Dodaj do ulubionych

Obrona misia level Olbrychska

• kropkaa Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:17
      Paniom kisielu, panu wazektomię.
    • dwanascie_kopiejek Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:25
      Mam tylko nadzieję, że w poszukiwaniu dalszego kontentu dla znudzonych kwoczek brukowce nie dobiorą się do żony Śmigielskiego.
      • heca7 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:36
        W tym wszystkim szkoda żony i dzieci.
        • kropkaa Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:39
          Żony?! Żony to szkoda było po pierwszym nie jej, a nie po którymśtam.
          • heca7 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:43
            Po prostu podejrzewam, że wiążąc się ze Śmigielskim nie podejrzewała go o bycie dzieciosiejcą wink Pozostałe panie już wiedziały na co się piszą.
    • lodomeria Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 23:33
      Kurczę, nawet niby współczujący pudelek twierdzi, że Rosati próbowała dowalić byłemu podczas gdy ona przecież do kogo innego zgłaszała pretensje...
    • taki-sobie-nick W ogóle jakiś magiel 22.12.18, 01:03
      (tak, wiem, że krzywdzę panie pracujące w maglu).

Śmigielski podejrzany typ.

Gębę ma szemraną i nie wiem, jak wyleczył nogę Weroniki, bo na 15 opinii 5 to opinie negatywne o treści "strach do niego chodzić"(vide strona "znany lekarz").

Kompletnie nie rozumiem, po co Rosati z nagła wylatuje z krytyką byłego misia.

Kompletnie nie rozumiem, po co się w to miesza Olbrychska, wszak miś nie jej.

• ruckola Re: W ogóle jakiś magiel 22.12.18, 05:45
        Dokładnie.
      • ichi51e Re: W ogóle jakiś magiel 22.12.18, 08:53
        Ortopeda wyplynal u nas w domu w rozmowie okazalo sie ze jest to najlepszy w warszawie “wszyscy” u niego robia.
        Rosatti pewnie kolejna ktora w trakcie wywiadu ma dziennikarke za najlepsz przyjaciolke spowiada sie prosi o rade a potem zaskoczenie wszystko w gazecie...
        • sumire Re: W ogóle jakiś magiel 22.12.18, 08:59
          Publicity, jakie by nie było, przekłada się na kasę. Wiara, że celebryta nie wie, co mówi mediom, jest naiwna. Zwłaszcza jeśli celebryta ma nowy serial w produkcji...
    • fabryka.lodow.napatyku Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 03:53
      Byl jeszcze Max Kolonko, jak miala ze 20 lat. A ten pan poprostu kocha wszystkie kobiety, a ze chca tworzyc z nim rodzine, to zadnej nie odmawia wink
      • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:44
        Mysle, ze do Weroniki dotarlo teraz w jakim jest bagnie a poniewaz ma z tym knurem ortopedycznym dziecko, to nie ucieknie od niego (jak to robila u swoich ex) . Dlatego ona sie miota, zas ortopeda jak rasowy narcysta milczy, bo on ma swoje flying monkeys, ktore za niego zalateiaja sprawe.
        • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 15:41
          Co to znaczy, że nie ucieknie, przecież ponoć nie są razem?
          • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 18:43
            Ale jest dziecko, a ojciec ma prawa. SZzczegolnie taki ojciec, och! i ach! wg Olbrychskiej. On zawsze bedzie w jej zyciu, niestety dla niej. Ja osobiscie jej wspolczuje. To straszne widziec misia-narcyza , choc sie nie chce.
            • 35wcieniu Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 11:34
              No ale to wiedziała chyba na co się pisze, znała gościa zanim zaszła w ciążę...
            • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 16:51
              Ojciec płaci, jak to przytomnie zauważyła pani Olbrychska. I podejrzewam, że na tym poprzestanie.
              • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 10:39
                A pani Olbrychska siedzi na koncie ortopedy. Ja juz znalam tatusiow placzacych ile oni placa na harpie z dziecmi, a potem sie okazywali ze placili grosze albo i nie placili (mimo wyroku).
    • bezludnawyspa11 Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 13:19
      Wypowiem się choć miałam na forum już nie pisać.
      Dziwi mnie wybielanie jakiejkolwiek strony.
      Weronika jest dorosłą kobietą, świadomie weszła w związek z mężczyzną o takiej przeszłości. Pretensje może mieć do siebie. To nadal jednak jest jej życie i ma prawo o swoich błędach mówić, jakkolwiek byłoby to nieeleganckie. Dobrze, że chociaż widzi ten błąd i zauważa fakt, że mężczyźnie jakoś nadal w tych czasach tak łatwo przychodzi mieć kochanki i dzieci w sporej ilości z każdą z nich bez społecznego potępienia.
      To, że on milczy publicznie faktycznie jest bardziej eleganckie, ale co też on miałby na swoje usprawiedliwienie?
      Cóż jeśli mówisz do ściany, a ściana milczy to prędzej czy później Ci się znudzi.
      Dziwię się, że dwie starsze kwoki mieszają się w ten konfilkt broniąc kogoś kto nie postępuje fajnie. Jeśli nawet go lubią bo nie muszą z nim sypiać, akceptowac jego kochanek i kolejnych dzieci lub zostawać same w ciąży to wypada po prostu przemilczeć i cóż pozwolić komuś ponosić konsekwencję swoich czynów.
      • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 13:44
        Popieram. Zalosne że stare baby się zleciały i mieszają z błotem 2 babkę z niemowlakiem. Źałosne. Strazniczki patriarchatu. Faceci nic nie muszą robić baby same sprowadzą się do parteru. Same się tresują.
      • riki_i Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 13:55
        A Werka postępowała fajnie?
        • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 17:21
          A co bylo niefajnego w postepowaniu Weroniki gdy byla w zwiazku z ortopeda? Zdradzila go? Nie. Okradla? Nie. Naciagala finansowo jak ciebie "modelki" (buahaha😁)? Nie. Nawet nie kloci sie z nim o alimenty.
          • pani07 Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 18:41
            P.Rosati ma marzenie o rodzinie, pełnej rodzinie, wybiera kolejnych chłopów, jak wybiera- przez takie wybory sama przekreśla szansę na udany i dobry związek, za to lepiej dla niej byłoby, żeby zamiast do mediów, poszła na dobrą terapię.
          • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 19:08
            Nie mamy o tym zadnych informacji. Zero.nul. Ale zwiazki przewanie rozpadaja sie z winy 2 osob.
          • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 19:38
            szalona-matematyczka napisała:

> A co bylo niefajnego w postepowaniu Weroniki gdy byla w zwiazku z ortopeda?

Romans i docelowo wyrwanie dla siebie i swego dziecka goscia zonatego i z innymi dziecmi ?
            Jakim ortopeda jest tatusiem i jak sie sprawdza w tej roli miala okazje zaobserwowac. A myslenie "jej tak, ale mnie przeciez tego nigdy nie zrobi" mozna usprawiedliwic u 14-latki, a nie u kobity dwie dekady starszej.
            • pani07 Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 20:15
              Pozwolisz tt-tka, że tylko się podpiszę. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że postępowanie dorosłej kobiety, a postępowanie dorosłej kobiety to coś innego. I powtórzę: facet typem faceta obleśnego na maksa. I samo płodzenie, a potem płacenie na te dzieci alimentów to jeszcze nie super męskie osiągnięcie, to jakieś minimum, ale z ojcostwem nie ma wiele wspólnego.
              • riki_i Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 21:34
                pani07 napisał(a):

> I samo płodzenie, a potem płaceni
                > e na te dzieci alimentów to jeszcze nie super męskie osiągnięcie, to jakieś min
                > imum

Wiele Pan na tym forum chętnie by poleciało na to minimum i tatusia bogatego lekarza-celebrytę.
                • kropkaa Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 00:58
                  Riki, nie mierz wszystkich swoją miarą 😆😁😀
                • obrus_w_paski Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 11:13
                  Emama by poleciała na faceta z 6 dzieci (a potem jak się okazało 8) z różnymi kobietami?

riki_i napisał:

>
                  > Wiele Pan na tym forum chętnie by poleciało na to minimum i tatusia bogatego le
                  > karza-celebrytę.
              • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 10:42
                Ale Weronika nikogo nie zdradzala. Moze on jej opowiadal, ze z zona nie mieszka od 10 lag zas pozew juz zlozyl? To ortopeda nie jest w porzadku, bo spal z inna(innymi?) bedac zonaty. Ona byla wolna, nikogo nie zdradzala.
                • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 10:57
                  Nie wiemy, co on jej opowiadal, i nie o tym pisalam. Pisalam, ze wielodzietnego faceta zaplanowala sobie na ojca wlasnego dziecka, a jak sie sprawdza jako ojciec innych dzieci, miala okazje zaobserwowac. A teraz wielkie zdziwko i gleboka zaloba, ze tatus jest tatusiem tylko od strony portfela.

PS Nie wiedziala, gdzie i z kim gosc mieszkal ? Nie chciala obejrzec pozwu na wlasne oczy ?
                  glupio ja usprawiedliwiasz.
                  • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 11:08
                    On nie mieszka z zona.
                  • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 14:46
                    Pamiętam, że gdy Weronika zaciązyła z ortopedą była mowa o tym, że to będzie jego piąte dziecko, bo ma 4 z (ex) żoną. Pozostała trójka dzieci wyszła na jaw później "przy okazji".

Jak już pisałam wcześniej Weronika nie jest już w tym wieku, że może przebierać w mężczyznach. Widocznie uznała, że była żona i 4 dzieci nie są obciązeniem, które skreśla faceta. Nie pierwsza i nie ostatnia, która związała się z rozwodnikiem lub prawie rozwodnikiem. Skoro pan nie krył się z ich związkiem to można przypuszczać, że traktował go powaznie. Myślę, że o tych kolejnych dzieciach i kochankach Rosati dowiedziała się jak już była w ciąży. A płodzenie dzieci z kim popadnie zdecydowanie jest cechą skreślajacą faceta jako potencjalnego partnera.
                    • nenia1 Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 15:11
                      lauren6 napisała:

> Jak już pisałam wcześniej Weronika nie jest już w tym wieku, że może przebierać
                      > w mężczyznach.

Rozumiem potrzebę wyszukiwania argumentów na siłę w celu obrony swojej opinie, ale litości, ona ma 34 lata...
                    • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 15:37
                      lauren6 napisała:

> Pamiętam, że gdy Weronika zaciązyła z ortopedą była mowa o tym, że to będzie je
                      > go piąte dziecko, bo ma 4 z (ex) żoną. Pozostała trójka dzieci wyszła na jaw pó
                      > źniej "przy okazji".

Moze. Ale o czworce wiedziala.

Widocznie uznała, że była żona i 4 dzieci nie są obciązeniem, k
                      > tóre skreśla faceta.

Ale jakim jest ojcem dla tej czworki, o ktorej wiedziala, miala okazje poobserwowac ? To na jakiej podstawie zalozyla, ze dla jej dziecka bedzie ojcem innym niz tylko kasiastym ?

Nie pierwsza i nie ostatnia, która związała się z rozwodni
                      > kiem lub prawie rozwodnikiem.

Prawie
                      robi wielka roznice. Jak wiadomo.
    • pani07 Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 16:34
      Tyle że w tej sprawie nie da się widzieć sprawy 0-1. Jedno warte drugiego. Jak p.Rosati chciała mieć sensowną rodzinę:matka, ojciec i dziecię, to nie wybiera się na ojca dziecka "płodzimierza", który porzucił inne kobiety, zrobiwszy najpierw dziecko.
      Pomijam, że p.Rosati chce tu odgrywać niewinną "liliję", ale jej związki z kolejnymi mężczyznami, z którymi się wiąże (w tym tego paskudnika z Hollywood teraz o mobbing i zmuszanie do seksu oskarżonego przez rzeszę aktorek), to nie ma szans na związek z dobrym facetem.
      • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 17:25
        Ona ma pewien problem z soba, ale nawet osoba z "problemem" moue zostac ofiara manipulanta. To tak,jakby pkwiedgiec zdradzonej prostytutce, ze jej wina, bo zdecydowala sie na prostytucje. To tak, jakby powiedziec ofierze wypadku, ze jej wina, trzeba bylo nie jechac samochodem w ciemnosci. To tak jakby powiedziec napadnietej staruszce na Pradze, ze jej wina, mogla "w tym wieku" nie wychodzic z torebka z domu, zakupy robic online, a w ogole skoro mieszka na tej Pradze od 50 lat to sama sie prosila...
        • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 17:26
          *zgwalconej prostytutce😮
        • pani07 Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 18:38
          Ale nikogo w tej sprawie nie usprawiedliwiam. Tyle że niewinnej porzuconej matki w p.Rosati nie widzę, za to na maksa brzydzi mnie typ faceta, z którym ma dziecko. Jeden z najobrzydliwszych typów mężczyzn, znam z reala takiego: porzucił kobietę w ciąży, wypierając się,że jest ojcem (po badaniach okazało się, że był), ożenił się z inną, której zrobił to samo: inna, zapłodnienie, miłość itd.
      • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 01:58
        Skąd właściwie to przekonanie, że Weronika była w związku z Weinsteinem? Dowodem związku nie jest fotka ze Starówki na dupelku czy nawet twierdzenie Żuławskiego, że "tę samą kieckę miała". Weinstein wykorzystał wiele aspirujących aktorek - dlaczego Weronika nie miałaby być jedną z nich? Nawet jeśli szacowne grono ematek uzna, że poszła na układ - to kto ten układ stworzył?

Chciałabym też zauważyć, że nie tylko płodzimierze dają ciała. Równie dobrze z dzieckiem mógł ją zostawić bezdzietny kawaler. Tudzież własny ślubny. Natura zna takie wypadki. Podpisuję się pod tym, które twierdzą, że Weronika w coś bardzo mocno i bardzo głupio uwierzyła. I w tym widzę główną winę pana - tam chyba odchodziła niezła ściema. A oszustwo i manipulacja to oszustwo i manipulacja i "niewinność" nie ma tu nic do rzeczy.
        • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 10:54
          Dlaczego zas Weronika miala byc ofiara Weinsteina? Przeciez on nie molestowal 100% aktorek, z ktorymi on mial do czynienia. Az takiej mocy przerobowej to on nie mial. I nie kazda molestowana spala z nim. Bo Weronika spacerowala z nim,bo stary Zulawski widzial jakies kiecki? No prosze cie. Sama osobiscie znam faceta oskarzonego o molestowanie i wyobraz sobie, ale mnie nie molestowal z jakichs tam powodow. A inna kobiete prawie zgwalcil. A kiecki? Ja mam wiele podobnych kiecek i jakis stary facet z wada wzroku moglby je pomylic, ze sa takie same. Sa tez fleje ubierajacy sie dwa razy w ta sama kiecke, albo mozna wyprac kiecke i wysuszyc w suszarce i po 1 h masz ja, albo dac w hotelu do prania wieczorem i rano masz swieza. Co to za dowody? JAk mnie widza z oszustem, to jestem oszustka,? Jak mnie widza na spacerze z pedofilem, to pewnje razem wykorzystujamy dzieci, albo ja jestem pedofilka? JAk mnie widza w banku, to pewnie obnizam stopy procentowe? Pani Weronika jest bardzo nielubiana przez "warszawke" , przez aktoreczki, i 15-te tluste stare zonki zdegenerowanych aktorow,bez osiagniec (oprocz zlapania na stare lata znanego meza). BArdzo jej wspolczuje. A ortopeda jest niezlym manipulantem i narcyzem. Obys nigdy takiego nie spotkala.
          • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 10:55
            *pewnie
          • obrus_w_paski Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 11:16
            Akurat na zdjęciach z wildsteinem werka ma mine jakby miała się zaraz rozpłakać, wyglada jak kupka nieszczęścia. To oczywiście nie znaczy ze faktycznie coś tam się stało, ale jest prawdopodobne, bo co niby mieli razem robić, na lody iść?
            • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 11:27
              No i? Współczuć jej czy jak? Bezinteresownie się z nim nie spotykała, nieświadoma sarenka. A nie, sorry, mogła nie być do końca świadoma, że takich jak ona, aspirujacych aktoreczek gotowych na wszystko są tysiące.
              • obrus_w_paski Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 13:38
                A czy ja mowie zeby jej współczuć? Matematyczka sugeruje ze werka pokazywała wildsteinowi starówkę, śmiem twierdzić ze robiła tez inne rzeczy
                • antyideal Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 22:52
                  Z Wildsteinem to chyba akurat nic nie robiła, choć kto ją tam wiewink
                • riki_i Re: Obrona misia level Olbrychska 24.12.18, 23:22
                  Była laską Weinsteina, Żuławski opisał to dokładnie w szczegółach
                  • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 10:47
                    Bo Zulawski byl pod jej lozkiem.
                    • riki_i Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 13:14
                      szalona-matematyczka napisała:

> Bo Zulawski byl pod jej lozkiem.

A Ty z tej frakcji, co nawet jakby nakrył in flagranti to na pewno nic nie było i tylko sobie leżeli? Ewentualnie 'bylo ale nie do końca' big_grin
                  • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 11:42
                    Pod dyktando zazdrosci i wyobrazni...
                    • maaria33 Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 13:16
                      I hej kolęda, kolęda wink
            • lilia.z.doliny Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 11:34
              bo co niby mieli razem robić, na lody iść?

ekhem...
        • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 14:08
          Panna Rosati się chwaliła związkiem z wielką rybą, że jak się ludzie dowiedzą, z kim się spotyka, a dowiedzą się za jakiś czas, to im oko zbielej, chyba, że to, o czym piszę, pochodzi z książki Żuławskiego, ale sądzę, że nie. W każdym razie te zdjęcia były obleśne i bardzo dziwne.
          • thaures Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 14:22
            alpepe napisała:

> Panna Rosati się chwaliła związkiem z wielką rybą, że jak się ludzie dowiedzą,
            > z kim się spotyka, a dowiedzą się za jakiś czas, to im oko zbiele

A ja mam wrażenie, że o tym mówiła Bachleda-Curuś Curuś... Nawet ostatnio mi się przypomniało.
            No, chyba, że dwie się chwaliły związkiem z kimś znanym
          • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 16:16
            Oblesne zdjecia? Chodzili sobie po miescie. Chyba, ze znasz inne oblesne zdjecia?
            • riki_i Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 17:59
              Chodzili za rączkę. Na kłucie oczu. Ale nie, jedna z drugą będą wmawiać, że naczelny knur Hollywood przyleciał z nią do Warszawy, bo chciał sobie znaczki pooglądać.
              • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 26.12.18, 18:18
                Dzięki Riki za podsumowanie smile Naczelny Knur Hollywood przyleciał na inny kontynent zeby prowadzać się za rączkę bu ha ha
                • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 27.12.18, 00:43
                  Knur to nie musial jezdzic do jakiegos kraju we Wschodniej Europie, bo seks to mogl sobie miec u siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka