21mada 19.11.18, 16:44 Kiedy ostatnio czułyście? 😊 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofia_87 Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 16:48 Ja ostatnio czułam dzis rano patrząc na mojego meza , znamy się 7 lat, malzenstwem jesteśmy od 3. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 16:58 Ja z tydzien temu... ale okazalo sie, ze to jednak tylko jelitowka. Odpowiedz Link Zgłoś
ruckola Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 17:27 W piątek. Mąż się na mnie spojrzał z taka czułością (byłam w czapce, za dużej koszuli i w kapciach puchatych i rozmamłana bardzo) i powiedział całując w czoło, ze kocha mnie taka nieidealną Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 19:17 Pod koniec lipca przed operacja szczekowo-twarzowa. Tak, mam motylki ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:10 Dla tych co nie wiedzą: "Butterflies in the stomach, czyli motyle w brzuchu, to dość poetyckie określenie reakcji, której ulegamy zwykle w chwilach radości, zazwyczaj związanych ze wstępną fazą zakochania." Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:30 Pytalas o motylki w brzuchu, nie sprecyzowalas, ze maja byc wywolane miloscia Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:07 Około dwóch lat temu, chodziłam jak kotka w rui i jestem pewna, że gdybym miała "kocura" w tym czasie zaszłabym w ciążę. Dosłownie czułam jajeczkowanie. Potem niestety mój organizm ostygł, ostatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:12 Serio? Owu czuje od trzydziestki, po ciąży jeszcze mocniej, mam wrażenie że dyskomfort jest większy niż przy okresie, przekwitam?! Mam = cztery dychy. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:23 Ja nie miałam nigdy żadnego dyskomfortu, chodziłam wtedy jak kotka w rui, tylko niestety podniecenie nie mogące znaleźć ujścia (masturbacja w tych dniach niestety nie wystarczała) mnie bardzo męczyło i frustrowało, po raz pierwszy poczułam coś na kształt zrozumienia dla gwałcicieli Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 21:04 Rodzaj męski gwałciciela nie przechozi owulacji. Z załaożenia gotowy do apłodnienia jest ciągle...wiec nie wiem skad porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 21:11 Chodziło mi raczej o zrozumienie istoty niepochamowego apetytu na seks przy jednoczesnym braku amatora (spełniającego moje minimalne wymogi, a są one niestety dość wysokie). Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:24 Niestety, kiedyś trzeba powiedzieć. Nadchodzi zima Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:13 Średnio co 3 lata się zakochuje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 22:00 tak się miło składa, że wczoraj wieczorem :~) Odpowiedz Link Zgłoś