annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:35 m.sport.se.pl/inne-sporty/sporty-zimowe/zona-piotra-zyly-nago-w-playboywu-zdjecia_1053592.html Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:44 No coz... jesli jej to pomoglo... Odpowiedz Link Zgłoś
the-great-inuk Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:56 Z czegoś trza żyć. W Playboyu dobrze płacą. Fajne tematy tu macie. Mało polityki. Ja, osobiście, nienawidzę politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:08 Inaczej niż w niemieckim, jak czegoś nienawidzisz, to genitiv/dopełniacz, taka wzmianka, bo po tylu latach na obczyźnie faktycznie człowiek ma problem z rekcją. Odpowiedz Link Zgłoś
the-great-inuk Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:33 alpepe napisała: > Inaczej niż w niemieckim, jak czegoś nienawidzisz, to genitiv/dopełniacz, taka > wzmianka, bo po tylu latach na obczyźnie faktycznie człowiek ma problem z erekcją. ============================> A, znajoma z Forum Maryjnego. Niewiasto, są ważniejsze rzeczy aniżeli erekcja.. Gdy mam zakłócenia EREKCJI, to idę zazwyczaj do seksuolożki ... Ot, co... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:36 No dobrze, wyzwałeś mnie od głupich, pokazałeś, że masz problemy z erekcją i wiesz, gdzie to się leczy, a coś w temacie, ot co? Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 17:49 A odróżniasz erekcję od rekcji? Czy nie bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
the-great-inuk Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 09:52 alpepe napisała: > Inaczej niż w niemieckim, jak czegoś nienawidzisz, to genitiv/dopełniacz, taka > wzmianka, bo po tylu latach na obczyźnie faktycznie człowiek ma problem z rekcją. ======================================================> > Inaczej niż w niemieckim, *jeśli* czegoś nienawidzisz, to genitiv/dopełniacz, taka > wzmianka, bo po tylu latach na obczyźnie faktycznie człowiek ma problem z rekcją. ======================================================> Taka przyjacielska porada stylistyczna rodaka do rodaczki na wygnaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 20:17 Taki był u nas profesor na polonistyce, Nycz. W dawnych czasach. Kiedyś podobno wywiesil kartkę: Studenci, co nie mają zaliczenia, powinni się zgłosić.... Ktoś przekreślił "co" i dopisal "ktorzy". Profesor dopisał: Panno Święta, co jasnej bronisz Częstochowy... Niżej pojawiło się: Co wolno Mickiewiczu, nie tobie, Nyczu. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:36 Hehe, trochę mu pewnie tym dopiekła. Założę się, że się wkurzył. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:03 czym niby? Przecież ona wygląda jak kupka nieszczęścia, z tym, że goła. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:19 Tym że się publicznie obnażyła. Zdrada zdradą, ale to jest matka jego dzieci, poza tym myślę, że element zazdrości też mimo wszystko ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:41 "Tym że się publicznie obnażyła." Przecież ona to robi nie od dziś. A jakie foty na fejsa wrzucała? Jedyna różnica, że teraz w prasie i za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:46 A to nie wiedziałam, nie śledzę. Mimo wszystko jak widać siłą rażenia większa. Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:32 No wiesz, po prostu jest to puszczone w eter z większą pompą. Jednak nie sądzę żeby jego to ruszyło. Wcale nie jest takie oczywiste, że facet jest zazdrosny o ex żoną, nawet jak jest matką jego dzieci. Nie zauważam na codzień wśród rozwiedzionych kolegów na 127 współpracowników 119 to mężczyźni) żadnej zazdrości o ex partnerki / żony. Jest raczej podejście "jej sprawa, mnie dzieci interesują". Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:39 To nie kwestia ciepłych uczuć, a poczucia własności. Obserwowałam wiele razy, ale fakt, że nigdy nie tak dużą grupę jak Ty. Dostęp do tego typu intymnych uczuć mam tylko w przypadku bliskich znajomych lub kiedy jestem ich adresatką. Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:49 "To nie kwestia ciepłych uczuć, a poczucia własności. " Rozumiem, ale identycznie zachowują się kobiety. To nie chodzi o płeć i o to, co robi druga strona, ale o chęć kontroli. Dopóki porzucona osoba jest sama, nieszczęśliwa, zgnębiona, jest OK. Jak zaczyna odżywać, spotykać się z ludźmi, dobrze bawić, a nie daj panbuk, wejdzie w nowy związek, budzi się pies ogrodnika. Koleżanka miała najazd w pracy ex żony swojego partnera. Ex żona kilka lat wcześniej sama odeszła do kochanka, facet przez dłuższy czas był sam. Jak się związał z moją koleżanką, jego ex dostała kompletnego jobla. Były wściekłe telefony do niego, smsy do niej, aż w końcu wizyta, bynajmniej nie kurtuazyjna, w pracy. Szaleństwo. Natomiast nie wydaje mi się żeby Piotr Żyła był z tej grupy, podejrzewam, że, jak niżej pisze mikk25, jest to szum dla kasy. W końcu potrzeby materialne im się rozbujały przez ostatnie lata Odpowiedz Link Zgłoś
mikk25 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:40 Podobno on się ucieszył. Robią wokół siebie szum dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:56 Pracuje w podobnym srodowisku i oczywiscie, ze panowie publicznie sie nie przyznaja do takowej zazdrosci, nawet jesli sami odeszli od zony do innej kobiety. Niedawny przypadek, maz kolezanki zostawil ja dla innej, romans ciagnal sie juz dobre dwa lata. Rozwiedli sie szybko i ona jakos niedlugo potem poznala faceta. Rozwiedziona znaczy wolna. I co sie okazalo? Jej byly maz, ktory przez dwa lata bzykal kochanke, wpadl w szal, ze jak to, dwa miesiace po rozwodzie i juz kogos ma, ze dzieci beda jakiegos gacha ogladac. No szok. Inna znajoma, po latach kiepskiego malzenstwa, rozwiodla sie, odzyla, wylaszczyla sie i zaczela uzywac zycia. Nagle maz zrobil sie zazdrosny bo dla niego sie nie "robila" a prawda byla taka, ze osobiscie bylam swiadkiem sceny kiedy wychodzilismy w 4 pary na sylwestra i on kazal jej zmyc makijaz bo wyglada jak pani lekkich obyczajow. Nie puszczal jej tez na silownie. Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:51 Black_halo, przecież napisałam, że to się zdarza. Jednak dotyczy i kobiet i mężczyzn. Pies ogrodnika, bez płci Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 18:48 spanish_fly napisała: > Tym że się publicznie obnażyła. Zdrada zdradą, ale to jest matka jego dzieci, Matronę za publiczne obnażenie się pod pręgierz i wychłostać. Nie ma innej rady na taki despekt dla ojca jej pociech. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:42 alpepe napisała: > czym niby? Przecież ona wygląda jak kupka nieszczęścia, z tym, że goła. Serio!? Ja dla mnie zupełnie w porzo laska. Tak gdzieś 8/10... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:54 widocznie gustujesz w kupkach nieszczęścia, rodzi się w tobie syndrom wybawcy, czy coś. Za dobrze to imho o tobie nie świadczy, ale pamiętam, jak się kiedyś dawno dawno temu zatrzasnęłam w bagażniku i też wyglądałam jak kupka nieszczęścia, mojego męża to strasznie wtedy podnieciło, podejrzewam, że i te zdjęcia by się mu spodobały. Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:38 Alpepe nie włazi się po pijaku do bagażnika, ostatnio taki co wlazł to wykitował. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:40 olikol napisała: > Alpepe nie włazi się po pijaku do bagażnika, ostatnio taki co wlazł to wykitowa > ł. W każdym bagażniku jest taki dzyndzel do otwierania ze środka, właśnie dlatego żeby nikt nie wykitował w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 13:06 No właśnie nie przypominam sobie, by był wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 13:06 U mnie było jeszcze gorzej, to było na trzeźwo, nad brzegiem zbiornika ppoż. Gdybam sobie teraz, męża nie ma, poszedł w krzaki na dłużej, bo mu nie posmakowała sałatka, ja się zatrzasnęłam, a bieg puścił i samochód stoczył się do zbiornika, a ja w vw variancie z kratką ciężarową... Nie wiem, o czym ja sobie wtedy myślałam, deszcz zaczął padać, samochód był zamknięty, mąż gdzieś tam z kluczykami, ale bagażnik otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 14:00 O kurczę, alpepe, niezłe!A co do tych dzyndzelkow w bagażniku, to raczej nie jest norma. Kiedyś dawno temu oglądałam Top Gear i prezentowali jakiś tam wielki amerykański krążownik szos, o którym wiadomo było producentowi, ze niestety jest tez ulubieńcem gangsterów i innych takich i dlatego zainstalowano ten przyrząd w bagażniku do otwierania od wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:32 Mógł się wkurzyć tym, że matka jego dziecka, całkiem już dużego, pokazuje się goła w mediach. Oborę synowi robi. Odpowiedz Link Zgłoś
tsaria Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:35 Chyba jeszcze bardziej żałosna się wydała.........dopiekła to ona swojemu nastoletniemu synowi jak jego koledzy będa sobie przy zdjęciu jego matki dobrze robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:41 jakos Justysia Steczowska nie zawracala sobei głowy ewentualnymi problemami swoich 3 dzieci, inne celebrytki takoż nie Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:43 mozambique napisała: > jakos Justysia Steczowska nie zawracala sobei głowy ewentualnymi problemami swo > ich 3 dzieci, inne celebrytki takoż nie zasadniczo, żyje się jednak dla siebie, a nie dla dzieci. znaczy w granicach normy oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.a.m Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 13:52 No ale to jest justyna żyła. Jej nie wolno. Właściwie co by nie zrobiła to bedzie nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:46 tsaria napisała: > Chyba jeszcze bardziej żałosna się wydała.........dopiekła to ona swojemu nasto > letniemu synowi jak jego koledzy będa sobie przy zdjęciu jego matki dobrze robi > ć O ile mi wiadomo, od daaaaawna nikt już nie wali do zdjęć z playboya. W dobie netu, zdjęcia z tego pisma to czytanka dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:52 riki_i napisał: > O ile mi wiadomo, od daaaaawna nikt już nie wali do zdjęć z playboya. W dobie > netu, zdjęcia z tego pisma to czytanka dla dzieci. Nawet przed internatami był to bardziej magazyn o pięknie, niż o robieniu dobrze... Ale ekspiardki z 5 PLN wiedzą lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 13:07 co to znaczy ekspiardki z 5 pln? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 14:15 alpepe napisała: > co to znaczy ekspiardki z 5 pln? to już jest do ustalenia we własnym zakresie... Odpowiedz Link Zgłoś
tsaria Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:55 11 latki z klasy jej syna to ciągle dzieci i pewnie bardziej będzie je interesować ci.ka znajomej pani, matki kolegi niż ci.ka pani której nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:59 tsaria napisała: > 11 latki z klasy jej syna to ciągle dzieci i pewnie bardziej będzie je intereso > wać ci.ka znajomej pani, matki kolegi niż ci.ka pani której nie znają. Tam nie ma żadnej cipki! Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 13:19 Szczerze i otwarcie: mam wrażenie, że mojego syna lat 11 to póki co nie interesuje żadna c.pka. I nie mam pewności, cieszyć się, czy martwić, że zapóźniony taki... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 21:20 Znaczy się syna nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:37 Czemu no comment? Ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:40 Okładka jrst bardzo dziwna, jak na nią patrzę to mi jej żal. Chyba reakcja powinna być inne. Co ona taka skulona?! Sam pomysł na sesję, bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:46 Też mam takie wrażenie. Wygląda jakby jej się płakać chciało. Zdecydowanie nie jest to " spojrzenie które może rozpalić każdego" Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:22 Oj, nie wiem czy masz rację. Jest mnóstwo panów, którzy uwielbiają ratować takie bidulki. Dopiero im się męskość budzi, kiedy kobieta jest pognębiona i można jej pożałować. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:24 Prawda! Może znajdzie rycerza, czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:26 Fakt, możesz mieć rację. Co nie zmienia faktu, że wygląda dość żałośnie i smutno na tych fotkach, nie jak wulkan seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:30 I takie było niestety moje skojarzenie... Jak anons w gazecie: kto mnie uratuje? I znajdzie się pewnie niejeden, który otoczy ją "troskliwym" ramieniem. Chyba najsmutniejsza sesja ever. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:33 Przesadzacie. Widać, że te smutne minki takie trochę udawane. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:45 Ladnie wyglada ale pomysl troche na zlosc mamie odmroze sobie uszy Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:41 Ładne zdjęcia. O co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:53 annajustyna napisała: > O żałosność. Każda kobieta marzy, żeby zostać wydrukowaną w Playboyu. Udaje się nie licznym. Sharon Stone, Cindy Crawford, Charlize Theron, Kim Besinger, Joan Colins, La Toya.. etc Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:56 Że co? No pewnie, marzę, by się pode mnie brandzlowali różni tacy. Ja rozumiem, że twórca Playboya potrafił to wmówić różnym kaczątkom, ale żeby mężczyzna w to wierzył? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:58 alpepe napisała: > Że co? No pewnie, marzę, by się pode mnie brandzlowali różni tacy. Jeżeli myślisz, że ktoś się "brandzluje" pod Playboya to mi cie nawet nie szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:02 Nie rozumiem, czemu miałoby cię mieć mnie szkoda. Naprawdę. Playboy narzucił kobietom pewną narrację, która nie ma się po drodze z feminizmem, chyba, że a rebours i mnie mierzi nawet dodatek z tym logo i każda panienka rozbierająca się do Playboya, ale to ich wybór, kasa nie śmierdzi, a i kompleksy można leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:08 alpepe napisała: > Nie rozumiem, czemu miałoby cię mieć mnie szkoda. Naprawdę. Playboy narzucił ko > bietom pewną narrację, która nie ma się po drodze z feminizmem, A co ma po drodze z feminizmem? Feminizm to rak, który będzie opisywany na karatach historii gorzej od nazizmu. Ale wracając do Playboya, przeglądając gwiazdy tam występujące odkryłem, że w marcu '94 wystąpiła w nim Shannen Doherty, moja wielka miłość nastolatkiem będąc. Całe życie w gruzach.... Anyway, z 5 USD wtedy na 29 USD teraz. Całkiem zacna inwestycja! www.amazon.com/Playboy-Magazine-Shannen-Doherty-March/dp/B0762QKJLN Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:14 No pewnie, że rak, w końcu niewolnice się zbuntowały. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 18:51 alpepe napisała: > Że co? No pewnie, marzę, by się pode mnie brandzlowali różni tacy. > Rozumiem, że sie opędzić nie możesz od propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:33 "Każda kobieta marzy, żeby zostać wydrukowaną w Playboyu." To nie jestem kobietą. Nie marzę o tym. A sesję erotyczną miałam. Dla męża Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:34 miniulowa napisała: > To nie jestem kobietą. Nie marzę o tym. To może przynajmniej jesteś feministką.... Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:37 "To może przynajmniej jesteś feministką...." O szlag... no, faktycznie jestem... Idę się rzucić z krawężnika na główkę Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:29 Optymistycznie zasugeruje się nickiem- TROLL i uznam, ze robisz sobie niewybredne żarty. Feminizm to rak gorszy niż nazizm, każda kobieta marzy by być w Playboyu- wtf? Jeśli naprawdę tak sądzisz to jesteś przeżytkiem i reliktem dawnych czasów, słusznie minionych. Coś jak tara do prania, wiadro ze szmata do podłogi czy naczynie do ubijania masła. Ogólnie wszystko przy czym kobiety musiały się słusznie umordowac by wykonać zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:40 Niekoniecznie w playbouy , ale owszem, całkiem sporo kobiet robi sobie prywatne rozbierane sesje foto do albumu (prawie-rodzinnego). Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 13:34 Jednak stwierdzenie, że KAŻDA kobieta marzy o sesji w Playboyu a zrobienie sobie przez nawet 99% kobiet sesji erotycznej prywatnej (dla siebie, dla męża/partnera czy tam partnerki) to dwie totalnie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 15:00 To nie są TOTALNIE różne sprawy, wiele osób marzy ale się wstydzi, albo tak bardzo się wstydzi że nawet nie marzy I nic dziwnego - jak widać po tym forum - zadziobał by je hejt otoczenia. Ktoś kto robi sobie prywatną sesję też się musi przed obcymi rozebrać, tylko że mniej hejterów o tym wie więc jest bezpieczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 22:28 "To nie są TOTALNIE różne sprawy" Oczywiście, że są. Zrobienie sobie prywatnej sesji, zdjęć które widział fotograf, modelka oraz partner a rozkładówka w gazecie, którą może zobaczyć każdy, dosłownie każdy, to są rzeczy zupełnie różne. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:07 Ja tam żałości nie widzę. Niech sobie robi co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:47 Ma seksapil zdechłego jeża. A i tak fotoszopa pełną parą odchodzi. Rozumiem Żyłę, ta kobieta jest psychiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 18:53 alpepe napisała: > Ma seksapil zdechłego jeża. > Rozumiem Żyłę, ta kobieta jest psychiczna. A jaki jest ktoś, kto takie rzeczy publicznie wypisuje o rzeczywistej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 12.05.18, 14:02 O ile zwykle w poglądach jesteśmy na dwóch przeciwnych biegunach, o tyle nastąpił koniec świata i w tym wątku w 100% się z tobą zgadzam. Zastanawiam się skąd aż taki hejt, tryskający wszędzie jad i tak wielka pogarda dla tej kobiety. Strasznie emocjonalnie emamuśki podeszły do tego, że jakaś obca, neutralna im osoba zrobiła sobie sesję w gazecie. Psycholog miałaby tu pewnie sporo do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 12.05.18, 20:07 najlepsze, ze ta sama Alpepe w innym wątku zarzeka sie, że nie krytykowała wcale urody justyny. Odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 21:22 Ta sama alpepe w innym wątku chwaliła się również swoją zjawiskową urodą i masowym opadem szczęk panów na jej widok. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 21:04 > Strasznie emocjonalnie emamuśki podeszły do tego, że jakaś obca, neutralna im osoba zrobiła sobie sesję w gazecie Prawda? Większość polskich celebrytek ma na swoim koncie sesje w Playboyu lub CKM, a tylko na Żyłę wylewają się rzygi emamusiek. Babka zapozowała w bieliźnie na tle chaty i przytuliła 40 tyś zł. Dobre pieniądze dla samotnej matki. Jakoś gdy pozowała Mucha czy inna Socha emateczki nie jęczały: wstyd mi za nią, co na to jej dzieci?! Wy lepiej odetnijcie się od mediów, bo w co drugiej reklamie mozna się natknać na rozneglizowaną kobietę i będziecie sie za nią wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 08:48 Jeśli zrobiła to dla siebie- to ok, jeśli chciała mu dopiec- to takie działanie bez celu. Jemu już na niej niej nie zależy. Mam nadzieję, ze przygotowała na to dziecko (kojarzę, ze ma dziecko jedenastoletnie), już przeżywa traumę rozstania rodziców, a teraz koledzy mogą swoje trzy grosze dokładać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:09 widziałam tylko okładkę i faktycznie .... szkoda komentować. wyszła smutno i żałośnie przygarbiona i z oczami zbitego spaniela nie wygląda seskownie (a o to chyba miałoby chodzić pozując do takiej gazety) ani nawet ładnie. po jej "akcjach" (najpierw na instagramie, teraz w gazecie) absolutnie nie dziwię się Piotrowi Żyle, że miał jej dość. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:15 Okładka pt. " Portret Desperacji"😂 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:22 No wiesz, jaka by nie była, nic nie usprawiedliwia odejścia do kochanki. Ale pani mogłaby się ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:55 "No wiesz, jaka by nie była, nic nie usprawiedliwia odejścia do kochanki" Ale problemem jest ta kochanka czy to, że zostawił żonę? I czy gdyby zostawił żonę ale nie miał kochanki to już byłoby ok? Ja akurat dopuszczam myśl, że uczucia drugiej osoby mogą się zmienić i wcale nie chciałabym żeby mój mąż był ze mną tylko dlatego że nie wypada odejść . Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:10 Oddalam o konkretnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:11 No to nie powinniście byli brać ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:18 " No to nie powinniście byli brać ślubu. " No ja jak widać mam inne zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:50 To sobie slowa przysiegi przypomnij. Ta swiecka tez jest dosc wymowna. Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:35 "No to nie powinniście byli brać ślubu." Ponieważ? Uważasz, że trwanie przy kimś, kogo się nie kocha, nie lubi, jest dobre? Dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:41 Ślub sie bierze bierze na dobre i na złe. Nie tylko na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:45 "Ślub sie bierze bierze na dobre i na złe." Owszem. Jednak czasem dzieje się między ludźmi tak, że nie me czego zbierać. I wtedy najlepiej jest odejść żeby nie niszczyć życia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:50 Zwlaszcza jak sie znalazlo kochanke. To watek o Zylach, nie o filozofii zyciowej. Osobiscie nie wierze w odejscia, aby odejsc. Zawsze ktos tam trzeci w tle sie szykuje... Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:50 "Osobiscie nie wierze w odejscia, aby odejsc. " Twój problem. Znam ludzi, którzy odeszli żeby odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:52 A to ona zawsze takich oczu nie miała? Nie interesuję się za bardzo życiem celebrytów, ale rzuciłam okiem na fotki tej pani wcześniejsze i wcale nie jest specjalnie lepiej. Seksapil zdechłego jeża, zagłodzone toto jakieś, zabiedzone, mina jak zbity pies. 10% lesbijki we mnie mówi że noniebardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 13:28 Moje 10 procent też mowi nie bardzo Ona wygląda w tej pozycji jak jakaś ofiara gwałtu o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 21:14 Ona wygląda w tej pozycji jak jaka > ś ofiara gwałtu o_0 > Hahhahaha ale śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:19 Pierwsze wrażenie: biedna. Biedna smutna dziewczynka, którą ma się ochotę przykryć szlafrokiem i pozwolić jej się wypłakać. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:50 Zgadzam się, dodam jeszcze słowo "skrzywdzona". I sądzę, że skoro już do tej sesji doszło, to wyszła tak jak powinna. Gdyby pani Ż. prezentowała się jak demon seksu, Polacy by ją zjedli, szczególnie kobiety. A tak jej współczują i o to przecież chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 18:56 A kto tu jej współczuje? No może Polacy, ale nie Polki. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 21:14 Przed dziesiątą rano jeszcze na dwoje babka wróżyła, teraz faktycznie nawet z lupą się nie dopatrzy Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:19 To, że jest w Playboyu, to mi zwisa. Ale sama sesja jest jakaś taka smutna, trochę siermiężna, jak z lat 80-tych. Te zdjęcia moim zdaniem nie są ładne. Brakuje w nich seksapilu. A pani Żyła wygląda na taką biedną, smutną kobitkę, którą mam ochotę okryć ciepłym kocykiem. Generalnie od Playboya nie oczekuję tego typu zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:20 a dlaczego? niezła z niej laska, niech Żyła widzi, co stracił Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:22 Jest śliczna, młodziutka, ale wyszła tu żałośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:31 Widział przez kilkanaście lat.. i jak widać nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:33 Figurę ma, urody zero... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 22:00 Za to Piotrek (którego zresztą uwielbiam), to jest dopiero uroda! Odpowiedz Link Zgłoś
miniulowa Re: Justyna Żyła w Playboyu 12.05.18, 09:11 Hmmm piękny nie jest, ale on jest skoczkiem, nie modelką. I zdjęć do playboya nie robi 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:05 > niech Żyła widzi, co stracił A myślisz, że wcześniej nie widział żony? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:09 maslova napisała: > > niech Żyła widzi, co stracił > > A myślisz, że wcześniej nie widział żony? W takim świetle pewnie nie. Myślę, że dużo żon zyskuje gdy je, na przykład, zapnie ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:28 W sensie, że skoro inny się połaszczył, to nie taka najgorsza, czy, że zaczęła o siebie dbać dla kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 10:42 A mało to który do brzydszej i glupszej odchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:23 wygląda jakby ktoś ją do tego zmuszał żałośnie Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:27 no cóz, wiele celebrytek po rozwodach pędem sciągało majtki na róznych okładkach i jakos nikt ich niepodkreslał słowami "no comment" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:30 A celebryci oprowadzali się po salonach z młodziutkimi przyjaciółkami. Niektórych dotknęła nawet instant karma vide Piotr Zelt. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:35 One miały przynajmniej urodę, ale żałosne też to było. Jak choćby najnowszy romans Heidi Klum ze smarkatym. Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:29 Pani bardzo ładna, zdjęcie bardzo brzydkie. Myślę, że aspekt finansowy miał tutaj duże znaczenie - pani pewnie poziom życia spadł po wyprowadzce męża. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:34 Dlaczego? Wygląda ładnie, bardzo naturalnie. Jeśli akurat tego potrzebowała to dla mnie może być nawet ok Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:46 W sumie nie wiem co bym zrobiła gdyby w tak medialny sposób mąż(znany w całej Polsce) mnie zdradzał z kochanką. Noo sesja w Playboyu to raczej nie bo pewnie nakład by nie zszedł ale cholera wie czy bym czegoś głupiego i żałosnego nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 09:50 Rzeczywiście wygląda trochę na sietotkę, ale niektórych to kręci. Jeśli jej to pomogło, to fajnie. Ogólnie mi jej żal i mam nadzieję, że nie zrobiła tego tylko z myślą o mężu. Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:07 Ona jest całkiem ładna, ale na tych zdjęciach... na pewno nie wygląda jak bogini seksu, a chyba w Playboyu to tak się powinna prezentować. Wątpię, żeby małżonka wzruszały takie zdjęcia, skoro ma jakąś inną panią. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:21 Jeśli faktycznie myślała, że wzrusza, to tylko psychiatra mógłby tu pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 18:58 A to Wy sądzicie, że ona sama decyduje, jak bedzie w sesji wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 12.05.18, 21:54 Chodzi o sama ideę, że małżonek po sesji w takim czasopiśmie mógłby pozalowac swojej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 12.05.18, 22:59 jesteś tym malzonkiem? skad pewność, że nie żaluje? Bo Ty i parę innych bytow wirtualnych jesteście o tym przeświadczone? Paradne! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 19:19 Nie. Bo obojętnie, jak sie pani Justyna prezentuje, on już podjął decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 20:20 Ojojojojoj. Ludzie się schodzą, rozchodzą i znowu schodzą. Róznie bywa. Najcześciej nie wracają już do siebie, ale co TY mozesz wiedzieć o decyzjach, uczuciach i zawiłościach emocjonalnych Piotra Żyły? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 21:15 No tak. Facet postępuje wedle banalnego schematu, ale pewnie aktywa w sobie niezmierzona głębie. Wiesz, jak psychologia diagnozuje takie zachowanie jak Piotrowe? Niedojrzalosc psychoseksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 21:22 Schematy są w naszych głowach, a życie to zycie. Nie pojmuję jak można stawiać psychologiczne diagnozy na podstawie medialnych plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 13.05.18, 21:28 Na pewno miały miejsce jakieś dziwne i tajemnicze okoliczności usprawiedliwiajace zdradę małżeńską. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:27 Dlaczego wy uwazacie, ze zrobila to z jego powodu?? Nie rozumiem. Co to ma do rzeczy? Poza tym ladna, subtelna kobieta i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:43 Dla mnie dno.Pewnie chciała byłemu dopiec na zasadzie: "patrz co straciłeś,teraz jestem medialna,sławna itd."Tymczasem pani Justyna wyszła kiepsko na tych zdjęciach.Zero seksapilu,jakbym była mężczyzną to taka smutna,rozebrana,żałośnie patrząca panna wcale by mnie nie podnieciła.A skoro pozuje w takiej gazecie,to powinna seksem i erotyzmem ociekać na tej okładce.A sprawia wrażenie,że chciałby się ją zaraz bidulę okryć kocem,przytulić,bo ona za 5 minut się rozpłacze.I cały gorący seks i seksapil szlag trafił. Ona tą sesją pokazała,że jest żałośnie wręcz śmieszna.Gdyby to była moja była żona,a ja gdybym była facetem to cieszyłabym się,że się od kogoś takiego uwolniłam.Kobieta bluszcz.Nawet nie umie z godnością rozejść się z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:51 chwila chwila a , jak głupiątko KInia Rusin zaraz po zdradzie LIsa rozebrała sie gdzieś na jakiejs okładce to wszyscy cmokali z zachwytu ze swietny ruch, ze Lis bedize zielony z zazdrosci ( akurat tu kulą w płot bo wtedy LIs widział tylk Hanke) , ze siwetnie jej to zrobi na samoocenę ,itp a pani Żyła to nagle ze zenada , wstyd, ze brak godności i żałość Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:56 jak gdzieś znajdziesz, zapodaj okładkę, o ile pamiętam, Kinia wyglądała seksownie, a nie jak to zezujące z lekka nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:57 poza tym ja Kinię pamiętam z czasów przedLisowych i ładna kobieta była, taka dziewczęca. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:37 mi sie wydaje ze do Playboya kandydatki wybierają jednak faceci ( tak cos czuję) wiec jednak faceci uznali ze pani Zyła sie nada na rozbieraną sesję Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:42 mozambique napisała: > mi sie wydaje ze do Playboya kandydatki wybierają jednak faceci ( tak cos czuję > ) wiec jednak faceci uznali ze pani Zyła sie nada na rozbieraną sesję Gdyby wybierały feministki to oglądali byśmy takie foty: ale nakład mógłby słabo iść Zartowałem! Gdyby feministki coś znaczyły Playboy byłby zdelegalizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:46 no nie, Playboy obecnie to podstarzały dziadek z mokrymi snami nikogo ie gorszy i chyba nikogo nie podnieca ( w porównaniu chocby z CKMem czy podobymi tytułami ) Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:53 Właśnie przeczytałam przy okazji, że P.Żyła oświadczył się jej nie wprost , tylko zostawiając pod choinką pierścionek i nic nie mówiąc, a to ona musiała za nim chodzić i się dopytywać o co mu właściwie chodzi z tym pierścionkiem - a trzeba było wiać ze związku z tak fatalną komunikacją, ale kto za młodu wie co ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:51 Tia "na pewno chciala dopiec" 😁 Zwyczajnie wykorzystuje swoje 5 minut. Poza tym nie wiesz co bys czula bedac facetem, sila rzeczy. Mysle ze malo ktory analizuje jaka ma mine. Cialo ma ladne. Dla mnie taki subtelny, delikatny typ- w kazdym razie na zdjeciu. Zreszta kazdy ma swoj typ-jedna woli spoconego drwala, druga intelektualiste w okularach. U facetow pewnie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 21:21 Niektórym to naprawdę ciężko dogodzić. Żeby kobiety zarzucały Playboyowi, że nie traktuje modelki jak mięso do fapfolderu?! Really? Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:34 Niestety, wyszło żałośnie i brzydko. Kompletnie mi się nie podoba, na okładce wygląda jakby miała się rozpłakać zaraz. Ja generalnie nie pojmę nigdy po co kobiety rozbierają się do fotek ku u ciesze panów. Tzn rozumiem że dla kasy ale nie wiem skąd taki brak szacunku do siebie. U pani Żyły to wyszło słabiutko pod wieloma względami i z całą pewnością nie przysporzy jej to pozytywnej popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:50 damajah napisała: > Ja generalnie nie pojmę nigdy po co kobiety rozbierają się do fotek ku u ciesze > panów. Tzn rozumiem że dla kasy Rozbierają się dla siebie, nie dla panów i (zwykle) nie dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:55 aha, czyli jesteś kobietą, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:58 alpepe napisała: > aha, czyli jesteś kobietą, tak? Nie, oczywiście, że nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:24 Skąd więc ten pomysł? W sumie, dziwiłam się powyżej, że się dałeś nabrać na to. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:27 alpepe napisała: > Skąd więc ten pomysł? W sumie, dziwiłam się powyżej, że się dałeś nabrać na to Na co dałem się nabrać powyżej? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:37 Na narrację zmarłego szefa Playboya. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:49 alpepe napisała: > Na narrację zmarłego szefa Playboya. Na jaką narrację? że kobieta (normalna, bez większych problemów z głową) chce być piękna? chce być adorowana? chce być pożądana? Zdradzę Ci sekret, cały przemysł kosmetyczny (wraz z medycyną kosmetyczną) warty petryliardy USD się nabrał na tę narrację....Bidaki, będą teraz padać jam muchy jak im to wyjaśnisz! Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:31 Owszem, sporo tak robi Nie każdy lubi być niewidzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 11:47 Ale że co? Ładne ciało, maślane oczy, sesja trochę siermiężna, ale może taki był zamysł realizatorów że właśnie nie sex bomba tylko "jestem tu taka sama i opuszczona" . Dziewczyna od lat siedzi przy dzieciach bo męża ciągle nie ma, zawodowo się nie rozwija, chce teraz wykorzystać swoje 5 minut sławy i trochę kasy przy tym zarobić to jej sprawa. A co ludzie na ten temat gadają to gadać zawsze będą. Inne żony sportowców (Stoch itd) czeszą kasę na ich popularności jak się tylko da, zapewne też by do Playboya poleciały gdyby nie obawa że mąż się wścieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:02 chyba za wcześnie się skeszowała widziałam tylko okładkę i jak większość uważam że wyszła smutno - no ale moze w środku rozkładówka jest lepsza żyle tym niestety nie dopiekła a jeszcze - co zresztą już widać - dostanie facet górę zrozumienia że się od niej uwolnił. czyli klasyczny strzał w kolano, miejmy nadzieję że chociaż zarobiła na tym sensowne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:07 A ja myślę, że zadzwonili z gazety, że dają nie wiem, zgaduję 50 tysięcy. A możliwe, że Żyła chce mieć spokój i własną kasę, to poszła. Możliwe, że wcale nie chodzi o jakieś emocje extra a kalkulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:39 tez mysle ze to pipsmo zwróciło sie do niej pierwsze, oni szukją medialnych gorących tematów, prawie jak pudelek czy inny fakt Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:47 No tak, i widzi że mężu niestabilny, dzieci nie odwiedza, a teraz nie ma dopływu świeżej kasy więc dostała propozycję zastrzyku. A propozycja na pewno idzie pierwsza. Swoją drogą Przetakiewicz zrobiła to za darmo www.plotek.pl/plotek/7,154063,22376493,przetakiewicz-rozebrala-sie-za-darmo.html Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:49 Jakie za darmo? Stary sponsor wyciągnął kopyta za granicą, a nowych brak, La Mania ma długi, pora się zareklamować, ona powinna była zapłacić za reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:48 Skoro CKM puścił A. Szpilkę i jego żonkę jako obraz erotyzmu, a dla mnie to twarze patologii polskiej, to czemu nie opuszczona przez męża Żyłowa? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:28 Ma delikatną urodę. Sesja bardzo ładna. Jest wielu mężczyzn, których kręci taka "dziewczyna z sąsiedztwa", choć oczywiście dla pełnego efektu sesja powinna być bardziej ostra. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:35 riki_i napisał: > choć oczywiście dla pełnego efektu sesja powinna > być bardziej ostra. Miała byś przaśna dziewka z chaty na wsi w górach. I jest! Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:42 Nie jest wcale taka przaśna. Do przaśnosci brakuje jej co najmniej 10 kg. Rysy twarzy też nie są chamskie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:45 riki_i napisał: > Nie jest wcale taka przaśna. Do przaśnosci brakuje jej co najmniej 10 kg. Rysy > twarzy też nie są chamskie. A widzę, że kolega popiera stereotyp, że jak ze wsi to musi być kształtna na swojskiej śmietanie chowana.... Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:54 Naprawdę uważasz ją za przaśną? Mentalnie to prosta dziewuszka, ale jej wygląd nie razi. Popatrz sobie na Manuele z pierwszego Big Brothera czy choćby wieśniare Dodę z Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:59 riki_i napisał: > Popatrz sobie na Manuele z pierwszego Big Brothera Stary, ja tu kawę piję! Zachowuj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:50 Na tej okładce to jak Katarzyna Gwizdała alias Rose, była żona "papieża". Długi nos i lekki zez. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 13:01 alpepe napisała: > Na tej okładce to jak Katarzyna Gwizdała alias Rose, była żona "papieża". Długi > nos i lekki zez. Ależ Ty jesteś złośliwa! Gwizdala jest po fefnastu przeróbkach chirurgii plastycznej. Przed operacjami mogła straszyć w średniowiecznych zamkach. Bez charakteryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 13:07 Była papiezowa to chociaż wzrost i piękne włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Justyna Żyła w Playboyu 11.05.18, 12:58 Też nie widzę tej "przaśności". Bardziej poza na "dziewczyna z sąsiedztwa" , Do tego właśnie urodowa delikatność, fajny biuścik i maślane oczka - marzenie wielu facetów którzy chcą "zwykłej" dziewczyny do przytulenia a nie wypacykowanej harpii poganiającej ich batem. Odpowiedz Link Zgłoś