03.10.17, 19:10
W nawiązaniu do wątku o megaimprezie chciałabym zauważyć, że byłam dzisiaj w pracy - robota zrobiła się sama w mgnieniu oka, kilometry uciekały mi spod kół, dokumenty drukowały się z prędkością światła, nawet księgowe osiągnęły trzecią kosmiczną.
Po przyjściu migiem sprawdziłam lekcje mojego dziecięcia, przygotowałam dwa obiady, naprawiłam zmywarkę, błyskawicznie wstawiłam/ rozwiesiłam i wyprasowałam pranie, przygotowałam trzy zestawienia na jutrzejszą prezentację, teraz ćwiczę jogę, mam maseczkę na twarzy, opiłowałam paznokcie i ...

nagle się obudziłam.
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Migiem 03.10.17, 19:38
      Najbardziej mi się podoba trzecia kosmiczna. tongue_out
      • kochamruskieileniwe Re: Migiem 03.10.17, 19:55
        Sądząc po dołączonej emotce - masz jakieś wątpliwości co do trzeciej (prędkości) kosmicznej?
        • taki-sobie-nick Re: Migiem 03.10.17, 19:56
          kochamruskieileniwe napisała:

> Sądząc po dołączonej emotce - masz jakieś wątpliwości co do trzeciej (prędkości
          > ) kosmicznej?

Nie, to po prostu moja podstawowa emotka.
          • rosapulchra-0 Re: Migiem 03.10.17, 20:12
            Łazisz cały czas z wywalonym jęzorem?
    • 1234wxyz Re: Migiem 03.10.17, 19:51
      Ten wątek ma potencjał ale poczekaj z nim jakiś czas bo po przygotowaniach do imprezy na milion postów nikomu się nie chce chwalić osiągami drugi raz.
      • taki-sobie-nick Re: Migiem 03.10.17, 20:15
        1234wxyz napisał(a):

> Ten wątek ma potencjał ale poczekaj z nim jakiś czas bo po przygotowaniach do i
        > mprezy na milion postów nikomu się nie chce chwalić osiągami drugi raz.

Raczej nikt nie czuje się na siłach zorganizować czegoś większego. tongue_out
    • anorektycznazdzira Re: Migiem 03.10.17, 20:19
      a mnie pani sprzątająca powiedziała dzisiaj, że jej się śniłam jak jadę rowerem, włos rozwiany, błysk w oku, pies (co za pies???) za mną gna przepiękny, a wokoło wszędzie kupy. Pełno kup, ciężko przejść że nie powiem o przejechaniu, tak jest nasrane.
      No i moja babcia tak zawsze mówiła, że jak gó... to na pieniądze big_grin
      • satoja Re: Migiem 03.10.17, 20:22
        eee....raczej pani sprzątająca ma traumę po myciu kibla u ciebie tongue_out
    • mozambique Re: Migiem 04.10.17, 09:53
      a juz uwierzylam w tą joge z maseczką i chcialm cie zapytac jakim cudem to ci nei spływa ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka