herca
22.12.17, 13:35
od razu zaznaczam ze nie zamierzam sie udzielac w tym watku, jest to tylko apel aby skonczyc z wypisywaniem idiotyzmow i bezmyslnym powielaniem bzdur wyssanych z palca.
jak doroslemu czlowiekowi ktory skonczyl wiecej niz podstawowke moze nie byc wstyd wypisywac ze cywilizacja afrykanska zatrzymala sie na etapie "chatki z guana". to juz antyszczepionkowcy mniej sie kompromituja bo przynajmniej cos tam szperaja po internecie zanim sie wypowiedza.
Lubie to forum ale poza iloscia zlosciwosci i jadu ktora od czasu do czasu mnie przytlacza najbardziej szokuje mnie to jak niektore forumki obnosza sie ze swoja niewiedza a inne slepo im przytakuja. wasze dzieci powinny sie za was wstydzic.
na koniec jeszcze zachecam do autorefleksji i dowiedzenia sie jak w naszym ukochanym kraju pojawial sie postep. mam na mysli np okupantow podczas rozbiorow budujacych brukowane drogi wbrew protestow lokalnej ludnosci bo po co jak zawsze byly jakie byly i jakos sie zylo. albo polecam spojrzec na mape kolejowa Polski - od razu widac ktore ziemie dolaczone zostaly od Niemiec.
a nie zamierzam sie dalej wypowiadac bo obrzydzaja mnie rasistowskie wypowiedzi niektorych osob tutaj, ktore zreszta nie sa moderowane wbrew zapewnieniom portalu gazeta o sprzeciwianiu sie takim "pogladom".
douczcie sie ludzie zanim napiszecie glupoty!!!