sara.korska 07.09.17, 22:59 Takie sobie nabyłam: m.ceneo.pl/47388433 Fajne są 😃 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Buty 😃 07.09.17, 23:11 Trampkotrzewiki na koturnie za ponad 800 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Buty 😃 07.09.17, 23:15 Czy to obuwie korygujące jedną nogę dłuższą? Serio- nie ogarniam mody na ten fason! Odpowiedz Link Zgłoś
sara.korska Re: Buty 😃 07.09.17, 23:19 Chciałam na koturnie, jakiś tak mnie naszło Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Buty 😃 08.09.17, 21:49 > Serio- nie ogarniam mody na ten fason! To tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Buty 😃 07.09.17, 23:16 sara.korska napisał(a): > Yhy. Tylko cena inna 😃 No to ile, bo wkleiłaś 839? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Buty 😃 08.09.17, 07:16 Nigdy mi sie tego typu buty nie podobały i nie będą podobały. W życiu nie dałabym ośmiuset złotych za taki but, zresztą za inny w tej cenie również, Fajne buty można z powodzeniem kupić za połowę tej ceny, Odpowiedz Link Zgłoś
sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 08:30 Fajny but jest pojęciem względnym. Ematki polecają sobie np. fajne buty z linii medycznej deichmanna albo bodajże buty fly london. Co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Buty 😃 08.09.17, 08:56 Jestem niska, ale nie kupiłabym takich butów. Nieładne, niezgrabne, wizualnie ciężkie jak kopyta. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Buty 😃 08.09.17, 09:44 sara.korska napisał(a): > Fajny but jest pojęciem względnym. Ematki polecają sobie np. fajne buty z linii > medycznej deichmanna albo bodajże buty fly london. Co kto lubi... To fakt, ale wystarczy spojrzeć na krój/fason tych zalinkowanych. Wyglądają jak gips zbyt mocno zalany w dolnej części, pokryty materiałem. Anie to ładne, ani zgrabne, ani sportowe, ani eleganckie. I piszę to jako osoba, ktora ma wysoki próg tolerancji dla linkowanych tu butów. Napisałabym więcej, ale i tak jestem już "wystarczająco krytyczna", nie chcę nikogo dobijać. W sumie ja w nich chodzić nie będę. Jak komuś się podoba, niech chodzi, byle były wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Buty 😃 08.09.17, 15:25 sara.korska napisał(a): > Możesz dobić, i tak mi się podobają. Niew wiem, jaki masz styl, ale w tego typu butach najczęściej widuję panie, czy dziewczyny, delikatnie mówiąc "przestylizowane po całości" z futerkową kamizelką, tipsami w szpic i botoksem na twarzy i często z namalowanymi brwiami. Jeżeli nic z tych rzeczy nie posiadasz w zestawieniu, to jest jeszcze dla ciebie ratunek Buty mogą się obronić. Odpowiedz Link Zgłoś
sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 22:18 Hybryda się liczy? Nie mam futrzanej kamizelki, tipsów i domalowanych brwi... buty bardzo fajnie wyglądają do koszuli, wąskich spodni i długiego swetra, do sukienki i gładkich grubych rajstop. Do pracy ubieram się raczej zachowawczo,, buty na ogół tez mam raczej spokojne, postanowiłam kupić coś innego 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Buty 😃 09.09.17, 09:35 sara.korska napisał(a): > Hybryda się liczy? Nie mam futrzanej kamizelki, tipsów i domalowanych brwi... b > uty bardzo fajnie wyglądają do koszuli, wąskich spodni i długiego swetra, do su > kienki i gładkich grubych rajstop. Do pracy ubieram się raczej zachowawczo,, bu > ty na ogół tez mam raczej spokojne, postanowiłam kupić coś innego 😉 Sara, jeżeli normalnie się ubierasz, to ujdzie wiesz, mnie często podoba się wiele ubrań, ale po przymierzeniu okazuje się, że w części z nich wyglądam źle. Konstrukcja tych butów rzeczywiście przywodzi na myśl "końskie kopyto" (wyczytałam tu takie określenie i chyba się z tym zgadzam). Poza tym nie wierzę, że są wygodne, bo są sztywne i zalane i trzeba w nich specyficznie chodzić. Wiem, bo z 10 lat temu miałam półbuty na podobnym koturnie i do dziś zastanawiam się, co mnie podkusiło żeby je kupić, bo ani one ładne, ani wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Buty 😃 08.09.17, 09:48 To ja sie wylamie- fajne kopytka! Mnie by takie do moich niektorych "stylizacji" na koncerty pasowaly Odpowiedz Link Zgłoś
ente2211 Re: Buty 😃 08.09.17, 18:25 Wizualnie mi się podobają, nawet mam podobne i... stoją sobie w szafce. Miałam może ze dwa razy na nogach, tak są niewygodne Ale może z tymi bedzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Buty 😃 08.09.17, 21:37 Szkaradne,ale napisz czy są wygodne.Może wygoda zrekompensuje brzydotę. Kiedyś miałam ecco -wyglądały jak po babci, ale były najwygodniejszymi butami jakie kiedykolwiek miałam... Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Buty 😃 08.09.17, 21:41 Przyznaj się, trollujesz. Ale nieźle, już ematka trysnęła zwyczajowym jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
suchawloszkana3 Re: Buty 😃 08.09.17, 21:53 Ale jakże zgodnie. Przypadek? Nie sądzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Buty 😃 08.09.17, 22:02 Obok ematkowego jadu to nawet nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 22:14 Nie trolluję. Postanowiłam kupić sobie na jesień coś innego niż zazwyczaj noszę (sztyblety, kozaki, generalnie buty płaskie, szpilki jak bardzo muszę), te mi się spodobały. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Buty 😃 08.09.17, 22:32 Jeśli nie trollujesz to uprzejmie nadmienię, że mają nieco niekorzystny stosunek wyglądu do ceny. Ale poza tym git. Odpowiedz Link Zgłoś
sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 22:52 3 stówki to nie tak zle. Byle co w venezii jest drozsze Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Buty 😃 08.09.17, 23:53 sara.korska napisał(a): > 3 stówki to nie tak zle. Byle co w venezii jest drozsze Z czego te buty są? Odpowiedz Link Zgłoś
onnomatopeja Re: Buty 😃 08.09.17, 22:11 Bardziej mi się podobają niż niektóre linkowane sztyblety - bleeeety, nie cierpię tego rodzaju obuwia. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia35 Re: Buty 😃 09.09.17, 08:56 Nie lubię tego typu obuwia, cena i marka ( na ematce Kors to marka obciachowa z czym się zgadzam) pozostawię bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
sara.korska Re: Buty 😃 09.09.17, 09:02 Obciachem jest logo walące po oczach, niezależnie od marki, widzisz gdzies takie na tych butach? Naprawdę 300 zł to nie wiadomo jaka cena za skórzane buty? Odpowiedz Link Zgłoś
lemasakr Re: Buty 😃 09.09.17, 14:57 Gdzie kupiłaś je tak tanio? Tanio jak na skórę nie mówiąc o marce. Odpowiedz Link Zgłoś