Dodaj do ulubionych

Ibiza all inclusive

19.02.18, 17:29
Dziewczyny, ile euro powinnam zabrać na tydzień na Ibizie w wersji all inclusive dla rodziny 2+2. Chodzi mi o kasę na ewentualną wycieczkę czy jakiś obiad poza hotelem. Nie jedziemy imprezować, hotel mamy w tej spokojniejszej części wyspy. Dzięki
Obserwuj wątek
    • domowapani Re: Ibiza all inclusive 19.02.18, 17:54
      Weź poprostu kartę płatniczą?
      • kina1 Re: Ibiza all inclusive 19.02.18, 17:59
        Chodzi mi o to jaką kwotę muszę zabezpieczyć
        • kina1 Re: Ibiza all inclusive 19.02.18, 21:39
          Nikt nie pomoże? Nigdy nie wyjeżdżałam całą rodziną za granicę
          • 89mumin Re: Ibiza all inclusive 19.02.18, 21:47
            Trudno coś poradzić, bo Ibiza to mało popularny kierunek dla rodzin z dziećmi wink Byłam tam ponad 10 lat temu, ale w celach czysto imprezowych.

Nie zauważyłam, żeby było tam sporo do zwiedzania, ale szczególnie się nie wysilałam. Sprawdziłabym ceny w wypożyczalniach aut, w jakiejś restauracji nad morzem i tyle. Skoro jedziecie na AI, to z głodu nie umrzecie. Auto może się przydać w celu poszukiwania plaży, na której nie będziecie się potykać o "zwłoki" imprezowiczów - taki mam obraz Ibizy z dawnych czasów.
          • norra.a Re: Ibiza all inclusive 19.02.18, 21:51
            A jak by Ciebie ktoś zapytał ile ma zabezpieczyć na tydzień życia w Polsce? Przecież to od tylu czynników zależy.... jak macie AI to możecie nawet nic nie wydać jeśli nie będziecie wychodzić poza hotel. Weź kilkadziesiąt euro na dzień na jakieś drobne zakupy, a jak masz zamiar jeździć na wycieczki albo wypożyczyć samochód to zorientuj się wcześniej w cenach i weź na to ekstra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka