Dodaj do ulubionych

Stop polonizacji Europy!

14.09.17, 17:53
Dwaj katoliccy emigranci z Polski zgwałcili i zabili 47latka.
To kolejny przypadek mordu dokonanego w Europie przez katolickich emigrantow z Polski.
Jak się przed nimi chronić.
wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/558190,niemcy-berlin-proces-polacy-muzyk-jim-reeves-sad-homfobia-prokuratura.html
Obserwuj wątek
    • lodomeria Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 00:24
      A ja już się boję polonizacji Polski.

W moim miasteczku (choć nadal nie jest kolorowo) nastąpiła wyraźna zmiana klimatu w okolicach 2008-2010, kiedy to bardzo wielu szemranych kolesi się wzięło i zwinęło do UK. Jacyś różni zamieszani w narkotyki i inne burdele się wzięli i niemal z dnia na dzień zniknęli. Centrum miasteczka, gdzie praktycznie same mieszkania komunalne, trochę się przewietrzyło z nabuzowanych byczków, którzy żadną pracą się nie shańbią itp.
      Parę lat później no i robi się tak, że ludzie z mieszkań komunalnych dzięki kasie płynącej z UK mogą sobie kupować domy w 'lepszych' częściach miasteczka (niestety zwyczaje, zwłąszcza dotyczące pracowania i imprezowania się im nie zmieniają), w części komunalnej przejść się nie da, bo samochody w dwóch rzędach już parkują. I z przerażeniem myślę, że różne takie ludzkie szumowiny miałyby na dobre zostać przegnane z Zachodu, wrócić do Polski, i przy pomocy kasy i wiatu nabranego w żagle w tych różnych Londynach, Berlinach i Amsterdamach wywrócić do góry nogami życie Pipidówek, które odetchnęły, jak ich nie było.
      • biceps_of_steel Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 08:49
        Funt idzie w gore, wiec plebs znowu dostanie amoku i bedzie sie rzucal na mycie garow niczym klienci Lidla na karpia....
        by nastepnie mieszkac po 10 w 1 pokoju i kisic wszystko do koperty.
      • beataj1 Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 08:50
        Wszystko się zgadza. Imigranci gwalcą.
        Skoro na zachodzie maja juz arabskich imigrantów to polscy dodatkowo im zbędni.
    • riki_i Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 01:30
      Co Ty bierzesz? Jacy "katoliccy emigranci" ? Zwykłe prymitywne oprychy na gościnnych występach. Poczytaj może, co znaleziono przy tym drugim, jak go wreszcie złapali.
      • maadzik3 Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 08:44
        formalnie pewnie katoliccy w sensie ochrzczeni (skoro różni politycy na podstawie statystyk chrztów mówią o katolickim polskim społeczeństwie to niech będą konsekwentni), a że emigranci to też oczywiste chyba że granice się przesunęły wink
        • nathasha Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 08:47
          I pewnie jeszcze i pierwsza komunie mieli i na religie chodzili.
      • black_halo Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 08:49
        Ja sadze, ze zwykly opryszek to raczej nie podrozuje z falszywymi dowodami, paralizatorem, kilkoma komorkami i taka forsa w kieszeni.
        • riki_i Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 09:51
          Tym bardziej nie podróżuje z takim wyposażeniem "katolicki emigrant". Wątkodajka ma nieźle nabełtane w głowie.
          • black_halo Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 11:36
            Moze i byl kiedy ochrzczony ale to nie ma nic do rzeczy. Katolicy nie popelniaja zazwyczaj przestepstw w imie Boga a przeciw niemu. Bo jesli facet byl wierzacym katolikiem to zlamal przykazanie "nie zabijaj". Jesli zas nie byl praktykujacy to odszedl od kosciola i jego nauki i za katolika go uwazac nie mozna.
      • ingryd Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 10:19
        "Co Ty bierzesz ? Jacy "katoliccy emigranci" ? Zwykle prymitywne oprychy na goscinnych wystepach."

Hmmmm, ale ci z Rimmini, to juz nie byli zwyklymi, prymitywnymi oprychami, tylko : islamska dzicza, bydlem, itp, itd...

Jak to bylo o tym Kalim od sienkiewicza ... ?
        • lauren6 Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 11:39
          Poproszę o nicki osób z forum nazywające gwałcicieli z Rimini islamską dziczą.
          • ingryd Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 11:58
            Ooo, a jak to szlo z tym stolem î nozycami... ?
            • sniyg Re: Stop polonizacji Europy! 16.09.17, 17:09
              Czyli nie masz nickow.
    • semihora Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 10:27
      Zamknąć to tałatajstwo w tej głupiej Polsce i ogrodzić drutem kolczastym, i jeszcze żadnym pikającym seduszkom nie pozwolić się litować! A jak pikające serduszka chcą, to niech trzymają ich u siebie w domu!

(Gdyby ktoś nie załapał - to ironia.)
    • barbra25 Re: Stop polonizacji Europy! 15.09.17, 22:24
      krejzimama napisał i zapytał jak się przed nimi chronić? A przed tymi nastolatkami z Czestochowy co upijają młodszych od siebie jak chronić swoje dzieci?
      Nie jestem na bieżąco bo nie mam telewizora ale to zapewne nie "incydent" a raczej początek serii. Czy zatem możemy spodziewać się już katolickich zamachów terorystycznych dokonywanych z okrzykiem Alleluja czy cokolwiek w ten deseń? A może ja przegapiłam coś bo przecież jestem z ciemnogrodu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka