Dodaj do ulubionych

Adrian v. 1.001

09.08.17, 20:40
Po ilości złych rzeczy, które zrobił, chodzenia na krótkiej smyczy i ośmieszania się, a raczej urzędu przez te dwa lata, może po 20 latach chodzenia przez niego w worku pokutny i przyzwoitości być może zaczęłabym zmieniać o nim zdanie.
Póki co, długo jeszcze będzie tylko Adrianem i niczym więcej. Ale co on knuje? Za grosz mu nie ufam, ale nie jestem pewna o co chodzi. Jestem pewna, że w elitach PiS-u każdy na kogoś ma jakiegoś potężnego haka czy weksel i teraz nie wiem, kto pierwszy odpali bombę, a może nikt z nich, a jakiś agent wschodu czy zachodu? Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • moni_kaw Re: Adrian v. 1.001 09.08.17, 20:42
      Myślę że ktoś mu zaczął doradzać i stąd ta zmiana;
    • anika772 Re: Adrian v. 1.001 09.08.17, 20:44
      Myślę że zaczyna budować popierającą go frakcję, jednocześnie mam nadzieję że to będzie znaczący rozłam i początek końca PiS.
    • lauren6 Re: Adrian v. 1.001 09.08.17, 20:45
      Ktoś się zorientował, że Jarosław planuje roz$%$ Polskę i wpadł na pomysł stworzenia nowego prawicowo-konserwatywnego obozu pod wodzą prezydenta.
      • iwoniaw Re: Adrian v. 1.001 09.08.17, 20:59
        I jest to episkopat; ktoś tu już parę dni temu słusznie zauważył, że po raz kolejny KK nas uratuje i nadstawi kieszeń po wyrazy wdzięczności.

A Adrian cóż - jak to Adrian; pewnie myśli, że sobie znalazł dobrych doradców, przy których nie zginie i rojenia o kolejnej kadencji pielęgnuje. Nie wie jeszcze, że aby z pionka zostać hetmanem, to jednak nie wystarczy dawać się przestawiać tak, żeby stać na linii strzału.
        • cosmetic.wipes Re: Adrian v. 1.001 09.08.17, 21:05
          iwoniaw napisała:

> Nie wie jeszc
          > ze, że aby z pionka zostać hetmanem, to jednak nie wystarczy dawać się przestaw
          > iać tak, żeby stać na linii strzału.
          >

Święte słowa iwoniaw, pomnik ci wystawię 😀
          • princesswhitewolf Re: Adrian v. 1.001 09.08.17, 21:50
            Epskopat wystawi, bo bedzie ich stac
            • iwoniaw Re: Adrian v. 1.001 09.08.17, 21:53
              Ale że będzie wyrzucał kasę na moje (!) pomniki, "bo ich stać"? No nie sądzę... big_grin
        • aankaa Re: Adrian v. 1.001 09.08.17, 22:11
          iwoniaw napisała:

> I jest to episkopat; ktoś tu już parę dni temu słusznie zauważył, że po raz kol
          > ejny KK nas uratuje i nadstawi kieszeń po wyrazy wdzięczności.

ojciec dyrektor też nie w ciemię bity, szybko się zorientuje kogo zapraszać na swoje salony
    • woman_in_love Jarosław się w końcu wyspowiadał z tego, że kazał 09.08.17, 22:06
      lądować we mgle i Episkopat już wie, że ma do czynienia z wariatem, który może wyprowadzić Polskę z UE i KK straci dotacje. Szybko teraz majstrują opozycję wewnętrzną, a Jaro wkrótce dostanie ataku serca jak Wesołowski w Watykanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka