larencja 05.10.04, 16:35 Czy ktos moze zna link aby zobaczyc to zdjecie , podobno ukazala zdjecie swojego malucha upackanego w kupce prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keyleigh Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 05.10.04, 18:15 Podobno jest na jej stronie internetowej. Ja widziałam w jakiejś gazecie w sklepie z cyklu "Imperium" czy coś w ten deseń. Żałosne zachowanie. Zrobiła zdjęcie dzieciaka leżącego na brzuchu w kupie z dedykacją "Dla dziennikarzy". Rozumiem jej frustrację, ale myślę, że powinna się rozejrzeć za jakimś porządnym psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 05.10.04, 20:20 A jaki jest adres jej strony internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 05.10.04, 20:30 i zatrudnić kogoś do przewijania synka, skoro sama tego nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
mamitka Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 05.10.04, 23:24 moto.home.pl/strony/edytagorniak/glowna.php Tu jest link do listu pożegnalnego ponoć oficjalnego EG ale zdjęcia nie ma. Ciekawe czy to ona pisała czy ktos sobie robi jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
lis_ka Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 05.10.04, 23:34 Nikt nie robi sobie jaj, ona to napisała. Nawet jej menadżerka się wypowiadała w tej sprawie, że Edytka ma dość. Ja rozumiem, że ona może mieć dość wieszania na niej psów, ale - ludzie kochani, tyle lat była na fali, pod obstrzałem dziennikarzy, chyba wiedziała, na co się decyduje? Szkoda mi jej, tego, że wszyscy się jej czepiają, ale moim zdaniem takim zachowaniem tylko się ośmiesza i podsyca to osmieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
larencja Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 06.10.04, 00:18 Nie moge uwierzyc , ze to zrobila to idiotyczne z jej zstrony . Jesli ktos ma link do tego zdjecia to prosze o podanie chcialam zobaczyc malego . Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala a kto widział to zdjęcie? 06.10.04, 09:53 Ja też chciałabym zobaczyc, bo jak na razie nikt nie widział a jak zwykle wszyscy krytykują.Ale jesteście żałosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: a kto widział to zdjęcie? 06.10.04, 10:04 Ja nie skrytykowalam!!! Dalej czekam az ktos poda adres jej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: link 07.10.04, 15:59 lola211 napisała: > img76.exs.cx/my.php?loc=img76&image=dzis.jpg rany, to nie możliwe żeby ktoś przy zdrowych zmysłach zrobił i opublikował takie zdjęcie swojemu dziecku a tak na marginesie to Wam Drogie eMamy brakuje tematów do rozmów ?! bo starsznymi pierdołami zaczęłyście się zajmować ! Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: a kto widział to zdjęcie? 06.10.04, 10:06 Widzialam to zdjecie i mam troche watpliwosci.Poszukam linka to wkleje, jesli juz tak koniecznie chcecie ogladac.Na zdjeciu widnieje jakies niemowle , lezy na brzuszku, golasek, nózki lekko rozchylone- wszak tak własnie niemowleta leza- a pomiedzy tymi nózkami cos co równie dobrze moze byc kupa karmionego samym mlekiem dziecka jak i rozlana musztarda.Dziecko nie jest w tym umazane, jest czysciutkie.A czy to jest akurat Allan to nie wiadomo, bo buźki nie widac.Poza tym zdjecie moze tez byc spreparowane, wiec ja mam naprawde spore watpliwosci czy to na pewno jest dziecko Górniakowej, czy to jest kupa oraz czy zdjecie jest autentyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: a kto widział to zdjęcie? 06.10.04, 10:19 Nie ważne czy Allan czy nie. Podpisane było, że on. Jaka matka jest w stanie coś takiego zrobić!!!Kretynka!!!A internetowa pedofilia? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: a kto widział to zdjęcie? 06.10.04, 10:25 Nie podchodze do tego tak emocjonalnie jak wiekszosc osób.Po prostu mam wiele wątpliwosci.Przede wszystkim czy to własnie E.G. umiescila to zdjecie.Na czym sie opieracie wyrokujac, ze to ona? Jesli usłysze z jej ust w mediach, ze sie do tego przyznaje, to wtedy bede to komentowac i ewentualnie dam upust swemu oburzeniu.Póki co wstrzymuje sie z ocenami. Dodam, ze nie jestem zagorzała fanka tej pani, wiec nie wynika to z mojego uwielbienia dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: a kto widział to zdjęcie? 06.10.04, 10:30 Zdjęcie to znalazło się na jej oficjalnej stronie internetowej (a nie na jej forum gdzie każdy może wkleić zdięcia) więc tylko ona mogła wkleić to zdięcie. Po za tym wątpię, że ta... przyzna się do popełnienia takiego czynu. Po tym co ludzie i media o tym napisały! Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: a kto widział to zdjęcie? 06.10.04, 10:32 To, ze znalazło sie na oficjalnej stronie, z tego co wiem, o niczym nie przesadza.Nie na takie strony sie włamują. Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Adres 06.10.04, 10:35 Dziwnym trafem zdjęcie wcześniej nie zostało usunięte. Dopiero teraz nie mogę go tam znaleźć. www.edytagorniak.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Adres 06.10.04, 10:51 Z tego co sie orientuje zdjecie zostalo usuniete 2.10., a zamieszczone 2 czy 3 dni wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu dramat jakiś... 06.10.04, 12:40 zawsze ceniłam ją za jej głos i raczej byłam przeciwna jechania po niej... pierwszy raz bardzo mnie zaskoczyła jak powiedziała ze wyprawka dla dziecka kosztuje 8tys! - no ale wtedy pomyslałam że gwiazda jak gwiazda - w głowie jej sie troche pomieszało! później jak przeczytała list do dziennikarzy stwierdziłam że panienka faktycznie ma coś nie tak z głową! ale to zdjęcie... - przeszła samą siebie! brak słów.... żenada i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 06.10.04, 10:30 Z calym szacunkiem dla E. Gorniak... co ja pisze, nie mam juz szacunku dla tej kobiety. Jest dla mnie rozhisteryzowana wariatka, ktora traci nad soba kontrole. Do tej pory raczej nie wyrazalam sie o niej zle, lubilam jej piosenki a znosic jej humorkow nie musialam, wiec bylo ok, ale to co widze teraz przeraza mnie. Nie wiem czy juz powinny sie nia zainteresowac odpowiednie wladze, martwie sie do czego jeszcze moze sie posluzyc swoim dzieckiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 10:59 Nie znacie faktów, nie znacie szczegółów, a tyle macie do powiedzenia.W zyciu nie zamieniłyście z Nia słowa, a znacie Ja jak nikt. Na podstawie czego?? słów napisanych przez pseudodziennikarzy,którzy sprzedaliby własne dziecko dla sensacji?A ja myslałam,ze tu sa same inteligentne mamy. Nie dziwię się Edycie,że psychicznie juz nie wytrzymała. Postawcie się w Jeje sytuacji, ile razy miałybyście ochote zabic własną sąsiadke, która bez pukania włazi Wam do domu, albo ślęczy w oknie i patrzy kto do Was wchodzi a kto wychodzi i potem Was obgaduje i dopowiada swoje 3 gr.- ja dostałabym szału chyba!A co dopiero Edyta, kobieta leżąca na porodówce, na którą wdzierają się fotoreporterzy!! Nawet personel chcieli przekupić! Jak Wy byście sie czuły??? dziwię się Waszej reakcji, same jesteście matkami i niejedna z Was żaliła się,że teściowa pchała sie do szpitala, a co byście zrobiły jakby sie pchał facet z aparatem???Stańcie po tej drugiej stronie zanim jak przekupki znowu obrzucicie kogos błotem. Nie inetesuje mnie to jaki charakter ma Górniak, jaka szkołe skończyła, jak zaspiewała hymn i jak sie ubiera.Lubię Jej głos i żałuję,że nie chce juz śpiewać, bo mi chodzi tylko o Jej muzykę.I gdyby wszyscy chcieli tylko Jej słuchac, a nie interesowac sie Jej życiem osobistym to może nie byłaby tak zdesperowana, aby pisac i robic takie rzeczy. Zastanówcie się zanim kupiecie w kiosku kolejnego szmatławca w stylu: Fakt, super Express, jakies Życie na gorąco. Dajcie ludziom zyć ich życiem, a Wy zyjcie swoim. I nie mówcie mi,że powinna sie z tym liczyć, bo każdy człowiek ma swoje granice i może powinna się z tym liczyc, ze reporterzy czekaja na Nią przed koncertem , ale na pewno nie liczyła się z tym,że będą chceli byc przy porodzie!!!Ja tez tego bym nie wytrzymała i wyzwała wszystkich od najgorszych, więc chyba też jestem rozhisteryzowaną wariatką. A Wy takie opanowane, szkoda tylko,że byle słowo tesciowej powoduje u Was wystukiwanie na forum dziesiatki wykrzykników! Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 11:04 I co teraz wszystkie matki aktorki, piosenkarki itp. mają prawo robić ze swoimi dziećmi co im się podoba?? Dla mnie Górniaczka to dno!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiowa_mama Re: bravo kubusala 06.10.04, 11:05 mam takie samo zdanie moje drogie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
robszym Re: bravo kubusala 06.10.04, 11:08 Oj, kubusala, sporo w tym racji co piszesz! Awantura, bo ktoś nieznajomy częstuje dziecko lizakiem, bo ktoś coś skomentował, że za pulchne, bo zapytał czy z nim pójdzie... a tu tyle jadu po klawiaturze płynie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamapulpecji Re: bravo kubusala 06.10.04, 11:19 Zgadzam się. Można mieć dość włażenia z butami w prywatne życie, ale po co dolewać oliwy do ognia, żeby wszyscy gadali o nowym skandalu? Po cholerę? czy nie lepiej powiedzieć: koniec kariery (tak jak to już EG zrobiła) i dac sobie spokój z prowokowaniem innych? Naprawdę rozumiem, że może mieć dość. Zawsze tak jest, że jak coś gwieździe pójdzie nie tak, pisemka na tym żerują. Może być wkurzona, zdesperowana i co tam jeszcze, ale mam wrażenie, że ona nie chce, żeby inni o niej zapomnieli i czekali na kolejne prowokacje. Lepiej dla niej i jej rodziny byłoby skupić się na tym, co dobre i pozytywne. Mówi, że wybrała rodzinę - świetnie, popieram. Powinna kopnąć w tyłek wszystkie Gale i Vivy i zająć się sobą, a nie robić głupoty i patrzeć na to, co inni powiedzą. Doceniam ją jako piosenkarkę - ma wielki talent, a w tym kraju liczą się najbardziej miernoty wylansowane przez tatusiów i "sponsorów". szkoda, że nie potrafi odciąć się od tego, co o niej mówią i piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 12:00 Kubusala. To co piszesz - masz rację. Ale tu już nie chodzi o list Edyty, tylko o zdjęcie jej synka. Póki co - Edyta nie zdementowała, że nie jest to zdjęcie jej dziecka. A przeciez nawet tu na forum gazety - "Zobaczcie"- nie wolno umieszczać zdjęć dzieciaczków na golasa, a co dopiero w takiej sytuacji, jak to zrobiła E.Górniak (nawet gdyby to była musztarda - zamierzenie zostało osiągnięte). Gdyby okazało się, że zrobiła to sama matka - nie miałabym żadnych słów usprawiedliwienia......... Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 12:21 a ja sie nie zgodze z toba jesli chodzi o osobe gorniakowej. przede wszystkim dlatego, ze sama robi wokol siebie szum i nakreca takie nagonki. nie jest wcale najwieksza polska gwiazda, a dymi sie kolo niej az swad czuc z monitora. sama jest sobie winna. jakos inne popularne kobiety nie robia wakol siebie tyle zametu, udzielaja autoryzowanych wywiadow, pokazuja swoje dzieci (np naruszewicz, dancewicz czy figura). wszystko na spokojnie, bez chamstwa i prymitywnych zachowan. dlaczego tylko gorniakowa ma takie problemy??? musialabym niezle walnac glowka w cos twardego, zeby publikowac TAKIE zdjecie swojego dziecka. wojna z dziennikarzami kosztem wlasnego dziecka jest juz ponizej wszelkiej krytyki. juz tym listem swoim pokazala "klase", ale teraz to juz zenada na maksa. i nie ma dla mnie znaczenia czy to zrobilaby gorniak czy inna znana osoba. jest to dla mnie nie do przyjecia. wstyd i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 12:46 Gaguniu nie wiemy co to za zdjęcie i po co zostało zamieszczone,nic się nie dzieje bez przyczyny. Jesli myslisz,że tylko Górniak walczy z dziennikarzami to się mylisz, co druga gwiazda procesuje sie w sadzie o zniesławienie. To w jaki sposób kto załatwia swoje porachunki z dziennikarzami to juz kwestia własnej wrażliwości, kultury itd. Jeden wyjdzie na scene i wystawi goły tyłek, drugi wszystkich obsiusia, trzeci wyzwie od najgorszych. Posłuchaj czasami wywiadu z Kukizem to się wielu rzeczy dowiesz. Mnie osobiscie Górniak mało obchodzi, ale jakos do szału doprowadza mnie to jak ktos szuka taniej sensacji, ocenia, wkleja tego typu posty, zdjęcia nie znając faktów, nie znając osoby, nie znając powodów. To takie płytkie i jest to dla mnie większe dno niz to co robi Górniak. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia kubusala... 06.10.04, 19:31 we wszystkim sa granice. akurat o kukizie wiem duzo, o jego chorym dziecku o jego piciu itd itd. znam jego poglady i podejscie do mediow i mysle, ze to niewlasciwy przyklad. sa rozne sposoby walki z dziennikarzami i znani ludzie radza sobie z tym lepiej lub gorzej, ale na pewno nie kosztem wlasnych dzieci. tak jak napisalam wczesniej - nieistotne kto by to zdjecie zamiescil- gorniak, kukiz czy inna znana postac - zadal cios ponizej pasa, ale sobie. zagranie iscie prymitywne, glupie, debilne... nawet nie wiem jak to okreslic. nie wazne po co zdjecie zostalo zamieszczone. chociaz z opisow wynika jasno w czym rzecz. dla mnie nie ma na swiecie powodu, ktory zmusilby mnie do tego typu zagrywek kosztem wlasnego dziecka. dlatego nie zmienie zdania na temat tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 13:00 Moim zdaniem Edyta jest w glebokiej depresji i powinna jak najszybciej udac sie do specjalisty zanim znowu cos szalonego przyjdzie jej do glowy!!! Kultura, kultura, ale w tym przypadku zawazyl poziom wrazliwosci, ktory Edyta ma chyba niski. Chciala byc przez wszystkich lubiana, stad jej slodki glosik w wywiadach, a wyszlo cos innego! Nadal podtrzymuje, ze jest mi jej w pewien sposob szkoda, ale dziecka bardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 12:38 Kubusalo! Masz racje!!! Ja tez nigdy nie interesowalam sie zyciem prywatnym Edyty (czy kogokolwiek) ponadto co uslyszalam w telewizji lub przeczytalam, ale nie zeby specjalnie kupowac i wyszukiwac skandalizujace sytuacje!!! Wywiady owszem lubie czytac, bardzo interesuje mnie zycie "gwiazd", ale tylko do tego stopnia do ktorego one same pozwalaja dotrzec!!! Jezeli chodzi o sytuacje, ze jacys dziennikarze probowali sie wedrzec na porodowke do E. Gorniak to jest to obrzydliwe, zenujace, godne potepienia i nie kupilabym gazety, aby zobaczyc takie zdjecie. Natomiast kupuje plyty E. Gorniak i uwazam, ze ma swietny glos, cieszylam sie z jej sukcesu w Angli, charakterek co prawda ma nie ciekawy, ale to nie moj problem i nie moje zmartwienie, wiec nie zajmowalam sie tym!!! Jednak teraz nastapilo cos co mnie zbulwersowalo!!! Zdjecie jej synka, czy nie jej synka, to nie ma znaczenia!!! Rozumiem, ze po takiej nagonce moze byc w glebokiej depresji, ale to powinna udac sie po pomoc do jakiegos dobrego specjalisty a nie wykorzystywac nieswiadome niczego dziecko. Tego nic nie moze usprawiedliwic, bo jakos nie chce mi sie wierzyc, ze ktos obcy to spreparowal. Wspolczuje Edycie, ale bardziej jej dziecku, ktore z takim obciazeniem wkracza w zycie i najgorsze w tym wszystkim jest, ze to wlasnie matka wyrzadzila mu taka krzywde!!! Sama jestem matka i nigdy tego nie zrozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 13:37 ależ to bzdura, dziwię się, że jej bronisz. to histeryczka, która powinna więcej uwagi poświęcić swemu zdrowiu psychicznemu. ile znanych kobiet i to większych gwiazd od niej urodziło dzieci i zachowało swoja godność. co am powiedzieć madonna, kayah itp. ???? Odpowiedz Link Zgłoś
asiula2 Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 13:38 zgadzam się z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
asiula2 Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 06.10.04, 13:43 zgadzam sie oczywiście z wypowiedziami kubusali - każdy powinien mieć prawo do własnego życia, tak jak chce i nikt nie powinien nam w nim ingerować Odpowiedz Link Zgłoś
krozy Re: Jak zwykle potraficie tylko oceniać 07.10.04, 21:10 nareszcie jakaś normalna wypowiedź w tym wątku!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_awka Adres strony internetowej Edyty G. 06.10.04, 11:13 To jest oficjalna strona Edyty Górniak, jest na niej list, do którego załączyła zdjęcie. Zdjecia nie widziałam, ale prosiłyscie o adres strony, więc podaję. www.edyta.net Odpowiedz Link Zgłoś
iiiiiii [...] 06.10.04, 13:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 06.10.04, 13:03 Owszem widziałam zdjęcie i czytałam list Edyty dołączony do zdjęcia - w chwili obecnej zostało to usunięte ... ale posiadam treść listu. cyt. "Witajcie Kochani, Wczoraj minęło pół roku od narodzin Allanka. Jest cudownym dzieckiem, naprawdę. Zawsze budzi się z uśmiechem. Uwielbia ludzi i muzykę. Kocha patrzeć na listki, kiedy wieje wiatr. Płacze tylko, kiedy jest mu zimno, lub kiedy bolą go dziąsełka. Ząbków jeszcze nie ma, ale za to jest strasznie silny i waży 10 kg! Najbardziej lubi muzykę Beyonce i Justina Timberlake'a. Z tatą kocha tańczyć, z mamą - zasypiać. Aż trudno uwierzyć, że niedawno oglądaliśmy go jedynie podczas badania USG. Cudownie było patrzeć przez te 6 miesięcy, jak się rozwija. Czekamy, kiedy będzie samodzielnie siedział, bo od fanclubowiczow "One & One" dostał śliczną huśtawkę. Jeszcze raz dziękujemy za nią przy tej okazji. Zabaweczki, które przywieźliście na koncert do Krakowa są w jego pokoiku. Za nie również dziękuję raz jeszcze. Bajki zaślinił oczywiście, ale nadal czyta dzielnie. Minęło pół roku od jego narodzin, ale również od czasu, kiedy staliśmy się obsesją naszych wrogów - psychopatów, idiotow, zakompleksionych, niespełnionych i pewnie często poniżanych w swoim otoczeniu ludzi. Jak zapewne się spodziewacie przeszliśmy chyba wszystkie fazy uczuć związanych z ich znęcaniem się nad nami. Doszłam jednak do punktu, w którym w końcu poczułam pewną wolność. Otóż zrozumiałam, że ludzie, którzy zachowują się jak rozwścieczone psy, bandziory czy inne wybryki natury, są po prostu niewyobrażalnie nieszczęśliwi. I wiecie co ? Zaczęłam im współczuć. Zachowują się jak obłąkani, bo są odrzuceni, bo nic wielkiego dla nikogo nie znaczą. Bo nie lubiane jest ich towarzystwo, bo mają nieudane związki. Pogubili się w swoich uczynkach, bo nikt przed snem ich nie przytula. Dlatego jest mi ich żal. Są prości w swoich umysłach i mają puste serca, a więc jak puste muszą być ich życia...? Nigdy nie zrobią dla nikogo nic dobrego, bo nikt nie zrobi tego dla nich. Jakie to proste. Logiczne. Zmieniłam zdanie. To nie są szczury. To są myszki, biedne malutkie myszki. Trzeba je pogłaskać po głowie i powiedzieć: nie denerwujcie się, na pewno ktoś w świecie Was lubi... W zeszłą sobotę kFAKi cały dzień nas śledziły. Po prostu ŚLEDZIŁY, wyobrażacie to sobie? Mało tego, tym razem redaktor naczelny wynajął nie tylko paparazzich, ale również 2 samochody z jakimiś bandziorami, żeby w razie czego mogli nas pobić... Pozostawiam to bez komentarza. No i stało się - musiałam zdecydować się na policyjną eskortę i 24-godzinną obstawę. Niech teraz ktoryś podejdzie. Prawda, że brzmi to jak odcinek beznadziejnej telenoweli? A to tylko nasze codzienne życie. Ech, szkoda słów. Wybaczam im. Są odrzuceni i zagubieni. Kochani, dziękuję przy tej okazji za wspaniałe życzenia imieninowe. Za Waszą pamięć i nieziemską Miłość. Listy zachowam, jak zawsze. Mam głęboką nadzieję, że całe dobro, które z Was emanuje powróci do Was ze zdwojoną siłą. Bardzo bym chciała, żeby tak było. Musi przecież być jakaś sprawiedliwość na tym świecie, prawda? Bo równowagi, to już nie będzie, to pewne. Bądżcie dzielni, wytrwali i ostrożni. I rozdawajcie dobre słowa, bo tylko w taki sposób mamy szanse nie zwariować. Buziaki dla Waszych bliskich, pa Eddie P.S. Ach, w tym kinie, to jeszcze upaćkałam siedzenia lodem i skleiłam komuś włosy cukierkiem toffi. A i jeszcze ukradłam papier toaletowy do domu! Że też bystrzaki nie zauważyli. ************************* TYLKO dla pseudodziennikarzy Zdjęcie Allanka (za darmo!!) KLIKNIJ" koniec cyt. i po kliknięciu ukazywało się zdjęcie dziecka w kupie ( twarzy dziecka nie było widać. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 06.10.04, 13:20 Pewnie,że smutne,może syn jak dorosnie do mamusi będzie miał pretensje, a może Ją zrozumie, kto wie. Niejedna z nas (emam), nie będe wymieniac nicka zamieściła zdjęcia swojej kilkuletniej córki, po czym pisze w poście,że ma problem, bo córka sie onanizuje (opisując szczegóły)- i co? córka tez może miec do Niej żal, jak to kiedys przeczyta, a może Ją zrozumie, kto wie... Nie widzę jednak w dalszym ciagu powodu do robienia z tego sensacji i rozsyłania takich zdjęć do znajomych.Kończę zatem podciaganie tego watku do góry. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 06.10.04, 13:28 Dobrze, ze mam synka, ze zdjecia wyslane na forum "Zobaczcie" nie wyszly dobrze (bron Boze nie byly w neglizu!!!), ze nie opisywalam jego zadnych perypeti, bo i takich nie ma itd. Czasami dzialamy spontanicznie, pod wplywem impulsu, nie zastanawiajac sie nad konsekwencjami, a te bywaja pozniej zbyt duze, nie potrafimy sobie z nimi poradzic i dramat gotowy! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 06.10.04, 13:40 Powtorze za Pania Beata Czuma : "Mam wrazenie ze ta kobieta nie jest do konca zrownowazona." Swoja droga zawsze uwazalam ze P. Edyta ma klopoty z glowa. I niech mi nikt znow nie pisze ze zazdroszcze jej kariery, bo kazdy ma taka kariere jaka sobie wypracowal Aneczka Odpowiedz Link Zgłoś
m.u.m.m.y Mogę przesłać zdjęcie zainteresowanym 06.10.04, 16:27 mam to zdjęcie ze strony Edyty G. zainteresowanym mogę przesłać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
mamania Re: Mogę przesłać zdjęcie zainteresowanym 06.10.04, 16:28 ja bardzo prosze na gazetowy z tego wszystkiego obeszłąm wszystkie dostepne strony edyty gdyby nie ta dyskusja pewnie nigdy nie miałabym okazji Odpowiedz Link Zgłoś
maja312 Re: Mogę przesłać zdjęcie zainteresowanym 06.10.04, 19:19 Mój maz pracował kilk alat w ekipie technicznej Edyty Górniak.Zawsze wypowiadał sie o niej w superlatywach, choc na początku bał sie wspólpracy z nią, gdyż o jej charakterze krazyły legendy. Wszystkie okazały sie nieprawdą. Edyta była/jest wymagająca w stosunku do ludzi z którymi pracuje,ale też wiele wymaga od siebie. Znakomicie płaci( to rzadkosc wśród polskich wykonawców),bardzo dba o ludzi ,jest miła i kontaktowa.Wbrew temu co sie o niej mówi nie stroi fochów i jest skromna.Nie wiem , dlaczego osoby, które nigdy jej nie poznały, tak bezinteresownie strzykaja nania jadem Myślę, ż e teraz troche sie pogubiła i brakuje jej osoby( Takiego PRowca),który pomagałby jej w kreowaniu wizerunku. Czasy sie zmieniły,gazety sie zmienły i teraz sprzedaja siętylko sensacja, rzadko zdrowa.Edyta miała prawo poczuc się zaszczuta w sytuacji,gdzie pismaki z brukowców dybały na nią na porodówce, koczowały pod jej domem itd. To kompletnie uniemożliwia normalne funkcjonowanie i powoduje depresje i stres. Jak byscie się czuły,nawet bedąc tzw. osobami publicznymi. Gdyby codziennie w dziwnych gazetach był news o was? I to nieprawdziwy, spreparowany przez jakiegos pismaka, który musi coś pisać , bo inaczej out.Każdy by sie załamał. Dziecko jest dla Edyty wszystkim,więc w taki mozetroche pokrętny sposób broni sie.Trzeba to uszanowac i nieciskać kamieniami i nienawisćią,ot tak sobie , po polsku z bezinteresowną nienawiścią . Odpowiedz Link Zgłoś
maja312 Re: Mogę przesłać zdjęcie zainteresowanym 06.10.04, 19:25 A do mamy , która napisała , że inne polskie gwiazdy jakoś swoje dzieci pokazały i udzialiły, kulturalnych, spokojnych wywiadów-po pierwsze, jakie to gwiazdy?( Naruszewicz-aktoreczka z tasiemca), Dancewicz( suka , która klepnęla sobie dzieciaka z zonatym facetem ) Po drugie-za darmo tego nie zrobiły. Wiec to one , te bardzo kulturalne , żerują na dzieciakach, a nie Edyta , która swego synka nie sprzedała( zdjecie o którym mowa to prowokacja). Panie moje drogie wiecej dystansu i samodzielnego myślenia, mniej lektur, typu Na żywo , Fakt, Super Express. Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: Maju 06.10.04, 20:14 Ja nie rozumiem, kogo chciała sprowokować Edyta publikując takie zdjęcie? Tych dziennikarzy od których chciała się uwolnić? Teraz dopiero dolała oliwy do ognia! Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: Maju 06.10.04, 21:14 Maju, ja się z Tobą zgadzam w 100% ale z czytelniczkami Halo,Zycia na gorąco, Super expressu itd nie ma sensu dyskutować.Wolą rozsyłać sobie zdjęcia, krytykować skutek zamiast zastanowić sie nad przyczyną.Dzięki takim aferzystkom zginęła między innymi księżna Diana, bo gdyby nikt takich szmatławców nie czytał, nie płaconoby milionów za JEj zdjęcie zrobione z ukrycia i nie musiałaby uciekac przed papparazim a Górniak nie musiałaby sie leczyc u psychiatry tylko mogłaby śpiewać, bo chyba talentu Jej nikt nie zarzuci.Nie oburza mnie zdjęcie dziecka leżącego w kupce, ale oburza mnie fakt,że ktoś jest na tyle zboczony,że chce to koniecznie zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.23 Plotkary precz !!!!!!!!!!! 06.10.04, 22:56 Zajmijcie się sobą, posprzatajcie swój bałagan w domu i we własnym życiu !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mapta Re: Czy widzialyscie zdjecie syna Edyty G. 07.10.04, 22:37 jak ktos chce pokazac gdzie ma paparazzich to niech pokazuje swoja obsmarowana d... nie wiem, kto zrobil to zdjecie, czy je spreparowal, czy zamiescil pod grozba, prosba czy pd wplywem negocjacji. Ale na miejscu EG zrobilabym wszystko, zeby po usunieciu tego zdjecia, kiedy i tak juz "caly swiat" je obejrzal, zdementowac wszelkie plotki na ten temat, publicznie oglosic, ze to nie jej dziecko i takie obwieszczenie zostawilabym w internecie na dluzej niz do 3.10. Wspolczuje Allanowi Krupie!!! Odpowiedz Link Zgłoś