Dodaj do ulubionych

lekarz w Warszawie

27.08.18, 10:35
Mam hashimoto i nic z tym nie robię. Uderza mnie gorąco po ciele, agresja mi się włącza...czas się tym zająć. Biorę euthyrox i jod, ale nie czuję się dobrze...polećcie proszę dobrego lekarza, który mi pomoże, a nie potraktuje taśmowo. Chodzi o Warszawę.
Obserwuj wątek
    • ironia-losu11 Re: lekarz w Warszawie 27.08.18, 21:35
      Dla mnie wybawieniem w identycznej sytuacji była dr Anna Stefanowska. Nie wiem, gdzie teraz przyjmuje, kiedyś była na Okopowej, ale nazwy samej przychodni nie pamiętam.
    • rulsanka Re: lekarz w Warszawie 27.08.18, 21:41
      Byłam 2x u dr Rusinka, tak więc jakiejś bardzo miarodajnej opinii nie mam wyrobionej. Jestem w miarę zadowolona. Mogę powiedzieć, że jest uprzejmy, zbiera szczegółowy wywiad, wizyta trwa ze 40 minut. Rozmawia z pacjentem. Jakichś szczególnych konkretów nie uzyskałam, ale może po prostu ta choroba taka jest.
    • milka_milka Re: lekarz w Warszawie 27.08.18, 21:42
      Przy hashimoto nie wolno brać jodu!
    • catroux Re: lekarz w Warszawie 27.08.18, 21:42
      Dr Juchnicka, prime medical przy rondzie Wiatraczna. Znalazlam namiar na nia na forum tarczycowym i byla pierwszym endo, ktory naprawde mi pomogl (wczesniej odwiedzilam 4, teoretycznie uznanych i polecanych). Podchodzi do pacjenta calosciowo, zleca duzo badan, ale daje to efekty.
    • taki-sobie-nick Re: lekarz w Warszawie 28.08.18, 00:25
      agresja mi si
      > ę włącza

https://bartsoft.pl/images/produkty/przelaczniki/wlacznik_kolyskowy.jpg

Cyborg czy co?
    • kropkaa Re: lekarz w Warszawie 28.08.18, 00:30
      Dr Anna Stefanowska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka