tanebo2.0 21.09.18, 07:32 Mam tam konto ale takie bierne. Co rusz piszą jakieś kobiety i podają swojego maila do kontaktu. To jakaś moda pisać ze sobą poza takim portalem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc Re: Sympatia 21.09.18, 07:52 A nie ma tam jakiegoś ograniczenia liczby wiadomości dla kont darmowych? Jak nie, to pewnie scammerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sympatia 21.09.18, 08:12 i nikt takiego cymesa jak ty jeszcze nie zarwał? Ja cie... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Sympatia 21.09.18, 09:07 Ale to jakieś dwudziestoparoletnie laski. Nie mój target. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sympatia 21.09.18, 09:56 A co, chciałbyś takie: ma szesnaście lat, ale młodo wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sympatia 21.09.18, 11:09 Takie to się zagaduje w pobliżu placów zabaw, tylko nie gap się za bardzo na dzieci i najlepiej przyjdź z psem lub z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Sympatia 21.09.18, 11:22 Moze chciec bezdzietne tylko Albo nie miec wystarczajaco odwagi podejsc i zagadac. Co nie jest choroba jakas przeciez. Zaryzykuje wrecz opinie, ze przecietny facet w standardzie nie ma tego, ze zupelnie bez zmruzenia okiem potrafi zagadywac, zaczepiac obce kobiety; zwlaszcza takie podobajace sie mu. Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Sympatia 21.09.18, 08:53 bo dla ludzi z darmowym kontem jest opcja wysyłania tylko jednej wiadomości dziennie, więc jak laska chce z Tobą pisać, to Ci podaje swój mail do korespondencji poza Sympatią Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Sympatia 21.09.18, 09:13 Na sympatii konta nie mam - ale jest pewien standard na takich portalach. i to podstawione lewe konta. Czy opisy sa wybitnie ogolne, bez szczegolow, "dziwnych " wymagan, miejscowosci skad pochodza zawsze duze lub w ogole nieokreslone? Data rejestracji (jesli podana) - bardzo niedawno? Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Sympatia 21.09.18, 09:34 Zobacz czy da sie podac linki, tak zeby niezarejestrowani mogli zobaczyc. Mam znajoma, ktora pisala prace licencjacka albo magisterska (!!) O portalach. Wzdluz i wszerz przebadaka. Juz troche temu to bylo (dekada z hakiem) - ale niektore zjawiska pozostaly malo zmienione. Mowila mi o tym. Generatory ruchu, utrzymywacze zainteresowania aktywnoscia - po prostu. Jesli chca zebys pisal na maila - tak natychmiast od razu i jeszcze sa niczego sobie - na ponad 90% jest to rodzaj spamu. Moze aby tylko zdobyc kolejny adres mailowy do spamlisty - moze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Sympatia 21.09.18, 09:38 Z reszta - zaloz poczte tylko na potrzebe zbadania tego - i napisz z tego konta. Do kilku. I zobacz co sie stanie. Co w ciagu paru dni, a co tygodni. (Nie podpisuj sie i imieniem i nazwiskiem) Odpowiedz Link Zgłoś