Dodaj do ulubionych

sprawdzone przekąski sylwestrowe

29.12.17, 21:23
Dacie przepisy? Potrzebuję.
Wszystkie inne sprawdzone przepisy też chętnie przygarnę, czy to sałatka, czy ciasto, czy danie główne.
Obserwuj wątek
    • pelissa81 Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 21:39
      deska serów, pałeczki warzywne + dip, sałatka z makaronem + feta + suszonymi pomidorami w zalewie i co masz w lodówce.
      muffinki big_grin A ja chętnie poczytam innych
    • anagat1 Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 21:44
      U mnie- kolezanka przywozi drozdzowe paszteciki, ja robie barszcz i pizze. I pewnie prosiaczki w ciescie francuskim(czyli parowki). Ze dwie salatki- mamy miec 6-7 doroslych i 6 dzieci. Nie wiem, co druga kolezanka wezmie, ale cos o jakis sledziach przebakiwala. Lubimy konkrety. Ciasto - pewne sernik, bo lubie robic i zawsze cieszy sie powodzeniem. U mnie Sylwester przeradza sie 1 sty w urodziny mojego syna.. wiec zawsze wiecej jedzenia , bo pierwszego dodatkowi goscie przychodza.
    • wilowka Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 21:54
      KOTleciki?
    • kota_marcowa Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:06
      Mogą być KOTlety albo coś co zadowoli kota, albo kotę, albo kogokolwiek smile

Wiem, że tyle tu świetnych kucharek na forum, nie KOTujcie tfu.. krępujcie się, dawać przepisy.
      • ra-sowa Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:11
        Kota marcowa chce jeść kota?
    • solejrolia Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:16
      My nie sylwestrujemy, więc będą KOTlety. wink

Za to jutro mamy gości.
      Do lampki wina podam: mix sałat plus pomidorki koktajlowe, jajka na twardo i vinegret miodowo musztardowy,
      sałatkę z buraków z serem plus sos ocet balsamiczny z miodem,
      tortilla espanola (bo bardzo lubimy),
      chleb czosnkowy,
      i nie wiem co tam jeszcze wyjmę pewnie ogóreczki musztardowe, i curry, skroję kabanosy...
      a ciasto to planuję sernik, bo dawno nie piekłam i stęskniliśmy się bardzo.
      Goście też pewnie coś przyniosą, więc za dużo nie ma co szykować.
    • ra-sowa Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:33
      https://lh3.googleusercontent.com/nyBXVodnKmix6HmKrx1pfGl0J9Eq1K-eiC9aMKzU41eBNqmqCAdEhbb7tDuOdBH1qw=h310
    • default Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:44
      Kocie jezyczki i KOCIOlek z ogniska.
    • beata985 Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:47
      Kota Ty powinnaś bana dostać za swojego nicka 😅🐈

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka