Dodaj do ulubionych

Wyśmiewam - fryzjer dla psów

• simply_z Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 22.06.18, 21:53
      Ehm..przecież są rasy, które wymagają regularnego podcinania. Serio to cię bawi bywalcu?
    • stara-a-naiwna Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 22.06.18, 22:02
      ja swojego strzyge nie dla urody ale wygody
      jest bardzo kudłaty i latem sie meczy z dodatkowym ogrzewaniem = futrem
    • bywalec.hoteli Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 00:54
      Widzę, ze wątek się cieszy dużym powodzeniemsmile
      • simply_z Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 01:06
        no niestety trochę się nim ośmieszyłeś..równie głupi jak post kobiety, która wywaliła cały obiad do śmieci, po tym jak zobaczyła robaka w sałacie.
      • aj.riszka Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 01:21
        bywalec.hoteli napisał:

> Widzę, ze wątek się cieszy dużym powodzeniemsmile

A o to w sumie chodzilo, prawda..?
        P.s to juz mogles z tymi cmentarzami dla psow wyskoczyc..
      • hosta_73 Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 10:05
        Ale chyba powędrował w innym kierunku niż byś chciał
      • cosmetic.wipes Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 14:25
        bywalec.hoteli napisał:

Tak to już jest na ematce, że największe powodzenie mają wątki zakładane przez idiotów.
      • tiszantul Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 15:13

Prezentujesz się jako bywalec hoteli, a byłeś chociaż raz w hotelu dla psów? Są jeszcze spadki dla psów. Tu dla przykładu milion funtów plus biżuteria, właśnie m.in. na zabiegi kosmetyczne. Chodzi o to, żeby nie obniżać poziomu życia psa, który "sypia w najlepszych i najbardziej prestiżowych hotelach oraz stołuje się w wykwintnych i drogich restauracjach":

www.zpazurem.pl/artykuly/milion_funtow_w_testamencie_dla_psa
        Przydałby się jeszcze wątek o kosztach utrzymania psa, taki sam jak założyłeś o kotach smile
        • bywalec.hoteli Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 22:00
          Nie jestem psem, wiec nie byłem w hotelu dla psów. A foteliki samochodowe dla psow istnieją ? smile
    • rosapulchra-0 Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 01:39
      Fryzjerzy dla psów istnieli za czasów komuny również i wcześniej, więc na pewno nie jest to rynkowa odpowiedź na nowobogackie kaprysy.

I tak, dentystą oraz manikurzystą jest często weterynarz, a i masaże dla psów istnieją, kiedyś na FB widziałam kilka filmików reklamujących tę usługę.
    • same-old_mona Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 08:18
      Nie wiemam jak z psami, ale dla koni solarium się stosuje :p jak przywiozę swojego z pl we września będzie sobie mógł i na solarium i na basen skoczyć :p a jakby się uprzeć, to kowala można pod manicure/pedicure podpiąć :p
      • hamerykanka Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 24.06.18, 15:43
        No wlasnie . Konski dentysta.
        Raz na rok trzeba zeszlifowac tylne zeby na gladko.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/mj/bb/5mg5/G8lxmbaZgNJ67ygDPB.jpg
    • edelstein Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 10:01
      Jessu myslalam,ze psi fryzjer to taka oczywista oczywistosc, a jednak kogos d... boli, ze sie na psy wydaje i jakos nie dziw, ze sa to naczelni pisowcy😂
    • ania-z-lasu Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 12:37
      płyny do zmiękczania prania
      świeczki i inne cudeńka zapachowe
      solarium
      protezy estetyczne i chirurgia czysto estetyczna nie naprawcza jako całość
      tatuaże
      piłka nożna

to tylko kilka tematów, które sprawiają, że przewracam oczami i myślę, że świat idzie w złym kierunku
      • rysiowa85 Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 16:23
        pingwiny
        one są najgorsze
      • hamerykanka Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 24.06.18, 15:35
        Nie tylko plyny ale i suszarki do ubran! Jak moja padla, przez dwa miesiace wywieszalam pranie na sznurkach. Schlo sztywne i drapiace skore. Reczniki takie, ze odechcciewalo sie ich uzywac.
        Jak sie cieszylam, jak w koncu z pomoca meza wymienilismy zepsta czesc i znowu dzialala!! W serwisie zaspiewali nam taka cene ze praktyczniej byloby kupic nowa sad
    • hamerykanka Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 21:37
      Dla mnie termat na czasie, bo poznalam kobiete, ktora jest fryzjerem zwierzat. Jej mloda pracownica znalazla kota w typie persa, dlugowlosego i zmechaconego tak, ze utworzyl sie pancerz. Cztery godziny zajelo golenie go, i maszynka z roznymi ostrzami i w niektorych miejscach skalpelem, gdy ostrze maszynki nie wchodzilo miedzy mase filcu a skore.
      Gdyby ktos, kto mial go wczesniej (kot ewidentnie domowy), czesal go regularnie, do tego by nie doszlo. A tak pratkktycznie neiogolone zostaly leb i ogon. Podnioslam potem ten pancerz i probowalam rozerwac-nie mam mowy, a jestem raczej silna. Tego by sie nie dalo wyczesac, a specjalistyczne maszynki kosztuja.
      Tak weic nowa wlascicielka (mama tej dziewczyny zdecydowala sie przygarnac) beda chodzic do fryzjera i czessac regularnie.

Ja z ciekawosci, jak moj wilkopies bedzie wygladal po ostrzyzeniu, pozyczylam maszynke i ostrza od przyjaciolki, ktora ma dwa shih-tsu i owczarka australijskiego. Cztwery dni mi to zajelo, bo po kilku minutwach ostrez przegrzewalo sie do tego stopnia, ze zaczynalo parzyc. Tak weic kilka minut strzyzenie, kwadrans studzenia. I tak apiac. Teraz wole zabrac do fryzjera, ostrzyc na krotko, niech sie zwierzak nie meczy w upal, bo przy 30-40+C lezy w kuchni na kafelkach.
      • hamerykanka Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 21:39
        Ze nie wspomne jak okropnie wygladal po ostrzyzeniu przeze mnie, amatorke, tu za dlugo, tam prawie do skory..sad
    • sineado Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 23.06.18, 22:36
      A ja zabieram świnke morską na obcinanie paznokci... Świnkowy manicure... Możesz też wysmiać
      • martaesz Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 24.06.18, 03:37
        sineado napisała:

> A ja zabieram świnke morską na obcinanie paznokci... Świnkowy manicure... Możes
        > z też wysmiać
        Ja sama obcinam świniaczkowi pazury i podcinam ďlugie włosy bo to shelti.
    • marianna1960 Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 24.06.18, 17:56
      Dla mnie posiadacze psów są powodem do śmiechu
    • nangaparbat3 Re: Wyśmiewam - fryzjer dla psów 24.06.18, 18:42
      Ja korzystałam, bo nasza mała kundelka z przytułku nienawidzi kąpieli, i kiedy corka wyjechała za granicę, a sunia była uprzejma wytarzać się w gó...e, pani fryzjerka ratowała mi życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka