Dodaj do ulubionych

Chamstwo czy nie?

22.12.17, 23:04
Opowiem Wam historie ktorej bylam swiadkiem i tak mnie naszlo ze nie ladnie sie chyba Pani kolezanka zachowala.A Wy jak myslicie? Poszlysmy kolezanki pracowe na kolacje "wigilijna" do chinczyka,kolezanki w roznym wieku ale wszystkie mowimy sobie po imieniu.Kazda PLACI ZA SIEBI
Obserwuj wątek
    • buuenos Re: Chamstwo czy nie? 22.12.17, 23:12
      w swiecie jak najbardziej normalne,ze kazdy placi za siebie.Problemu nie rozumiem: problem,ze mowicie sobie po imieniu czy, ze placicie za siebie czy w koncu ,ze to chinczyk byl?
      • jematkajakichmalo Re: Chamstwo czy nie? 22.12.17, 23:17
        Dokladnie, co tu bylo chamstwem? big_grin

Jak poszla grupa kilku osob i nie placil pracodawca to raczej normalne, ze kazda placi za siebie. Dlaczego za wzsystkie miala placic jedna?
    • kota_marcowa Re: Chamstwo czy nie? 22.12.17, 23:20
      No i?? Gdzie to chamstwo??
      • aerra Re: Chamstwo czy nie? 22.12.17, 23:29
        Chyba autorce posta urwało w połowie.
    • fajnedziewcze Re: Chamstwo czy nie? 22.12.17, 23:28
      Nie poszlo cale,ech ten telefon.A wiec kazda placi za siebie,po kilku wymianach talerzy kolezanka poszla i wziela sobie jeszcze salate lodowa z dresingiem na co starsza kolezanka przy wszystkich no Jadzia jeszcze jesz?? Chamstwo i buractwo,czy nie?
      • taki-sobie-nick Re: Chamstwo czy nie? 22.12.17, 23:38
        fajnedziewcze napisała:

> Nie poszlo cale,ech ten telefon.A wiec kazda placi za siebie,po kilku wymianach
        > talerzy kolezanka poszla i wziela sobie jeszcze salate lodowa z dresingiem na
        > co starsza kolezanka przy wszystkich no Jadzia jeszcze jesz?? Chamstwo i burac
        > two,czy nie?

Hehe, wydedukuj.
      • alpepe Re: Chamstwo czy nie? 22.12.17, 23:47
        a może zdziwienie, że jeszcze można?
      • aj.riszka Re: Chamstwo czy nie? 23.12.17, 00:12
        fajnedziewcze napisała:

> starsza kolezanka przy wszystkich no Jadzia jeszcze jesz?? Chamstwo i burac
        > two,czy nie?

Nie.
        • taki-sobie-nick Re: Chamstwo czy nie? 23.12.17, 00:59
          aj.riszka napisała:

> fajnedziewcze napisała:
          >
          > > starsza kolezanka przy wszystkich no Jadzia jeszcze jesz?? Chamstwo i bu
          > rac
          > > two,czy nie?
          >
          > Nie.

Uzasadnij.
      • zosia_1 Re: Chamstwo czy nie? 23.12.17, 00:48
        "za swoje jem" mogła jej odpowiedzieć
      • bombalska Re: Chamstwo czy nie? 23.12.17, 03:22
        A to nie bylo w ramach uszczypliwego, kolezenskiego zartu? U mnie w pracy temat tuszy obgadany juz jest na wszystkie mozliwe sposoby (bo wszystkie sie odchudzaja), tak wiec zarty na ten temat nie robia na nikim zadnego negatywnego wrazenia.
    • muchy_w_nosie Re: Chamstwo czy nie? 23.12.17, 00:01
      Chamstwo, ale przywyklam ponieważ jak już jestem gdzieś gdzie podają jedzenie to się najadam, nie lubię sytuacji, że wracam do domu i jestem godna a przyoszczędziłam na deserze , np.:-3 dychy ...
      Zawsze ktoś pusci komentarz, na ktory zawsze odpowiadam: w lodowce mam tylko światło a w dodatku nie lubię gotować ;P bardziej chamski: kto bogatemu zabroni 😈
    • cauliflowerpl Re: Chamstwo czy nie? 23.12.17, 10:26
      Swiateczne ferie sie zaczely w szkolachN echh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka