Dodaj do ulubionych

Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rzeszów

30.03.18, 01:33
kobieta.wp.pl/rozmawiamy-z-czarnoskorym-ktory-poderwal-polke-to-smieszne-6235478920087681a
Takiego wątku jeszcze chyba niema.
Filmik jak łatwo młoda pijana Polka daje się poderwać przez czarnoskórego krąży po internecie i stał się hitem. On nawet starać się nie musi, dziewczyna chcę go, bo jest "zajeb...", daje się nagrywać telefonem. Koleżanka próbuje jej pomysł pójścia z nim wyperswadować, krzyczy na nią, odciąga, mówi że snapy nagrywa, że ma z nią iść, nic z tego. Zauroczona dziewczyna idzie z przybyszem do pokoju. Jest kadr jak leży naga w łóżku. W trakcie film on się śmieje, szydzi, ale dziewczyna niezłomna idzie z nim. Internauci znaleźli dziewczynę, ustalili dane personalne i leje się wiadrami hejt. Dziewczyna ma 19 lat,młoda, głupia, naiwna, a internet nie zapomina.
W pierwszym odruchu pomyślałam sama chciała, widziała kamerę, telefon, koleżanka ostrzega, ma to na co zasłużyła. Potem żal zrobiło mi się jej, bo kto z nas jakiegoś głupstwa w młodości nie wywinął, a jej przyjdzie za to ogromną cenę zapłacić.
I teraz on? Nie go szlag trafi za to co jej zrobił.
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 02:10
      Ale ze to jest glupstwo? To jest kures... . Tak ma co chciala.
      • chyba.ze Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 05:49
        jola-kotka napisała:

> . Tak ma co chciala.

Zdrowa jesteś??
        • semihora Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:38
          chyba.ze napisała:

> jola-kotka napisała:
          >
          > > . Tak ma co chciala.
          >
          > Zdrowa jesteś??

Ej no, całe forum wie, że nie.
        • jola-kotka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:16
          Laska ktora idzie nie wiadomo gdzie nie wiadomo z kim sory sama sie prosi o klopoty i juz. Srednio inteligentny wie jak cos takiego moze sie skonczyc. Faceta nie bronie wiadomo ze fiut skonczony . Pijana no coz to ja nie usprawiedliwia, jak sie nie umie kontrolowac po alko to sie nie pije, albo pije w czterech scianach. Co to znaczy zabawic sie? Byla ostrzegana przez kolezanke , wiec swiadomosc jakas ze moze to byc niebezpieczne miala. Sory moze i niezdrowa jestem ale zdania nie zmienie.
          • chyba.ze Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 13:17
            jola-kotka napisała:

> Laska ktora idzie nie wiadomo gdzie nie wiadomo z kim sory sama sie prosi o klo
            > poty i juz.

Identycznie jak KAŻDA zgwałcona.

Bo kiecka była za krótka.

> Sory moze i niezdrowa jestem

Zdecydowanie.
            To coś poważnego?
            • aqua48 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:38
              chyba.ze napisała:

> > Laska ktora idzie nie wiadomo gdzie nie wiadomo z kim sory sama sie prosi
              > o klopoty i juz.
              >
              > Identycznie jak KAŻDA zgwałcona.
              > Bo kiecka była za krótka.

No nie do końca. Istnieje jeszcze coś takiego jak rozwaga, przewidywanie i unikanie zagrożeń. Czego uczymy dzieci. Tylko jakoś tak nagle w odniesieniu do dorosłych kobiet nie bierzemy pod uwagę. Sorry, ale laska która zalana tak, że ledwo na nogach się trzyma, wychodzi w siną dal z nie wiadomo kim to może się spodziewać kłopotów. I to ONA powinna je przewidzieć dużo wcześniej - nim wypije o tego jednego drinka, czy kieliszek za dużo, a nie jej koleżanki, czy znajomi.
              Co wcale nie zdejmuje odpowiedzialności za złe uczynki ze sprawcy.
              • triss_merigold6 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:44
                Amen.
                Rozmawiajmy o świecie realnym, a nie wyobrażonym. W realnym świecie półprzytomna panienka zgarnięta z ulicy przez kompletnie obcego typa ryzykuje gwałt, pobicie, okaleczenie, uwięzienie, czy wreszcie taki fejm, jaki dostała ta z Rzeszowa.
                • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 19:07
                  Fejm?
                  • triss_merigold6 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 19:10
                    www.slangu.pl/definicja,184,Fejm
                    • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:18
                      Ja wiem, co to znaczy, ale ty zdecydowanie nie.
            • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 20:55
              JAKA ZGWAŁCONA????
              Laska poszła się ru**ć dobrowolnie. Mało tego, nie przeszkadzało jej, że filmował.
              Przeszkadzać zaczęło dopiero, jak dostała po pupci od internautów.
              • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 20:59
                I napisałam już niżej, koleś powinien beknąć za upublicznienie tego filmu. Ale nie za seks i nagrywanie, bo na to się zgodziła.
      • triss_merigold6 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 06:59
        Darmo dała więc nie.
      • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 07:47
        Glupias.

Cała sytuacja obnaza niezdrowe podejscie do seksu kobiecego. Dziewczyna mloda, ale dorosla, chciala chlopaka, to se go wziela. Jakby tak zrobil facet - bylby fejm. Ale ze zrobila to dziewczyna - hejt.
        Fakt, dziewczyna zle wybrala. Ale powinno sie raczej objechac kolesia za parszywe wykorzystanie pijanej (nie seksualne mam teraz akurat na mysli).
        • astrum-on-line Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 19:46
          dziennik-niecodziennik napisała:

> Glupias.
          >
          > Cała sytuacja obnaza niezdrowe podejscie do seksu kobiecego. Dziewczyna mloda,
          > ale dorosla, chciala chlopaka, to se go wziela. Jakby tak zrobil facet - bylby
          > fejm. Ale ze zrobila to dziewczyna - hejt.
          > Fakt, dziewczyna zle wybrala. Ale powinno sie raczej objechac kolesia za parszy
          > we wykorzystanie pijanej (nie seksualne mam teraz akurat na mysli).
          >

No właśnie!
      • ortolann Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:26
        Ona nie tego chciała, jolu. Ona chciała się zabawić z tym gościem, a dostała o wiele, wiele więcej. Kto z nas nigdy w życiu nie popełnił głupoty. I kto się nie bał, że wyjdzie na jaw i kto się nei wstydził kiedy wyszło? Ale jakiej części z nas przyszło się wstydzić przed całym Internetem? I słuchać tylu obelg, w dużej części niezasłużonych. Ten, kto to zrobił powinien zostać surowo, bardzo surowo osądzony. Jego jakoś kara społeczna nie dotyka.
      • zlababa35 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:36
        O, jolcia powiedziała, co wiedziała big_grin big_grin big_grin.
        OJP...
    • kozica111 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 05:13
      Filmiku nie widziałam, biedna dziewczyna.Koleś zaburzony gnojek.Chyba jest paragraf na udostępnianie bez zgody.
      • triss_merigold6 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 07:00
        Jest, ale Murzyn jest z UK, no i ściganie na wniosek pokrzywdzonej.
      • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 20:58
        Fakt, i za to powinien odpowiedzieć, nie miał prawa puszczać filmiku w obieg.
    • duszyczka-ciemna Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 05:37
      Gosc nie ma wcale wyrzutów sumienia ani nic. Ciu...as jeden. Dno totalne. Ma gdzieś, ze tej dziewczynie zniszczył życie.
    • koza_w_rajtuzach Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 06:04
      Filmik widziałam, mam ambiwalentne uczucia... Z jednej strony popełniła głupstwo, ale w sumie była pod wpływem alkoholu, facet był przystojny, a to jeszcze młoda dziewczyna, więc chciała po prostu zaszaleć... Porządny gość wiedząc, że jest pijana nawet by jej nie tknął, już nie mówiąc o nagrywaniu i puszczaniu tego do internetu. Nawet jeśli zachowała się niemoralne, to jednak on w tym układzie jest znacznie gorszy, a hejty oczywiście leją się na nią, nie na niego.
      • chyba.ze Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:12
        koza_w_rajtuzach napisała:

> facet był przystojny,

Przystojny????

Może dla Ciebie...
        • agnes_topesto Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:32
          hyba.ze napisała:

> koza_w_rajtuzach napisała:
          >
          > > facet był przystojny,
          >
          > Przystojny????
          >
          > Może dla Ciebie...

tez się zastanawiam, w którym miejscu on jest przystojny.
          nietoperz przy nim, to jak Brad Pitt.
          no cóż, są gusta i guściki...
          juz sobie wyobrażam , jak wyglądałoby moje dziecko, gdybym je powiła temu "przystojniakowi"...
          • nangaparbat3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:54
            Ja sobie nie musze wyobrazać - jako młoda dziewczyna widzialam w Łazienkach naprawdę paskudnego ciemnoskorego z naprawdę paskudną tutejszą blondyną. I ich dziecko - chlopczyk tak śliczny, że dech mi zaparło: jego uroda i ten kontrast. Wiec spoko.
          • aerra Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:14
            Dzieci mieszanych par zazwyczaj są śliczne, więc luz wink
            Moja znajoma ma męża Hindusa. Jest, no serio, naprawdę paskudny. Inteligentny, doktorat już w Polsce robił, naprawdę miły, ale z wyglądu to, sorry, ale brzydal straszny. Za to ich córka - przepiękna smile
          • koza_w_rajtuzach Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:08
            Ale się uczepilyscie tego przystojnego wink. Wg mnie facet niczego sobie, ale nie zamierzam nikogo do tego przekonywać wink).
      • butch_cassidy Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:25
        koza_w_rajtuzach napisała:

Porządny gość wiedząc, że je
        > st pijana nawet by jej nie tknął, już nie mówiąc o nagrywaniu i puszczaniu tego
        > do internetu.

Dokładnie tak.
        Straszna sprawa z sumie.
        "Kara" nieproporcjonalna do przewinienia, o ile w ogóle może być mowa o jakimkolwiek. Koleś kawał sku...syna. Współczuję dziewczynie.
        • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:42
          Ale tacy kolesie byli zawsze i łatwe panny również. I też wszyscy o tym wiedzieli, tylko nie na taką skalę. Ograniczało się to do szkoły, osiedla - a nie całego miasta.
          • butch_cassidy Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:43
            No i to jest właśnie ten problem. Takim samym małym fiutkiem jest koleś rozpowiadający we wsi, kogo zaliczył... Ale skala problemu jednak inna.
            • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:07
              Ja sie z tym zgadzam. Tylko mówię, że tak było zawsze. Niestety teraz dziewczyny muszą bardziej uważać. Bo jak kiedyś mogła wyjechać do miasta czy zmienić dzielnicę i zniknąć - tak teraz cały świat ją zna.
              • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:29
                arwena_11 napisała:

- tak teraz cały świat ją zna.

Ja jej nie znam i zapewniam ze miliony ludzi na swiecie jej nie znaja.
                • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:07
                  Znają jej twarz. Nie miałam pojęcia o sprawie - dzięki temu wątkowi się dowiedziałam.
                  Dokładnie tak jak pannę bzykającą się z kolesiem publicznie na imprezie w City banku. Wystarczy hasło i wiadomo o co chodzi. Pewne rzeczy nie giną z netu - niezależnie jak ktoś bardzo się będzie starał je skasować. Gdzieś zawsze się znajdą.
                  • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:16
                    arwena_11 napisała:

> Znają jej twarz.

Miliony? Ja nie znam nadal jej twarzy i nie interesuje mnie jej poznanie. Twarze sie zmieniaja, sa ich miliony w sieci, ludzie je zapominaja.
                    • butch_cassidy Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:23
                      Ja też nie sprawdzałam, ale to nie zmienia faktu, ile osób tę twarz zobaczyło.
                      • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:32
                        butch_cassidy napisała:

> Ja też nie sprawdzałam, ale to nie zmienia faktu, ile osób tę twarz zobaczyło.

No zobaczylo, ale to juz byla decyzja tej dziewczyny bo swiadomie pozwolila sie filowac tak na ulicy jak i w pokoju hotelowym. Ona nie byla as tak pijana zeby nie miec zadnej kontroli.
                        • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:33
                          Czy świadomie? Gorzej, że wiele osób za już jej imię i nazwisko.
                          • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:41
                            Ja nie znam, a Ty?
                          • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:44
                            arwena_11 napisała:

> Czy świadomie? Gorzej, że wiele osób za już jej imię i nazwisko.

owszem, swiadomie, ona nie byla az tak pijana.

Dotarliśmy do oryginału nagrania. Z filmu na Youtube został usunięty fragment, jak Sara leży w łóżku półnaga, w innym miejscu widać, jak Obi King odchyla spodnie kobiety i do kamery pokazuje bieliznę Sary. Ona nic sobie z tego nie robi, w tym czasie pisze do kogoś wiadomość na Facebooku

nie znam jej imienia i nazwiska ani adresu a ty?
                          • pani-noc Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:48
                            Oglądałaś Warsaw Shore? Damy i dżentelmeni występują pod własnym imieniem i nazwiskiem, a następnie biorą udział w pijaństwie, burdach i seksie z przypadkowo poznanymi osobami. I co? Są sławni, rozpoznawalni, robią "karierę" na miarę swoich możliwości Seby i Karyny z Będzina czy innego Pcimia.

Panna zdawała sobie sprawę, że jest nagrywana i jej to nie przeszkadzało. Pewnie uważała, że bzyknięcie Murzyna przyniesie jej fejm w towarzystwie innych Karyn, które nie miały okazji na żywo pobawić się z legendarnym wielkim brązowym penisem. Ryzyko nazwania synonimami prostytutki jest wpisane w takie sytuacje, ale myślę, że je skalkulowała. Damy z WS też są nazywane różnymi epitetami, a mimo to zarabiają niezłe pieniądze, pozakładały własne interesy, salony piękności, a jedna robi karierę jako matka Polka - celebrytka.
          • asia_i_p Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 02.04.18, 08:20
            Ocena moralna zjawiska zależy też od jego siły rażenia.
            Nie jest wszystko jedno, czy pijanego kretyna wsadzisz do mercedesa czy na rowerek dziecięcy.
        • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:05
          He he, koleś to klasyczny uchodźca jak widać.

" I to boli Polaków. Jakby "uchodźca zabrał nam kobietę".
          Oj to już chyba było jakoś tak Simon Mol mi się od razu przypomina, rasizm i te sprawy. Laska raczej powinna się przebadać, czy kolo jej w pakiecie jakiegoś HIVa nie sprzedał uncertain
      • zlababa35 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:39
        Co jest niemoralnego w tym, że młoda laseczka, niezamężna, nikogo więc nie zdradzająca, ma ochotę się bzyknąć z gościem, który jej się podoba?
        Ona po prostu głupia była - bo tak się nawaliła, że zupełnie nie reagowała na to nagrywanie.
        Co za uj.
        • butch_cassidy Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:45
          Otóż to. Nawaliwszy się jednak nie jest to dobrym pomysłem. Na trzeźwo ok, jeśli ma taką wolę i jest świadoma konsekwencji, także społecznych. Moja znajoma wyznawała zasadę, ze takie akcje, to tylko w innym kraju... Chyba miała rację, nawet patrząc na ten wątek.
        • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:46
          Ja się zastanawiam, dlaczego jej koleżanka mocniej nie reagowała. Bo miałam koleżankę, która po 2 piwach - kochała wszystkich. I obcy faceci chętnie to wykorzystywali, jak mogli. Fakt nie chodziłyśmy po dyskotekach - a po domowych imprezach. I ja ją pilnowałam. Często mój chłopak i jego koledzy musieli takiemu delikwentowi wytłumaczyć na osobności, że może jednak powinien już wyjść. A ona była obrażona na mnie - bo jej psułam zabawę. Oczywiście do wytrzeźwienia, potem dziękowała - a na następnej imprezie - to samo. Bardzo fajna i mądra dziewczyna - ale alkoholu pić nie powinna, zwłaszcza jak była bez opieki.
          • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:52
            Dlaczego koleżanka mocniej nie zareagowała? widziałaś filmik? ona ją siłą od niego próbowała odciągać, tłumaczyła, prosiła, odchodziła, po czym znowu wracała, cóż więcej mogła zrobić? w łeb ją pałką zdzielić i za nogi do domu zaciągnąć?
            • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:06
              Poprosić o pomoc kogoś? Jak mówię - bywałam w podobnej sytuacji. Zawsze przy mnie koleżanka była bezpieczna. I nie było problemu, żeby chłopaki wytłumaczyli delikwentowi, że czas imprezę opuścić. A bywało na imprezach w mieszkaniach i po 50 osób, z których znałam 1/3 np.
              Ale może rzeczywiście były inne czasy i "swoich" się broniło.
              • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:18
                Ależ był kolega dziewczyny, razem ją od niego siłą odciągali, ale ona wróciła. Dali spokój, sami byli nagrywani, koleżance się to nie podobało, też w sumie stali się bez zgody gwiazdami internetu.
        • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:14
          Nie niemoralnego, ale nieestetycznego, że idzie z jakimiś pozbawionym mózgu prymitywem obleśnym, co pewnie na zasiłku siedzi.
          Kto chciałby mieć żonę po takiej "przygodzie"? To niczym chłop po więzieniu (słusznym) i gorzej, niż facet po chorobie alkoholowej.
          • zlababa35 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:38
            A kto by chciał ciebie? tongue_out
            • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:43
              To już pytanie do tych, które były zainteresowane. Widzisz ja nie jestem tumanem na zasiłku i dorobiłem się już własnej nieruchomości, nie śmierdzi ode mnie jak z obory, a muskuły rosną cały czas. Nawet język obcy zacząłem szlifować.
              • cosmetic.wipes Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:49
                Ileż razy trzeba ci tłumaczyć, że na razie dorobiłeś się dożywotniego kredytu, a nie nieruchabig_grin
                • butch_cassidy Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:24
                  No i braki w zwojach mózgowych... To gorsze niż wszystko, o czym pisze razem wzięte... tongue_out
              • 7katipo Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:33
                I nadal nic.
                Józefie, może to jednak nie tędy droga...
                big_grin big_grin big_grin big_grin
                • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:49
                  Uważam, że mężczyzna musi kobiecie imponować.
                  • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:12
                    To już wiesz dlaczego jesteś sam.
                  • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:21
                    biceps_of_steel napisał:

> Uważam, że mężczyzna musi kobiecie imponować.

Dobrze uważasz, tylko.. ty nie masz czym zaimponować. Nawet naiwnemu dziecku.
                    • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 00:55
                      Myślę, że dla młodej studentki miałbym całkiem imponujące walory materialne w porównaniu do jej rówieśników big_grin
                      • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 02:00
                        Wątpię.
                        • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:20
                          Tak Rosa, dla Ciebie najważniejsze by popierać przyjmowanie nielegalnych imigrantów z Afryki :,D to jest dla Ciebie, sexy big_grin
                          • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 12:55
                            Naprawdę masz coś z głową. Niech cię bardzo szerokim łukiem omijają wszelkie kobiety, bo każdej żal dla ciebie.
                      • pani-noc Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 08:59
                        Pewnie ma. I co, zazdrościsz mu? Ciebie żadna nie chce. On może być niepiśmiennym tłukiem, ale młoda laska widząc go na ulicy marzy by pójść z nim do łóżka.
                      • cosmetic.wipes Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:20
                        biceps_of_steel napisał:

> Myślę, że dla młodej studentki miałbym całkiem imponujące walory materialne w p
                        > orównaniu do jej rówieśników big_grin

Niestety takie "walory materialne" nie wynagrodzą żadnej kobiecie twoich deficytów intelektualnych.
            • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 20:03
              zlababa35 napisała:

> A kto by chciał ciebie? tongue_out
              >

Bardzo dobre pytanie!
              • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 20:30
                Ta Twoja egzaltacja i zbytnie rozemocjonwanie są moim zdaniem niezdrowe.
                • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:24
                  Jeszcze żebyś ty wiedział, co oznaczają te słowa.. big_grin
      • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:01
        Przystojny?????? gdzie?????
        Pewnie laska się chciała puknąć z murzynem.

I czkawką jej się to odbiło uncertain
    • duszyczka-ciemna Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 06:08
      koza 10/10
    • ludborka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 06:47
      xxi wiek i wydawałoby się, że dorosła kobieta może uprawiać sex z kim chce, jak chce i kiedy chce.
      Gość, który to filmuje bez zgody to kawał ch. natomiast.
      Jeżeli zgoda była to nie rozumiem jakiegokolwiek hejtu. Chcieli wrzucili i tyle.
      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:11
        Lepiej syna z więzienia wyciągać, niż córkę z krzaków.
      • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:18
        > Chcieli wrzucili i tyle.
        Że słów pana wynika, że raczej nie ma w zwyczaju pytać o zgodę na publikację osób nagrywanych.
      • semihora Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:40
        ludborka napisała:

> xxi wiek i wydawałoby się, że dorosła kobieta może uprawiać sex z kim chce, jak
        > chce i kiedy chce.
        > Gość, który to filmuje bez zgody to kawał ch. natomiast.
        > Jeżeli zgoda była to nie rozumiem jakiegokolwiek hejtu. Chcieli wrzucili i tyle
        > .

Podpisuję się pod tym. To samo chciałam napisać.
        • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:20
          Niech sobie uprawiają seks z kim chcą, ale społeczeństwo ma prawo uważać za zwierzę dziewczynę z dość wysokiej grupy społecznej, które do łóżka idzie z bezmózgowcem.
          • aerra Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:37
            Ale z jakiej ona niby była "wysokiej grupy społecznej"?
            • biceps_of_steel [...] 30.03.18, 10:46
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • cosmetic.wipes Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:50
                Ale z białym tłustym prawicowcem prawiczkiem już tak?
                • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:59
                  Nie tłustym, a przypadkowanym. Bycie prawicowcem to zaleta. Prawica (prawdziwa) krzewi własność prywatną i samodzielność ekonomiczną, a także odpowiedzialność za swoje decyzje.
                  • cosmetic.wipes Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:08
                    Co z ciebie za prawicowiec, skoro nie masz własności prywatnej i samodzielności ekonomicznej? big_grin
                    • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:14
                      Mam zdolność kredytową, zamierzam nadpłacać. Tymczasem pseudo prawica z PiS woli promować mieszkanie+ dla ludzi, którzy powinni mieszkać z rodzicami, skoro nie stać ich na samodzielne zamieszkanie na warunkach rynkowych.
                      • morekac Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:30
                        Cóż, jak przeczytałam , ile ma kosztować wynajem mieszkania w jakimś pipidówku - to powiem - drogie to jak cholera i porównywalne z dużo większymi miastami. Ludzi nie będzie na to stać , bo w pipidówkach zarabia się mało. Dlatego mieszkanie 500+ umrze wkrótce śmiercią naturalną.
                  • morekac Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:09
                    No nie wiem. Ta prawica, która mamy, usiłuje zwalić na kobiety skutki swoich decyzji - co widać przy tych ruchach zygotarian wszelakich. No i oczywiście niech sobie ludzie radzą.
                    • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:16
                      PiS nic nie zrobi z aborcją.
              • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:51
                Widzisz jak beznadziejny musisz być, że przegrywasz nawet z „czarnym śmierdzielem na zasiłku”?
                • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:31
                  mamma_2012 napisała:

> Widzisz jak beznadziejny musisz być, że przegrywasz nawet z „czarnym śmierdziel
                  > em na zasiłku”?

W tym przypadku akurat przegrać to jak wygrać....

Xsioonc
              • aerra Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:07
                A kim ty jesteś, żeby mówić tej dziewczynie, co powinna, a czego nie powinna?
                • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:11
                  Ja tylko wyrażam swoje łącza opinię. Seks w takim wydaniu jest wyjątkowo prymitywny.
                  I jakbym miał córkę, to bym się załamał, gdyby się okazało że jest tak pusta, że z powodu ladnej buzi potrafi iść do łóżka z kimś kto intelektem delikatnie mówiąc nie grzeszy.
                  • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:17
                    >
                    I jakbym miał córkę, to bym się załamał, gdyby się okazało że jest tak pusta, że z powodu ladnej buzi potrafi iść do łóżka z kimś kto intelektem delikatnie mówiąc nie grzeszy.

Ponoć zdarzyło Ci się kiedyś uprawiać seks z dziewczyną. Pytałeś potem o opinię jej ojca o Tobie? Bo IMO byłaby identyczna jak ta wyzej zacytowana.
                    • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:26
                      Tool była relacja jednak trochę ambitniejsza od przytoczonej. Jakbym z nią był dzisiaj, to jej ojciec mógłby powiedzieć, że ma zięcia z własnym mieszkaniem.
                      • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:29
                        Jakby największą zaletą mojego zięcia było mieszkanie, to chyba bym się załamałaz.
                        • morekac Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:58
                          Żeby chociaż spłacone...
                        • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:06
                          No tak, najważniejsze by zięć głosował na PO, chciał imigrantów z relokacji i kochał gejów.
                          • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:08
                            Ważne, żeby zięć desperacko nie próbował zaistnieć na forach dla matekwink
                            • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:39
                              Ja nie traktuję tego forum jako męskiego, czy kobiecego, po prostu jest to forum gdzie łatwo znaleźć kogoś do rozmowy.
                          • morekac Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:33
                            No wiesz, podobne poglądy to jednak mniejsza liczbę konfliktów w rodzinie....
                            • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 13:52
                              Inteligentnie ludzie potrafią porozmawiać, niezależnie od różnic w poglądach. Ale nie można uważa kogoś za gorszego człowieka, bo głosuje na PiS lub nie chce islamskich imigrantów.
                              • morekac Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 14:08
                                Toteż napisałam, że zmniejsza to liczbę konfliktów, a nie że jest wykluczone i "po moim trupie".
                                • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:49
                                  Zięć to powinien córce zapewnić godne i szczęśliwe życie. A włóczęga bez grosza przy duszy tego nie zrealizuje, stąd zdolność do zarobienia na mieszkanie jest istotna.
                                  • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 20:10
                                    Tak się pocieszaj, rasisto, na którego żadna rozsądna kobieta nawet nie chce spojrzeć.
                                    • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 20:38
                                      Ten osławiony rozsądek objawia się pod postacią hipochondrii?
                      • cosmetic.wipes Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:29
                        biceps_of_steel napisał:

> ..., że ma zięcia z własnym mieszkaniem.

Z mieszkaniem banku, jozeczku big_grin
          • ludborka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:38

społeczeństwo ma prawo uważać za zwierzę dziewczynę z dość wysokiej grupy społecznej, które do łóżka idzie z bezmózgowcem.

Nawet jeśli jakaś dziewczyna już się z tobą prześpi to i tak społeczeństwo nie ma prawa.

• nangaparbat3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:00
        >>>Jeżeli zgoda była to nie rozumiem jakiegokolwiek hejtu. Chcieli wrzucili i tyle.

Ale jak rozumiem nie było zgody, nie pytał jej o to, nawet jesli wiedziała, że wszystko nagrywa, nie wyraziła zgody na upublicznienie.
        • ludborka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:41
          Więc powinno się jego piętnować, nie ją. Na to są paragrafy, na uprawianie seksu jeszcze na szczęście nie
          • domowapani Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:56
            Dokładnie Ludborka.
        • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:16
          Cyber przemoc - a dla mnie to pod to podchodzi - jest ścigana z powództwa cywilnego. Przynajmniej była kilka lat temu. Przerobione w gimnazjum mojego syna. Policja zrobiła śledztwo - a następnie poinformowała poszkodowanych, że teraz powinni złożyć pozwy cywilne przeciwko sprawcom.
          • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:17
            A śledztwo toczyło się po zawiadomieniu policji przez szkołę.
          • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:18
            A co z ukaraniem tych ktorzy wylewaja hejt? to ich powinno sie ukarac przede wszystkim.
            • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:29
              No to też z oskarżenia prywatnego - przerobione w gimnazjum - jedno z drugim się łączyło.
              • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:38
                arwena_11 napisała:

> No to też z oskarżenia prywatnego - przerobione w gimnazjum - jedno z drugim si
                > ę łączyło.

Kogo sokarzylabys w tym przypadku?
                • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:49
                  U nas akurat policja doszła kto pisał i pochwalał hejtowanie. Rodzice ofiar dostali spis osób i mogli pozwać agresorów do sądu
                  • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 13:10
                    arwena_11 napisała:

> U nas akurat policja doszła kto pisał i pochwalał hejtowanie. Rodzice ofiar dos
                    > tali spis osób i mogli pozwać agresorów do sądu

Wiesz Ile to byloby osob w tym przypadku? Kazdej z osobna wytoczylabys proces, jaki jest tego koszt? Pytanie zasadnicze, jakiego zadosuczynienia domagalabys sie?
      • aerra Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:17
        On o zgodę na nagrywanie to chyba nie pytał, a już na pewno nie na publikację. Dlatego owszem, złamany ch..
        Poza tym - jak najbardziej się zgadzam. Głupotą się popisała jedynie, ale w tym wieku - kto nie zrobił nigdy nic głupiego?
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:28
        ludborka napisała:

> xxi wiek i wydawałoby się, że dorosła kobieta może uprawiać sex z kim chce, jak
        > chce i kiedy chce.

Przecież może, nikt jej nie zabronił! A że bywają konsekwencje różnych zachowań? Teraz chyba już wie....

Xsioonc
        • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:36
          No wlasnie, konsekwencje moga byc naprawde rozne i trzeba byc ich swiadomym zanim podejmie sie pewne decyzje. Gdyby dziewczyna stanowczo sprzeciwila sie nagrywaniu to facet byc moze poszukalby innej ofiary bo jemy glownie na tym zalezalo zeby miec video i udostepnic w sieci. Ta dziewczyna nie miala nic przeciw nagrywaniu przeciez.
          • ludborka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:11
            Nie sprzeciwiła się, i? Temat seksualności kobiety w xxi wieku naprawdę nie powinien być powodem niezdrowych podniet.
            Filmik jest, wrzucający, jeśli nie uzgodnił tego wcześniej, powinien być ukarany, a reszta świata scrolluje niżej.
            • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:47
              Hahaha, na jakim ty swiecie zyjesz? Biznes erotyczno- pornograficzny to jeden z najwiekszych na tym wlasnie swiecie. Facetowi zalezalo wlasnie na video bo to daje dobra ogladalnosc, to jego sposob na biznes. A ta dziewczyna podobnie jak inne nie miala nic przeciw nagrywaniu, beztrosko pozwalila na to, konsekwencje okazaly sie powazne w skutkach. Co z tego ze on nie mial prawa upubliczniac? Nic, zrobil to przeciez. Nawet gdyby go sadzic, uznac za winnego to czasu nie cofnie i sprawi ze video nie pojawilo sie w sieci.
              • ludborka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 12:55
                ja? Ja scrolluje niżej.
              • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:26
                Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby okazało się, że oprócz nagrywania, laska zgodziła się na udostępnienie. Bywają i takie pustaki. Tyle, że nie przewidziała konsekwencji.
    • tanebo2.0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 07:06
      Gdyby ten film był o facecie też byście tak zareagowały?
      • szarsz Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 07:17
        Gdyby ten film był o facecie, to odebrałby całe wspolczucie, a na nią posypalyby się gromy.
        • bistian Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 07:36
          szarsz napisała:

> Gdyby ten film był o facecie, to odebrałby całe wspolczucie, a na nią posypalyb
          > y się gromy.

Byłoby zupełnie inaczej, nikt by się facetem nie przejął, większość by stwierdziła, że upił się i ma za swoje, że to żul, a niektórzy by jemu zazdrościli. big_grin
          Taka prawda, faceta nikt nie żałuje. Jest filmik sieci. Raz chłopak udaje złodzieja i zabiera dziewczynie coś z plecaka, prawie wszyscy reagują. Potem zmiana, dziewczyna okrada chłopaka, prawie żadnej reakcji ludzi, chociaż widzą. Wniosek? To facet, niech sobie sam radzi! Może dla niektórych to śmieszna sytuacja, że się tak łatwo dał okraść.
          • nenia1 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:55
            bistian napisał:

> Byłoby zupełnie inaczej, nikt by się facetem nie przejął, większość by stwierdz
            > iła, że upił się i ma za swoje, że to żul, a niektórzy by jemu zazdrościli. big_grin
            > Taka prawda, faceta nikt nie żałuje.

Buhahahaha, akurat jeśli chodzi o seks z kobietą to faktycznie nikt nie żałuje, tylko nobilituje faceta.
            W odwrotnej sytuacji komentarze byłyby takie, że dobry kogut, prawdziwy Don Juan, albo jurny jebaka - w zależności kto jaką lubi formę wypowiedzi.
            To panie są k..i, dziwkami, czy łatwymi kobietami w takiej sytuacji.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:57
            Identycznie jak na filmiku dotyczącym przemocy. Jak facet zacząl szarpać kobietę, prawie natychmiast ktoś reagował, odciągał go od niej. Jak kobieta okładała pięściami faceta, to ludzie sie uśmiechali opd nosem, nikt nie zareagował.
            • nenia1 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:05
              Przemoc tak, bo to przecież facet jest silny no i "jak chłop baby nie bije to wątroba jej gnije". Ludzie myślą kliszami. Jak widzą faceta bitego przez kobiety to ich to bawi, że się ciamajda nie potrafi obronić i daje bić kobiecie.
              Ale jeśli chodzi o seks to zawsze gorzej ocenianie są kobiety. One to szmaty, on dobry kogut.
          • morekac Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:25
            Antek używał, Jagnę na taczkach wywieźli.
            -------------------------------------------------------------
            "Pan Zenek z Bemowa: Dla mnie super sprawa, że niedziela jest wolna. Uważam, że powinni zamknąć sklepy także w sobotę. Jestem na zakupach tylko ze względu na żonę, która chciała zrobić je przed wolną niedzielą.
            • 7katipo Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:41
              Wywieźli ją za wójta i kleryka, a nie za Antka wink
        • butch_cassidy Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:26
          Imo w ogóle by nie wzbudził sensacji taki film o facecie sad
      • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:20
        To nie tak. Gdyby ten film był o facecie to nie stałby się hitem internetu. Jakby jakiś młody polak dał się uwieść przez murzynkę, a ta potem wszystko w sieci udostępniła, każdy uznałby, że miał okazję to spróbował czegoś innego, chciało mu się to wziął co pod ręką było, dla niektórych byłby bohaterem, część by mu zazdrościła. Na chłopaka nie posypałyby się gromy, nikt nie nazwałby go kur.ą, pod jego zdjęciami w profilach społecznościowych nie byłoby wpisów jaką szmatą jest. Stałby się pewno sławny w gronie znajomych, ale informacja nie obiegłaby całej Polski. Nikt z murzynką nie chciałby przeprowadzać wywiadu, sprawa nie urosłaby do takiej rangi. Po prostu w tej kwestii między kobieta, a facetem nie ma symetrii.
        Szczerze, oglądając filmik, czytając wpisy, ulżyło mi, że córki nie mam, bo w erze smartfonów bardzo łatwo o ośmieszenie i zniszczenie dziewczynie życia w taki sposób.
      • maadzik3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:00
        lata temu w Krakowie była taka sprawa. Studentka powiesiła ogłoszenie że prześpi się z każdym. Pod drzwiami jej pokoju w akademiku kolejka stała. Przez tydzień. Po tygodniu powiedziała że ma HIV (ktos ją zakaził) i to była zemsta. Potem telewizja pokazywała płaczących studentów którzy przedtem w kolejce do jej pokoju stali nie zastanawiając się że może tu coś jest - jakiś haczyk). Ale hejtu wobec nich nie było (a też głupota śpiewająca choć inna i moralnośc nie ten teges chyba). To tak do rozważenia (wszyscy byli białymi Polakami)
        • memphis90 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:29
          Oczekiwalabys hejtu na chłopakach, których jakas głupia pipa celowo zaraziła śmiertelną chorobą...? Na takie postępowanie jest konkretny paragraf uncertain
        • ladyjane Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 13:27
          A to już jest karalne.
      • jola-kotka Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:21
        A co to za roznica czy to facet czy laska bez znaczenia jak dla mnie w tej sytuacji, lazenie nie wiadomo z kim nie wiadomo gdzie dla zabawy jest zawsze proszeniem sie o klopoty i tyle.
        • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:30
          Ale się zdarza. Mnie też się zdarzało. I nie, nie uważam tego za rozważne. Natomiast winienie dziewczyny za to, co jej się przydarzyło, jest bardzo nie OK. I pokazuje niestety, że w naszym społeczeństwie ciągle mocno ma się przekonanie, że w takich sytuacjach to nie facet jest dupkiem, tylko baba jest puszczalska.
          • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 21:34
            Mi się nie zdarzyło. Nie każdy się puszcza.
            A czemu facet jest dupkiem, jak mu baba świadomie i dobrowolnie, mimo nagrywania dała.
            • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:04
              "On nie winien, ona winna, ona dawać nie powinna", jak to kiedyś menele podśpiewywały. Prawda? Brawo, że się nie puszczasz, chwali się big_grin
              • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:49
                To ja ci mogę napisać, że nie chwali się, że się puszczałaś, remis.
                Natomiast nie wiem skąd to winien winna, oboje sobie dali za obopólną zgodą, baa, za obopólną zgodą nagrywali.
                • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:00
                  No ale to tylko dziewczyny się puszczają, prawda? I trzeba je dojechać za to big_grin
                  Święta czy nie, poziom dulskozy na forum nie opada...
                  • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:18
                    A myślisz sobie, że facetów hejt w internecie nie dotyczy? Lasce się dostało za murzyna, a facetowi by się dostało np za za małego fiutka. Niestety taka cena za upublicznianie prywatnego wizerunku. Wystarczy poczytać komentarze na pudelku, pod artykułami o celebrytach.
                    • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:29
                      Aha, czyli jeśli gimbaza czerpiąca wiedzę o świecie z Pudelka wypisuje tam głupoty na temat innych ludzi, głupoty niekiedy karalne, to znaczy, że jest to dozwolone? Przypominam, że w dzisiejszych czasach każdy może niechcący stać się bohaterem internetu, ty czy ja również. I nikt nie twierdzi, że dziewczyna zrobiła dobrze, ona sama już pewnie też doskonale o tym wie, ale to, co na nią się wylało, bo śmiała pójść do łóżka z nowopoznanym facetem, a co gorsza!! z Murzynem, uważam za cokolwiek chore. I nie służy to niczemu poza polepszaniem sobie nastroju cudzym kosztem.
                      • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 12:58
                        Kota uwielbia się wyżywać na innych w internecie.
                        • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 13:47
                          Może nawet na Tobie zaraz zacznie się wyżywać, że zaczniesz płakać jaka tu jesteś znienawidzona. Lauren coś ostatnio nie ma, to nie ma komu Cię do parteru sprawdzać.
                          • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 13:51
                            Jesteś naprawdę żałosny big_grin
    • duszyczka-ciemna Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 07:16
      W młodości byłam bardzo nieśmiała i zakompleksiona dziewczyna. Miałam 18 lat kiedy pierwszy raz wypiłam pierwsze piwo, a potem drugie.Pierwszy raz w życiu się zarąbałam. Moj chłopak zaprowadził mnie wtedy do domu i tyle. Gdybym się wtedy rozebrała, lub zrobiła inne głupstwo, które widziała by moja rodzina i znajomi, to bym się zabiła. Moja psychika by nie wytrzymała. Dziękuję losowi, ze za moich czasów nikt nikogo nie nagrywał.
    • domowapani Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 07:19
      Co za kuta fon złamany.
    • kropkacom Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 07:24
      Najbardziej smutne w tej sytuacji tak naprawdę nie jest to, że dziewczyna poszła z nim i nawet, że on ją nagrał ale to, że wylał się przy okazji hejt oraz to jaki to był hejt. Z czego tylko zachowanie dziewczyny można podciągnąć pod naturalne i ponadczasowe. Tak, jest młoda, jeszcze nieopierzona i leci na egzotyczną urodę faceta. Przypomnę, ze hejt był z cyklu: dziewczyna się upodliła a on upodlił młodą Polkę. Blech...
    • conena Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:19
      Facet na zdjęciu wyglada na ćwierćinteligenta. I najbardziej chyba boli go, ze musiał skasować kanał na jutubie. Dno.

Laska ma siano we łbie, jest młoda, nawaliła się, jestem w stanie ją zrozumieć. Kto nigdy po pijaku głupoty nie zrobił może czuć się wyjątkowy i zajebisty.
      • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:35
        On skasował kanał na yt, żeby zaraz otworzyć nowy, pod tym samym tytułem, sławę zyskał teraz też w Polsce, wyświetleń ma ogrom.
        Film zyje swoim życiem, jak z jednego miejsca jest usunięty, pojawia się w kolejnych.
        Dziewczyna ma mnóstwo zdjęć i jakiś filmików pod swoim imieniem i nazwiskiem, część pousuwała, część nie może, bo są np na profilach fotografów i tam hej leje się w stronę dziewczyny. Na wykopie osobny wątek tylko o tym, padają szczegóły z życia dziewczyny, dane, szkoła, można dowiedzieć się, że dziewczyna dobrze się uczy, za wyniki stypendium prezydenta miała, więc to nie jest zapluta patologia, no wszystko. Używają na niej okrutnie, na jej rodzinie też.
        Bolesna to lekcja, nie wiem czy w jej wieku po takiej dawne hejtu podniosłabym się.
        • lady-z-gaga Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:56
          >Na wykopie osobny wątek tylko o tym, padają szczegóły z życia dziewczyny, dane, szkoła, można dowiedzieć się, że dziewczyna dobrze się uczy, za wyniki stypendium prezydenta miała, więc to nie jest zapluta patologia, no wszystko. Używają na niej okrutnie, na jej rodzinie też.

Aktywni uczestnicy tego spektaklu to jest prawdziwa patologia. Straszne czasy.
        • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:59
          A jak było ze słynną imprezą integracyjną w City banku? Film też żył własnym życiem - nawet teraz można go w necie znaleźć, mimo że minęły lata od imprezy. Dziewczyna była do tego mężatką. I to nie nagrywał facet a chyba kamery na imprezie?
      • domowapani Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:38
        Dokładnie. Do tego jest brzydki jak kupa.
        • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:44
          I to jest żałosne, że zapewne studentka, poszła do łóżka z tumanem o wyglądzie kupy.
          • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:50
            A ty jak wyglądasz? Jak kupa czy gorzej? Czy wygląd tumana jest ważny w tej sytuacji?
            • domowapani Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:52
              Jest, bo koleś ma mniemanie o sobie, jakby był 8 cudem świata, a on ani nie wyględny, ani ogarnięty. Powinien dostać wpie. ol za to co zrobił. Nie mogę czytać, jak o niej piszą w komentarzach.
              • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:55
                Może wpie.ol powinni dostać ci, którzy jeżdżą po tej dziewczynie?
                • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:56
                  mamma_2012 napisała:

> Może wpie.ol powinni dostać ci, którzy jeżdżą po tej dziewczynie?

A niby czemu? Niech się wstydzi ten co robi, a nie ten co widzi!

Xsioonc
                  • dziennik-niecodziennik Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 19:11
                    Nie, moj drogi. Niech sie wstydzi ten kto widzi. Ona nic nagannego nie zrobila, co najwyzej glupiego.
                    • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 19:30
                      I obleśnego, poszła z jakimś prymitywnym analfabetą o manierach parobka.
                      • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 19:35
                        Doobra, już tu nie moralizuj, bo to nudne.
                        Nawiasem mówiąc, nigdy nie mieć pełnej wiedzy o tym, co twoja partnerka robiła w przeszłości i z kim, wiesz o tym, prawda?
                        • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 19:46
                          Jasne, ale szukając w pewnych kręgach mogę pewne ryzyka minimalizować. A znam np. przykłady ładnych dziewczyn, które dość późno straciły cnotę i nadal są z pierwszym partnerem.
                          • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 19:52
                            A skąd wiesz, że z tym pierwszym partnerem nie bywają w klubach dla swingersów? big_grin
                            Wiara w "pewne kręgi" jest naiwna.
                            • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 20:17
                              Swing to trochę inna para kaloszy. Tak, czy inaczej, jak byłem w związku, to rozmów o przeszłości wręcz unikałem, by mi siwe włosy nie wyskakiwały.
                    • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 10:58
                      dziennik-niecodziennik napisała:

> Nie, moj drogi. Niech sie wstydzi ten kto widzi. Ona nic nagannego nie zrobila,
                      > co najwyzej glupiego.

Skoro to było takie super to teraz wystarczy z tym sukcesem iść przez życie. O co c'mon i cały wątek na 400 postów?

Xsioonc
                      • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 12:59
                        Szkoda, że go nie przeczytałeś. Może byś zrozumiał.
              • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:02
                Dokładnie. A jest tumanem, co się pewnie ledwo podpisać potrafi.
                • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:53
                  Znasz go osobiście?

Jeszcze żebyś ty wiedział, co oznaczają te słowa.. big_grin
              • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:55
                domowapani napisał(a):

> Jest, bo koleś ma mniemanie o sobie, jakby był 8 cudem świata,

A jakie ma mieć jak panienki lecą na niego jak muchy do lepu!?

Xsioonc
          • bistian Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:57
            biceps_of_steel napisał:

> I to jest żałosne, że zapewne studentka, poszła do łóżka z tumanem o wyglądzie
            > kupy.

Muszę Cię zasmucić. Jeśli już mówimy Twoim językiem, to często biała kupa jest gorsza od czarnej kupy. wink Jako rasa jesteśmy w odwrocie. Jak to powiedział kiedyś lekarza od in vitro, gdyby mój koń miał takie plemniki, kazałbym go zastrzelić!
            Leczy się mnóstwo chorób, potem te osoby się rozmnażają i przenoszą choroby na następne pokolenia, często są to choroby po obojgu rodzicach, dzieci dostają je w spadku w kompletach. Kto nie zna osób z chorobami genetycznymi, które mają własne dzieci? Myślę, że nie ma takich osób. Kiedyś było inaczej, przeżywały dzieci najzdrowsze, te chore umierały. Tak jest w Afryce.
            Jeśli się sprawdzi AIDS, pasożyty i kilka innych specyficznych chorób, to zięć czy synowa z Afryki to dobry wybór, to są też inne geny, więc połączenie zazwyczaj bardzo pozytywne. Kobiety to wyczuwają, stąd takie podświadome reakcje.
            • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 11:04
              Ja bym a propos kupy jeszcze dodał, że w Afryce mięso jest luksusem, je się je rzadziej, ludzie kupę robią częściej i większą, przez co rak jelita grubego jest tam bardzo rzadki. wink
            • kota_marcowa Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 23:22
              Kto nie zna osób z chorobami genetycznymi, które mają w
              > łasne dzieci?

Ja nie znam, lol!
          • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 22:14
            biceps_of_steel napisał:

> I to jest żałosne, że zapewne studentka, poszła do łóżka z tumanem o wyglądzie
            > kupy.

Żałosny to jesteś ty. Pisząc takie rzeczy jak wyżej.
    • kropkacom Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:31
      Nieoczywisty był i jest cały hejt jaki wylał się na dziewczynę. No, ale to możemy pominąć.
      • fadilla Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:52
        Filmiku nie widziałam, ale czytając pierwszy artykuł streszczający filmik, padają tam słowa ze strony tego młodzieńca "jesteś rasistką?", kieruje je do koleżanki, która próbuje dziewczynie przemówić do rozsądku. Czyli bycie niewystarczająco miłą jest rasistowskie. No trzeba z takim porozmawiać, nawiązać kontakt, a w konsekwencji pójść do łóżka, wtedy nie zostanie się oskarżoną o rasizm. Jeśli pojawia się taka retoryka to zawsze się znajdzie jakaś naiwna, chcąca udowodnić, że rasistka nie jest.
        • kropkacom Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:00
          Aha, czyli pani broniła honoru Polaków? Że nie są rasistami. Ciekawe, ze krajanie się jej tak brzydko odwdzięczyli.
        • mallard Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:53
          fadilla napisała:

> [...] czytając pierwszy artykuł streszczający filmik, padają tam słowa

To znaczy że słowa czytały artykuł i równocześnie padały,
          - to dokładnie napisałaś wink
          • nangaparbat3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:18
            Musze Ci pogratulować dystansu, szacun big_grin
    • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:34
      > Jednak oboje nie byliby "gwiazdami" internetu gdyby ktoś nie wyciągnął "tego" i nie rozpętał fali hejtu.
      Oboje nie byliby gwiazdami internetu, gdyby ten skończony idiotą nie upublicznił filmiku.

A te jego słowa mnie rozwaliły kompletnie:
      "Ludzie muszą zrozumieć, że jedyne, co jest złe a propos filmiku, to to, że żyjemy w świecie, gdzie ciągle nas nagrywają. Sami się nagrywamy. Kamera jest ciągle włączona – czy chcemy tego czy nie."

Jedyne, co jest złe... Skoro ma świadomość, że nagrywanie jest takie złe, to dlaczego sam to robi?
    • maadzik3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:38
      jak to Ziemkiewicz mówił? "kto z was nie wykorzystał pijanej..." Zgadzam się z dziennikiem_niecodziennikiem że podejście do kobiecego seksu jest niezdrowe. I w Polsce dość islamskie (ultrakatolickie - to to samo). Gdyby pijaną czarną 19-latkę wykorzystał biały Polak pewnie ci hejtujący uważali by że jest ok. To ma 2 poziomy obrzydlistwa:
      1. Nie wykorzystuje się seksualnie pijanych/ naćpanych/ chorych/ niepełnosprawnych bo jest to wykorzystanie bezradności i sytuacji (ale np. taki Ziemkiewicz uważa inaczej)
      2. Sytuacja w której mamy parę rasowo/ etnicznie/ wyznaniowo mieszaną i kobieta należy do mniejszości niezbyt mile widzianej w danym miejscu wywołuje u części ludzi obrzydliwy aplauz na zasadzie "my im pokazaliśmy" odwrotna sytuacja (facet należy do mniejszości) wywołuje hejt na kobietę nawet jeśli jest ofiarą jak tu. Dlaczego? Kobieta jest traktowana jak własność społeczności. "Nasze kobiety". Znacie? Gwałty wojenne w Europie 1944-1945 (2 miliony ofiar) i w czasie wojen bałkańskich. Oczywiście wszędzie gdzie indziej też ale jeśli komuś gwałty wojenne będące dążeniem do zniszczenia społecznie przeciwnika bo "pohańbi kobiety i nie wiadomo czyje będą dzieci" kojarzą się tylko z Kongo czy krajami szariatu czas zmienić zdanie. Tak, tu też kobiety traktuje się jak własność męskiej części społeczeństwa. Dobre trzeba chronić, złe (mające np. ochotę na seks poza swoją grupą) ukarać. Oraz narażenie się na taki seks nawet przez wejście w pewne sytuacje jak tutaj. Gdyby pijanego 19-latka ładna czarnoskóra zaciągnęła do łóżka reakcja byłaby skrajnie różna, prawda?
      • olena.s Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:25
        Słusznie. W ogóle cała ta zawierucha jest pokazaniem poziomu rasizmu w społeczeństwie - gdyby stronę męska reprezentował tu Seba czy Jerzy Maria, nikt by się tym specjalnie nie pasjonował.
        • arwena_11 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:28
          Jesteś pewna? Bo nagraniem z integracji w City - chyba jednak się cała Polska emocjonowała? A pan nie był kolorowy.
          • pani-noc Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:34
            olenie jak zwykle wszystko z jednym się kojarzy. Jak w aferę jest wkręcony Murzyn to musi, po prostu musi być dyskryminowany i hejcony z powodu koloru skóry. Do głowy jej nie przyjdzie, że pan może być krytykowany za bardzo brzydkie zachowanie w stosunku do młodej dziewczyny.
            • nangaparbat3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:01
              Najbardziej hejcona jest dziewczyna, za zadawanie się z czarnym. Olena ma rację.
            • araceli Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 16:09
              pani-noc napisał(a):
              > olenie jak zwykle wszystko z jednym się kojarzy. Jak w aferę jest wkręcony Murz
              > yn to musi, po prostu musi być dyskryminowany i hejcony z powodu koloru skóry.
              > Do głowy jej nie przyjdzie, że pan może być krytykowany za bardzo brzydkie zach
              > owanie w stosunku do młodej dziewczyny.

Bo w przypadku, gdyby pan był biały nie byłby określany per "biała małpa" itp.

Nick się zmienił ale styl i uprzedzenia Cię zdradzają...
          • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 15:34
            Poemocjonowała się i zapomniała, jak to zwykle bywa. A nawet tu w tym wątku widać doskonale, że część osób, spora niestety, ma mniejszy problem z filmowaniem niż z tym, że dziewczyna dała się poderwać czarnemu. To znaczące.
            • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 09:34
              Nie wiem jak wiekszosc, ale ja juz napisalam ze ma prawo dac sie poderwac komu chce i robic co chce, ma prawo pic alkohol, ma prawo zgodzic sie na nagrywanie, co zrobila bo nie zrobil tych video bez jej wiedzy. Upublicznij bez jej zgody (najprawdopodobniej) i za to moze go pozwac. Moze nawet zostac uznany winnym ale to nie cofnie czasu i nie sprawi ze sie nie wydarzylo. Konsekwencje poniosla ona, jej bliscy takze niestety, tak to niesprawiedliwe i nie powinno tak byc ale jest. Problemem jest w tym wszystkim fala hejtu mocno podszytego rasizmem, podejsciem do kobiet ogolnie ale takze beztroski samych kobiet, zupelnym braku hamulcow bezpieczenstwa, kompletnym braku przewidywania konsekwencji.
              • sumire Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 11:38
                Ona ma 19 lat - jak pamiętam siebie z tego czasu, to szczerze się dziwię, jak ja w ogóle przeżyłam. To jest taki bzdurny czas, gdy człowiek zachłystuje się wolnością i kompletnie nie myśli o konsekwencjach. Głupie rzeczy człowiek robi. Nie ona pierwsza i z pewnością nie ostatnia. Myślę, że już się o tym przekonała wystarczająco, więc jeżdżenie po niej, a jeszcze mieszanie w to ewidentnie rasistowskich podtekstów, uważam za kompletnie zbędne i okrutne.
                • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 12:26
                  ewidentnie rasistowskich podtekstów, uważam za kompletnie zbędne i okrutne.

zgadzam sie absolutnie ale to nie zmienia faktu, ze spora czesc ludzi zareaguje hejtem, z tym nie da sie nic zrobic a jest to okropnie obdciazajace emocjonalnie i nie kazdy daje rade udzwignac. W czasach przedintwrnetowych ploty oczywiscie byly takie same ale na znacznie mniejsza skale, ludzie lokalnie plotkowali i dziewczyna (niestety ale zawsze to spada na kobiety) miala zepsuta opinie, jednak te kilkadziesiat kilomtrow dalej nikt nic nie wiedzial i jej nagiej ani podczas uprawiania seksu w internecie nie ogladal. Dlatego wlasnie dzis duzo bardziej niz kiedys trzeba byc ostroznym a nie isc na calosc.
                  • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 12:35
                    Przynajmniej dzisiaj czasem łatwiej się dowiedzieć o czyichś grzejący z przeszłość.
                    • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 12:37
                      A i czasem zdarza się, że aktualnemu facetowi danej kobiety, jej były kochaś wysyłamy filmik jak razem z nią robił to i owo.
                      • mamma_2012 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 12:48
                        Może dziewczynie Obiego tez ktoś podeśle ten filmik. Tylko mam wrażenie, że ona się tym nie przejmie.
                        • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 13:05
                          No właśnie. Na forum piszą kobiety dojrzałe, z doświadczeniem życiowym, a zapominamy o tym, że młodzież jednak inaczej funkcjonuje niż my w jej wieku.
                      • rosapulchra-0 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 31.03.18, 13:03
                        Podnieca cię to, prawda?
        • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 17:01
          > gdyby stronę męska reprezentował tu Seba czy Jerzy Maria, nikt by się tym specjalnie nie pasjonował.

A skąd taki wniosek?
      • biceps_of_steel Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 02.04.18, 11:05
        Uwierz, że nie tylko kobiety są traktowane jak "własność", bo jak np . facet przechodzi na stronę wroga, to też zdrajcą i czekać go może śmierć. Człowiek jest gatunkiem plemiennym. Jeśli jakiś naród buduje dobrobyt to dla siebie, a nie żeby dzielić się nim z innymi. Stąd obywatelstwo takich państw jak ZEA, Japonia, Szwajcaria, Singapur bardzo ciężko uzyskać. Bo nie po to sami na to tyrali, żeby ktoś to miał za darmo i bez wysiłku zaliczył awans ekonomiczny. Jakby u nas okazało się, że mamy wielkie złoża złota i ropy, a Morawiecki by powiedział że w pierwszej kolejności zysk przeznaczymy na wybudowanie apartamentów z jacuzzi dla imigrantów z Afryki i płacenia im wysokich zapomóg, by nie musieli się kalać ciężką pracą, to lud by Morawieckiego na taczkach wywiózł.
    • bistian Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:44
      kropkacom napisała:

> Jednak oboje nie byliby "gwiazdami" internetu gdyby ktoś nie wyciągnął "tego"
      > i nie rozpętał fali hejtu.

Facet dwa razy przegiął. Raz, że poszedł z pijaną. Po drugie, że cynicznie nagrywał i to puścił w sieć. Gdyby się spotkali w następny dzień, przespali się na trzeźwo i puścili filmik w sieć za obopólną zgodą, byłoby w porządku.
      • kropkacom Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:50
        Nie twierdzę, że jest inaczej. Jednak czemu ludzie doprowadzili do fali hejtu i to jakiego. Pan teraz to prawdziwa gwiazda. Ciekawe ile otwarć ma ten filmik dzisiaj.
        • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:07
          > Jednak czemu ludzie doprowadzili do fali hejtu i to jakiego.
          Nie pierwsza taka sytuacja i nie ostatnia, niestety. Pan sam opowiadał, że jego filmiki spotykały się z negatywną reakcją publiki (wyzywanie od małp, niewolników), więc nie wierzę, że nie był świadomy konsekwencji, jakie może przynieść publikacja filmu. Za narażenie nieznajomej w sumie osoby na taką skalę ostracyzmu powinien trafić do pierdoła, może wtedy skończyłby snuć jakieś idiotyczne "filozoficzne" teorie o szkodliwości filmowania ludzi, tylko po prostu zastosowałby je w swoim własnym życiu.
          • kropkacom Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:09
            Nie wiem jak dobre jest tłumaczenie jego słów ale z wywiadu wychodzi, ze nie grzeszy inteligencją.
            • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:28
              A sądzisz, że komentujący i hejtujący tę dziewczynę inteligencją grzeszą? No niestety, od zarania dziejów tłuszcza lubiła znaleźć sobie obiekt do wyszydzania i upokarzania, aby poczuć, że jest się od kogoś lepszym. Zjawisko to mnie brzydzi, into bardzo, ale nie dziwi, niestety.
            • leyre2 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:12
              kropkacom napisała:

> Nie wiem jak dobre jest tłumaczenie jego słów ale z wywiadu wychodzi, ze nie gr
              > zeszy inteligencją.
              >

To co jest zalinkowane to krotka rozmowa, z ktorej wynika, ze oni sie raczej znali chyba troche dluzej skoro jej babcia go nie akceptowala, a video bylo nagrywane dwa dni. Wy czytalyscie chyba cos innego.
          • triss_merigold6 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:15
            Tylko, że ta osoba musiałaby złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Policja ani prokuratura same z siebie nie wpadną na to, że filmowanie pani nie przeszkadzało, a rozpowszechnianie filmiku już przeszkadza.

Zaraz tam trafić do zk... w UK to dla niego żadna kara, pełno czarnych w więzieniach. Powinien dostać terapią behawioralną.
      • araceli Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:57
        bistian napisał:
        > Facet dwa razy przegiął. Raz, że poszedł z pijaną. Po drugie, że cynicznie nagr
        > ywał i to puścił w sieć. Gdyby się spotkali w następny dzień, przespali się na
        > trzeźwo i puścili filmik w sieć za obopólną zgodą, byłoby w porządku.

Dokładnie - jedyna wina w całej tej sprawie jest jego bo to co zrobił nie dotyczyło tylko jego, złamał prawo.
      • nangaparbat3 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:23
        >>Facet dwa razy przegiął. Raz, że poszedł z pijaną.

Źle postąpił, to oczywiste. Ale ze poszedł z pijaną? Ciekawe jakie byłyby statystyki przygodnych aktow seksualnych - ile z nich ma miejsce kiedy oboje partnerzy są w stanie calkowitej trzeźwości big_grin big_grin big_grin
    • jem.gluten Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:50
      Dorosła kobieta chce seksu? Jej prawo. Po prostu banda jawnych i niejawnych rasistów nie może darować, że z czarnoskórym, stąd hejt. Jak jakiś koleś wyrwałby przybyszkę z Londynu na bzykanko to żadnego hejtu by nie było. Obrzydliwy seksizm.
      • araceli Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 08:55
        Ano właśnie. Ma prawo sypiać z kim chce i kiedy chce. Czemu hejt? Jak bardzo nas..ne trzeba mieć we łbie, żeby po zobaczeniu tego typu 'filmiku' tropić laskę w necie i wypisywać o niej jakieś nienawistne teksty?? To jest JEJ życie.

Rozumiem hejt na faceta bo upublicznienie nagrania bez zgody jest złamaniem prawa ale co niby takiego ona zrobiła? Jej życie - jej sprawa.
      • nenia1 Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:01
        jem.gluten napisał(a):

> Dorosła kobieta chce seksu? Jej prawo. Po prostu banda jawnych i niejawnych ras
        > istów nie może darować, że z czarnoskórym, stąd hejt.

Naprawdę podziwiam optymizm niektórych, że nie byłoby hejtu, gdyby tak postąpił biały koleś z dziewczyną poznaną na ulicy.
        • maslova Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:09
          > Naprawdę podziwiam optymizm niektórych, że nie byłoby hejtu, gdyby tak postąpił biały koleś z dziewczyną poznaną na ulicy.

Dokładnie
        • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:18
          Dokładnie.
          Nawet jak gdzieś jest jakiś pojedynczy hejt na niego, kolejne wpisy "daj spokój bambo, każdy na jego miejscu skorzystałby.."
      • agnes_topesto Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:01
        naprawdę dziwisz się tym "rasistom"?
        nie maja racji? tym bardziej, że dookoła jest pełno białych , wolnych i fajnych chłopaków, którzy maja poukładane w głowie.
        "wybrała" jego i co dzis z tego ma? potrzebne jej to było?
        fakt, że dziewczyna była pijana, więc nie do końca zdawała sobie sprawę z tego, co robi.
        i tylko to ja usprawiedliwia.
        a on? nic pewnie nie umie, do niczego sie nie nadaje, żądnego pozytku z niego nie ma.
        kręci więc te swoje filmiki, wrzuca do sieci i dzięki nim "istnieje". bez tego nikt by nie wiedział o istnieniu tego pasożyta.
        tam żadna nie chciała mu "dać", więc sięgnął po pijaną Polkę.
        tylko u takich ma jakieś szanse.

• jem.gluten Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:03
          Hmm... już widzę, jak 19-latek na imprezie wybiera sobie partnerkę do bzykanka kierując się tym, czy ma poukładane w głowie, a nie tym, jak wygląda big_grin Tu chodziło o seks nie o związek na cale życie, bez przesady.
          • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:09
            Z tym wyglądem to tez nie przesadzajcie, on jest okropny, poza tym jego zachowanie, w sposób jaki z niej się śmieje, z jej koleżanki, alkohol przesłonił jej całkowicie ogląd rzeczywistości.

• jem.gluten Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:14
              Wygląd to kwestia gustu. Ja naprawdę jestem kompletnie przeciętna a czasami problem ze spławieniem podpitego adoratora był spory. Jestem przekonana, że gdybym chciała to też mogłabym nagrywać filmiki, wyśmiewać, a i tak by poszli.
              • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:21
                Wiesz, kobieta chętna na sex choćby i kulawa była chętnych będzie miała.
                Tu mamy młodą, ładną dziewczynę, nie musiała iść z bucem śmiejącym się jej w twarz.
                • jem.gluten Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:28
                  Uwierz mi, że 20-letni całkiem przystojny Ukrainiec też nie musiał się akurat mnie czepiać. Po prostu pożądanie trudno wytłumaczyć, szczególnie podlane alkoholem.
                  • tsaria Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 09:33
                    20 letni młody Ukrainiec pewno nie widział szans u młodych, atrakcyjnych polek, a nawet jak widział zapewne zakładał, że musiałby się z nimi bardziej pomęczyć, a i tak wynik niepewny.
                    Ja pamiętam ze swoich czasów studenckich chłopaków, którzy szli na "mamuśki" czyli zadbane 40stki na miasto, bo te chętnie wskakiwały im do łóżka, starać za bardzo nie musieli się. Nawet jest takie przysłowie, ale tu go nie przytoczę.
                    • jem.gluten Re: Młoda polka poderwana przez czarnoskórego Rze 30.03.18, 10:29