20.02.18, 19:59
Dziewczyny, która z was ma pakiet i może mi napisać jak wygląda umawianie wizyty u specjalisty np. ginekologa. Czy trzeba dzwonić na infolinię i to konsultant wskazuje lekarza czy mogę sama wskazać byle placówka miała podpisaną umowę.
Obserwuj wątek
    • e-ness Re: medicover 20.02.18, 20:03
      Albo dzwonisz do opiekuna albo korzystasz z Medicover on- Line i tam umawiasz kogo chcesz i kiedy chcesz i gdzie chcesz. To „ gdzie chcesz” to placówkimeficover bądź współpracujące mające z nimi umowę.
    • agunia777 Re: medicover 20.02.18, 20:05
      Ja umawiam sie online.
      Mozesz dzwonic na infolinie i mowic ze chcesz umowic sie do doktora XY do placowki XZ.
      Podaja date i godzine, jak pasuje to ok, jak nie to podaja inny termin i tak mozna gadac i gadac.
      Jesli wizyta na cito to mozna prosic o wizyte na dany dzien i dodatkowo umawiaja.
    • martishia7 Re: medicover 20.02.18, 20:09
      W serwisie internetowym umawiasz sobie sama. Jak jest jakaś "sytuacja", to dzwonisz (np. nie ma terminów, a musisz mieć wizytę) i cośtam Ci znajdą.
      • nena20 Re: medicover 20.02.18, 20:14
        Ok czyli nie wskazują mi lekarza, to ważna informacja. Zakładam, że jeżeli placówka ma podpisana umowę to mogę sama polować na wizytę a potem potwierdzą mi z medicoveru. Dzięki zapiszę się do tego całego Miedicoveru bo wizyty prywatne mnie zrujnują, dziś wydałam 240 zł co daje mi prawie cztery miesiące opłaty abonamentu.
        • klamkas Re: medicover 20.02.18, 20:27
          Weź pod uwagę, że nie każdy abonament, ma te same warunki. Chcesz przystąpić do umowy firmy, czy wykupić prywatnie? Bo różnice mogą być ogromne... A w ramach abonamentu też różnie bywa - wszystko znajdziesz w umowie wink.
          • nena20 Re: medicover 20.02.18, 21:13
            Umowa jest ok, zakres badań jeszcze bardziej ok. Kiedyś już miałam tego typu pakiety ale mój pracodawca ciągle firmy zmienia i chyba Luxmed umawiał mnie na siłę do specjalistów. Niestety dobry ginekolog to oblegany ginekolog i umówienie wizyty na już graniczy z cudem.
            • keskusta Re: medicover 21.02.18, 09:21
              Jeśli masz jakieś problemy z płodnością, to uważaj: większość abonamentów nie obejmuje leczenia bezpłodności, a dużo również diagnostyki bezpłodności. Jeśli problemy są innego rodzaju, to skorzystasz.
    • mamma_2012 Re: medicover 20.02.18, 20:24
      Do mojego ginekologa zapisy były przez godzinę na początku miesiąca i to z pierwszeństwem przed tymi z kartami (dlatego nie kupiłam mimo ultra korzystnych warunków)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka