Dodaj do ulubionych

Tabletka po - pytanie

18.08.18, 18:28
Chcę przy okazji rutynowej wizyty u ginekologa poprosić lekarza o receptę na pigułkę "po" (na wszelki wypadek, tfu tfu). Czy dobrze wywnioskowałam z Internetu, że nadal można bez problemu kupić Escapelle?
Z tego co czytałam EllaOne wyłącznie hamuje owulację, więc jeżeli owulacja już była to... niestety, pozamiatane uncertain
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Tabletka po - pytanie 18.08.18, 20:43
      No wiesz jak trafisz na oszoloma co wypali z klauzula sumienia to roznie moze byc smile.
      • czarnaryba78 Re: Tabletka po - pytanie 18.08.18, 21:04
        Mój gin. jest normalny wink No, chyba, że w ciągu ostatnich 6 miesięcy przeszedł na jasną stronę mocy big_grin
        • jola-kotka Re: Tabletka po - pytanie 18.08.18, 21:11
          Ale gin to wypisuje recepte a kupujesz w aptece
          • czarnaryba78 Re: Tabletka po - pytanie 18.08.18, 21:23
            Chodzi mi o to czy aktualnie można kupić Escapelle, tzn. czy jest "w obrocie".
            • aguar Re: Tabletka po - pytanie 18.08.18, 21:35
              Jest w obrocie i jest tańsza od EllaOne i z tego względu ją wybierałam, nawet gdy EllaOne było bez recepty (bo nie miałam problemu z uzyskaniem recepty). Natomiast nie widzę przewagi, jeśli chodzi o skuteczność.
              • katja.katja Re: Tabletka po - pytanie 19.08.18, 09:59
                A nie lepiej pomyśleć "przed"?
                • czarnaryba78 Re: Tabletka po - pytanie 19.08.18, 10:03
                  Mam wyciągnąć szklaną kulę i przewidzieć, kiedy np. zdarzy się gwałt?
                  • katja.katja Re: Tabletka po - pytanie 19.08.18, 10:11
                    Nie wycierajmy sobie gęby ofiarami gwałtów, najczęściej po te tabletki sięgają po prostu "zapomniane" panie, gwałt to nikły procent.
                • lodomeria Re: Tabletka po - pytanie 19.08.18, 12:09
                  Zaśmiecasz wątek pisaniem nie na temat. Przeczytaj proszę netykietę i się do niej stosuj.
    • dziennik-niecodziennik Re: Tabletka po - pytanie 19.08.18, 17:27
      Escapelle jest jak najbardziej dostepne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka