zlababa35 09.08.18, 10:44 Dziewczyny, które zmieniły nicki wczoraj - możecie w ogóle pisać? Ale was pocięli... WTF? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luvyana Re: Zmiana nicka 09.08.18, 10:51 Mogę. Tyle, że nie w wątkach, w których wypowiedziałam się wcześniej poprzednim. Mimo, że poprzedni jest skasowany, a w sygnaturce mam info o jego usunięciu. Wg mnie to ma udowodnić, że Berga i Bella to różne nicki, bo mimo sensownych wyjaśnień bergamotki, czesc i tak uparcie trwa przy swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:02 No ja nie miałam wątpliwości po tym jak pojechałaś tam którejś w skasowanym poście Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:04 a Ty tez miałas inny nick kiedys, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:06 No ba, nawet otwarcie o tym piszę w wątku o nickach Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:05 To jeszcze muszę wiedzieć z kim rozmawiam, żeby stwierdzić czy faktycznie pokrewna dusza Pod jakim nickiem pisałaś wcześniej, albo z której dyskusji będę Cię kojarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:14 To gazeciarz jest. Już kilkanaście osób to potwierdziło, a i styl nie do podrobienia, więc nie wiem, czy to taki powód do chwały spoufalać się z tym trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:23 I kto tu się spoufala. Z gazetą od lat normalnie rozmawialiśmy. Za to prawdziwym szokiem jest dla mnie post rosy, która pierwszy raz od ponad roku zwróciła się bezpośrednio do mnie bez żadnych osobistych podjazdów. Święto jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:57 Zwracałam się i wcześniej, ale widać, że nawet w neutralnej dyskusji szukasz powodów do awantury. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:55 Nie wiem, czy będziesz zachwycona odnowieniem znajomości z gazeciarzem Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:32 Wszystkiego. Brzydzi mnie twoja działalność forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:24 Podpisuję się pod każdym twoim słowem, pade. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:55 Dobra tamtego wątku nie da się już czytać, jest tak pocięty. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 12:01 luvyana napisała: > No weeeź.... To ja! Sukienkowa. > Pani Ksiądz? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Zmiana nicka 09.08.18, 17:07 luvyana napisała: > No weeeź.... To ja! Sukienkowa. > Shell? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zmiana nicka 09.08.18, 10:56 Sama sobie odpowiadasz? Dodam tak od siebie, że chciałabym, żeby osoby zmieniające nicki miały stare w stopce bo bym wtedy wiedziała z kim rozmawiam. Z nowymi nickami mam ten problem, że nie wiem czy to troll czy ktoś po zmianie nicka czy całkiem nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:04 Jak to sie kurka dzieje, ze ja mimo z3 nie wuklam sie w te debilne przepychanki, to i tak wiem kto jest kom, gdzie i dlaczego? Moze wlasnie dla tego, ze nie wchodze w szczegoly tylko ide w metaanalize...🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:05 Ale złą energię zasugerowała Złejbabie Danaide. Wprowadzasz w błąd, wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:22 Nie, shell stwierdziła, że przez tego nicka się też ciągle wkurza . Bym zmieniła, ale zaczynam się bać, że nie będę mogła pisać ani dopisać się do wątków, w których już się wypowiadałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:28 To zrób sobie dwudniowy detox Wątki spadną na 4 stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:34 Chyba tak, bo inaczej będę się wkurzać, że nie mogę się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:04 ja tez bym prosiła bo potem sie czuje tak jak wtedy kiedy sie przedstawiałam osobie ktora znam od lat, tylko nie rozpoznałam z twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:07 No dokładnie, dlatego zazwyczaj unikam wchodzenia w interakcje, bo co może wyjść z dialogu, w którym jedna osoba sądzi, że rozmawia z kimś nowo poznanym, a druga wie o tej pierwszej wszystko? To nie fair. Dlatego coraz rzadziej się udzielam. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:14 Problemy natury technicznej. Na tym nicku piszę tylko na komórce, a w wersji mobilnej nie da się wejść w opcje. Nawet nikogo nie wygaszałam, choć na starym nicku nie widzę postów kilku forumek. Poza tym nie pamiętam jakie mam hasło na tego nicka (mam zapisane w przeglądarce), więc jak będę zmieniać komórkę to pewnie zacznę pisać pod innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Zmiana nicka 09.08.18, 17:46 Uwazam ze nicka powinna zmienic w pierwszej kolejnosci osoba uzywajaca skrotu Prezydenta Andrzeja Dudy, nie moge uwierzyc ze na ogolnopolskim przez tyle czasu forum nie zablokuje sie takiego tupeciarskiego uzytkownika, zglaszalam to juz wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:56 Znaczy Andrzej Du..a ? Faktycznie, fajny nick . Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:02 Ale o co chodzi? Przecież wiadomo, że oba nicki mogły pisać ze sobą i nawet moderacja mogła nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:03 Nie wiedzieć, że to jedna osoba. Po co walić głupa i robić cyrki. Nie pierwsza i ostania co wpadła tak na forum. Podobnie z wątkiem pożegnalnym. No ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:23 Zgadza się, wystarczy pisać z 2 urządzeń i można ze sobą prowadzić dialogi udowadniające, że moja racja jest najmojsza . Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:25 Ej no, luvyana, ale napisałaś w końcu, jak masz na imię, czy nie? . Bo widzę, że w tamtym wątku to też poleciało. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:31 Powinna wrócić do Shellerki, zmianami nickow tylko jeszcze bardziej się ośmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:35 Też uważam, że Shell do niej najbardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Zmiana nicka 09.08.18, 15:23 Ale ja nie zmieniam nicka, żeby się od Shellerki odciąć, więc nie bardzo rozumiem, czym sie ośmieszam? Sama w pociętym wątku napisałam kim jestem. Tu zresztą też. Więc przykro mi, ale nietrafiona dopie...anka. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zmiana nicka 09.08.18, 11:37 Aha. Tamten wątek jest dla mnie kompletnie niezrozumiały bo pocięty. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Zmiana nicka 09.08.18, 15:24 napisałam że na trzecie mam Julia, bliscy znajomi zwracają się do mnie tak jak wiele z was tutaj, a dalsi tak zmieniają moje imię, że dostaję q..cy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Zmiana nicka 09.08.18, 16:37 O nie, czemu zmieniłaś nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Zmiana nicka 09.08.18, 16:42 Bo odczułam nieodparta potrzebę zmian, a jak z taką myślą idę do fryzjera to potem kończy się płaczem Więc na razie nowy nick, a potem zmiana fryzury Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:45 Vaikiria, jeśli nie przekręciłam, mi się podobała. Tak samo Lily Evans. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:00 He he, no właśnie w pewnym momencie doszłam do wniosku, że emocjonalnie bliżej mi do Bellatrix Lestrange niż do Lily Evans . Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Zmiana nicka 11.08.18, 12:56 Lily Evans to byla silna kobieta, co sie potrafila postawic, jesli zaszla potrzaba i walczyc o swoje, nie wiem co od niej chcesz 😉i dlaczego blizej Ci do psychopatycznej morderczyni. Lily do Ciebie pasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:00 Dokładnie. Ładne w brzmieniu i znacznie lepiej oddawały charakter osoby piszącej niż te po zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis [...] 09.08.18, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:17 No, już litościwie nie pokażę palcem, kto tu żeruje na energii innych i łazi za poszczególnymi nickami . Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Zmiana nicka 09.08.18, 16:43 A wezcie, mam sobie rozpiske zrobic, kto kim? Oszalec mozna... 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Zmiana nicka 09.08.18, 16:47 Co nie? Też mam mętlik we lbie. Ale chodzi mi po głowie nowy nick Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Zmiana nicka 09.08.18, 17:01 Hahaha 😁😁😁 przez chwilę fiszkowcy będą mieli kupę roboty 😎😉 Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Zmiana nicka 09.08.18, 17:10 Shell, możesz napisać o jaki wątek chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Zmiana nicka 09.08.18, 18:51 Masz dobry moment, żeby samej zmienić nicka na bardziej optymistycznego. Uważam, ze twój nick jest dołujący i działa demotywująco. Zamiast złejbaby niech się pojawi jakaś superlaska Od jakiegoś czasu sama mam ochotę zmienić nicka, po pierwsze dlatego, że mi się znudził, po drugie, zamknęłam jakiś etap w życiu (czyli bezdzietnej kociary ) ale muszę wymyślić taki który polubię i będzie do mnie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:11 Ha ha Nie zmieniaj, te nieszczęsne stworzenia kojarzone są stereotypowo z bezdzietnymi lub starymi pannami, warto to przełamać ten stereotyp. Koty mają różni ludzi. Poza tym skoro urodziłaś w starszym wieku 30 plus to znaczy, że jesteś płodna jak kotka w marcu, więc wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:22 O właśnie złababo. Ty nie jesteś złababa. Zmieniłaś się bardzo, wzmocniłaś, nabrałaś pewności i samoświadomości-zresztą pisałam ci już kiedyś o tym. Zmień nicka, porzuć to złe i codziennie witaj forum jakiś fajnym radosnym pozytywnym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:01 To do zlababa, nie do gazeciarza, pod którego wypowiedź się podpięłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:16 A moze odwrotnie-niejako kieruje zle emocje na nick (ale nie na siebie) i to jej pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Zmiana nicka 09.08.18, 20:46 Pomyślałam, że może też bym zmieniła nicka, ale nie. Za bardzo jestem zżyta z tym, który mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:06 Przymierzam optymistycznego nicka. Prześpię się w nim i zobaczę, czy nie uczula Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:39 Jak w tandetnym fanfiction o Harrym Potterze . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:43 'After all this time?' 'Always'😭 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:54 No dobra, nie będę taka, powiem. Jak wszyscy, to wszyscy, babcia tez . Wygłupiam się, bo pisałyście tyle o złej energii i o tym, że nowy nick ma moc, aby zmieniać charakter. Oczywiście, że ten do mnie nie pasuje i nie muszę się kłaśc do łóżka, aby wiedziec, że będzie swędziało To pisałam ja, zgaga łubudu Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:13 Niezly rozrzut emocjonalny. Zgaga, pozytywka... Jakies takie graniczne klimaty🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:43 Mi sie Zgaga podobala (lubie Lady Gage). I pasowala do charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:50 chocolatemonster napisała: > Mi sie Zgaga podobala (lubie Lady Gage). I pasowala do charakteru. Oj tak Wróć do starego... Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka Re: Zmiana nicka 10.08.18, 06:28 No pięknie się popisałyście...nic a nic nie dbacie o forum "pasowała do charakteru" ale "nie zmieniaj" ? a mogło być tak pięknie, miłość, rock'n'roll, kwiaty we włosach i peace.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka Re: Zmiana nicka 10.08.18, 06:28 PS nie miałam zamiaru zmienić, jeszcze nie dojrzałam do tego Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:36 Kocham filmy Marvela. I kilka postaci kobiecych. Chociaż najbardziej to chyba Nataszkę . Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Zmiana nicka 09.08.18, 23:55 O kurczę, myślałam nad tym nickiem... Lubię Emmę F. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:23 A ja w ogole nie wiem o co chodzi i kto jest kim i czy jakas litosciwa dusza moglaby mi to rozpisac bo juz sie gubie jako pachole we mgle. Ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:35 Nie musisz się orientować. Ale podpowiem, że to jest ten moment gdy warto pójść po popcorn. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:43 Eeee...popcorn lubie, letnie szalenstwo tez ale nadal nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:46 Najpierw rosa rzuciła rekawicę gazecie, potem asma rosie. Która podejmie wyzwanie? Do wygrania tytuł pierwszego trolla forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:50 Akurat nietrudno zgadnąć komu pierwszemu puszczą nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
emma.frost Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:58 A rosa zmieniła nicka? Tak czy siak - akurat jej pisanie to idzie rozpoznać na 100km Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:01 Eee... runda się już zakończyła... cisza, spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
emma.frost Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:13 Szybko coś. Może komuś wątroba siadła. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Zmiana nicka 11.08.18, 12:42 Zostaję nie przekonała mnie emma Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Zmiana nicka 09.08.18, 21:51 Oj tak, easy będzie musiał nowe screeny robić . Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:24 Z tymi screenami pojechal. To nie jest w normie. To jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
emma.frost Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:50 Myślę, że sporo forumek tak robi tylko się nie przyzna. Inaczej skąd by miały taką pełnoświadomość? Codziennie ryć w wyszukiwarce? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zmiana nicka 10.08.18, 00:52 Ja też myślę, że easy nie jest osamotniony. Zresztą zdarzało się, że pokazywane tu były screeny przez inne nicki. Nikt im skłonności do stalkerstwa nie sugerował. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:15 Czesc. Jestem rysiek i tez mam 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:17 Teraz to już nie ma opcji, żebym się w tym wszystkim połapała ) Jakby ktoś w czynie społecznym zrobił taki wielki graf - kto przepoczwarzał się w kogo, kto kogo lubi/nie lubi, plus trzy najistotniejsze wątki danej osoby. Dla najbardziej aktywnych nicków na forum. Będę bardzo wdzięczna)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Zmiana nicka 09.08.18, 22:45 Witaj w klubie niezorientowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Zmiana nicka 10.08.18, 07:42 Spoko, pierwsza konkretna jatka i samo się wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś