Dodaj do ulubionych

Braster - która ma

06.02.18, 21:54
Już kiedyś o tym pisałam i znowu mam fazę, kupić może? Na usg chodzę regularnie co pół roku, ale to zawsze dodatkowa kontrola i to co miesiąc. Dziewczyny, która ma braster i może coś więcej powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • lolka1999 Re: Braster - która ma 12.02.18, 20:57
      Jest gdzieś na gazecie osobny watek o Brasterze i tam się chyba wypowiadały dwie dziewczyny, które go mają już dość długo. Na forum amazonki też jest wątek i tam jest nawet historia dziewczyny, której Braster wykrył zmianę.

Patrząc przez pryzmat statystyki badając się jedną metodą masz ok 90%, może 95% szans, że wynik nie jest fałszywie ujemny, czyli, że faktycznie jesteś zdrowa. Zawsze pozostaje kilka procent na błąd (ludzki, sprzętu...). Badając się dwoma metodami, czyli tak jak piszesz dodatkowa kontrola raz w miesiącu zbliżasz się do 99,9%. Rak piersi to straszny skur... podstępny i upierdliwy. Aktualnie 4 razy częstszy niż rak szyjki macicy. Moim zdaniem, nie czekaj, nie zastanawiaj się. Kup. Ja jeszcze karmię i planuję kolejną ciążę ale gdyby nie to, już dawno bym kupiła.
    • borowiczek84 Re: Braster - która ma 13.02.18, 17:46
      Kazda forma badania jezt dobra. I kazda z nas powinna wybierac odpowiednia dla siebie. Ja uwazam ze w pbecnych czasach zwl urzadzenie braster jest swietnym rozwiazaniem dla kobiet i matek, dla pracujacych a to dlatego iz mozemy zbadac sie w dogodnym dla nas terminie. Zaczecam wszystkie panie, moje kolezanki i znajome aby dbaly i badaly sie regularnie. Ja tez chętnie poczytam opinie kobiet które posiadają brastera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka