Dodaj do ulubionych

chce sie komuś spać?

13.05.18, 19:04
Bo mnie bez przerwy. Gdybym nie musiala pracować czy zalatwiać tego i owego spalabym chyba bez końca.
ciśnienie w mojej normie (100/60), jestem - o ile wiem - zdrowa, w kazdym razie poza sennoscią nic mi nie dolega. W pracy miałam przez ostatnie 3 miesiące silne i ciągnące się stresy, ale juz z grubsza po wszystkim, i w porządku.
Obserwuj wątek
    • chatgris01 Re: chce sie komuś spać? 13.05.18, 19:07
      Badalas sobie poziom cukru?
      No i cisnienie atmosferyczne ostatnio skacze, to tez moze powodowac sennosc.
      • tyggrysio Re: chce sie komuś spać? 13.05.18, 19:14
        A poziom zelaza?
    • konwalia55 Re: chce sie komuś spać? 13.05.18, 19:23
      Tak, mam podobnie. Ale u mnie to zlepek roznych przyczyn.
      Sprawdz sobie tarczyce, moze tutaj masz jakies niepawidlowosci?
      • nangaparbat3 Re: chce sie komuś spać? 13.05.18, 20:06
        Właśnie dostałam skierowania na badania - cukier, tarczyca, morfologia. Trochę się boję, bo też na inne.
        • danaide Re: chce sie komuś spać? 13.05.18, 22:12
          Tak. Mam podobne ciśnienie i chyba jednak anemię.
    • anorektycznazdzira Re: chce sie komuś spać? 13.05.18, 22:09
      3 miesiące stresu plus wiosna- nie dziwię się.
      Mnie się chce spać od 10 lat, ale początkowo mnie to dziwiło i dorabiałam jakieś teorie, ale potem zrobiłam rachunek sumienia ile śpię, ile razy się w nocy budzę, jak często śpię jak zając bo jestem zestresowana, itd, itp, przestałam się głupio pytać dlaczegowink
      Po serii stresów to w ogóle, bo zawsze śpię wtedy zbyt mało nawet, jak się niby sama budzę i niby wstaję wyspana. Ale to nieprawda.
      Śpij jak najwięcej aż Ci przejdzie, urlop weź, odstaw telewizor i kompa- dojdziesz do normysmile
    • mamablue Re: chce sie komuś spać? 13.05.18, 22:24
      Miewam takie okresy i najlepiej robi po prostu wyspanie się kilka dni z rzędu. Kładź się wcześnie spać, zrób drzemkę w dzień, jeśluimożesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka