowe juz tym facetem.
              • 21mada Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:00
                Bo TY byś tak wolała? Buhahaha.
                • princesswhitewolf Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:39
                  >Bo TY byś tak wolała? Buhahaha.

czy naprawde jestes kolejnym polskim mlotem bez poczucia humoru bioracym wszystko jako honor szpada i ego?
                  Caly ten watek to wyglupy. Trzeba byc stuknietym by cokolwiek tu brac na powaznie.
                  • beneficia Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:57
                    >honor szpada i ego<

genialne big_grin
            • kropkacom Re: Plebiscyt. 02.06.17, 22:58
              Ty tak poważnie?
              • 21mada Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:02
                Że co poważnie? Jesteś kolejna, która uważa że kobietka powinna być słodka, a jak nie jest, to jest facetem?
                • kropkacom Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:09
                  Czyli ty na poważnie. smile

Nie, nie myślę, ze musi być słodka. W ogóle to co ma piernik do wiatraka? Gazeta nie jest nie słodki, ale jest obleśny. Obleśny w sposób jaki tylko facet może być obleśny. Jak czytam co pisze o seksie czy ogólnie o kobietach, dzieciach to widzę starego oblecha. Jestem pewna, że nie ja jedna. Blech...
                  • bialeem Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:47
                    Jak byłam młodsza, to się często udzielałam na forach komputerowych. Miałam neutralny login bez końcówki "a" i jakoś każdy przyjmował, że jestem facetem. Tak im było wygodniej. Przestałam wyprowadzać z błędu.
                    Gazeciak, to baba. W sumie kropkacom też nie brzmi zbyt kobieco. Jak byś się czuł gdyby ludzie mówili do ciebie uparcie per on lub ono? Tak to fajnie jest żyć w poczuciu wyższości na forum. Bo to gazeciak jest trollem, a nie kropek.
                    To: "Gazeta nie jest nie słodki, ale jest obleśny. Obleśny w sposób jaki tylko facet może być obleśny." jest najazd personalny paskudnego sortu. Mam nadzieję, że to kropka nie czuje się szczęśliwe, że komuś przywaliło, bo to o tym kropku by nie świadczyło za dobrze.
                    • princesswhitewolf Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:51
                      a pisalas z koncowka meska o sobie ( robilem bylem stalem)?
                      zapewne nie.

No to nie wiesz o czym temat

• bialeem Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:55
                        Wiem, pamiętam. I co z tego? Kiedyś spotkałam kogoś, kto mówił i sobie per te i tak się do tego wszyscy zwracali. Skoro gazeciak od kilku lat jest spójna, a wszyscy tak szanują tutaj innych, to czemu tego nie szanować?
                        • rosapulchra-0 Re: Plebiscyt. 03.06.17, 04:46
                          Spójna http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
                    • kropkacom Re: Plebiscyt. 03.06.17, 09:31
                      Nie wierzę, że to czytam. Niby dorosłe i inteligentne kobiety. Bez urazy. A może ty jesteś kolejnym gazetą, bo jakoś nicka nie kojarzę. Zresztą nieważne. Będę myśleć, że jaja sobie robicie. big_grin
                  • cauliflowerpl Re: Plebiscyt. 03.06.17, 08:33
                    Gazeciarz jest przede wszystkim podły.
                    Gardzę osobami, które zapamiętują (chociaż to to chyba ma teczkę na każdą użytkowniczkę) drażliwe dane napisane kiedyś tam, a potem wyciągają je, żeby zupełnie bez sensu, bez związku z tematem komuś dokopać.
                    A gdy robią to w momencie słabości "ofiary" to jest to, pardon maj frencz, zwykłe sku******stwo.
                    Nie dziwię się, że się lubią z Bergamotką - trafił swój na swego.
                    • nathasha Re: Plebiscyt. 03.06.17, 08:46
                      I jest klamca, wiec sugerowanie tego i tamtego tez jest wstretne, tym bardziej ze doskonale wie ze to nieprawda.
                    • pade Re: Plebiscyt. 03.06.17, 11:11
                      Otóż to!!!
                      Czyli głosuję za spadaj stąd.
                    • bergamotka77 Re: Plebiscyt. 03.06.17, 15:51
                      O kaznodzieja jesteś moim swojakiem według kalafiora. Szkoda ze nie widzi jak jej kumpelki z forum wyciągają różne rzeczy o foremkach i cytuja. Na czele z rosa która milion razy linkowala moje wątki sprzed kilku lat wink Dobrze, że nie zostałeś mężem jak to kiedyś rikiemu sugerowano smile OMG gdzie ja się tak ubawie jak tu big_grin
                • princesswhitewolf Re: Plebiscyt. 02.06.17, 23:37
                  >kobietka powinna być słodka, a jak nie jest, to jest facetem

ale wcale nie o to chodzilo w przypadku kaznodzieji czy slodki czy nie i tym podobnych stereotypow. Totalnie nie znasz historii sprawy Po prostu : czasem pisal o sobie jako "ona" czasem jako "on". Wiec kobitki tu zaczely mowic do niego per on. Czasem mowia per...ono
                  • kaz_nodzieja Re: Plebiscyt. 03.06.17, 09:34
                    Jestem ZA. Niedawno czytałam książkę o tych schorzeniu, ale odnoszącą się tylko do kobiet z ZA. Doszłam tam do fragmentu (pozostałe rzeczy też się zgadzały), że dziewczyny/kobiety z ZA nie czują się ani kobietami ani mężczyznami. Tyle w temacie.
                    • zona_mi Re: Plebiscyt. 03.06.17, 13:13
                      twoja przypadłość to z całą pewnością nie jest ZA.
                      Odejdź i nie wracaj pod zadnym nickiem.
                      • rosapulchra-0 Re: Plebiscyt. 03.06.17, 13:30
                        Zgadzam się w 100%.
                      • 21mada Re: Plebiscyt. 03.06.17, 14:18
                        Najpierw sama stąd idź. Jesteś tu od sprzątania forum z wulgaryzmów, a nie od mówienia innym jaką mają przypadłość, ani decydowania czy mają pisac na forum czy nie. Zreszta słabo się wywiązujesz ze swoich obowiązków, więc twoja obecność jest na tym forum zupełnie zbedna. Tęsnił nikt nie będzie!
                        • zona_mi Re: Plebiscyt. 03.06.17, 14:24
                          Ojej, jej, ale po mnie pojechałaś smile

A co do meritum - zdaje się, że sam kaznodzieja założył wątek plebiscytowy?
                        • tt-tka Re: Plebiscyt. 03.06.17, 15:54
                          21mada napisał(a):

> Najpierw sama stąd idź. Jesteś tu od sprzątania forum (...) Zreszta słabo się wywiązujesz ze swoich obowiązków, więc twoja obecność
                          > jest na tym forum zupełnie zbedna. Tęsnił nikt nie będzie!

Juz sobie poprawilas samopoczucie ? Jestes w stanie przyznac sie sama przed soba i przed nami do swojej beznadziejnosci? Innym zabraniasz oceniania, a sobie przyznajesz prawo oceniania innych ? I jeszcze na bezczela wypowiadasz sie w imieniu innych !, co znaczy "nikt", skad wiesz, ze nikt, konsultowalas ?

Jestes gotowa na przyjecie oceny ?
                        • rosapulchra-0 Re: Plebiscyt. 03.06.17, 16:12
                          Za tobą tym bardziej. Caaaaaaaaaaaaaałeeee forum big_grin
                        • dziennik-niecodziennik Re: Plebiscyt. 05.06.17, 11:25
                          "Jesteś tu od sprzątania forum z wulgaryzmów, a nie od mówienia innym jaką mają przypadłość, ani decydowania czy mają pisac na forum czy nie."

no przecież sam prosił żeby sie wypowiedziec! big_grin
                  • kropkacom Re: Plebiscyt. 03.06.17, 09:39
                    Nie, gazeta pisał jako facet, ale jak się pomylił to forumki miały ubaw. No bywa. Znaczy takie pomyłki. On po prostu wykorzystał sytuację, bo widział, że to przyciąga uwagę w jego stronę. Nie jest dla was obrzydliwe, że facet nie mający pojęcia o kobiecości (swoją wiedzę o kobietach opiera o tym co czytał na forach), pisze z pozycji kogoś kim nie jest? Bo sama zabawa formą mi nie przeszkadza. Przeszkadza mi to co pisze.
                    • snakelilith Re: Plebiscyt. 03.06.17, 11:19
                      kropkacom napisała:

Nie jest dla was obrzydliwe, że facet nie mający
                      > pojęcia o kobiecości (swoją wiedzę o kobietach opiera o tym co czytał na forach
                      > ), pisze z pozycji kogoś kim nie jest?

Obrzydliwe, obleśne i ewidentnie mizoginistyczne. Żadna kobieta tak nie pisze. Żadna. Tu na forum są też różne, ale są rzeczy, których kobieta nie przeskoczy, a kaznodzieja nie jest kobietą. Nawet gdyby 100 sfałszowanych zdjęć jako dowód powklejał. I niezależnie od światopoglądu i postępującego oportunizmu (pewnie dlatego upiera się ostatanio przy swojej kobiecej roli, bo mu wstyd być z takimi przekonaniami facetem, a kobiety uważa za bezwolne i służalcze idiotki), to naobrzydliwsze jest właśnie to brandzlowanie się kobiecą fizjologią.
            • kaz_nodzieja Re: Plebiscyt. 03.06.17, 09:36
              Uważam, że się należą, ale nie kosztem prywatnego pracodawcy i nie w sytuacji gdy jest kolejka do lekarza, bo w przychodni nie ma ludzi zdrowych, każdy jest "pokrzywdzony" i ewentualnie o kolejności przyjęć powinien decydować stan chorego, a nie to co ma w brzuchu.
              Tyle w temacie.
            • dziennik-niecodziennik Re: Plebiscyt. 05.06.17, 11:20
              "A w ogóle to nie rozumiem, dlaczego tak wiele osób wprost nie potrafi uwierzyć że kaznodzieja to kobieta."

bo doskonale pamietamy co gazeciarz wypisuje tutaj od lat i wiemy ze ma nie tylko rozjazdy poglądów, ale tez tożsamości big_grin
      • edelstein Re: Plebiscyt. 02.06.17, 17:25
        Wpis rokubig_grin buhahahaah
      • nickbezznaczenia Re: Plebiscyt. 02.06.17, 20:03
        Dobry żart tynfa wart!
      • rosapulchra-0 Re: Plebiscyt. 02.06.17, 20:08
        big_grin big_grin big_grin
      • sumire Re: Plebiscyt. 03.06.17, 09:42
        Żart tygodnia big_grin
        Przecież to wyimaginowana postać, specjalizująca się w ciskaniu guana w wentylator. Nic ponadto.
    • chicarica Re: Plebiscyt. 02.06.17, 16:42
      Odejdź. Chociaż podejrzewam że nawet jak dla picu teatralnie odejdziesz, to wrócisz w nowym trollwcieleniu. Tym niemniej żeby nie było że nie głosowałam...
      • rosapulchra-0 Re: Plebiscyt. 03.06.17, 16:14
        Ma w tym doświadczenie.

BTW, możesz mnie nadal nie cierpieć, bo ja się nigdzie nie wybieram tongue_out
    • dziennik-niecodziennik Re: Plebiscyt. 02.06.17, 16:45
      Odejdz i wroc w lepszej kreacji.
    • konsta-is-me Re: Plebiscyt. 02.06.17, 16:50
      Zrób coming out w końcu.
      Ustaw się w rzędzie z jedna płcią , bo to mnie dręczy wink
    • premeda Re: Plebiscyt. 02.06.17, 17:40
      No cóż jak nie ma szans na powrót Gazeci to se zostań, jak dla mnie robisz za maskotkę forum 😉
      • princesswhitewolf Re: Plebiscyt. 02.06.17, 22:54
        tez tak mowie. I nudno byloby bez niego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka