Dodaj do ulubionych

Stephen King- Outsider

09.07.18, 12:30
Przeczytała któraś? Ja połknęłam w dwa dni, wciąga, ale... jestem rozczarowana sad Wg mnie zdecydowanie gorszy niż "Śpiące królewny", nie mówiąc już o starych dobrych książkach Kinga. Mało mroku, mało "psychologii zła". Dobra wiadomość dla fanek "Pana Mercedesa"- Holly comes back uncertain No i końcówka skopana, wręcz karykaturalna, ale nie będę spoilerować wink
Obserwuj wątek
    • dyzurny_troll_forum_2 Re: Stephen King- Outsider 09.07.18, 12:44
      fornita111 napisała:

> Dobra wiadomość dl
      > a fanek "Pana Mercedesa"- Holly comes back uncertain

Oraz Finders Keepers & End of Watch!
      Trzeba pamiętać, żeby sięgać po Outsidera dopiero po tych trzech.
    • mildred.pierce Re: Stephen King- Outsider 09.07.18, 13:13
      Nawet nie wiedziałam, że wyszło coś nowego 😨 Śpiące królewny w ogóle się nie podobały, umordowała mnie ta powieść. Wiem, że lubi dłużyzny i pisze rozwlekle, ale ostatnio staje się to nie do zniesienia, nawet współpraca z synem nie pohamowała jego zapędów.
      • fornita111 Re: Stephen King- Outsider 09.07.18, 13:21
        W "Outsiderze" jest raczej malo dluzyzn, akcja sie toczy z kopyta. Czyta sie szybko, ale... nic potem nie zostaje w czlowieku z tej lektury wink Cos jak z Cobenem.
        • mildred.pierce Re: Stephen King- Outsider 09.07.18, 13:55
          Weszłam teraz na stronę wydawnictwa - 640 stron, rzeczywiście mało jak na niego. Poczekam, aż będzie w bibliotece i zapiszę się do kolejki. Z tych ostatnich jego książek to w ogóle niewiele pamiętam. Nawet jeśli któreś naprawdę mi się podobały, jak Joyland czy Przebudzenie, to za każdym razem końcówka sprawiała, że łapałam się za głowę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka