Dodaj do ulubionych

Sama w górach

16.06.18, 09:17
Dziewczyny wybieram się w tym roku samotnie w Tatry i potrzebuje rady, gdzie najlepiej się zatrzymać, żeby mieć w miarę blisko do stacji na której zatrzymują się busy, dowożące na szlaki , wolałabym nie w samym Zakopanem te tłumy mnie przerażają, co byście poleciły?
Obserwuj wątek
    • kotomama Re: Sama w górach 16.06.18, 09:18
      Radomsko
    • inguszetia_2006 Re: Sama w górach 16.06.18, 09:25
      Witam
      Busy są wszędzie, zatrzymują się na każdym przystanku, jak pomachasz ręką. Tym sobie głowy nie zawracaj.
      Pzdr.
      Ing
      • pamel-a1000 Re: Sama w górach 16.06.18, 09:41
        w schroniskach? temat busów odpadnie
    • volta2 Re: Sama w górach 16.06.18, 16:06
      jak jadę sama to zatrzymuję się w natura coś tam, mąż jak jedzie sam to w willi bór. oczywiście w zakopanem, jak się wyjdzie na szlak to - odpowiednio dobrany - tłumów przecież nie ma.
    • aguar Re: Sama w górach 16.06.18, 16:18
      Pewnie za bardzo Ci nie pomogę, bo sama w Tatrach byłam 1998-mym! Ale tak miło powspominać!!! Mieszkałam w Zakopanem tuż obok dworca autobusowego, aby pierwszym porannym autobusem podjechać do którejś z dolin i z niej startować.
    • asmarabis Re: Sama w górach 16.06.18, 16:38
      Co ma do rzecys ze sama, wtedy jest inny bus niz jak z kims jedzisz?
      • homohominilupus Re: Sama w górach 16.06.18, 22:39
        a może Kościelisko? stamtąd nawet nie musisz brać busa, jak byłam sama w Tatrach, mieszkałam niedaleko wejścia do Doliny Małej Łąki
      • glanaber Re: Sama w górach 16.06.18, 22:46
        Bardzo trafne pytanie! 😁 Pewnie mniej miejsca w tym busie zajmie.
        Ad rem: Wysokie Tatry Słowackie, miejscowość dowolna, elektriczka wszędzie dowozi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka