07.09.17, 22:59
Takie sobie nabyłam:
m.ceneo.pl/47388433
Fajne są 😃
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Buty 😃 07.09.17, 23:11
      Trampkotrzewiki na koturnie za ponad 800 zł?
      • niu13 Re: Buty 😃 07.09.17, 23:15
        Czy to obuwie korygujące jedną nogę dłuższą?
        Serio- nie ogarniam mody na ten fason!
        • sara.korska Re: Buty 😃 07.09.17, 23:19
          Chciałam na koturnie, jakiś tak mnie naszło
        • regina-phalange Re: Buty 😃 08.09.17, 21:49
          > Serio- nie ogarniam mody na ten fason!

To tak jak ja.
      • sara.korska Re: Buty 😃 07.09.17, 23:16
        Yhy. Tylko cena inna 😃
        • taki-sobie-nick Re: Buty 😃 07.09.17, 23:16
          sara.korska napisał(a):

> Yhy. Tylko cena inna 😃

No to ile, bo wkleiłaś 839?
          • sara.korska Re: Buty 😃 07.09.17, 23:20
            Bo to pierwszy link z brzegu. 320 zł.
    • suchawloszkana3 Re: Buty 😃 08.09.17, 07:01
      Nie są.
    • anika772 Re: Buty 😃 08.09.17, 07:08
      Super, że Ci się podobają.
      • butch_cassidy Re: Buty 😃 08.09.17, 08:50
        Prawda? wink
    • saszanasza Re: Buty 😃 08.09.17, 07:16
      Nigdy mi sie tego typu buty nie podobały i nie będą podobały. W życiu nie dałabym ośmiuset złotych za taki but, zresztą za inny w tej cenie również, Fajne buty można z powodzeniem kupić za połowę tej ceny,
      • sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 08:30
        Fajny but jest pojęciem względnym. Ematki polecają sobie np. fajne buty z linii medycznej deichmanna albo bodajże buty fly london. Co kto lubi...
        • nuta15 Re: Buty 😃 08.09.17, 08:56
          Jestem niska, ale nie kupiłabym takich butów. Nieładne, niezgrabne, wizualnie ciężkie jak kopyta.
        • saszanasza Re: Buty 😃 08.09.17, 09:44
          sara.korska napisał(a):

> Fajny but jest pojęciem względnym. Ematki polecają sobie np. fajne buty z linii
          > medycznej deichmanna albo bodajże buty fly london. Co kto lubi...

To fakt, ale wystarczy spojrzeć na krój/fason tych zalinkowanych. Wyglądają jak gips zbyt mocno zalany w dolnej części, pokryty materiałem.
          Anie to ładne, ani zgrabne, ani sportowe, ani eleganckie. I piszę to jako osoba, ktora ma wysoki próg tolerancji dla linkowanych tu butów. Napisałabym więcej, ale i tak jestem już "wystarczająco krytyczna", nie chcę nikogo dobijać. W sumie ja w nich chodzić nie będę. Jak komuś się podoba, niech chodzi, byle były wygodne.
          • sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 09:55
            Możesz dobić, i tak mi się podobają.
            • saszanasza Re: Buty 😃 08.09.17, 15:25
              sara.korska napisał(a):

> Możesz dobić, i tak mi się podobają.

Niew wiem, jaki masz styl, ale w tego typu butach najczęściej widuję panie, czy dziewczyny, delikatnie mówiąc "przestylizowane po całości" z futerkową kamizelką, tipsami w szpic i botoksem na twarzy i często z namalowanymi brwiami. Jeżeli nic z tych rzeczy nie posiadasz w zestawieniu, to jest jeszcze dla ciebie ratunekwink Buty mogą się obronić.
              • sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 22:18
                Hybryda się liczy? Nie mam futrzanej kamizelki, tipsów i domalowanych brwi... buty bardzo fajnie wyglądają do koszuli, wąskich spodni i długiego swetra, do sukienki i gładkich grubych rajstop. Do pracy ubieram się raczej zachowawczo,, buty na ogół tez mam raczej spokojne, postanowiłam kupić coś innego 😉
                • saszanasza Re: Buty 😃 09.09.17, 09:35
                  sara.korska napisał(a):

> Hybryda się liczy? Nie mam futrzanej kamizelki, tipsów i domalowanych brwi... b
                  > uty bardzo fajnie wyglądają do koszuli, wąskich spodni i długiego swetra, do su
                  > kienki i gładkich grubych rajstop. Do pracy ubieram się raczej zachowawczo,, bu
                  > ty na ogół tez mam raczej spokojne, postanowiłam kupić coś innego 😉

Sara, jeżeli normalnie się ubierasz, to ujdziewink wiesz, mnie często podoba się wiele ubrań, ale po przymierzeniu okazuje się, że w części z nich wyglądam źle. Konstrukcja tych butów rzeczywiście przywodzi na myśl "końskie kopyto" (wyczytałam tu takie określenie i chyba się z tym zgadzam). Poza tym nie wierzę, że są wygodne, bo są sztywne i zalane i trzeba w nich specyficznie chodzić. Wiem, bo z 10 lat temu miałam półbuty na podobnym koturnie i do dziś zastanawiam się, co mnie podkusiło żeby je kupić, bo ani one ładne, ani wygodne.
    • edelstein Re: Buty 😃 08.09.17, 08:12
      Nie podobaja mi sie.
    • fornitta69 Re: Buty 😃 08.09.17, 09:48
      To ja sie wylamie- fajne kopytka! Mnie by takie do moich niektorych "stylizacji" na koncerty pasowaly smile
    • fomica Re: Buty 😃 08.09.17, 10:16
      No niestety mnie też się nie podobają smile
    • semihora Re: Buty 😃 08.09.17, 10:16
      Dla mnie spoko.
    • kanna Re: Buty 😃 08.09.17, 12:40
      Wizualnie paskudne, ale może choć wygodne?
      • ente2211 Re: Buty 😃 08.09.17, 18:25
        Wizualnie mi się podobają, nawet mam podobne i... stoją sobie w szafce. Miałam może ze dwa razy na nogach, tak są niewygodne uncertain
        Ale może z tymi bedzie inaczej
    • scarlett74 Re: Buty 😃 08.09.17, 21:37
      Szkaradne,ale napisz czy są wygodne.Może wygoda zrekompensuje brzydotę. Kiedyś miałam ecco -wyglądały jak po babci, ale były najwygodniejszymi butami jakie kiedykolwiek miałam...
    • paloma_blauwinder Re: Buty 😃 08.09.17, 21:41
      Przyznaj się, trollujesz. Ale nieźle, już ematka trysnęła zwyczajowym jadem.
      • suchawloszkana3 Re: Buty 😃 08.09.17, 21:53
        Ale jakże zgodnie.
        Przypadek?
        Nie sądzę....
      • regina-phalange Re: Buty 😃 08.09.17, 22:02
        Obok ematkowego jadu to nawet nie stało. suspicious
        • sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 22:14
          Nie trolluję. Postanowiłam kupić sobie na jesień coś innego niż zazwyczaj noszę (sztyblety, kozaki, generalnie buty płaskie, szpilki jak bardzo muszę), te mi się spodobały.
          • paloma_blauwinder Re: Buty 😃 08.09.17, 22:32
            Jeśli nie trollujesz to uprzejmie nadmienię, że mają nieco niekorzystny stosunek wyglądu do ceny. Ale poza tym git.
            • sara.korska Re: Buty 😃 08.09.17, 22:52
              3 stówki to nie tak zle. Byle co w venezii jest drozsze
              • taki-sobie-nick Re: Buty 😃 08.09.17, 23:53
                sara.korska napisał(a):

> 3 stówki to nie tak zle. Byle co w venezii jest drozsze

Z czego te buty są?
                • sara.korska Re: Buty 😃 09.09.17, 07:13
                  Są z zamszu.
    • regina-phalange Re: Buty 😃 08.09.17, 21:48
      Jak dla mnie niespecjalne. smile
    • ta_karola Re: Buty 😃 08.09.17, 22:05
      oj nie.
    • onnomatopeja Re: Buty 😃 08.09.17, 22:11
      Bardziej mi się podobają niż niektóre linkowane sztyblety - bleeeety, nie cierpię tego rodzaju obuwia.
      • leokadia35 Re: Buty 😃 09.09.17, 08:56
        Nie lubię tego typu obuwia, cena i marka ( na ematce Kors to marka obciachowa z czym się zgadzam) pozostawię bez komentarza
        • sara.korska Re: Buty 😃 09.09.17, 09:02
          Obciachem jest logo walące po oczach, niezależnie od marki, widzisz gdzies takie na tych butach? Naprawdę 300 zł to nie wiadomo jaka cena za skórzane buty?
          • lemasakr Re: Buty 😃 09.09.17, 14:57
            Gdzie kupiłaś je tak tanio? Tanio jak na skórę nie mówiąc o marce.
            • sara.korska Re: Buty 😃 09.09.17, 15:57
              Chiara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka