maga233 07.12.17, 11:39 Szukam programu z lektorem do nauki wybranych przez siebie słówek w języku angielskim. Znam etutor. Jest ok. Ale szukam czegoś tanszego lub najlepiej darmowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.nygusa Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 11:43 Cora korzysta z instaling, ona ma darmowy, nie wiem czy dla wszystkich tak jest.Do instalingu zapisala ja nauczycielka. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 11:44 A czy on jest do wybranych to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 11:59 Supermemo nie jest darmowy, ale jest tak zarabisty, ze warto kupic. Ma w pakiecie wersje na androida synchronizowana przez net, a slownictwo od "yes" i "no" po zaawansowane terminy specjalistyczne (w miare przechodzenia na kolejny poziom). Tylko trzeba byc systematycznym. Nie, nie placa mi za reklame Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 12:06 Watkodajce chodziło o skuteczne powtórki terminologii branżowej pewnie ciekawe czy supermemo ma opcje wgrywania własnych slowek Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 12:18 Acha. Ma na stronie internetowej, mozna gratis zrobic sobie wlasny kurs, chociaz to chyba pracochlonne (cos mi sie widzi, ze strona po stronie trzeba). Ale nie wiem, jak potem z synchronizacja ze sprzetem, teoretycznie nie powinno byc problemu. No i w tej sytuacji wyszloby gratis, bo aplikacje sa darmowe, placi sie za baze slowek. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 12:24 Faktycznie, teraz doczytalam. Tak to jest, jak sie czlowiek po samyn tytule podjara i pisze, zamiast doczytac Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: program do nauki słówek angielskich 07.12.17, 12:38 My używamy eteacher , można wgrywać własne słówka . Słowniki online oferują darmowy trening , ale tam wymowa jest tylko w jednym ćwiczeniu odsłuchowym . Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: program do nauki słówek angielskich 21.05.18, 23:27 Dzięki. Jak się naczytam, to może się zmobilizuję Odpowiedz Link Zgłoś