Dodaj do ulubionych

Biustonosz z internetu...

04.09.18, 16:36
Witam
Mam pytanie - czy kupujecie biustonosze przez internet? Jeśli tak to czy zazwyczaj nie ma problemu? Czy dobrze leży? Wuadomo, że rozmiar musi być dobrze dobrany i z doborem rozmiaru nie mam problemu. Problem że w miejscowych sklepach brak rozmiaru 65 E...
Polecacie jakieś sklepy?
Obserwuj wątek
    • nowel1 Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 16:42
      Biorę wiele na raz, a potem część odsyłam. Przez lata na Kontri, a teraz przerzuciłam się z satysfakcją na Zalando.
    • anika772 Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 16:50
      Większość biustonoszy kupuję przez internet, znam swój rozmiar, wiem czego się spodziewać po konkretnych markach i modelach. Ostatecznie można odesłać. Kupuję na allegro, biustyna.pl , dobrana.pl , e-marilyn.pl (mają bieliznę o nazwie Poupee)
    • swinki_trzy Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 16:52
      Mam swój ulubiony i sprawdzony model + rozmiar i taki najczęściej kupuję w różnych opcjach kolorystycznych.
    • piernicola Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 16:52
      Mam 3 firmy, w których mam obcykaną rozmiarówkę, kupuję tylko w internecie od wielu lat.
    • jola-kotka Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 17:11
      Nie
    • solejrolia Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 19:35
      W tym rozmiarze bez problemu kupisz np w Esotiq.

Ja kupuję od lat. Głównie allegro, Esotiq, Zalando czy Gaia. Jak nie pasuje ( bardzo rzadko) to odsyłam.

A jeszcze, czasem kupuje w sklepie stacjonarnym i jak mi dany model podpasuje, to staram się kupić ponownie. I już 2 razy zdarzyło się, że kończył się w sklepie, brakło mojego rozmiaru, weszla nowa kolekcja itp, to bez problemu kupiłam na allegro. ( ale fakt, znałam nazwę modelu).
      • joanna1982 Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 19:47
        Byłam w esotiq i córka mierzyła 4 szt ale krój nie pasował. Zdecydowanie na wyższe osoby. Dlatego pytam. I jeszcze w marylin byłam i tam były do wyboru az 2 szt. Co prawda dobrze leżały ale jak biust jeszcze jej urośnie to zaczęłam się zastanawiać gdzie jej kupię. W triumfie niestety od 70 się zaczynają...
        • turzyca Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 20:31
          Teraz jest fajnie, 65H można spokojnie kupić, mnóstwo marek produkuje, może sobie dziewczyna rosnąć.
        • solejrolia Re: Biustonosz z internetu... 05.09.18, 07:46
          O rany. Jak jej urośnie, to wtedy będzie szukać większego.
          Przecież większe też szyją. ( zależność jest taka że jeśli firma szyje 65 e, to większe również).
          Albo poszuka wśród marek brytyjskich, Freya, Panache itd itd.
          • joanna1982 Re: Biustonosz z internetu... 05.09.18, 10:36
            No wiem ze w za małym chodzić nie bedzie. Dlatego pytam bo w miejscowych sklepach nie znalazłam a przez net nie kupowałam. Ja nosze 75D wiec wybór mam duży i zawsze mierze.
    • pani-noc Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 19:39
      Nie.
      • aqua48 Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 20:28
        Nigdy. Ja muszę przymierzyć, żeby dobrze leżał i nie uciskał. Poza tym preferuję odpowiedni dla mnie krój. Czasami przymierzam 6-10 i nic nie kupuję.
    • 3-mamuska Re: Biustonosz z internetu... 04.09.18, 20:30
      Jak kupuje jednej firmy, jeden rodzaj w różnych kolorach i zawsze ten sam rozmiar pasuje.
    • margotka28 Re: Biustonosz z internetu... 05.09.18, 00:49
      Nie kupuję w necie. Jednak muszę mierzyć. I nie lubię mieć jednej firmy i jednego kroju tylko w kilku kolorach. Dlatego korzystam ze sklepów stacjonarnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka