Dodaj do ulubionych

Rower Maxim Zasada dla dziecka

19.08.17, 17:52
Chciałam zapytać o opinie n/t tego roweru. Mamy okazję kupić używany 20 calowy dla córki. Waszym zdaniem, jest sens? Sprzedam go później? W naszym rejonie drogie rowery ba olz nie mają wzięcia-choćby nie wiem jak znakomite były. Idą tylko markowe i tanie.
Obserwuj wątek
    • agnesgie Re: Rower Maxim Zasada dla dziecka 19.08.17, 18:09
      Podbijam, bo zależy mi na czasie. Nikt nie ma doświadczeń i nic nie słyszał? W Internecie nie znalazłam opinii, a nie chce się wpakować w zakup, którego się później nie pozbędę.
    • ludborka Re: Rower Maxim Zasada dla dziecka 19.08.17, 18:54
      Ale jaki który model? To tak jakbyś pytała czy kupić krossa- ceny między 30 tyś a 700 zł., o ilości modeli nie wspomnę.
    • ichi51e Re: Rower Maxim Zasada dla dziecka 19.08.17, 19:01
      Uzywka z trzeciej reki? A za ile chcesz sprzedac?
      • agnesgie Re: Rower Maxim Zasada dla dziecka 19.08.17, 19:55
        Sprawa jest nieaktualna. Byliśmy obejrzeć -rower dwuletni, wystawiony za 350 zł. Liczyłam, że jak córka wyrośnie, sprzedam nawet z niewielką stratą, bo rower igła, stan idealny. Niestety, moja córka jest wysoka i przy maksymalnie wysuniętym siodełku, dotykała czubkami palców podłogi. Mogłoby się okazać, że w przyszłym roku jest za mały a chciałam, żeby pojeździła chociaż z rok. Córka ma niecałe 6 lat, 124 cm wzrostu. Jeździ na razie na 16 calowym, przy prawie maksymalnie wysuniętym siodełku. Co do rowerów Maxim Zasada, to bardziej chodziło mi o opinie na temat marki jako takiej.
        • sandrasj Re: Rower Maxim Zasada dla dziecka 19.08.17, 20:09
          Ja mam rower maxim i moja mama też. Uważam że to solidne i dość fajne a niezbyt drogie rowery smile obie mamy takie typowo miejskie damki
          • agnesgie Re: Rower Maxim Zasada dla dziecka 19.08.17, 20:21
            Dziękuję za opinię, to był tego rodzaju rower, tylko za cenę 350 zł.read:www.olx.pl/i2/oferta/rower-dla-dziewczynki-20-bialy-zasada-maxim-1-sezon-CID767-IDkKtUO.html Będę szukać większego, do końca sezonu córka wytrzyma na 16 calowym. Dziecko mi bardzo szybko rośnie, jak urośnie przez zimę z 8 cm, to rower wiosną byłby "na styk".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka