Dodaj do ulubionych

Siniak - help!!!

11.07.17, 09:33
Ematko, pomocy! W sobotę idę na wesele, mam sukienkę do kolan, a na nodze w piątek pojawił mi się siniak na pół łydki! Czym przyspieszyć wchłanianie? Kupilam maść z arniki, smaruje od wczoraj, ale póki co efektu nie widzę...
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 09:43
      Korektorem do twarzy kochana jakby co
      • sara.korska Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 09:53
        Mam rajty w spreju, ale posmarowałam żeby zobaczyć czy kryją i kicha. Mam tez krem cc do ciała bielendy. A jaki podkład kryje najlepiej?
        • ichi51e Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 09:56
          m.wikihow.com/Cover-Up-a-Bruise
          • sara.korska Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 10:10
            Dzieki 😃
    • beata985 Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 10:00
      oj, po uderzeniu to masło podobno działa no ale teraz to juz kapkę za późno...
      ja w czwartek na kajakowy spływ jadę a tydzien później na wakacje, na plażę, nie wiem jak ja się rozbiorę, w zeszłym roku to miałam pół nogi w siniaku uncertain
      oby Ci się zagoiło.
    • po-trafie Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 10:27
      Masc z kasztanowca mi pomagala - na blizny i siniaki, bardzo szybko
      • abasia0 Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 10:35
        Najbardziej skuteczna jest masc z heparyna, mialam od lekarza
        • ulau Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 11:10
          Popieram, aptekarka mi poradziła Lioton 1000 zastosować, do kupienia bez recepty.
          Odtąd na wszelkie siniaki i guzy u Młodego stosuję smile
    • bialeem Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 13:02
      Arnika powinna do soboty pomóc. To nie działa natychmiast, ale relatywnie szybko.
    • rulsanka Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 14:32
      Skoro masz takiego giga siniaka i nie wiesz od czego, to powinnaś zrobić sobie badania krwi, czy czegoś tam nie brakuje (płytek). No i warto pobrać rutynę, może być rutinoscorbin. Korektor powinien zamaskować.
      Siniak szybciej znika, gdy się go rozgrzewa i masuje. Jednak w twoim przypadku nie wiem, czy to dobra rada, bo nie wiadomo czy problem nie jest jakiś głębszy i żeby nie zaszkodzić.
      • sara.korska Re: Siniak - help!!! 11.07.17, 18:47
        Ja wiem od czego ten siniak 😞 spadłam z deski surfingowej. Będę rozgrzewać i masować, kupiłam korektor, dam radę 😃

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka