pina_colada88 13.07.18, 22:03 Pojechałybyście? Wymarzyłam ( ) sobie dwa dni w Warszawie i dwa nad morzem. No i skręciłam dziś nogę. Z wielką chęcią bym pojechała, ale po pierwsze nie wiem czy dam radę, a po drugie- czy nie napytam sobie jeszcze większej biedy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa36 Re: Skręcona noga a wakacje 13.07.18, 23:01 Pewnie zależy od stopnia skręcenia. Mój syn dwa dni przed wyjazdem skręcił nogę (popełniłam wątek na temat). Byłam u rehabilitanta z nim, dostaliśmy zalecenia. Noga bolała dwa dni, teraz, po tygodniu jest Sina i wieczorem lekko opuchnięta. Młody funkcjonował normalnie, ale jesteśmy na "leniwych" wakacjach, nic nie musimy a w piłkę gra w basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Skręcona noga a wakacje 13.07.18, 23:05 to zalezy jak mocno skrecona i jak masz zamiar spedzac czas; Ja kiedys ze skrecona noga nie bardzo moglam chodzic ale na rowerze moglam pedalowac, wiec gdzie sie dalo przemieszczalam sie na dwoch kolkach. W Warszawie mozna wypozyczyc rowery, jakby co. Stabilizator stopy tez duzo daje. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Skręcona noga a wakacje 14.07.18, 05:44 Nad morze tak, leżeć plackiem wyjsc do wody , woda odciąży nogę, pomoże tez przy leczeniu leciutkie pływanie czy machanie stopą w wodzie. Jeśli w Warszawie wypad na miasto/zwiedzanie/zakupy/czy inna aktywność daruje sobie. Zostałabym dłuzej nad woda. Jeśli nie masz daleko do morza albo fajna miejscówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Skręcona noga a wakacje 14.07.18, 07:00 A do pracy bys pojechala? Jesli tak to na wakacje tez mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Skręcona noga a wakacje 14.07.18, 09:49 zalezy od pracy... jak siedzi caly dzien na tylko to moze pracowac, jak ma prace w ruchu to nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Skręcona noga a wakacje 14.07.18, 10:55 Praca to żaden problem, jestem bezrobotna. Co do bólu, nie boli jakoś bardzo, w opasce uciskowej naprawdę mało, ale lekarz kazał się oszczędzać. Nad morze mam 600km bo ja ze wschodu. Jakoś szczególnie nie planowałam się przeciążać- choć miałam w planach jakiś długi ok 20 km spacerek plażą Odpowiedz Link Zgłoś