asia_i_p 09.08.18, 16:05 Proszę, powiedzcie, ta burza, która idzie od strony Wrocławia, to jakaś warta uwagi jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tol8 Re: Wrocławianki 09.08.18, 16:12 Leje ostro przy rynku, nie wiem czy do Trzebnicy dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Wrocławianki 09.08.18, 16:18 No właśnie grzmi, ale poza tym niespecjalnie coś się dzieje. Nie bądźcie małpy, zostawcie trochę dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Wrocławianki 09.08.18, 16:57 Piękna była. Wiało i lało, przez moment się cudownie ochłodziło, achhhh.... Ale już jest znowu gorąco, do tego wilgotno, nie wiem czy warto na nią czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Wrocławianki 10.08.18, 20:30 W porownaniu z poprzednimi dniami jest duzo chlodniej, i nie tak duszno.. heh, ja akurat w biurze przy rynku, a i tak jakos mnie ominela burza... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Wrocławianki 09.08.18, 17:10 Ja ją przespalam, gdzieś w oddali trochę grzmiało, troche mokro, więc pewnie padalo, w sumie chyba bokiem przeszla Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Wrocławianki 09.08.18, 17:10 Psie Pole. Cos tam daleko pogrzmiało. Poza tym, że jest pochmurno, to nadal szklarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Wrocławianki 09.08.18, 17:17 I już słońce wyszło. Coś tam spadło, ale już sucho Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Wrocławianki 09.08.18, 17:29 W Trzebnicy nic, zrobiło się ciemno i pojaśniało z powrotem. Śródmieście wypiło wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wrocławianki 09.08.18, 17:31 Albo pokój mojego syna Zostawił otwarte okno... a ja się dość późno zorientowałam. Za to teraz jest na dworze sauna. To już chyba przed deszczem było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Wrocławianki 09.08.18, 17:53 17 lat temu obudził mnie odgłos deszczu i już się miałam przewrócić na drugi bok, kiedy do mnie dotarło, że w gabinecie mam otwarte okno połaciowe (mieszkałam jeszcze u ojca), a pod nim na biurku prace maturalne, które sprawdzałam przed pójściem spać (wtedy jeszcze dawali do domu). Brrr, do dzisiaj mi tętno przyspiesza, jak sobie przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Wrocławianki 09.08.18, 17:32 Ale burze zapowiadali na piatek. jest nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś