21mada 09.09.18, 14:17 Na swoją czterdziestkę? Przyjaciółkę, szwagierkę, a może wszystkie koleżanki z pracy? Robiłyście duża imprezę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amsterdama Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:24 Nikogo. Czterdziestka stuknęła mi na wakacjach. Z niechęcią odbierałam telefony z życzeniami. Byłabym szczęśliwa, gdyby mi nikt nie przypominał o tym fakcie. Po czterdziestce robię imprezy z przyjemnością- przeszło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:30 ja chcę zrobić dużą imprezę. osiemnastkę miałam chu..wą, dwudziestkę spędziłam użalając się nad sobą i tym, że jestem już stara, trzydziestka mignęła nie wiadomo jak, bo miałam miesięczne dziecko na stanie, ale 40tkę jeśli dożyję chcę uczcić w dużym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:36 Calkiem niedawno bylam na duzej 40, byla rodzina-duza i grono pedagogiczne, czyli kolezanki i koledzy z pracy.No coz jak dla mnie i wlasniewie dla calej rodziny impreza byla nieudana, a to dlatego ze solenizantka bardzooo sie starala dogodzic kolezankom(i kolegom), a rodzine miala troche w pupie Njalepiej nie mieszac srodowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:47 Rodzinę się zaprasza, bo wypada, a znajomych i przyjaciół, bo się ich lubi😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:50 Calkiem mozliwe w takim razie wypada nie mieszac Ale w tym przypadku chodzilo o cos wiecej niz sympatie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:14 Znajomych sie zaprasza bardzo czesto bo lacza interesy bo wypada. Rodzine sie zaprasza bo lubimy, kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:32 Nie wyprawiałam 40-stki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:36 40 świętowałam poza Polską, żeby uniknąć imprezy, bo tych organizujemy aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:48 na 40 to ja planuje wakacje zycia (jak dozyje). poniewaz urodziny mam w sierpniu, to nie powinno byc problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 15:14 Ja planowalam Japonię , ale nie wyszło a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 17:00 trudno mi wybrac na taki jeden strzal. ma byc egzotycznie, slonce, plaza, bialy piasek, dzungla, motyle, kolorowe papugi i czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 15:00 Akurat byla u mnie rodzina z Polski, czyli mama i brat z zona. Razem z dziecmi mojego meza poszlismy do restauracji na obiad. Jak teraz bede w PL to pojde jeszcze z psiapsiolami na kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 15:13 Imprez nie wyprawiam za to 40tkę zrobilam naprawde z chęcią. Zaprosiłam kilku najbliższych znajomych z rodzinami, no i najbliższą rodzinę. Takze impreza była średnio duża. Zorganizowałam w ogrodzie, w altanie, byl grill, mnostwo sałatek, przekąsek, wielki tort i impreza trwała prawie do rana 🥂 🍹 🍷 Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 15:20 nie robiłam 40, ale 50 zrobie huczną. Przyjaciółki, koleżanki z pracy, znajomi, będzie z 60 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 19:55 Jak dozyje (to za 9 lat dopiero), to zaprosze 40 najblizszych osob Tak symbolicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:09 Nikogo, aczkolwiek mój mąż zapraszał, bo postanowił się uprzeć bardziej niż ja (ja- że imprezy nie będzie, on- że będzie), więc a jakże, byli. Obcięte zostało do ścisłego grona najbliższych osób, tylko przyjaciele i najbliższa rodzina (mama i dzieci na początku imprezy). Nikt z pracy, żadnych sąsiadów, żadnych znajomych z siłowni ani kuzynek z innego miasta. Było wiadomo, że jeśli będzie inaczej to WYCHODZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:09 Nikogo nie zapraszam na urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:21 Jestem typem introwertyczki i samotniczki, można mnie też nazwać dziwaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:12 Impreza byla w malym gronie kolegow znajacych sie ponad 30 lat , wyjazdowa bylo wszystko Co potrzeba muzyka koks przygody rozne Nie najlepsza w zyciu ale wysoko w rankingu Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:16 Męża zaprosiłam, a właściwie to on mnie. Pojechaliśmy sobie do stolicy kalifatu, byliśmy w fajnej restauracji, poszliśmy wieczorem do baru gdzie był szampan, spędziliśmy noc w dobrym hotelu z absolutnie obłędnym śniadaniem, pokręciliśmy się po mieście, byliśmy na wystawie, ogólnie przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:34 Czterdziestki nie świętowałam, za to pięćdziesiątkę hucznie - rodzina, znajomi Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:48 planujemy z męzem zrobic zbiorczą czterdziestkę i zrobic przyjęcie ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:51 O ja w temacie. Najpierw mialam zrobić impre w lokalu na okolo 15 osob, ale rodzina mi się wykruszyla więc robię grila a później do salonu się przeniesiemy. Zaprosiłam 8 osób w tym mamę, przyjaciółki, sąsiadkę i koleżankę z pracy z wszystkimi już imprezowałam i było fajnie. Także na pewno się dogadają (a z mżami przyjdą) Odpowiedz Link Zgłoś
koralik37 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:01 Rodzine (rodziców oraz rodzeństwo mamy, bo to młodsze rodzeństwo i jesteśmy blisko), kilku kuzynow, chrzestnego, bo go luuubie, kilkoro przyjaciol z rodzinami. Wypadlo w święta wielkanocne, więc byl obiad w restauracji. Ponad 30 osób. I bylo mi naprawdę fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:30 Nikogo nie zapraszałam, imprezy nie planowałam. Przypadkiem wyszła jedna z lepszych imprez i to głównie w babskim gronie, spontany zawsze wychodzą najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:32 swinki_trzy napisała: > Nikogo nie zapraszałam, imprezy nie planowałam. Przypadkiem wyszła jedna z leps > zych imprez i to głównie w babskim gronie, spontany zawsze wychodzą najlepiej : > ) I impreza nie była rodzinna, a wśród kilku najbliższych koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:37 Nikogo. Wyjechałam sobie z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 22:30 Zaprosilam staly "zestaw obowiazkowy" znajomych, tak jak co roku. A urodziny obchodze z mezem wspolnie . Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub-ska Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 22:36 Nie wyprawiam swoich urodzin odkąd mam dzieci. Moje zapotrzebowanie na organizowanie przyjęć wystarczająco zaspokajały urodziny dwóch córek w dwóch turach, najpierw dla 14-18 osób z rodziny, później dla koleżanek. Obecnie nawet z tego zrezygnowałam. Czterdziestka w styczniu wypadła w zwykły dzień tygodnia, świętowałam w gronie domowników. Tego dnia normalnie byłam w pracy, na obiad o 18 przyjechali rodzice, żeby osobiście złożyć życzenia i dać prezent. Mama bardziej przeżywała moje okrągłe urodziny niż ja. Dla mnie to były normalne urodziny. Trzydziestki również nie wyprawiałam, miałam dwoje malutkich dzieci, więc wymówka była. Odpowiedz Link Zgłoś