kota_marcowa 29.12.17, 21:23 Dacie przepisy? Potrzebuję. Wszystkie inne sprawdzone przepisy też chętnie przygarnę, czy to sałatka, czy ciasto, czy danie główne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelissa81 Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 21:39 deska serów, pałeczki warzywne + dip, sałatka z makaronem + feta + suszonymi pomidorami w zalewie i co masz w lodówce. muffinki A ja chętnie poczytam innych Odpowiedz Link Zgłoś
anagat1 Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 21:44 U mnie- kolezanka przywozi drozdzowe paszteciki, ja robie barszcz i pizze. I pewnie prosiaczki w ciescie francuskim(czyli parowki). Ze dwie salatki- mamy miec 6-7 doroslych i 6 dzieci. Nie wiem, co druga kolezanka wezmie, ale cos o jakis sledziach przebakiwala. Lubimy konkrety. Ciasto - pewne sernik, bo lubie robic i zawsze cieszy sie powodzeniem. U mnie Sylwester przeradza sie 1 sty w urodziny mojego syna.. wiec zawsze wiecej jedzenia , bo pierwszego dodatkowi goscie przychodza. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:06 Mogą być KOTlety albo coś co zadowoli kota, albo kotę, albo kogokolwiek Wiem, że tyle tu świetnych kucharek na forum, nie KOTujcie tfu.. krępujcie się, dawać przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:11 Kota marcowa chce jeść kota? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:16 My nie sylwestrujemy, więc będą KOTlety. Za to jutro mamy gości. Do lampki wina podam: mix sałat plus pomidorki koktajlowe, jajka na twardo i vinegret miodowo musztardowy, sałatkę z buraków z serem plus sos ocet balsamiczny z miodem, tortilla espanola (bo bardzo lubimy), chleb czosnkowy, i nie wiem co tam jeszcze wyjmę pewnie ogóreczki musztardowe, i curry, skroję kabanosy... a ciasto to planuję sernik, bo dawno nie piekłam i stęskniliśmy się bardzo. Goście też pewnie coś przyniosą, więc za dużo nie ma co szykować. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:44 Kocie jezyczki i KOCIOlek z ogniska. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: sprawdzone przekąski sylwestrowe 29.12.17, 23:47 Kota Ty powinnaś bana dostać za swojego nicka 😅🐈 Odpowiedz Link Zgłoś