Dodaj do ulubionych

Nie wierzę, no nie wierzę...

05.07.18, 13:22
że istnieją tak głupie baby big_grin
Mieszkanka Białej Podlaskiej chciała pomóc żołnierzowi w Syrii. Straciła prawie 10 tysięcy złotych

Kolejna tru love zawiodła big_grin W sumie kobieta powinna się cieszyć, że jej dla okupu nie porwali, jak tamtą z miłością w RPA wink

To tak ku uciesze forum, na fali wątku o neurochirurgu wink

Obserwuj wątek
    • hopsi-daisy Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:25
      A z tamtą z RPA co się stało w końcu?
      • mozambique Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:27
        odbili ją
        • izabella1991 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:37
          Sluchaj- istnieja jeszcze durniejsze...
          Lat temu 12 mialam w Hiszpanii szefowa- Brytyjke.Kobieta lat 55 ( rozwiedziona, z doroslym juz synem) oszalala z milosci do 18 lat mlodszego Rumuna.Co to sie nie dzialo?
          Telefony po nocach i dniach, wysylanie kasy na jego konto, babsko ufundowalo mu nawet salon fryzjerski, na jego nazwisko oczywiscie...
          Rozmawialam z nia, tlumaczylam....no jak do sciany.
          Obecnie, wycyckana z kasy dokladnie wegetuje gdzies w Anglii i na facebooku wypytuje o niego...
          A kobita z b.dobrej rodziny, zeby nie bylo...
          • sofia_87 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:52
            Mama widziala w tv taka historie; pani wiek ok. 50, poznala via net i pokochala Tunezyjczyka 20 lat mlodszego, pojechala tam wzieli slub, ale tu zonk bo Polska nie chce mu dac wizy na wjazd do naszego kraju smile
            Zrozpaczona "zona" chodzi wiec po programach tv i skarzy sie na bezdusznosc wladz, nie wierzacych w ich "milosc"
            • szmytka1 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 15:06
              też to widziałam
              • ardiss1 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 15:56
                To u Jaworowicz chyba było. Tez widziałam 😎
            • rysiowa85 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 19:54
              Ja widziałam wersje z Angielką. 70 latka zapoznała i poslubiła 20 letniego Egipcjanina , a zła Brytania go nie wpuściła. Nie chcieli uwierzyć w ich miłość.

to jedna z historii z tego reportarzu www.youtube.com/watch?v=iKegaaZzqfw
    • milva24 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:40
      Mnie dziwi, że dojrzałe kobiety się na takie coś nabierają. Gdyby to była dwudziestolatka nie byłabym zaskoczona.
      • izabella1991 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:50
        A najgorsze jest to, ze ta holota( czyli wyludzacze) sami pchaja sie jak muchy do lajna.
        Kiedys dawalam ogloszenia firmowe i musialam podac sluzbowy e- mail.O Boziu i Bozenko, co to sie nie dzialo...
        Nagabywania o przeslanie kasy dla zolnierzy w Syrii/ Afganistanie , zapewnienia o wielkiej milosci( co to ma wspolnego z ogloszeniami o np. poszukiwaniu muzykow czy artystow, do jasnej ciasnej)?
        Do tego pisane mocno niegramotna angielszczyzna i skrotowcami: typu I love U czy cosik w ten desen...
        Powinny byc programy w TV przed i po dziennikach/ telenowelach, coby kobitki i mezczyzn ostrzec.
        • sofia_87 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:53
          To nic nie da.
          Jak mawia triss, nie ma ofiar, sa ochotnicy
        • muchy_w_nosie Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 15:27
          Prócz forum o facetach w egipcie, kobiety porwanej dla okupu i tej polki co poprzepisywała nieruchomosci na jakieś pseudo książątko to niesłyszałam o jakimkolwie przypadku typu "tulipan".
          A żebym ja maila dostała .... a w życiu.
      • semihora Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 14:01
        Mnie właśnie nie dziwi. Młode to przebierają w chłopach jak w ulęgałkach, a tym dojrzałym brakuje uczucia, TEGO spojrzenia i gorących zapewnień, że się jest piękną, pożądaną i ważną.

Wiadomo, ematka zawsze cudna i młodsza od trzynastolatek, ale w realnym życiu po nastu latach małżeństwa może takiej dojrzałej pani trochę brakować żaru...
        • milva24 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 14:11
          w realnym życiu p
          > o nastu latach małżeństwa może takiej dojrzałej pani trochę brakować żaru...
          >

Co do tego się zgadzam ale w tym wieku ma się jednak już jakieś doświadczenie życiowe.
          • ania-z-lasu Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 15:25
            Nie sądzę by chodziło tu najczęściej o znudzone małżonki, raczej o kobiety, które mimo wieku nie mają realnego doświadczenia z mężczyznami. Na swoją miłość czekają od lat, a tu nagle ktoś okazuje im zainteresowanie. Kobiety, za którymi biegali chłopcy za młodu, zazwyczaj nie są takie głupie.
        • triss_merigold6 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 14:47
          To niech jedzie do Ciechocinka albo wycieczkę do Kenii wykupi i ma z tego choć trochę przyjemności zamiast tak za bezdurno wysyłać kasę.
    • kota_marcowa Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:44
      Bardzo żałuję, że zamknięto forum "chłopaki z Egiptu" , tam to były historie big_grin
      • pani-noc Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 17:29
        Ale tamte chociaż pociupciały sobie z 20 letnimi mlodymi byczkami zanim wysłaly dolary na chorom curkę.. sorry, matkę. Ta tutaj słono zapłacila i nawet ładnych wspomnień z tego nie będzie.
    • alpepe Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:48
      A głupi mężczyźni mówią, że kobiety to tylko lecą na kasę!!!
      • pani_libusza Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 18:45
        alpepe napisała:

> A głupi mężczyźni mówią, że kobiety to tylko lecą na kasę!!!
        >
        Bo faceci lecą na młode cycki i to jest ok ale jak babka poleci na młodego fi.... to już buhahahah naiwna kretynka.
    • pigulkaszczescia888 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:58
      Pół biedy, jak baba sobie sama robi krzywdę.
      Ja np do tej pory mie wiem co myśleć o kobiecie, która zamieszkała z facetem z neta i pozwoliła mu sypiać z jej synkiem, ktorego zgwałcił. Co trzeba mieć w głównie aby wytlumaczyć sobie, że obcy facet z neta chce sypiać 18 miesiecznym dzieckiem a nie z nią i po co?
      • pigulkaszczescia888 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 13:59
        Ze swoim synkiem
        • izabella1991 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 14:03
          No wlasnie-...
          No sa takie, ktore bez portek w domu sa niepelnowartosciowe i juz.
          A ze sypia ( i gwalci) jej wlasne dziecko? No ale sasiedzi i ciotki juz nie gadaja, ze chlopa nie ma.
          • srubokretka Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 14:26
            >No sa takie, ktore bez portek w domu sa niepelnowartosciowe i juz.

Sa nastolatki , ktore nie zerwa z chlopakiem dopoki nie znajda sobie nastepnego. Mysle, ze to one maja pozniej tego typu problemy.
            • mildred.pierce Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 19:03
              Dawno nad tym nie myślałam, ale niektóre moje znajome nadal z tego nie wyrosły. Cały czas kręcą z jednym, kończy się, bo ,,frajer" nie chce ich utrzymywać, wiec biorą się za kolejnego i tak w kółko. Najlepsze na żniwa wg nich są remizy, dyskoteki i aplikacje. Co ciekawe, dziwią się przy tym, że żaden nie jest dobry do małżeństwa i dzieci. Jedna jest tak zdesperowana, że po miesiącu znajomości gadała mu o ślubie, chłop się szybko zmył (nie wspominając o tym, że chciała bez mojej zgody założyć mi konto w którejś aplikacji, bo to ,,takie fajne", o Jezusie).
              • mildred.pierce Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 19:05
                I dodam od razu: tak, są ludzie, którzy poznali się na dyskotece, w remizie czy jakimś tinderze i wzięli ślub i są szczęśliwi, hura. Ale większość facetów tam nie jest nastawionych na związek, tylko albo są to jacyś Alvaro, którzy szukają dziewczyny do szybkiego numerka w kiblu, albo jacyś dziwni ludzie.
          • zlababa35 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 15:30
            Pełno pań tak myślących na forum, a mundre i kształcone, więc...
      • aaa-aaa-pl Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 14:53
        Czytałam o tym....brak słów.
    • a.va Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 14:12
      Sama mam znajomą, która od kilku lat utrzymuje 20 lat młodszego faceta. Chłopak u niej mieszka i ma wikt oraz opierunek za darmo. Nie są parą. Pani przywiozła go z wakacji na zapadłej wsi i od kilku lat twierdzi, że ona musi mu pomagać, bo on by sobie sam w dużym mieście nie poradził. Zakochana po uszy, niestety, bez wzajemności. Na początku przyjaciółki próbowały coś jej przetłumaczyć, ale się nie dało, no i tak to trwa.
      • triss_merigold6 Taka jesteś mądra? 05.07.18, 14:45
        Taka jesteś mądra teraz? Dojrzała baba utrzymuje 20-latka, ale jak 40-latek spotyka się z 15-letnią panienką to musi być czysta miłość i nie wolno oceniać. Tak, to Twoje zdanie z wątku o zrywaniu znajomości z panem, który twierdzi, że chodzi z gimnazjalistką. Wątek sprzed paru lat.
        • a.va Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 15:01
          Nie sądzę, żebym tak właśnie dosłownie napisała, raczej coś przekręciłaś.
          • triss_merigold6 Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 15:06
            a.va 26.07.11, 13:04
            kotbehemot6 napisała:

> na tym polegają związki,że opieraja się na tym co łączy a nie dzieli. W ttym wy
            > padku wsztsko dzieli a łączy tylko sex. Tylko,ze dziecku wydaje sie co innego-i
            > to jest nieuczciwe i krzwdzące

Skąd wiesz, że łączy ich seks? A jeśli łączy - skąd wiesz, że dla niej nie jest to fajny, cudowny seks z doświadczonym partnerem? W czym gorszy jest taki seks od seksu z rówieśnikiem, kiedy oboje eksperymentują? Ten drugi jest, moim zdaniem, równie niebezpieczny, bo głupi rówieśnik może zrobić bardzo dużo złego w psychice dziewczyny.

Zakładasz bardzo prosty schemat - że on chce seksu, a ona platonicznego księcia z bajki. Świat nie jest taki prosty, 15-letnie dziewczyny właśnie rozpoczynają życie seksualne i też myślą o seksie. Naprawdę. A 40-letni faceci bywają myślący, mądrzy i uczuciowi, naprawdę.

forum.gazeta.pl/forum/w,567,127350989,127350989,Czy_zerwalybyscie_znajomosc_.html
            Druga w tym linkowanym wątku akceptująca patologię to Shellerka, ale u niej nie dziwi, zawsze miała jaki problem. No i oczywiście faceci, panowie w średnim wieku oglądający się za nieletnimi.
            • kota_marcowa Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 15:31
              A widzisz, to ja znam bardzo bogatą panią, nie majętną, bogatą, która owdowiała dosyć młodo i po mężu odziedziczyła ogromny majątek. Pani obecnie ma nową tru lof, pana, który wcześniej pracował w jej lokalu jako kucharz, młodszy jakieś 25 lat jak nie więcej. Nie wykluczam, że uczucie tam jest, nie znam ich na tyle blisko, ale pan mieszka u pani, jest na jej utrzymaniu, pani nie szczędzi mu luksusów, ale rozumu ma na tyle, że żadnego ślubu nie bierze i majątek trzyma twardą ręką, zresztą dla córki jedynaczki. Pan jest wierny i nie podskakuje, pani ma młode ciało w łóżku i chłopa na wyjścia. Układ trwa już ładnych parę lat.
              • sofia_87 Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 15:38
                I to jest zdrowy uklad; pani placi i wymaga smile nie da sie wykorzystac. A pan dorosly, wie na co moze liczyc a na co nie. To jestem w stanie zrozumiec.
                Innych historii tu opisywanych nie rozumiem, tzn. nie rozumiem glupoty pan.
                Podobnie jak nie rozumiem malzenstwa Macronow
              • triss_merigold6 Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 15:48
                Ty opisałaś układ dorosłych ludzi, oboje mają profity i nikt nie ma przewagi.

Dymanie 15-latki przez pana 40-letniego może zaakceptować wyłącznie patologia.
                • kota_marcowa Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 16:33
                  Tamtego wątku nie kojarzę.
                • mildred.pierce Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 19:07
                  Zgadzam się.
            • zlababa35 Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 15:31
              Bleeeee.... Rzygam.
            • a.va Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 16:04
              No widzisz, Triss, napisałam zupełnie co innego niż ty zrozumiałaś. Napisałam, że nie wiadomo, jakie są motywy 15-latki w związku z 40-latkiem, a także jakie są motywy 40-latka. Tylko tyle. A nie, że taki związek jest ok. Napisałam też, że seks 15-latki jest nieakceptowalny, bez względu na to, czy dzieje się z rówieśnikiem, czy z 40-latkiem.
              Nie, nie uważam, że związki 15-latek z 40-latkami są ok. Tak samo jak związki mocno zakochanych 40-latek i ciągnących kasę 20-latków. Bo jedna strona płaci za to ogromną cenę - nieszczęśliwego, niezrealizowanego uczucia.
              • triss_merigold6 Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 16:24
                Motywy 40-latka są naganne. I tyle wystarczy. Nieistotne, czy szuka rozładowania napięcia, podziwu, czystej miłości, jest rozczarowany rówieśnicami czy jest lolitofilem. Nie ma prawa szukać u 15-latki niczego, bo ona w tym układzie zawsze będzie wykorzystanym dzieciakiem.
                • a.va Re: Taka jesteś mądra? 05.07.18, 18:44
                  Tak, dzisiaj też tak myślę. Nie pamiętam już, co wtedy myślałam, jak to pisałam, to tyle lat temu, ale dziś się z tobą zgadzam.
    • woman_in_love panowie po 50 i panie po 50 lubią młode mięso do 05.07.18, 14:15
      seksu, znaczy wielkiej miłości. Panbuku miłosierny, a żebym tak umarła przed 50, niżbym miała być jak te zwierzęta. Amen.
      • zlababa35 Re: panowie po 50 i panie po 50 lubią młode mięso 05.07.18, 15:31
        big_grin
    • ewcia1980 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 17:50
      Kilka lat temu na jakimś fejsie moją znajomą też zaczepił jakiś "egzotyczny" gościu.
      No zakochał się straszliwie.
      Prawił komplementy
      Wypisywał do niej
      Dziewczyna się "jarała" i przed mężem puszyła się jak paw, że ma takie "branie"
      Facet miał przyjechać ją odwiedzić i ..... nagle bidulka okradli.
      I też prosił o wsparcie zarzekając się, że wszystko odda.
      Myślałam, że mąż koleżanki pęknie ze śmiechu jak to usłyszał.
      • izabella1991 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 18:06
        A przepraszam bardzo, czy ta kolezanka wyslala mu moze pieniadze?
        A w ogole co to za malzenstwo, w ktorym byle chlystek z facebooka miesza jak w garnku? A ta idiotka jeszcze sie puszy przed mezem.Co to ten maz jest- cuckhold? No, nie pojmuje takiego podejscia....
        • triss_merigold6 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 18:53
          Pewnie chciała mężowi zagrać na nosie i trochę wzbudzić zazdrość.
          • izabella1991 Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 19:04
            No to zagrala i zatanczyla....golym tylkiem na nieheblowanej descewink)
            Mamy i w Szkocji taka gwiazde betlejemsko- trojmiejska.Babon juz po 60- tce a glupi jak but.Ktorys z jej boy- friendow wyjechawszy z nia do UK naciagnal ja na lewe kredyty na jej nazwisko...i zwial.No nic- splacila podobno te kredyty.
            Drugi- zonaty Wegier tez majac wikt, opierunek i sex w pakiecie- po paru latach urwal sie ze smyczy.Podobno to ona go wyrzucila...
            Na stanie obecnie jest trzeci- rozwiedziony czlek po 60- tce, cos tam pracuje, ale nieduzo, angielski zna slabo, wiec troche jakby niefajnie.No ale tym razem ma byc tru lovesmile) na cale zycie...
            Na razie okolica ma fest rozrywke, bo pan zajmuje sie sklocaniem wybranki z jej wlasna rodzina, takze jest rozrywkowo...
    • obrus_w_paski Re: Nie wierzę, no nie wierzę... 05.07.18, 21:31
      Swego czasu w Hiszpanii modne było przywiezienie sobie „pamiątki” z Kuby. Jedna moja znajoma, przed 50 przywiozła sobid pięknego 20 paroletniego Kubańczyka. Wzięła z nim slub. Nie wiem jaka teraz jest ich historia, ale prZez kilka lat nasZej znajomosci facet przynajmniej ja traktował jak królowa- wychodził „na miasto”, całował przy ludziach, był czuły, dbał o nią...ona sama mówiła, zd wreszcie ma regularny i porządny seks. Nie wiem czy chłopak czekał az dostanie papiery (2-5 lat), ale jeśli tak to wg mnie wywiązywał sis z umowy bardzo profesjonalnie. Miałam z nimi kontakt przez kilka lat i pan nawet na imprezach zawsze się trzymał w ryzach o przynajmniej na oczach jej znajomych nikogo nie wyrywał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka