Dodaj do ulubionych

Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna

13.06.18, 17:12
Cześć !
Mam psicę 2 letnią( duży szwajcarski pies pasterski)
Jadła od małego chrupki Taste of the wilde.I właśnie jej się znudziły.Zmęczyła ostatni worek .Postanowiłam jej zamówić jakieś inne, bo chyba ma tymi przesyt.
Jaką dobrą karmę polecacie?
Nie mam czasu wczytywać się dziś a muszę pilnie zamówić!!!!
Bo głodna...
Panna najchętniej jadłam ryż z mięskiem, nie powiem gotuję doraźnie, ale to duży pies nie wyrobiłabym z gotowaniem
Pomóżcie, bo chcę zamówić wieczorem
Z góry dziękuję!!!
A royal jej nie służył( biegunki)
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 13.06.18, 17:17
      Moja ostatnio je firmy Panzi dla białych psów, no, ale to mała suka i owszem, smakuje jej i sierść się nie przebarwia, więc chyba mało alergizująca, dlatego polecam firmę jako taką, choć karma dla toy dog, którą kupiłam z braku laku, jej chyba nie podchodzi i uczula. Po royalu moja miała przebarwiony pysk i łapy, teraz to powoli schodzi.
      • alpepe Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 13.06.18, 17:18
        Aha, ale moja je zwykle rano ogony wołowe, choć namęczy się przy tym strasznie i czasem się jej nudzą.
    • chloe30 Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 13.06.18, 17:28
      Orijen
      Robiłam research jak moj był mały i ta wydała mi sie najlepsza, to było co prawda trzy lata temu, bo teraz je gotowane, ale nie sadze zeby sie dramatycznie pogorszyla
    • berdebul Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 13.06.18, 17:44
      Acana bez zboza? Jest w małych workach, akurat na spróbowanie. Orijen. Inny smak Taste of the wild?
      Royal ma paskudne konserwanty, nie polecam.
    • jola-kotka Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 13.06.18, 18:15
      Nie karmi sie psa sama sucha karma niestety raz dziennie powinien dostawac gotowane drugi raz chrupki jakby tobie kazali jesc tylko chleb tez bys miala dosc. Acana to dobra karma.
      • memphis90 Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 14.06.18, 11:51
        Bez przesady. To zwierzę.
    • diona78 Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 13.06.18, 18:21
      Orijen fajny ale drogi. Acana trochę tańsza też ok, purizon jeszcze tańszy ale to dalej bardzo dobra karma. Jeszcze jest polwilgotna platinum, mocniej pachnie, niejadkowi może odpowiadać.
    • heca7 Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 13.06.18, 18:29
      Wolfsblut
    • peonka Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 13.06.18, 20:47
      Mój wybredny pies je Applaws. Może być też Lili's kitchen, ale nie wiem, czy w Polsce dostępna?
    • zuleyka.z.talgaru Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 14.06.18, 00:03
      purizon np.
      Moja sucz je nutra nuggets z jagnięciną.
      • berlin30 Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 14.06.18, 08:20
        Gentle food,ale nie wiem czy maja wysylki do Polski
        • mallgosia76 Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 14.06.18, 08:23
          Dziękuję Wam bardzo!!!
          Zamówiłam na razie Acanę bezzbożową🤗
    • kanga_roo Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 14.06.18, 08:37
      ale weź pod uwagę, że żadna sucha może jej specjalnie nie smakować smile
      moja samej karmy nie chce ruszyć, ale wystarczy dodać "sosik" i wcina aż miło.
      zresztą, daję jej karmę (Bosh Adult Menue) raz dziennie, drugi posiłek to owsianka z warzywami/mięskiem/jajkiem/jogurtem. i z psa-niejadka (taka była w poprzednim domu) zrobił się pies, co je jak wołoduch big_grin
    • green_agula Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 14.06.18, 17:36
      zobacz sobie carnilove mają bardzo duzy wybór smaków i fajny sklad, mój pies zajada się tym od prawie roku
    • thea19 Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 09.10.19, 09:40
      niesamowite, musiałaś wygrzebać wątek by pospamować?
    • alpepe Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 09.10.19, 14:10
      Moja brita jeść nie chciała.
    • jowitaradzikowska Re: Psia karma( sucha)-pilna pomoc potrzebna 07.11.19, 15:59
      ja zamawiam od bozity, co jakiś czas zmienim smak karmy żeby mu się nie znudzila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka