jeziorowa 24.11.18, 22:08 Czy już są? Ile mniej więcej kosztują? (Dziecięce i dla dorosłych). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danaide Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:19 Są. W lumpeksach. Kolekcje z lat ubiegłych, jeśli to Ci nie przeszkadza, za to niedrogo. Tegoroczne też tam wylądują. O ile nie od razu na wysypisku. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:24 A ja Ci powiem, że szukam dla dzieci i nie znalazłam. Choć przyznam, że w dniu dostawy nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:29 A w jakiej cenie sa w lumpeksie?(a taki sweter to ma sie chyba 1 do konca zycia , ja bym nie wywalila po jednym sezonie). Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:35 W warszawskim drogo, chyba 90 za kg. Jeśli nie ma jeszcze to dlatego, że nie rzucili kolekcji bożonarodzeniowych. Albo nie wyszperałaś w dziale swetrów. Co do dzieci - widywałam często, ale od jakiegoś czasu dałam sobie spokój - na dziecko 8+ właściwie bazy już nie znajdziesz. Choć muszę się przyznać - widziałam w TKMaxx sweter z dinozaurem z rogami w bombkach i aż się uśmiechnęłam. Czyli nie mam kija w... Ale nie kupiłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:43 W Tkmaxx widywalam ale tam drogo, niestety.. W szmateksie byly : cena mnie zdziwila bo za jeden sweter 20zl...a sweter sprany i zniszczony maksymalnie...(liczylam na 5 - 10 zl) W Lidlu byly: dla doroslego ok.45zl, a dla dzieck ok.30zl. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Świąteczne swetry z Tesco 25.11.18, 09:20 Te z Tesco pewnie też do końca życia nie wystarczą, bo takie się właśnie zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:33 Nie pytam o lumpeksy tylko o sklep z nowym towarem (może być model sprzed dwóch lat - bez znaczenia), ale nowy, nienoszony przez nikogo towar, który w pełnej rozmiarówce wisi na wieszakach/leży na półkach. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:35 Ależ ja wiem, że o taki pytasz. A ja tylko przypominam jaki będzie jego dalszy los. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:43 Tych, które kupię nie czeka wywóz na wysypisko za rok. Swetry dla dzieci za 2-3 lata jak wszystkie ciuchy, których nie zdążyły zniszczyć pojadą do pewnej rodziny z Polski C i tamtejsze dzieciaki będą w nich chodzić przekazując coraz młodszym aż do całkowitego zdarcia. Moja siostra, która otrzyma na mikołajki taki sweter będzie go miała pewnie do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:39 W tesco dla doroslego w cenie 80zl byly. Dla dzieci nie jestem pewna.. Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:39 Te grube swetry i najfajniejsze. Byly jeszcze tansze ok.50zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świąteczne swetry z Tesco 24.11.18, 23:56 Są i jak zwykle ok. 100. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Świąteczne swetry z Tesco 25.11.18, 00:05 Dziękuję za info. Dopisz, proszę czy to cena dziecięcych czy dla dorosłych (czy bez różnicy)? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świąteczne swetry z Tesco 25.11.18, 00:07 Dla dorosłych. Ile kosztują dziecięce, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świąteczne swetry z Tesco 25.11.18, 00:08 Sama kupiłam córce bluzeczkę w KiK-u za 20 zł. Imo bardzo ładna. Ale bluzeczka, nie sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Świąteczne swetry z Tesco 25.11.18, 00:59 Mnie się kojarzy, że dziecięce po 49 albo 59 ale tylko okiem jakiś czas temu rzuciłam więc głowy nie daję. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Świąteczne swetry z Tesco 25.11.18, 07:52 Od czwaetku 29.11 mają być w Lidlu po 39,00 zeta. Nawet ładne, zajade po szary. Z Tesco mam kupiony jakieś 3_5 lat temu za całe 9,,90 tuż przed świętami. Jak jeszcze Tesco robiło prawdziwe wyprzedaże... Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Świąteczne swetry z Tesco 25.11.18, 08:03 Te szare z Lidla sa sliczne (te z pingwinem, tak?). Ale trzeba byc uwaznym bo na opakowaniu jest napisane, ze puszyste elementy (snieg, sniezynki) a niektore wyprodukowano bez tej puszystosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Świąteczne swetry z Tesco 25.11.18, 09:10 Toteż podjadę, pomacam, może nawet przaśnie sobie przymierzę Szary bym mogła mieć do plisowanej szarej spódniczki. Bo z Tesco mam czerwony Odpowiedz Link Zgłoś