Dodaj do ulubionych

Chory mezczyzna.

19.06.18, 07:36

I nie, nie na raka czy cos takiego. Przeziebienie. Czemu faceci jakos lepiej znosza stan zagrozenia zycia niz cos w rodzaju grypy? Aaaa zaraz oszaleje.
Obserwuj wątek
    • same-old_mona Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 07:43
      Ja mam ze swoim odwrotny problem. Choćby miał 41 stopni i ledwo na oczy widział będzie się upierał że nic mu nie jest I on może iść do pracy..
      • jola-kotka Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 09:02
        Czyli to nie kazdy tak ma smile
        • same-old_mona Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 09:17
          Nie, ale to tak samo upierdliwe :p
          • jola-kotka Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 09:25
            Domyslam sie smile chyba nawet tez bardziej niebezpieczne.
            • truscaveczka Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 09:33
              Mój ma obie części tego problemu, idzie do pracy z gorączką, a potem kona na kanapie za to bez gorączki tongue_out
              • gaskama Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 09:38
                Mój też. Do roboty się zaczołga a potem w domu umiera.
            • same-old_mona Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 10:13
              Akurat mój chłop w pracy musi być w pełni sił i świadomości, bo raz, że dyga codziennie po terenie ze 20-30km na rowerze a dwa, że jak coś pomyli to w najlepszym razie zatrzyma proces narażając firmę na milionowe straty a w najgorszym wysadzi pół miasta w powietrze :p
      • e-ness Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 09:36
        Moj tez z goraczka i angina ropna uważał ze to tylko przeziębienie i chodził do pracy. Jak już lekarz się zdziwił jak on funkcjonuje z ta angina to przyznał, ze rzeczywiście gardło go troszkę bolalo😟

Humor ma zawsze fo bani, bez kija nie podchodź a najlepiej usuń się zanim cię zobaczy , ale będzie zgrywał bohatera 😄
    • tanebo2.0 Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 07:47
      To przez układ krwionośny. Jest stały. Ale ma to konsekwencje. W miejscu zapalnym tworzy się opuchlizna. Krew w takim miejscu powoduje obrzęk. Obrzęk powodu ucisk a co za tym idzie ból. Natomiast układ krwionośny kobiet jest adaptatywny. Co za tym idzie w miejscu zapalenia obrzęk jest mniejszy i mniej boli. Na przykład kobiety mają często zimne dłonie. To adaptacja - krew wtedy ogrzewa ważniejsze narządy. Na przykład ośrodek mowy w mózgu...
      • jola-kotka Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 09:01
        Dzieki teraz latwiej mi to zrozumiec smile
      • princesswhitewolf Re: Chory mezczyzna. 19.06.18, 09:32
        >Na przykład ośrodek mowy w mózgu...

i dlatego to forum trwa gdy inne upadly... lol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka