Dodaj do ulubionych

program do nauki słówek angielskich

07.12.17, 11:39
Szukam programu z lektorem do nauki wybranych przez siebie słówek w języku angielskim.
Znam etutor. Jest ok. Ale szukam czegoś tanszego lub najlepiej darmowego smile
Obserwuj wątek
    • mama.nygusa Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 11:43
      Cora korzysta z instaling, ona ma darmowy, nie wiem czy dla wszystkich tak jest.Do instalingu zapisala ja nauczycielka.
    • mama.nygusa Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 11:44
      A czy on jest do wybranych to nie wiem.
    • cauliflowerpl Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 11:59
      Supermemo nie jest darmowy, ale jest tak zarabisty, ze warto kupic. Ma w pakiecie wersje na androida synchronizowana przez net, a slownictwo od "yes" i "no" po zaawansowane terminy specjalistyczne (w miare przechodzenia na kolejny poziom).
      Tylko trzeba byc systematycznym.
      Nie, nie placa mi za reklame wink
      • 1st.world.problems Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 12:06
        Watkodajce chodziło o skuteczne powtórki terminologii branżowej pewnie smile ciekawe czy supermemo ma opcje wgrywania własnych slowek
        • cauliflowerpl Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 12:18
          Acha. Ma na stronie internetowej, mozna gratis zrobic sobie wlasny kurs, chociaz to chyba pracochlonne (cos mi sie widzi, ze strona po stronie trzeba). Ale nie wiem, jak potem z synchronizacja ze sprzetem, teoretycznie nie powinno byc problemu.
          No i w tej sytuacji wyszloby gratis, bo aplikacje sa darmowe, placi sie za baze slowek.
        • cauliflowerpl Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 12:24
          Faktycznie, teraz doczytalam. Tak to jest, jak sie czlowiek po samyn tytule podjara i pisze, zamiast doczytac wink
    • makurokurosek Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 12:38
      My używamy eteacher , można wgrywać własne słówka . Słowniki online oferują darmowy trening , ale tam wymowa jest tylko w jednym ćwiczeniu odsłuchowym .
    • alfa36 Re: program do nauki słówek angielskich 21.05.18, 23:27
      Dzięki. Jak się naczytam, to może się zmobilizujęwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka