Dodaj do ulubionych

do matek trójki - pińset

06.09.17, 18:07
Czy trzeba wypełnić wniosek na każde dziecko osobno? (tzn. na drugie i trzecie). Wypełniałam przez stronę banku i myślałam, że po wpisaniu danych pierwszego (tzn. drugiego) dziecka pojawi mi się jakaś opcja "dodaj kolejne dziecko" itp, ale tak nie było. Potem było miejsce na wpisanie pozostałych członków rodziny i koniec. Nie miałam nawet możliwości edytowania. Wniosek został wysłany i nie wiem teraz czy wypełniać drugi na trzecie dziecko? Do mopsu nie mogę się dodzwonić.
Obserwuj wątek
    • suchawloszkana3 Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 18:10
      Zrobiłam tak samo i na końcu, jak już nie było możliwości edycji zrozumiałam, że powinnam była wypełnić inaczej. Więc następnego dnia jechałam do urzędu i naprawialam sprawę_ pisałam wniosek ręcznie od nowa, klnąc mBank jak szewc.
      • eilian Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 18:26
        no własnie mbank...
        • curry1 Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 18:30
          cholera,
          wpisałam w dokumentach 2 i 3 dziecko, potem w "pozostałych członkach rodziny" siebie, męża i 1 dziecko. To jest ok, czy mam odkręcać?
          • kurt.wallander Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 18:38
            curry1 napisała:

> cholera,
            > wpisałam w dokumentach 2 i 3 dziecko, potem w "pozostałych członkach rodziny" s
            > iebie, męża i 1 dziecko. To jest ok, czy mam odkręcać?

Tak jest OK.
            • mum2004 Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 20:48
              Też tak wpisałam ale narazie nie mam potwierdzenia że jest ok.
        • sanrio Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 20:33
          no ale przecież wpisujesz dziecko nr 2, a potem w członkach rodziny siebie, męża, dziecko nr 1 i nr 3.
    • muchy_w_nosie Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 18:43
      Wejdź na mbank i anuluj wniosek, zapewne znajdziesz go w zożonych wnioskach. Wypełnij jeszcze raz. Nie ma tam chmurek które się rozwijają jak przy zawieraniu oc?
      • suchawloszkana3 Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 19:34
        Nie ma takiej możliwości. Od tego zaczęłam.
    • norra.a Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 19:43
      Wpisałam drugie, zapytało o trzecie, wpisałam trzecie, zapytało o innych członków rodziny, dodałam męża i pierwsze dziecko. Szybko i sprawnie poszło - eurobank.
      • kwietniowka2011 Re: do matek trójki - pińset 06.09.17, 20:26
        norra.a napisała:

> Wpisałam drugie, zapytało o trzecie, wpisałam trzecie, zapytało o innych członk
        > ów rodziny, dodałam męża i pierwsze dziecko. Szybko i sprawnie poszło - eurobank.

ja zrobiłam tak samo w mbanku
        norra - sprawdź status wniosku i czy masz potwierdzenie z sympatii, bo jak składałam pierwszy raz w zeszłym roku to eurobank dał ciała, wniosek złożony, jakiś czas wisiał przetwarzany, a potem był błąd dostarczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka