Dodaj do ulubionych

Operacja stulejka w Warszawie

19.11.17, 13:34
Mój 12 latek ma problem ze ściąganiem napletka. Wozimy się z tym już kilka lat. Najpierw były maści, osuwanie na sile i troszkę to pomagało. Nigdy jednak nie pomogło do końca, nigdy nie udało się ściągnąć napletka całkowicie. Teraz sskontrolowalam go w czasie kąpieli i zobaczyłam, ze jest masakra. Młody odpuścił sobie jak był niekontrolowany ta kwestie i napletek schodzi tylko tak, ze jest mała wąska dziurka. Trochę rozmiękczony ciepła kąpielą schodził, ale i tak niewiele. Dodatkowo pojawiły się pęknięcia skóry.
Muszę iść z nim do lekarza. Znacie kogoś dobrego kto pracuje w szpitalu, a Ew. Przyjmuje prywatnie, kto się tym zajmuje? Myślałam o szpitalu Bielańskim, ale chyba w lato zlikwidowali tam chirurgię dziecięcą.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Operacja stulejka w Warszawie 19.11.17, 13:45
      Dr Gastol w luxmedzie chirurg
      • kaha_org Re: Operacja stulejka w Warszawie 19.11.17, 15:37
        Potwierdzam i polecam. Mojemu synowi akurat operował coś innego ale chłopiec, z którym leżał w pokoju miał operowaną stulejkę. Ogólnie polecam szpital lux med. Spisali się.
    • thea19 Re: Operacja stulejka w Warszawie 19.11.17, 17:12
      najlepszy jest dr Gastoł, przyjmuje na nfz w CZD, prywatnie w różnych klinikach
    • ginger.ale Re: Operacja stulejka w Warszawie 19.11.17, 20:10
      Koleżanka spoza Warszawy jeździła do stolicy do Gastoła właśnie, przyjmuje na Ursynowie, więc zapamiętałam, bo ją gosciłam.
      Ja chodziłam z synem do pediatrycznego na Żwirki i Wigury, ale maści i ćwiczenia pomogły.
      • ichi51e Re: Operacja stulejka w Warszawie 20.11.17, 16:55
        Na KEN w luxmedzie wink
    • memphis90 Re: Operacja stulejka w Warszawie 19.11.17, 21:48
      A Gastoł to ten, który mówi w wykładach internetowych, żeby tam przy napletkach nie grzebać nadmiernie?
      • thea19 Re: Operacja stulejka w Warszawie 19.11.17, 21:49
        pewnie ten. bardzo mily jest.
      • 1matka-polka Re: Operacja stulejka w Warszawie 20.11.17, 10:44
        Tak, to ten.
        • 1matka-polka Re: Operacja stulejka w Warszawie 20.11.17, 10:46
          www.mp.pl/wideo01/?id=453
    • ela.dzi Re: Operacja stulejka w Warszawie 19.11.17, 22:12
      Dr Maria Boczar, IMiD
    • kia5 Re: Operacja stulejka w Warszawie 20.11.17, 10:37
      Warszawa? prof. Perdzyński - wygooglaj.
      • lucky80 Re: Operacja stulejka w Warszawie 20.11.17, 10:56
        Dr Mieczysław Śmigielski. Przyjmuje prywatnie na ul. Wynalazek w Warsaw Medical Center.
        Polecam, nas też czeka zabieg (akurat stulejki przypilnowaliśmy więc nie, ale inny, też błahy, problem urologiczny.
        • hermenegilda_zenia Re: Operacja stulejka w Warszawie 21.11.17, 02:46
          Potwierdzam, Smigielski to specjalista o światowej renomie, specjalizuje sie w operacyjnych zabiegach urologicznych u chłopców, w mojej rodzinie operował chłopca ze spodziectwem - jedna operacja zamiast dwóch, wszystko bez jakichkolwiek powikłań.
    • volta2 Re: Operacja stulejka w Warszawie 20.11.17, 10:55
      byliśmy na niekłańskiej, nie czekałam jakoś długo, dziecko było znacznie młodsze.

gdybym jednak nie uległa stereotypom, to bym została w szpitalu dziecięcym na marszałkowskie(lietwskiej)j chyba? tam nam zaproponowano obrzezanie, zamiast robienia cudów, i do dziś żałuję, że na hasło chce pani mieć obrzezane dziecko - wyszłam. (tak mnie spławiła pani na recepcji w oddziale, że u nich profesor ciapie równo i wtedy padło to pytanie)

dziś bym stwierdziła że chcęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka