Dodaj do ulubionych

karta kredytowa z dobrym programem rabatowym

07.09.18, 14:38

Witam - był tu już wątek o kartach kredytowych, gdzie pisali zwolennicy i przeciwnicy. Mam pytanie do tych, którzy używają kart kredytowych jako darmowego kredytu i do zgarniania punktów/promocji za zakupy i inne płatności kartą. Jaka kartę kredytową polecacie? Chodzi mi o rynek polski. Ta, którą mam na rynek polski, jest od roku słaba (zero ciekawych bonusów) i chcę ją wymienić na inną.
Obserwuj wątek
    • nenia1 Re: karta kredytowa z dobrym programem rabatowym 07.09.18, 14:53
      www.najlepszekonto.pl/ranking-kart-kredytowych
      • lilicziczi Re: karta kredytowa z dobrym programem rabatowym 07.09.18, 15:16
        Dzięki, już widziałam smile. Ale chciałam też usłyszeć osobiste opinie smile
    • minia76 Re: karta kredytowa z dobrym programem rabatowym 07.09.18, 15:11
      Millenium Impresja. 5% zwrotu z transakcji w m. in. w Empik, Zara, Pull and Bear, Stradivarius, Travelplanet, Carrefour, Venezia, Deichmann, piotr i paweł.
    • tol8 Re: karta kredytowa z dobrym programem rabatowym 07.09.18, 17:30
      Mam kartę Carrefour i na niej zarabiam, płacąc za zakupy. Dostaję 20% z każdej transakcji w tym sklepie- w formie bonu. Przy miesięcznych zakupach za 1000zł mam 200zł w bonach. Program działa tylko z Kartą Dużej Rodziny.
    • mmoni Re: karta kredytowa z dobrym programem rabatowym 07.09.18, 17:38
      BZ WBK 1-2-3, 1% zwrotu za zakupy spożywcze, 2% za paliwo, 3% za restauracje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka