Dodaj do ulubionych

Kogo zaprosilyscie

09.09.18, 14:17
Na swoją czterdziestkę? Przyjaciółkę, szwagierkę, a może wszystkie koleżanki z pracy? Robiłyście duża imprezę?
Obserwuj wątek
    • leyre2 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:19
      Nikogo
    • amsterdama Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:24
      Nikogo. Czterdziestka stuknęła mi na wakacjach. Z niechęcią odbierałam telefony z życzeniami. Byłabym szczęśliwa, gdyby mi nikt nie przypominał o tym fakcie. Po czterdziestce robię imprezy z przyjemnością- przeszło mi.
    • luvyana Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:30
      ja chcę zrobić dużą imprezę.
      osiemnastkę miałam chu..wą, dwudziestkę spędziłam użalając się nad sobą i tym, że jestem już stara, trzydziestka mignęła nie wiadomo jak, bo miałam miesięczne dziecko na stanie, ale 40tkę jeśli dożyję chcę uczcić smile w dużym gronie.
      • mama.nygusa Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:36
        Calkiem niedawno bylam na duzej 40, byla rodzina-duza i grono pedagogiczne, czyli kolezanki i koledzy z pracy.No coz jak dla mnie i wlasniewie dla calej rodziny impreza byla nieudana, a to dlatego ze solenizantka bardzooo sie starala dogodzic kolezankom(i kolegom), a rodzine miala troche w pupie smile Njalepiej nie mieszac srodowisk.
        • mamma_2012 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:47
          Rodzinę się zaprasza, bo wypada, a znajomych i przyjaciół, bo się ich lubi😉
          • mama.nygusa Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:50
            Calkiem mozliwe smile w takim razie wypada nie mieszac smile Ale w tym przypadku chodzilo o cos wiecej niz sympatie.
          • jola-kotka Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:14
            Znajomych sie zaprasza bardzo czesto bo lacza interesy bo wypada. Rodzine sie zaprasza bo lubimy, kochamy.
    • hosta_73 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:32
      Nikogo. Nie obchodzę urodzin.
    • rozwiane_marzenie Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:32
      Nie wyprawiałam 40-stki.
    • mamma_2012 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:36
      40 świętowałam poza Polską, żeby uniknąć imprezy, bo tych organizujemy aż nadto.
    • thea19 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 14:48
      na 40 to ja planuje wakacje zycia (jak dozyje). poniewaz urodziny mam w sierpniu, to nie powinno byc problemu.
      • solejrolia Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 15:14
        Ja planowalam Japonię , ale nie wyszłowink a Ty?
        • thea19 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 17:00
          trudno mi wybrac na taki jeden strzal. ma byc egzotycznie, slonce, plaza, bialy piasek, dzungla, motyle, kolorowe papugi i czysto.
    • jematkajakichmalo Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 15:00
      Akurat byla u mnie rodzina z Polski, czyli mama i brat z zona. Razem z dziecmi mojego meza poszlismy do restauracji na obiad.
      Jak teraz bede w PL to pojde jeszcze z psiapsiolami na kawe.
    • solejrolia Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 15:13
      Imprez nie wyprawiam za to 40tkę zrobilam naprawde z chęcią.
      Zaprosiłam kilku najbliższych znajomych z rodzinami, no i najbliższą rodzinę. Takze impreza była średnio duża. Zorganizowałam w ogrodzie, w altanie, byl grill, mnostwo sałatek, przekąsek, wielki tort i impreza trwała prawie do rana 🥂 🍹 🍷
      wink
    • loola_kr Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 15:20
      nie robiłam 40, ale 50 zrobie huczną. Przyjaciółki, koleżanki z pracy, znajomi, będzie z 60 osób.
    • fornita111 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 19:55
      Jak dozyje (to za 9 lat dopiero), to zaprosze 40 najblizszych osob wink Tak symbolicznie.
    • anorektycznazdzira Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:09
      Nikogo,
      aczkolwiek mój mąż zapraszał, bo postanowił się uprzeć bardziej niż ja (ja- że imprezy nie będzie, on- że będzie), więc a jakże, byli. Obcięte zostało do ścisłego grona najbliższych osób, tylko przyjaciele i najbliższa rodzina (mama i dzieci na początku imprezy). Nikt z pracy, żadnych sąsiadów, żadnych znajomych z siłowni ani kuzynek z innego miasta. Było wiadomo, że jeśli będzie inaczej to WYCHODZĘ.
    • katja.katja Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:09
      Nikogo nie zapraszam na urodziny.
      • 21mada Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:18
        Dlaczego?
        • katja.katja Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:21
          Jestem typem introwertyczki i samotniczki, można mnie też nazwać dziwaczką.
    • bigzaganiacz Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:12
      Impreza byla w malym gronie kolegow znajacych sie ponad 30 lat , wyjazdowa bylo wszystko
      Co potrzeba muzyka koks przygody rozne
      Nie najlepsza w zyciu ale wysoko w rankingu
    • chicarica Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:16
      Męża zaprosiłam, a właściwie to on mnie. Pojechaliśmy sobie do stolicy kalifatu, byliśmy w fajnej restauracji, poszliśmy wieczorem do baru gdzie był szampan, spędziliśmy noc w dobrym hotelu z absolutnie obłędnym śniadaniem, pokręciliśmy się po mieście, byliśmy na wystawie, ogólnie przyjemnie.
    • capa_negra Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:34
      Czterdziestki nie świętowałam, za to pięćdziesiątkę hucznie - rodzina, znajomi
    • dziennik-niecodziennik Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:48
      planujemy z męzem zrobic zbiorczą czterdziestkę i zrobic przyjęcie ze hej! smile
    • muchy_w_nosie Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 20:51
      O ja w temacie. Najpierw mialam zrobić impre w lokalu na okolo 15 osob, ale rodzina mi się wykruszyla więc robię grila a później do salonu się przeniesiemy. Zaprosiłam 8 osób w tym mamę, przyjaciółki, sąsiadkę i koleżankę z pracy z wszystkimi już imprezowałam i było fajnie. Także na pewno się dogadają (a z mżami przyjdą)
    • koralik37 Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:01
      Rodzine (rodziców oraz rodzeństwo mamy, bo to młodsze rodzeństwo i jesteśmy blisko), kilku kuzynow, chrzestnego, bo go luuubie, kilkoro przyjaciol z rodzinami. Wypadlo w święta wielkanocne, więc byl obiad w restauracji. Ponad 30 osób. I bylo mi naprawdę fajnie smile
    • swinki_trzy Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:30
      Nikogo nie zapraszałam, imprezy nie planowałam. Przypadkiem wyszła jedna z lepszych imprez i to głównie w babskim gronie, spontany zawsze wychodzą najlepiej smile
      • swinki_trzy Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:32
        swinki_trzy napisała:

> Nikogo nie zapraszałam, imprezy nie planowałam. Przypadkiem wyszła jedna z leps
        > zych imprez i to głównie w babskim gronie, spontany zawsze wychodzą najlepiej :
        > )

I impreza nie była rodzinna, a wśród kilku najbliższych koleżanek.
    • kosmos_pierzasty Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 21:37
      Nikogo. Wyjechałam sobie z rodziną.
    • majenkir Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 22:30
      Zaprosilam staly "zestaw obowiazkowy" znajomych, tak jak co roku. A urodziny obchodze z mezem wspolnie smile.
    • kaszub-ska Re: Kogo zaprosilyscie 09.09.18, 22:36
      Nie wyprawiam swoich urodzin odkąd mam dzieci. Moje zapotrzebowanie na organizowanie przyjęć wystarczająco zaspokajały urodziny dwóch córek w dwóch turach, najpierw dla 14-18 osób z rodziny, później dla koleżanek. Obecnie nawet z tego zrezygnowałam.
      Czterdziestka w styczniu wypadła w zwykły dzień tygodnia, świętowałam w gronie domowników. Tego dnia normalnie byłam w pracy, na obiad o 18 przyjechali rodzice, żeby osobiście złożyć życzenia i dać prezent. Mama bardziej przeżywała moje okrągłe urodziny niż ja. Dla mnie to były normalne urodziny.
      Trzydziestki również nie wyprawiałam, miałam dwoje malutkich dzieci, więc wymówka była.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka