Dodaj do ulubionych

Obrona misia level Olbrychska

21.12.18, 15:04
www.pudelek.pl/artykul/139862/zona_olbrychskiego_w_otwartym_liscie_do_rosati_lisku_drogi_chcesz_byc_kims_podlym_i_prymitywnym_bedziesz_unurzana_w_tyglu_brudnej_afery/
Jak Wam się podoba?

Mnie najbardziej ujęło "nieskazitelne wychowanie" pana płodzimierza.

I zachwyt, że o swoich wybrykach milczy.
Obserwuj wątek
    • pani_libusza Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:11
      Robię popcorn i wieczorem sprawdzę forumwink jak dla mnie to oni są siebie warci, choć ojciec dzieciom wykazuje większa klasę, niewinna dziewicza lilija rosati w roli skrzywdzonej matki Polki walczącej o prawa kobiet w jednym narożniku a w drugim ojciec roku ośmioro dzieci z trzema kochankami.
      Ps zastanawiam się co tam się po powierzchnia jeszcze skrywa skoro aż olbrychska, która nie funkcjonuje w pudełkowej rzeczywistości, zdecydowała się zabrać głos.
      • kropkacom Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:15
        Mogła do niej zadzwonić...
        • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:20
          No co ty, w dobie insta i twittera?
          • kropkacom Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:21
            Koniecznie publicznie. Koniecznie.
      • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:16
        Nie, no, ona jak najbardziej gościła na pudelku, zwykle w obronie czci męża.
      • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:23
        Zdumiewająco egzaltowany opis gruchania gołąbków we dworku czy co tam Olbrychscy mają. Najwyraźniej ahtystycznemu środowisku zupełnie nie przeszkadzało, że pan ortopeda oficjalnie żonaty i wielokrotnie dzieciaty oczekuje nowego dziecka z kochanką, tylko kibicowali ich miłości.
        • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:26
          No wiesz, pan O. nigdy nie był przykładnym ojcem, mężem i obywatelem, to przynajmniej niewiele w tym hipokryzji.
        • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:32
          Mieli się obrażać na rzeczywistość? Na cóż by się to zdało?
      • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:12
        P. Olnrychska ma w tym wieku i przy takiej nadwadze (sorry, ale tego sie nie ukryje) zapewne duze problemy ortopedyczne. Oto tajemnica obrony.😀
    • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:13
      Zdziwiło mnie, że się znają osobiście i są tak blisko związane.
      • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:16
        Mnie też.
        • beneficia Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:25
          Przecież pisze Rosati, że się nie znają, i że po prostu widziały się kilka razy w życiu.
          • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:27
            i sobie tiutiają obca z obcą przez whatsappa.
          • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:29
            A, ok. Znaczy Olbrychscy na obiadach goszczą zupełnie obcych ludzi.
            • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:35
              Idziemy do nich, co Triss?
              • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:39
                Nie, to są po prostu bardzo przyjacielscy, wyluzowani ludzie. Jak traficie do nich kiedyś jako kochanka ich dobrego kumpla, to będą Was gościć i słówkiem nie zająkną się o żonie i gromadce dziateczek. Jak Was puści w trąbę, to przestaną z Wami się przyjaźnić, za to następna znów będzie serdecznie witana.
                • cruella_demon Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:25
                  No ja tak to zrozumiałam, że wielkim przyjacielem jest pan płodzimierz, a Rosati trafiła tam jako jego partnerka.
                  Natomiast nie przesadzajmy IMO pani Weronika niech nie robi z siebie skrzywdzonej leliji, bo o żonie i kilkorgu dzieciach już pudel pisał na początku ich znajomości i jakoś jej to w planowaniu ciąży nie przeszkodziło.
                  • grrru Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:28
                    Ja z tego wszystkiego zrozumiałam, ze ona wiedziała o żonie i czworgu dzieci z żoną, a objawiły się jakieś dzieci pozamałżeńskie, o których nie wiedziała.
              • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:10
                Jesli ty i triss macie mocna glowe i wypicie 1 litra wodki wam nie zaszkodzi, to idzcie...
            • grrru Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:46
              Zapraszanie dobrego znajomego z partnerką, której się nie zna to nie jest nic specjalnie zaskakującego.
              • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:48
                Ale już wysyłanie zdjątek osobom, których się zna przelotnie, jest normalną praktyką, wymienianie telefonów i pisanie sobie na czacie.
                • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:35
                  Chciała się zaprzyjaźnić z jego przyjaciółmi, pokazywała przecież też jego dziecko. Też bym tak robiła.

Generalnie przezabawna historia z tymi opowieściami jednej i drugiej w mediach, ale chyba od tego właśnie są celebryci.
              • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:50
                I potem wypisuje się bezpośrednie i poufałe w tonie listy o kibicowaniu love story? Panienka Rosati anonimowa nie była, a nazywanie parterką pani zapłodnionej przez żonatego to chyba zbytek optymizmu.
      • rosapulchra-0 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:46
        Nie doczytałaś, detektywko?
        Rosati napisała, że widziały się kilka razy w domu Olbrychskich, więc o przyjaźni nie bardzo jest mowa.
        • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:50
          Nie doczytałaś babciu? Gadała sobie serdecznie z Olbrychską i chwaliła się dzieckiem.
          • rosapulchra-0 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:57
            No i?
            Gadała, bo była razem ze Śmigielskim, można się domyśleć, kto był inicjatorem tej rozmowy.

Pamiętam, jak dzień po jej urodzeniu rozmawialiśmy przez WhatsAppa, Ty, Robert i kruszynka Elisabeth w Los Angeles, Daniel i ja w Podkowie Leśnej, jak z zachwytem oglądałam malutką Eli i cieszyłam się Waszą radością.
            • alpepe [...] 21.12.18, 16:05
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kropkacom Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:14
      Jestem w szoku. Ludzie wstydu nie mają.
    • woman_in_love Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 15:15
      a ten lekarz też nie jest do końca normalny i powinno się go poddać zapobiegawczo kastracji.
      • mama.nygusa Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 15:19
        Ale dlaczego, to jego sprawa.Placi na dzieci? jak placi to ok.Kobiety sie chyba zgadzaja na ciaze, nie? Czy ich przymusza?
        • grrru Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 15:42
          Wiesz co by się działo, gdyby Rosati zwinęła się i ograniczyła do płacenia na córkę? W końcu jak płaci to ok - ale tylko ze strony faceta.
          • spanish_fly Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 20:39
            Nie rozdwoi się. Ma dzieci z czteremi kobietami, zdaje się. 🤣
            • szalona-matematyczka Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 11:16
              Wiesz co by bylo, gdyby pani Rosati radosnie zrobila sobie gromadke dzieci z 4 mezczyznami, po czym rzucilaby tych mezczyzn, dzieci zostawilaby u mezczyzn???😡
              • karen_ann Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 11:26
                Zyjemy w katolibanie ale jakoś nie ma glosu katolikow ze to sie nie godzi panu tak prowadzić jak jurny byczek i zdradzac zonę i ze to takie nieskazitelne wychowanie a najezdzanie na matkę. Z innej strony on nie stosuje antykoncepcji więc jest w zgodzie z doktryną katolicką...
                • angazetka Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 11:58
                  A czy ktoś tu Rosati zarzuca, że żyje nie po katolicku?
                  • karen_ann Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 12:45
                    Nie ale wychwalanie pana Smigielskiego od gentelmanów i wychowanego nieskazitelnie to chyba w kraju katolickiem lekka przesada...jeszcze matki zaczną naśladować to wychowanie albo panoeue stwierdzą ze tez są gentelnenami i bedą płodzić poza małzenstwem. Uwazam ze ta wypowiedz Demskiej jest szkodliwa społecznie
                    • grrru Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 13:35
                      Od kiedy to towarzystwo Olbrychskiego i całe to środowisko ma cokolwiek wspólnego z katolicyzmem?
                      • karen_ann Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 13:40
                        Jego srodowisko nie jest tez jawnie niekatolickie a Polska jest katolicka i celebryci powtarzając slowa o gentelmenach mają silny zasieg oddziaływania i wpływu na ludzi
                        • grrru Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 15:06
                          Polska nie jest katolicka. Wystarczy popatrzeć na wskaźnik rozwodów, akceptacji dla antykoncepcji, życia bez ślubu itp. to, że katolicy próbują wszystkim wmówić, że kraj jest katolicki nie ma nic wspólnego z faktami,
                    • triss_merigold6 Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 14:07
                      A żona Olbrychskiego jest jakimś autorytetem, trendsetterką, osobą opiniotwórczą, że jej upławy emocjonalne mogłyby mieć jakiekolwiek oddziaływanie społeczne? Ot, niezbyt bystra, egzaltowana i anachronicznie wyrozumiała starsza pani.
                      • karen_ann Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 14:11
                        Ty to wiesz, ja to wiem ale czy przeciętna czytelniczka pudelka tez tak uwaza to nie wiem.
                        • triss_merigold6 Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 14:16
                          A kimze jest przeciętna czytelniczka "Pudelka", bo IMO 90% czyta serwisy plotkarskie li tylko dla beki i wzmożenia moralizatorskie celebrytek wannabe nie są drogowskazem.
                • triss_merigold6 Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 14:20
                  A gdziez Ty wyczytujesz pouczenia w tonie katolicko-obyczajowym panienki Rosati czy ortopedy dziecioroba? Oni pewnie w ogóle nie są wierzący więc nie muszą rozważać, czy antykoncepcja jest grzechem, czy nie.
                  • karen_ann Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 14:56
                    Masz lekkiego Aspergera? Nigdzie nie jest napisane. To są konotacje i uwarunkowania przestrzeni publicznej w katolickim kraju. Rozwazamy sobie co się pojawia a co nie i na ile ludzie na to reagują..i jak.
                    • triss_merigold6 Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 15:11
                      Bzdury. Fasadowa obrzędowosc świąt i ceremonii osobistych nijak się ma do rzeczywistego przestrzegania katolickich nakazów obyczajowych.
              • grrru Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 22.12.18, 13:33
                Wiemy co się dzieje z panią, która wmówiła mężowi dziecko kochanka i obecnie ma już trzeciego męża. Jest autorytetem moralnym i konserwatywną felietonistką big_grin
      • krypteia Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 15:48
        woman_in_love napisała:

> a ten lekarz też nie jest do końca normalny i powinno się go poddać zapobiegawc
        > zo kastracji.

jak to mówią nie ma ofiar, są ochotniczki. Dopóki kolega sympatyczny ma kasę żeby na płodzone przez siebie dzieci płacić sute alimenty to nikomu nic do tego z kim sypia i ile dzieci z kim ma.
        A panna z tego co widzę wiedziała jaka jest pana sytuacja cywilno rodzinno dzieciata czyli z kim ma ile dzieci i czy małżeńskie czy nie więc lepiej by było gdyby zamilkła
        • dyzurny_troll_forum Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 15:53
          krypteia napisała:

> jak to mówią nie ma ofiar, są ochotniczki. Dopóki kolega sympatyczny ma kasę że
          > by na płodzone przez siebie dzieci płacić sute alimenty to nikomu nic do tego z
          > kim sypia i ile dzieci z kim ma.

Jeżeli założymy nawet nędzne alimenty na poziomie nędznych 800PLN (patrz wątek obok) to dla 8 dzieciątek daje to 6400PLN. A przecież zdaniem emateczki powinien zapłacić przynajmniej te 1500 na sztukę, co nie?!

Ja wiem, że nie ma biednych lekarzy, ale 6400 na same dzieciątka to mało nie jest....
          • rosapulchra-0 Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 15:58
            Mógł tylu nie spłodzić.
          • ichi51e Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 16:27
            Tez sie nad tym zastanawialam ale jak on jest bogatym chirurgiem (jak twierdzi znany lekarz naciagajavym pacjentow na kosztowne operacje) to moze i 40k wyciaga i nawet tych kilkunkafli nie odczuwa...
            • cruella_demon Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 16:47
              Renomowany, czy też cieszący się dobrą sławą i polecany sobie przez pacjentów lekarz, zwłaszcza zabiegowiec wink Wykonujący zabiegi również prywatnie, wyciąga znacznie więcej niż 40k wink
              Oczywiście nie wiem jak jest w przypadku pana, ale on tych alimentów może za specjalnie nie odczuwać.
          • cosmetic.wipes Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 17:20
            Jakby nakupił gumek za 6 tysiączkow, to by mógł bzykać bezkarnie do końca życia.
            • spanish_fly Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 20:42
              Musi lubić robić te dzieci. Przecież nie zrobił niechcący ośmiorga dzieci.
              • karen_ann Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 21:35
                Znasz faceta co nie lubi sexu? On chyba się za duzo nimi nie zajmuje. Moze postawił sobie za cel zaludnić Warszawę swoimi kopiami.
                • spanish_fly Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 22:10
                  Tak się składa, że znam, ale faktycznie większość lubi. Mimo to rzadko który ma aż ósemkę dzieci. Jest to pewne osiągnięcie.
        • volta2 Re: Weronika to jest wybitna patologia umysłowa 21.12.18, 18:40
          no nie do końca się z tobą zgodzę, bo niby nic nikomu do tego a potem są żale że takiej samotnej matce to się pińcet plus nie należy. bo ona biedna i nie ma jej kto możliwości zarobkowych podnosić. (werki to nie dotyczy oczywiscie)

wiec ten tysiak na dziecko to wciąż się okazuje za mało, by swobodnie z dzieckiem żyć i płać społeczeństwo bo nie wiem, z kim się rozmnażam. (rzeczywiście trudno zgadnąć jaki będzie koniec...)
    • cauliflowerpl Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:15
      "Ludzie prymitywni nazywają takie zachowanie publicznym praniem brudów, inni, też prymitywni, brudy publicznie piorą."
      LOL. Przyganial kociol garnkowi big_grin
      • kropkacom Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:18
        Jeszcze raz - kompletny brak wstydu.
      • beneficia Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:23
        Też się śmiałam 😂
    • lilia.z.doliny Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:17
      ruja i poróbstwo indifferent
      • mdro Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:34
        porUbstwo

Wiem, kompletnie nieintuicyjne (bo przychodzi na myśl pochodzenie od "robić"), niemniej słowniki taką wersję podają:
        sjp.pwn.pl/sjp/porubstwo;2505501.html
        a językoznawcy tłumaczą pisownię tym:
        sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/ruja-i-porubstwo;667.html
        • lilia.z.doliny Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 18:46
          teoretycznie masz racje
          praktycznie - to cytat z Andrzeja Mleczki ( tytul ksiazeczki oraz jednego z rysunkow); ten z kolei czerpal ze staropolszczyzny
          • mdro Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:07
            Chyba więc trzeba wziąć na klatę, że na okładce książki Mleczki jest błąd. "Ruja i porubstwo" w takim właśnie zestawieniu i w takim właśnie zapisie ortograficznym jest Boya ("Pieśń o mowie naszej" - "Że polskiego słowa mistrze
            Śnią o „ruji” i „porubstwie”!"), który z kolei nawiązywał do listu Sienkiewicza nt. twórczości m.in. Przybyszewskiego ("Ruja pojawia się tylko w pewnych porach roku i nie wypełnia całkowicie życia nawet zwierzęcego, tym bardziej więc nie może wypełnić ludzkiego. Z tego względu kierunek oparty wyłącznie na porubstwie jest nie tylko szkodliwy etycznie"). Więc nie mam racji "teoretycznie", ale i całkiem praktycznie wink.

Wcale niewykluczone zresztą, że błąd nie jest Mleczki (w końcu poniekąd krakusa, który twórczość Boya z pewnością znał), ale redaktora książki. Redaktorzy potrafią różne rzeczy autorowi zrobić...
            • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:10
              Zawsze traktowalam ten tytul u Mleczki jko celowy zarcik slowny - "porobstwo" przez o z kreska od "porobimy sobie" - dzieci, swinstwa, cokolwiek, co mozna porobic.
    • mama.nygusa Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:18
      Niestety milo calej sympatii dla weroniki, nie ma ona racji tak oczerniajac ojca swojego dziecka.Wiedziala z kim sie wiaze, a pozniej takie rzeczy opowiadac publicznie.Nie ladnie.
      • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:21
        Ale przecież Olbrychska ładnie nakreśla sytuację. Skoro oboje, nawet dla postronnych, byli tak straszliwie zakochani, to raczej Weronika miała prawo myśleć, że on dla niej rozwiedzie się, a przynajmniej źe jednocześnie nie będzie produkować następnych dzieci.
        • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:26
          Żeby myśleć trzeba mieć czym.
        • grrru Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:56
          Oczywiście. A zakochany ćpun by dla niej przestał ćpać. Alkoholik z miłości wódkę by odstawił. Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby w takie rzeczy wierzyć. I to mając ponad trzydzieści lat, to nie jest naiwniutka nastolatka.
          • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:05
            Na piczątku tego spotykania się Pudel pisał tylko o dzieciach małźeńskich. Jak do tego doszli prominentni znajomi kibicujący nowemu związkowi, oficjalne pokazywanie się na imprezach, planowanie dziecka, to wszystko mogło wyglądać w miarę realnie.
            • grrru Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:20
              Jak komuś imponują prominentni znajomi na tyle, że wierzy w bajeczki o rozwodzie, zamiast na ten rozwód poczekać, to cóż...
              • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:29
                Dla innych głupotą będzie zaciąźenie bez ślubu i z partnerem po patologicznym związku, więc nie bądź taka wyrywna.
                • grrru Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:38
                  Głupotą bo co, alkoholizm jego byłej się przeniesie na mnie? big_grin To jest lepsza teoria niż lansowana przez JKM, że plemnikami się na kobietę światopogląd mężczyzny przenosi. A zaciążenie bez ślubu to istotnie musi być dramat w główkach konserwatystek. Czy może papier z USC magicznie chroni przed tym alkoholizmem unoszącym się w powietrzu?
                  Natomiast owszem, musiałabym mieć coś nie tak z głową, żeby sądzić, że problemy jego ex się na nas nie odbiją i potem urządzać dramy i płacze, bo np. mieliśmy ciągłe interwencje policji. Ja wiedziałam, z czym się to wiąże i byłam świadoma konsekwencji, a nie otwierałam szeroko oczka i mówiłam: aleee jaaak tooo?

Zresztą doskonale wzajemnie znamy swoje wady. Ja wiem, że on jest rozrzutny i do głowy by mi nie przyszło, że miłości dla mnie to zmieni. On wie, że ja nie mam zamiaru brać na siebie tzw. kobiecych obowiązków domowych i nie liczy, że nagle miłość sprawi, że zrosnę się z odkurzaczem w jedność. A to głównie o to chodzi. Żeby nie mieć nierealistycznych oczekiwań.
            • cosmetic.wipes Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:25
              mary_lu napisała:

> Na piczątku

Jakie piękne podsumowanie tego "związku" 😁
              • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 18:47
                😂
        • aqua48 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:00
          mary_lu napisała:

> Skoro oboje, nawet dla postro
          > nnych, byli tak straszliwie zakochani, to raczej Weronika miała prawo myśleć, ż
          > e on dla niej rozwiedzie się

Nie, normalnie myśląca kobieta, nawet zakochana POCZEKAŁABY z ciążą do rozwodu pana z taką reputacją i tyloma dziećmi małżeńskimi i pozamałżeńskimi...
          • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:50
            Zakładam, że pannie Rosati musiało się tak podobać, że nie przyszło jej do głowy się zabezpieczać. Jestem sobie w stanie wyobrazić, że w pewnych warunkach zachodzę w nieplanowaną ciążę. Szczególnie, że pewnie po prostu chciała mieć dziecko.
            • cruella_demon Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:32
              Ale to dziecko było podobno planowane smile
              • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:03
                Brak antykoncepcji to ten element planowania.
        • cosmetic.wipes Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:23
          mary_lu napisała:

> Weronika miała prawo myśleć, ż
          > e on dla niej rozwiedzie się, a przynajmniej źe jednocześnie nie będzie produko
          > wać następnych dzieci.

Ha, ha, ha. Chyba se jaja robisz 😀
    • wilan.an Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:19
      Mnie tam tylko intryguje liczba dzieci, bo w roku 2016 bylo 4, teraz jest 8..... Hmm to jest w tej komedii najlepszy wątek. Płodzimierz to właściwa nazwa 😂
      www.pudelek.pl/artykul/91502/rosati_planuje_przyszlosc_z_nowym_mezczyzna/?statid=b49af814b75457c59952f90d9b493979:f3ef8c:1531869388:v3
      • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:31
        Źli ludzie już wtedy podpowiadali, że ortopeda naklepał czworeczke żonie, dwójkę kochance i jeszcze jedno koleżance ze studiów. Jeśli dodać dziecko panienki Rosati i kolejne zrobione równolegle, to wychodzi dziewięcioro.
        • wilan.an Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:39
          Wow!!! Ma moc😁
          • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:40
            W gaciach big_grin
            • dyzurny_troll_forum Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:46
              triss_merigold6 napisała:

> W gaciach big_grin

Ja nawet jestem w stanie zrozumieć, że lubi pociupciać... kto nie lubi.... ale żeby lekarz się na antykoncepcji nie znał to szok!
              • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:55
                Są tacy, co lubią rozsiewać geny.
                • dyzurny_troll_forum Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:12
                  alpepe napisała:

> Są tacy, co lubią rozsiewać geny.

To jest owszem fajne hobby, ale gdyby nie było takie kosztowne. Ewentualnie dla patoli, którzy nic nie mają. I niczego nie będą mieli.

Dla doktora z pozycją zawsze będzie!
              • umi Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 23:24
                Stać go na to. Do tego ma chętne wolontariuszki. Chcącym nie dzieje się krzywda.
            • wilan.an Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:47
              W obliczu takiej informacji (no i mocy😈) stawiam wszystkie orzechy że poszło o równolegle dzieciątko 😂
              • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:13
                A jak big_grin Skoro 4 dzieci żony łyknęła to kolejna 3 z kochankami przestaje szokować. Boli dopiero gdy zdrady i kochanką zaczęły dotykać ją osobiście suspicious
                • wilan.an Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:35
                  Dokładnie tak sądzę
    • lilia.z.doliny [...] 21.12.18, 15:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:08
        Podobnie jak i Gessler... Jak mawiała Magda Umer: kiedy kobieta robi się starsza to wszystko w niej się pogarsza. Na taką okoliczność dobrze mieć zaprzyjaźnionego ortopedęsmile Ciekawe, która Weronice utrze nosa następna, zwłaszcza że to pokolenie "prania brudów we własnym domu". Faktem jest, że Weronika pierze je, nomen omen, wylewając dziecko z kąpielą.
        • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:25
          Oczywiscie, ze starsze osoby z nadwaga (Olbrychska, Gessler...) potrzebuja czesto pomocy ortopedycznej. Jakos nie bronia plodzimierza mlode szczuplutkie dzuewczatka i (!!!) nawet nie slychac glosow meskicb w jego obronie.
          • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:26
            *dziewczatka
            • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:26
              P.S. Korwin-Piotrowska jest niemlodziutka ale szczupla i raczej wysportowana...
              • morekac Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:56
                Żeby się stawy posypały, nie trzeba mieć nadwagi, wystarczy nadmiar sportu i banalne z pozoru kontuzje. Wiadomo, że im kto starszy i tłuściejszy, tym prawdopodobieństwo posypania większe.
                • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 18:41
                  Nadmiar sportu to nie to, co pani Olbrychskiej zagraza.
        • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 19:18
          Środa też się zgadza - zdrowie przede wszystkimbig_grin
          www.facebook.com/Magdalena.Sroda/posts/1914598308576047
          • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 19:30
            Teraz do Demskiej dołączyła Łepkowska 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
            Czy to ta magia świąt???
            • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 19:48
              Siedzę&myślę&zastanawiam się co Łepkowska miała na myśli pisząc: Zasada "Siostry, do boju!", gdy tylko ktoś powie coś nie całkiem przyjemnego o kobiecie, która cokolwiek wspomni o prawach kobiet, choćby w kompletnie chybionym kontekście nie najlepiej świadczy o osobie do tego boju wzywającej.
              Czy to przeciw Werze czy Demskiej, zgubiłam się w ktosiach, kobietach i osobach. Klanu też bym nie ogarnęła...

No i ten cudowny argument, że Wera się nie nadaje na rzeczniczkę. A wg mnie każda kobieta, która jest samotną matką i ma czas, siłę i możliwość przebicia się do mediów się nadaje big_grin Tych bez kasy, czasu i dojść nikt nie słucha.
    • dyzurny_troll_forum Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:30
      mary_lu napisała:

> Mnie najbardziej ujęło "nieskazitelne wychowanie" pana płodzimierza.
      >
      > I zachwyt, że o swoich wybrykach milczy.

Może trochę szacunku dla tego pana? Nie dość, ze sprawca wielu ciąż z wieloma kobietami, to jeszcze z kobietami z okładek magazynów. Musi być jakieś cudo.

Może podpowiedzcie Jozkowi (kółka ze stali czy tam z ognia obecnie) żeby brał z niego przykład, tylko z gumą, na boga z gumą!!!! Własną, sprawdzoną, pewną gumą!
      • wilan.an Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:41
        Fakt🤣
      • grrru Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:43
        Z gumą nie byłoby fejmu big_grin
        • dyzurny_troll_forum Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:49
          grrru napisała:

> Z gumą nie byłoby fejmu big_grin

Ahhh to dla fejmu! Zrobiłem dziecko Rosati, tej Rosati!!! Nie może być większego dowodu, że puknął Rosati, to prawda! I jeszcze od razu dowód, że dała bez gumy....

Nie spojrzałem na to z tej strony....
          • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:00
            To prawie jakby się przespał z Żuławskim i tym holyludzkim reżyserem od osobistego lansowania aktoreczek.
            • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:53
              Odezwała się, żona jednego męża.
    • szara_w Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:31
      Daleka jestem od sympatii dla Weroniki. Ale.. skoro pan ma taką historie jaką ma, podejrzewam, ze jest patentowanym narcystą, który umiejętnie, nałogowo i w sposób niemożliwy do obrony manipuluje kobietami i robi im siekę z mózgu. Na to też wskazuje to, jak histerycznie bronią go obce baby, które nawet mając jakąś wiedzę o związku znajomych powinny zachować klasę i co najwyżej pokiwać z żenady głową. A nie pisać epistoły godne obrony własnego synka. Narcyści tworzą wokół siebie aurę doskonałości i dlatego też uwolnienie się od nich jest takie trudne – bo najczęściej otoczenie kompletnie nie wierzy w ich destrukcyjną moc. Sama ofiara też nie wierzy, póki domek z kart nie zacznie się sypać.
      Mnie to wszystko do tego właśnie pasuje.
      • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:35
        Zgadzam się z każdym słowem.

Za to jak pozna się jednego takiego gościa, to każdego kolejnego wyłapuje się od pierwszego kontaktu albo z dwóch zdań czyjejś opowieści...
        • wilan.an Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:44
          Też się zgadzam z taką teorią. To stado starszych obrończyń to potwierdza
        • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:45
          mary_lu napisała:

> Zgadzam się z każdym słowem.
          >
          > Za to jak pozna się jednego takiego gościa, to każdego kolejnego wyłapuje się o
          > d pierwszego kontaktu albo z dwóch zdań czyjejś opowieści...

No ale Rosati juz takich panow zakochanych wylacznie w sobie, gleboko i z pelna wzajemnoscia tongue_out miala okazje poznac blizej, nawet zupelnie blisko. Powinna byla wylapac.
          • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:50
            Z kaźdym z nich było coś nie tak, ale to był jednak inny gatunek.
            • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:53
              A nie przyszło Ci do głowy, że to z nią jest coś nie tak, skoro ją wszyscy zostawiali?
              • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:58
                A nic nie wiem o tym, że to ją zostawiali. Ale przyszło mi do głowy, że jest z nią coś nie tak, że zawsze była albo już z dziadem od pierwszego wejrzenia odpychającym, albo robiącym jej straszny syf po rozstaniu. Kolonko też coś pyszczył po rozstaniu, bo na to nie trafiłam?
          • szara_w Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:51
            Ona pewnie też jest zaburzona - w kierunku bycia ofiarą narcystów. I powtarzania schematów. I póki z siebie tego nie wydłubie jakąś terapią, to tak będzie. Ale baby broniące narcysty dziecioroba jej nie pomogą. Nikomu nie pomogą. Tylko wzmocnią jego.
            No i przecież oszukanie głupca - nadal jest oszustwem. Zgwałcenie pijanej - nadal jest gwałtem. Wykorzystanie ofiary lecącej ślepo i durnie w ramiona - nadal jest wykorzystaniem.
            • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:54
              Gdzie tu widzisz analogię? Ona sama w wywiadzie powiedziała, że ona zdecydowała o poczęciu dziecka.
              • szara_w Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:00
                Będąc głupio przekonana, ze to Cudowny i Wymarzony .. Ja jej nie bronię, bo decyzje podejmuje dyskusyjne i facetów wybiera kiepsko. Ale, w mojej osobistej teorii, którą sobie właśnie tworzę na podstawie inernetów wink - staram sie ja zrozumieć czemu w to lazła tak głupio. I uważam, że jej ewentualna głupota nie usprawiedliwia tego gościa, jesli ją skrzywdził. Krzywda jest krzywdą.
                • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:08
                  A czymże on ją skrzywdził? Żonaty pan zrobił dziecko singielce 30+, dziecko zdrowe, alimenty zapłaci, w sumie powinna się cieszyć, że już nie musi desperacko uganiac się za starymi facetami i może skupić na macierzyństwie.
                  • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:12
                    Niby nic, same zalety. Tylko byle Triss może przyjść i wytknąć, że nieogar.
                  • homohominilupus Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 06:54
                    triss_merigold6 napisała:

> A czymże on ją skrzywdził? Żonaty pan zrobił dziecko singielce 30+, dziecko zdr
                    > owe, alimenty zapłaci, w sumie powinna się cieszyć, że już nie musi desperacko
                    > uganiac się za starymi facetami i może skupić na macierzyństwie.

OJP i jeszcze facepalm. Przechodzisz sama siebie, triss
                • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:09
                  Ona głupia, a ten gościu też głupi, zaimponowało mu, że jest z kimś znanym, aktorką bez mała hollywoodzką. Skąd wiesz, że nie chciał z nią nadal być, ale się zorientował, że ona ma nie po kolei i wdepnął w takie bagno, że się ewakuował bez pierścionka i bez ślubu?
                  • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:31
                    Bez przesady. Rosatti jest sliczna sama z siebie nie musial leciec na to ze jest slawna aktorka. Ale byc moze wychodzi z niej najgorsze jak sie blizej pozana i wszyscy sie ewakuuja...
                  • szara_w Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:38
                    No pewnie, że nie wiem. To tylko moje wnioski i przypuszczenia z tego co się teraz wyprawia.
                  • rosapulchra-0 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:04
                    A ty jedyna mądra? Łatwo ci przychodzi wyzywać nieznanych sobie ludzi od głupich.
                • baba67 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:13
                  Narcystyczna matka. On- benignant narcisist. Typ taki charakteryzuje się wyjatkową zdolnością zjednywania sobie ludzi dla których nie jest toksyczny.Ofiary wybiera bardzo starannie- nie są liczne,najczęściej jedna na raz, niekoniecznie partnerka (może to być poczciwa niedojda zwana dla niepoznaki przyjacielem).Faza groomingu jest długa i dla ofiary przyjemna. Niektóre przypadki-Piotruś Pan. Ofiary tego typu nie znajdują zrozumienia dla otoczenia -ze zrozumiałych przyczyn. Miałam toksyczną nieprzyjemność być narzeczona takiego typa ponad 30 lat temu. Na szczęście poza pechem miałam też (już wtedy) trochę mózgu.To zaburzenie jest absolutnie fascynujące. Pewnie już słuchałaś Vaknina?
                  • szara_w Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 10:12
                    Nie, nie znam, ale już szukam! Ja też miałam toksyczna nieprzyjemność, ale całkiem na świeżo i właśnie jestem w trakcie uwalniania i odbudowy. Więc prowadzę internetowe studia na temat smile
                    • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 10:34
                      Jeszcze Kopaniszyn Jesteś Mistrzem polecam
                      • baba67 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 10:49
                        Chyba wszystko jej słuchałam,W jęz polskim jeszcze soul GPS.
                        • szara_w Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 10:54
                          Dzięki dziewczyny. Skorzystam!
                      • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 12:03
                        Na Kopaniszyn trzeba uwazac. Sa glosy, ze tworzy jakby sekte, jej przekonania sa kontrowersyjne, chocby niedawna akcja z billboardem o aborcji (ze osoby majace raka jajnika , piersi , mozgu w 80% sa po aborcji).Postac kontrowersyjna, krytykowana przez srodowiska feministyczne.
                        • baba67 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 12:30
                          Akurat w filmikach o narcyzmie nie ma żadnych mandali, kosmicznych energii itp.
                          • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 20:17
                            Akurat w wiekszosci jej filmow tego nie ma, ale sa na youtube jej filmy (nieliczne), ktore sa ze tak powiem graniczne, troche tak jakby wchodza w sekciarstwo.
                            • baba67 Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 11:14
                              Mnie Szara wydaje się tak ogarniętą babką że będzie wiedziała co jej służy a co nie.
                              • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 11:27
                                Tez mam taka nadzieje.
                                • szara_w Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 11:54
                                  smile) staram się byc, dziękuję. Nie mam skłonności na szczęście do klimatów sekciarskich i nigdy nie uległam takowym, więc to odsieję jakoś.
                            • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 23.12.18, 12:02
                              Ona jest totalnie szurnięta, ale kawałki o narcyzach ma świetne. Warto obejrzeć.
            • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:45
              Moze tez być narcystką. To nie przeszkadza.
              Za to Demska robi fatalną robotę i trzyma z takim narcyzem przeciw zonie i Werze. Zero solidarności jajników. Juzby zamilkła ale nie pewnie liczy na darmową operację albo zauroczona narcyzem ortopedą.
        • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:52
          No dobrze, to teraz zrób przegląd poprzednich wybranków panny Rosati. Większość też narcyści, z hollywoodzkim knurem na czele.
      • afro.ninja Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:42
        Dokładnie, ale żeby tak kobieta kobiecie i jeszcze środowisko lajkuje?! Wstyd!
      • black_halo Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:19
        Zeby z mozgu zrobic sieczke to najpierw trzeba miec tam slome i siano. Przeciez ta dziewczyna ma 34 lata, gdzie ona miala rozum.

Przed narcyzami mozna sie jak najbardziej bronic i takaobrona jest calkowite zerwanie kontaktow a nie zachodzenie w ciaze.

Olbrychskich i calej tej pelnej hipokryzji smietanki towarzyskiej nie lubie ale pani ma absolutna racje. Wiedziala z kim zachodzi w ciaze i oczekiwanie, ze facet sie zmieni - naprawde siano zamiast mozgu.
        • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:14
          Mielony od lat dziecięcych... Może dzięki Elisabeth trochę przejrzy na oczy. Choć akurat matkę ma blisko, więc może być trudno.
          • black_halo Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:53
            Fakt, Rosati ma wyjatkowego pecha w postaci mega toksycznej mamuni. Ale moze wlasnie dlatego lepiej, zeby mieszkala w LA z dala od wlasnej rodziny bo zaraz jej matka zrobi maje Elisabeth to samoco zrobila Weronice.
            • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:30
              Szara, masz absolutnie racje.
    • kozica111 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 15:46
      Taki trochę bazar z tego wychodzi.
      • rosapulchra-0 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:02
        Szambo raczej.
        • chatgris01 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:09
          Znowu nocnik...
          • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:15
            Żuławski miał chyba łeb jak sklep.
    • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:10
      Cóż... kolesia panie uwielbiają. Osobiście znam dwie, które och i ach jaki specjalista i uroczy człowiek.
      Dla mnie przede wszystkim publiczne wypisywanie takich bzdetów jest totalnym brakiem podstawowej kultury osobistej, o klasie nawet nie wspominając. Wera nie napisała niczego złego na temat pana. Pisała tylko o swoich odczuciach w trakcie ciąży i o tym jak traktuje się niestety nadal samotne matki.
      Pamiętajcie, ze początkowo to Were obwiniano za rozpad związku, bo wolała mieszkać w elej, zamiast grzecznie przy pani w stolicy. Jak widać dobrze zrobiła, bo pan zdążył zapłodnić jeszcze jedna panią.

Wierze serdecznie kibicuje, żeby w końcu znalazła miłość życia.
      • dyzurny_troll_forum Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:15
        ruckola napisała:

> Cóż... kolesia panie uwielbiają. Osobiście znam dwie, które och i ach jaki spec
        > jalista i uroczy człowiek.

znaczy też chętne, żeby dać się zapłodnić!?

> Wierze serdecznie kibicuje, żeby w końcu znalazła miłość życia.

z takim -jak to się mówi na e-matce- przebiegiem w cipce!? żartujesz sobie?
        • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:21
          Nie z takim przebiegiem ukladaly sobie życie i znajdywały adoratorow.
          • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:26
            Dokładnie. Ilu ich było? Kolonko, Tede, żuławski, adamczyk i plodzimierz. No faktycznie.... 5 facetów....
            szok! Nawet jakby miała 15 - mamy 21 wiek. Ludzie!
            • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:33
              I stary knur z Holylud. Równie dobrze mogłaby sobie wytatuowac na czole, że głupio się podkłada za mglista obietnice lansu i że wiek oraz uroda amanta są bez znaczenia.
              • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:41
                Ja się teraz podłoże, ale tem stary Knur mi się zawsze podobał.
                • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:42
                  A już zdecydowanie bardziej od adamczaka i plodzimierza
                • piataziuta Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:53
                  "Ja się teraz podłoże, ale tem stary Knur mi się zawsze podobał."

nie trolluj! big_grin

• ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:22
                    Serio
                • chocolatemonster Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:02
                  A ktory to ten knur ?
                  • aerra Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:02
                    Ja też nie wiem, a określenia "stary knur i Rosati" wolałabym nie googlać.
                    • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:39
                      Weinstein
                      • aerra Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 23:12
                        O bogowie, serio? To ona faktycznie ma nosa do facetów - tylko tak jakby odwrotnie.
                        • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:32
                          Chyba dokladnie nie wiadomo kto bo Zulawski pisal “stary knur” z perspektywy pewnie Weinstein...
                          • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:56
                            Weinstein są zdjęcia z Wawki jak się spotykali
                            • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 10:10
                              Tak cofam, cytat nawet ktos wrzucil. Straszne.
          • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:24
            Wlasnie co to za roznica 1 czy 10?
          • biszkopty35 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 10:04
            Z takim przebiegiem znajdowały... No ale pod warunkiem totalnej zmiany kierunku patrzenia. Na siebie, świat, miłość. Ta zmiana nazywa się nawrócenie. Czego Weronice życzę. Pierwszym jego objawem dla ogółu byłoby zaprzestanie uganiania się za miłością życia i rodziną. Żaden chłop nie da szczęścia. I kobieta nie potrzebuje żadnego mężczyzny, aby być szczęśliwa.
        • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:24
          dyzurny_troll_forum napisała:

> > Wierze serdecznie kibicuje, żeby w końcu znalazła miłość życia.
          >
          > z takim -jak to się mówi na e-matce- przebiegiem w cipce!? żartujesz sobie?
          >

Przebieg rzecz drugorzedna, ale dopoki ona nie zrobi porzadku z tym czyms, co ma zamiast mozgu, i ze swoimi emocjami, to nawet milosc zycia sp...., chcialam powiedziec nic z tego dobrego nie wyniknie, nawet jakby te milosc wielka i odwzajemniona spotkala.
        • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:27
          Nie sadze żeby chęć bycia zapłodniona kierowała olbrychska i gesler w tej szopce uncertain
        • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:01
          O ile jej kochankach wiemy? Ten raper, Żuławski, grubas reżyser, o ile faktycznie był jej kochankiem (myślę, że raczej coś tam było), Adamczyk i pan doktor. Ktoś jeszcze? To raptem pięciu. Bez szaleństw z mojego punktu widzenia.
          • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:29
            A Max Kolonko?
            Moim zdaniem ona działa pod dyktando matki. Juz Zulawski o tym mówił ze matka niszczy jej zycie. Cale zycie wpychała ją do łózek wplywowych facetów. Teraz kiedy z kariery nici to moze wymyśliła mama ze zaistnieje jako przedstawicielka samotnych matek w mediach...ciekawe moze za ileś lat Wera wyda pamiętnik jak to w domu faktycznie było. Ciekawe ze ojciec Rosati tak pozwala na wpychanie córki w ręce roznych kolesi i jechanie po niej w mediach.
            Widać ze matka Wery jest przemocowa i zdominowała córkę. Moze Wera odzyska siebie i zawalczy o siebie dla córki. Pewnie pani Teresa będzie chciala mieć duzy wpływ na wychowywanie wnuczki w podobnym tonie: znalezc bogatego faceta. Póki co trzymam kciuki zeby uciekła spod wplywu matki i poszła na terapię. Moze wtedy znajdzie fajnego normalnego zwykłego chłopa.
            • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:05
              A fakt, zapomniałam o Kolonko. Trzeba przyznać, że niezła kolekcja pacjentów. Sama powinna zaczać książki pisać. Taka seria, o każdym krótkie opowiadanko.
      • tak_to_nowy_nick Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:21
        > Osobiście znam dwie, które och i ach jaki specjalista i uroczy człowiek.

Co by o nim nie mówić, to w swoim fachu rzeczywiście JEST świetnym specjalistą. Co do uroku, to czy ja wiem... Robi raczej wrażenie miłego ale zamkniętego w sobie, jakby nieśmiałego.
        • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:24
          Na znanym lekarzu nie bardzo....
          • tak_to_nowy_nick Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:28
            Powody do narzekania pewnie zawsze się znajdą, ale obiektywnie patrząc osiągnięcia ma spore.
            • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:33
              Oł kaman - wczytaj się w opinie. Są rzeczowe i konstruktywne. Te pochwalne to peany w stylu Olbrychskiej
              • tak_to_nowy_nick Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:54
                Nie mam się po co wczytywać, mam prywatne doświadczenia. Chodzę właściwie tylko dzięki niemu, po tym jak w szpitalu publicznym kompletnie zawalono moje leczenie. Śmigielski operował mnie kilka razy i zawsze robił to doskonale (patrząc na efekty). Gdyby mi się chciało pisać opinię na sieci, to też byłaby bardzo pozytywna, choć może ciut bardziej merytoryczna i ciut mniej egzaltowana niż ta zacytowana wink Oczywiście cały czas piszę o jego zawodowych kompetencjach, jako o ortopedzie-chirurgu, nie wiem jakim jest człowiekiem, zawsze był wobec mnie miły i profesjonalny, bardzo w "amerykańskim stylu", ale czułości w tym raczej nie było tongue_out Za to wiedza i talent na pewno tak.
          • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:32
            Prawie same oceny 1/5 I taki kwiatek:

"Krystyna i Daniel Olbrychscy
            25 maja 2012
            Żaden komplement, żaden zachwyt nie jest w stanie wyrazić prawdziwego poziomu i kompetencji doktora ŚMIGIELSKIEGO. Fantastyczny lekarz, ciekawy człowiek, pasjonat swojego zawodu z serdecznym i czułym stosunkiem do każdego pacjenta. Ogromna wiedza i doświadczenie. Ktoś niezwykły. Jesli już przyjdzie nam leczyć jakąś ortopedyczną przypadłość to tylko u Niego. Z całym spokojem i w pełnej dyscyplinie należy się oddać w Jego ręce. Sukces murowany."
            • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:35
              Hehehehe smile)) a nie mowilam
            • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:50
              To dosc oczywiste smile
              Dobry ortopeda jest dobry, a zyczliwie nastawiony dobry ortopeda jeszcze lepszy. Kazdy/a z nich moze potrzebowac ortopedy, zwlaszcza na starosc.
              Weroniki raczej nie potrzebuja i potrzebowac nie beda.
              PS nie jestem pacjentka Smigielskiego tongue_out
      • piataziuta Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:51
        "Jak widać dobrze zrobiła, bo pan zdążył zapłodnić jeszcze jedna panią."

Eee
        zapłodnił jeszcze jedną panią po Werze?
        • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:23
          No podobno tak
    • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:19
      Z tej Olbrychskiej jest koszmarna przekupa. Jeśli Rosati lubi robić sobie psychoterapię w brukowcach to jej prywatna sprawa. Nie od dziś wiadomo, że najbardziej gotuje się w związkach, które są słodko-pierdzące pod publiczkę. Trzymanie się przez ciężarną Weronikę za rękę z ówczesnym kochasiem absolutnie nie przekreśla tego, że juź wtedy w tym związku działo się bardzo źle.

Wywiad Rosati jest kontrowersyjny, ale list Olbrychskiej to dno i sto metrów mułu. Dobrze, że Weronika oddała sprawę prawnikom.
      • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:05
        Pani Olbrychska może też w nim zakochana.
      • basiastel Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:19
        Dobrze, że Weronika oddała sprawę prawnikom.
        ----------------------------
        I teraz zamiast zając się dzieckiem, karierą, będzie latać po sądach i niszczyć się emocjonalnie, bo to ja musi sporo kosztować.
        • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:48
          Teraz to popłynęłaś. Dobra osobiste bezdzietnej kobiety są więcej warte od dóbr osobistych matki? Matkę można publicznie szkalować, bo jeśli zawalczy o swoje dobre imię to zaniedbuje swoje dziecko? Jpdl.
    • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:23
      Ciekawe ze wszyscy ze srodowiska tego ortopede tak swietnie znaja... najpierw Gessler teraz Olbrychska.
      • tak_to_nowy_nick Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:31
        W jego klinice (na początku faktycznie jego, potem sprzedał ją dużej sieci medycznej) leczy się mnóstwo celebrytów, a że on ma dość osobiste podejście do pacjenta - zarówno przed, jak i po zabiegu (tak, dostrzegam komizm tego stwierdzenia w obliczu związku z Rosati) - to i sporo takich ludzi poznał, do tego w sytuacji, gdy byli mu wdzięczni za wyleczenie.
      • alpepe Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 16:31
        może liczą na jakieś zniżki przy operacjach.
      • morekac Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 07:25
        ichi51e napisała:

> Ciekawe ze wszyscy ze srodowiska tego ortopede tak swietnie znaja... najpierw G
        > essler teraz Olbrychska.
        >

W pewnym wieku praktycznie człowiek wymaga serwisanta. Widocznie kolanka im strzykają, co chcesz, młódkami te panie nie są, stąd i znajomość serwisanta.
        • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 07:56
          Świetnie to opisała Magdalena Środa - można poczytać na jej i Karoliny Korwin Piotrowskiej na FB
          • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:07
            Środa trafiła w punkt: dla podstarzałych celebrytek ważniejsze są ich własne chorujące stawy niż poczucie feminizmu czy sprawiedliwości. Płodzimierza-ortopedę należy hołubić, nazywać delikatnym dżentelmenem, bo - fanfary - bohatersko płaci alimenty na spłodzone przez siebie dzieci. Rosati ma sobie sama poradzić i zamknąć dziób. O tym, że jakiś niemowlak całe życie będzie wychowywał się bez ojca, który w tym czasie będzie obskakiwał inne stare lub młode damy, celebrytki zapominają.
            • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:14
              To sa po prostu juz starsze kobiety z innych czasow. Jak bylam dzieckiem to ciotka moja miala NIESLUBNE dziecko. Facet sie nie odzywal zero kontaktow zero kasy sama wychowala. To byl w sumie taki standard. Patrzac z takiego punktu widzenia to ze facet placi i sie przyznaje to juz jest postep.
    • alba27 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:14
      Mi Rosati przypomina mentalnie Edytę Górniak. Też z każdym partnerem wielkie Love a potem gar pomyj i robienie z siebie męczennicy. Bardzo nie lubię takiego oczerniania publicznie byłych partnerów, ona nie ma już 20 lat, wiedziała z kim się wiąże, co więcej trafią na gentelmenow, którzy nie dają się sprowokować, poza jednym, który w swojej książce ją umieścił.
      • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:03
        Skoro nawet Olbrychska ktora byla tylko znajoma pisze “znalas go wiedzialas w co sie ladujesz” To pan musi byc znany w srodowisku
    • heca7 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:17
      Miałam taki wątek założyć wink ale jedną ręką przy dekorowaniu pierniczków się nie dało.

Powiedzcie mi czemu p. Olbrychska nazywa Rosati liskiem?!

Wydaje mi się, że tym otwartym listem bardziej zaszkodziła niż pomogła Śmigielskiemu, który akurat siedzi cicho. W jednym jednak miała rację- kreowanie się na przedstawicielkę i rzecznika samotnych, polskich matek przez Weronikę to pomyłka. Jej sytuacja ma niewiele wspólnego z samotnym macierzyństwem polskim- z żebraczymi alimentami (albo bez), z brakiem pomocy do państwa ( bez 500+) , niechęcią pracodawców do zatrudniania kobiet z małymi dziećmi. Tej pani w życiu nie brakowało do pierwszego- mało którą samotną matkę stać na buty za 4 tysiące tongue_out
      • kropkacom Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:23
        Śmigielski może siedzieć. Ma grono obrończyń big_grin
        • kropkacom Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 17:23
          Cicho znaczy.
        • heca7 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:06
          Ja podejrzewam, że on cicho siedzi między innymi dlatego, że tych dzieci tyle napłodził na boku czego wyprzeć się nie może . Przyjął prawdopodobnie strategię przeczekania gdzieś pod kamieniem wink
          • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:23
            A może siedzi cicho, bo jest jak napisała Rosati: nie spotykają go żadne negatywne konsekwencje. Dlaczego więc miałby się odzywać? To co mówi Wera zupełnie mu nie zaszkodzi, umacnia tylko jego renomę Casanovy w fartuchu, chłopy zazdroszczą, kobiety się zastanawiają czy jest coś o czym nie wiedzą. Czasem ktoś ze współczuciem powie: och, panie Robercie, co też tamta panienka wygaduje, spuśćmy zasłonę milczenia... Machnięcie ręką, uśmiech, życie idzie do przodu.
            • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:26
              10/10 zastanawiam sie jak to jest miec 8ro dzieci. Moze on po prostu taki rodzinny?
              • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:52
                Narcyzi tak mają. Ilość dzieci wg nich swiadczy o jego wspanilości i ze tyle kobiet chciało urodzić mu dzieci. Pozniej niech dzieci konkurują o względy i majątek taty na starość
            • heca7 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:25
              Nie wierzę , że jakieś chłopy zazdroszczą mu ośmiorga dzieci wink
              • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:35
                Notmalni mezczyzni to nie zazdroszcza mu sytuacji, ale jest zaburzeni mezczyzni byc moze tak....
    • sumire Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 18:10
      Temat "ciągle panienki" Rosati chyba szybko nie umrze na forum. Wreszcie coś ekscytującego, yay.
      • rosapulchra-0 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:55
        big_grin Niektóre "ciągle nie żony" bardzo się podniecają big_grin
      • grrru Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 23:01
        Rosati przecież żyje z tego, że o niej głośno. Taka okładka z rzewnymi wyznaniami chyba nie jest bezpłatna.
    • nenia1 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:02
      Osobiście cenię sobie dyskrecję w związku. Jeśli sprawa dotyczy dwojga dorosłych ludzi, a tym bardziej jak w tle są jeszcze dzieci to dyskrecja każdej ze stron jest wskazana. Dla zdrowia psychicznego wszystkich i jakiegoś elementarnego poczucia przyzwoitości, oczywiście nie mówię o sytuacjach skrajnych typu przemoc w związku, gwałt itp.
      Ale takie historie, podobnie jak to co po rozstaniu z Rosati wygadywał Żuławski, czy opowieści w różnych mediach przez Monikę Z. o porannym seksie z p. Zbyszkiem Z. i różnych takich, są po prostu żenujące i tego nie da się usprawiedliwić rozczarowaniem, zawodem czy chęcią dzielenia się swoją historią z innymi.
    • dziennik-niecodziennik Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:23
      Olbrychska chyba ma taką jakąs mentalnosc, takie pdoejscie do związków. jej mąż ją zdradzał na potęgę, tz sie publicznie prowadzając z podrywkami, ona na to nie tyle przymykala oczy, co jej kompletnie zwisały dodatkowe baby. moze teraz tez uwaza ze w sumie to przywilej pana że sobie podrywa, i jak mozna od niego oczekiwac trzymania ptaka w spodniach?...
      • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:35
        Moim zdaniem u tych ropuch-obrończyń są dwa mechanizmy. Po pierwsze - miś wie, która baba jest wpływowa i ją niemożliwie obskakuje, po drugie - właśnie to ich przerąbane życie. Mój mężuś też próbował obskoczyć wszystkie starsze panie w okolicy, udało mu się najbardziej z alkoholiczką, narkomanką, po traumatycznym rozwodzie, z porąbanymi córkami.
      • danaide Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:53
        Dokładnie, kiedyś wyczytałam, że żona takiego Włodzimierza Tetmajera (pierwowzór Gospodarza z Wesela), chłopka nie w ciemię bita, wiedziała, że chłop jest jak kogut, niejedną kurę we wsi obskoczyć musi. I wg autorki pamiętnika, który czytałam, Tetmajer pewnie niejedno dziecko nieślubne miał we wsi.
        • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:15
          Przede wszystkim zwalniało to panią z obowiązku, bo to mogła nie być żadna przyjemność.
      • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:56
        Olbrychska przede wszystkim nie ma dzieci. Intwresują ją wplywowi faceci. To ze oni sobie ciupciają to ona chybaz tych co nalezy pozwolić panu się wyszaleć. Za to powinno milczec w sprawie Wery ale musiała dać do pieca.
      • ruckola Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:08
        Przynajmniej nikt jej nie mógł wypomnieć / wspomnieć tongue_out ze jest zazdrosna
      • impala Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 02:14
        >Olbrychska chyba ma taką jakąs mentalnosc, takie pdoejscie do związków. jej mąż ją zdradzał na potęgę

rozumiem pisząc "olbrychska" masz na myśli wszystkie jego żony w jednym?
        bo z tą właśnie, 3 z kolei, to jest od 2003 roku i już wtedy miał niemal 60 lat więc o tych "zdradach na potęgę" to tak...hmmm...
        • szalona-matematyczka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 11:37
          Chyba, ze zdradzaj ja z panienka Flaszka Gorzalka.😁
    • kandyzowana3x Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:37
      Dziewczyny moglby mi ktos przytoczyc co takiego obrazliwego WR powiedziala o ojcu swojego dziecka? Musialo mine cos ominac.
      • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:43
        Stwierdziła fakt, że ma 8 dzieci z 4 różnymi kobietami i nie bez powodu odeszła od niego zaraz po urodzeniu córki. No i posypały się gromy w stylu: widziały gały co bały.
      • mary_lu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 19:53
        Toż ona coś tylko przebąkuje... z jechaniem po panu to ma niewiele wspólnego. A nawet Pudelek w czasie jej związku wiedział tylko o małżeńskich dzieciach, więc raczej nie widziały gały co brały.
      • nenia1 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:00
        Czy to jest obraźliwe to kwestia interpretacji. Ogólnie ma żal bo nie spodziewała się, że zostanie samotną matką zachodząc w ciąże z tym panem.
    • znowu.to.samo Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:10
      Taka ładna dziewczyna a nie może trafić na normalnego faceta. Albo Żuławski starszy 30 lat, albo bawidamek Adamczyk albo jakiś lekarz-płodzimierz....
      • 35wcieniu Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 20:33
        Myślę że trafić to ona może ale z jakichś powodów z normalnymi nie chce się wiązać - lub oni z nią.
        • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:09
          Zaczęłam się zastanawiać nad swoim życiem uczuciowym sprzed małżeństwa i co było gdyby było upubliczniane.

Całe szczęście, że nie było.
          • triss_merigold6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:26
            Rosati udzieliła piątego czy szóstego dużego wywiadu na temat swojego samotnego macierzyństwa, a wcześniej bardzo się starała, żeby każdy nawet przelotny związek był na bogato dokumentowany w mediach tabloidowych. Volenti non fit iniuria. Brata ma normalnego, żona, dziecko, dobre wykształcenie, świetna praca etc. czyli można żyć bez fleszy.
            • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:33
              Moze mamusia uznała ze tylko córka musi zdobyć pozycję przez chlopa i ustawiała jej karierę. Bratu moze odpuściła albo sam się wyrwał. To nie takie proste, ona jest na maksa zdominowana zawłaszczona przez narcystyczną matkę.
            • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:00
              Jasne, to jest też wynik jej decyzji.
      • chatgris01 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 07:04
        znowu.to.samo napisała:

> Albo Żuławski starszy 30 lat
        >

Prawie 44 lata.
    • inguszetia_2006 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 21:43
      Witam
      Jestem zażenowana. Mam wrażenie, że Olbrychski miał operację za darmo, albo będzie miał następną z rabatem;-P
      Pzdr.
      Ing
    • impala Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:04
      panna W od zawsze ciąga po sądach swoich misiów.
      Osobiscie to omijałabym te okropne babiszcze z daleka.
      Oczywiscie, wszyscy dookola tego babiszona są źli, tylko ona wspaniała. Weroniczka Wspaniała!
      ciekawe kiedy wytoczy proces obecnemu amantowi...choć tu może zadowoli ją proces o alimenty.
      • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:06
        A ty byś na jej miejscu nie podala do sądu autora Nocnika?
        • impala Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 00:47
          >A ty byś na jej miejscu nie podala do sądu autora Nocnika?

bez powodu nocnik nie powstal.
          I dobrze, że nie ma następnej części, pt "szambo".
          No ale autor nie dotrwał, czy też nie przetrwał tej znajomości. A szkoda.
          • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 00:51
            Zgadza się. Powstał z powodu frustracji starego dziada, który nie mógł znieść myśli, że młoda laska dała mu kosza. Żenująca publikacja. Może dotrwalby dłużej gdyby zamiast przelewać żale na papier zainwestował w dobrego terapeutę.
            • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 01:02
              Coz, z tym starym dziadem, frustratem, specjalista od nocnikow i szamb Rosati byla i nie przez piec minut. Jak kto ma asenizcyjne ciagoty, nie powinien sie dziwic, ze kolo niego tez zaczyna cuchnac.
              • impala Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 01:35
                a no wlaśnie...o tym mówię mniej więcej,
                może nieudolnie.
                Przy czym, jakoś wyszło, że "stary dziad" nieco więcej osiągnął niż podkładanie się starym (bo nawet nie podstarzałym) babom.
                I to samodzielnie osiągnął. Oraz dużo wcześniej niż panienka W, która to wszystko ma przed sobą (he he)
                Przypomne tylko, że Żuławski majac 21 lat juz asystował Wajdzie przy filmie, a w kolejnych latach przy kolejnych.
                • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 01:54
                  Tez prawda. Majac te lata co Rosati obecnie Zulawski mial juz za soba kilka samodzielnie zrobionych filmow, nie liczac asystentury, kilka rol dobrze zagranych oraz nagrode festiwalowa, a w zyciu prywatnym zone i dziecko.
                  Z tego wszystkiego R. ma dziecko tongue_out

Nb po Szamance omijalabym goscia duzym lukiem, gdybym miala okazje go spotkac.
                • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 02:18
                  Wielkim artystą był, więc wolno mu publicznie obrażać byłe kochanki, czy też wywlekać jej prywatne sprawy? Nie wiedziałam, że to tak działa.
                  • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 02:29
                    Nie, to tak nie dziala (vide wyrok sadu) i niczego takiego nie napisalam. To bylo uzupelnienia do "starego dziada i frustrata". No wiec R. byla z nim z wlasnej nieprzymuszonej woli i wyboru, mimo ze stary i frustrat. Ale zapewnie NIE DLATEGO, ze stary i frustrat, tylko dlatego, ze poza starzeniem sie i frustrowaniem zajmowal sie w zyciu takze czym innym i mial osiagniecia... Tak to juz jest niekiedy, ze czlowiek z osiagnieciami bardziej powabny i pozadany. Nawet mimo starosci i frustracji.
              • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 08:56
                > Coz, z tym starym dziadem, frustratem, specjalista od nocnikow i szamb Rosati byla i nie przez piec minut.

Cóż, wiele kobiet wiąże się z mężczyznami, którzy po pewnym czasie związku/małżeństwa okazują się zaborczymi psycholami: stalkerami, przemocowcami itd. Bo to ona pierwsza była prześladowana przez swojego ex? Zawsze będę powtarzać, że w takiej sytuacji kobieta nie ponosi żadnej winy. Każdy ma prawo odejść, ułożyć sobie życie na nowo.

Rzygać się chce czytając takie wypowiedzi jak twoja.
            • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 02:12
              Dokładnie.
          • sumire Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 08:05
            Szambo to jest ten wątek, w którym kobiety sukcesu, jakim jest złapanie gaci, jeżdżą znowu po innej, której się jakże trudna sztuka nie udała. Wszystkie wątki o Rosati i jej podobnych wydobywają "piękno" charakterów części jematek.
            • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 08:56
              10/10
            • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 08:59
              sumire napisała:

> Szambo to jest ten wątek, w którym kobiety sukcesu, jakim jest złapanie gaci, j
              > eżdżą znowu po innej, której się jakże trudna sztuka nie udała.

Zlapala te gacie czy nie i na jak dlugo, to akurat dla mnie nieistotne. Jakos bardziej rzuca sie w oczy to, z kogo ona te gacie sciaga.
              Plus - gdyby nie opowiadala o krnabrnych gaciach szeroko i obszernie, wiekszosc ludzi, w tym ematek, w ogole by o sprawie nie wiedziala.
              • sumire Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:08
                Pliz. Nie wszystkie ematki zaczynają dzień od Pudelków i Plotków. Można wieść życie bez gorszenia się niemoralnymi ciążami aktorek big_grin
                • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:12
                  sumire napisała:

> Pliz. Nie wszystkie ematki zaczynają dzień od Pudelków i Plotków.

Na przyklad ja. O sprawie dowiedzialam sie tu na forum.
                  • sumire Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:16
                    Ale kliknęłaś link, nie?... wink
                    • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:18
                      sumire napisała:

> Ale kliknęłaś link, nie?... wink

Ty tez, nie ? tongue_out
                      • sumire Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:21
                        No nie. Tak się składa, że nie. Serio.
                • mikk25 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 10:29
                  Właśnie chodzi o to czy gorszyć się "niemoralną ciążą aktorki" czy bardziej niemoralnym i beztroskim podejściem tatuśka do wychowywania swoich dzieci. Dawca spermy i tyle.
              • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:09
                Powinna cierpieć w milczeniu jak tysiące innych kobiet, które zostają same z niemowlakiem. Wtedy jematki przyznałyby jej medal z ziemniaka.
                • ichi51e Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:11
                  Tak naprawde zauwazmy ze ona sie nie zalila specjalnie dopoki Gessler nie wyjechala z “kupujesz dziecku za drogie prezenty. Nie wypada” potem ona palnelanze dziecko ma tylko ja, no i po tym dala wywiad.
                • tt-tka Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:16
                  lauren6 napisała:

> Powinna cierpieć w milczeniu jak tysiące innych kobiet, które zostają same z ni
                  > emowlakiem.

Hmmm ... w wypadku matki, ktora na ojca swego niemowlaka wybrala sobie (i dziecku) pana zajetego i miltidzieciatego mozna spodziewac sie takiej reakcji. Rosati nie wiedziala o tym ?
                  Mam wrazenie, ze i ty nieprzychylnie odnosilas sie do pan wyrywajacych urodzinnionych panow, czy myle sie ?
                  • lauren6 Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 09:39
                    Nie jeden mężczyzna formalnie jest w związku z jedną kobietą, a żyje, wychowuje dzieci z konkubiną. Taki tryb życia przez lata prowadził Korwin-Mikke. Kornel Morawiecki do dziś nie rozwiodł się z matką naszego premiera, choć od lat żyje z kobkubiną, a wspólnie przez nich wychowywany syn ma już 17 lat. Itd itd. Już dawno temu wyrosła z wieku gdy pałałam świętym oburzeniem, bo ktoś śmie żyć inaczej niż ja.

Jedynym błędem Weroniki było to, że zaufała panu i za wcześnie rozmnożyła się z nim. Przypuszczam, że w przypadku tego pana zapładnianie partnerek było celowym zabiegiem przywiązania ich do siebie i stworzenia prywatnego haremu. Uwielbiany przez wszystkie podstarzałe matrony mężczyzna, bywajacy w telewizjach śniadaniowych celebryta, posiadający własną klinikę lekarz - normalnie panbuk. Czemu ktoś taki ma się ograniczać do monogamii? Stać to na utrzymanie wielu kobiet i wielu dzieci.

Niestety Weronika zorientowala się za późno.
                  • karen_ann Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 10:11
                    Serio spodziewalabyś się ze w przestrzeni publicznej pojawi się Demska co dziecioroba i faceta co robi dzieci rownolegle 2 paniom nazwie gentelmenem i nieskazitelnie wychowanym facetem?
                    To juz mamy poligamię i wdrazamy nowe normy nieskazitelnego wychowania? Bo płaci to wychowany..ma tupet kobieta i jeszcze jej kobiety nie zjadły..
            • grrru Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 13:37
              Rosati złapała w życiu niejedne gacie przecież.
      • impala Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:11
        przy okazji cytuję

Żuławski o Rosati: Była z największym knurem Hollywood
        -Był taki moment, że panna Weronika Rosati krzyczała do mnie przez telefon, że ona mnie zniszczy, że będę musiał sprzedać dom, że pójdę z torbami. A ja starałem się jej wytłumaczyć, żeby powtarzała za mną, że ona nie jest Esterką
        - opowiada w rozmowie z dziennikarzem.
        O łączącej go relacji z aktorką opowiada niechętnie, choć przyznaje, że nadal trzyma w domu jej zdjęcie z doczepioną kartą pokładową z 2007 roku:
        - To bilet, który jej wysłałem, żeby przyleciała z Los Angeles do Warszawy, gdzie się natychmiast za przeproszeniem... - odchrząkuje - z Harveyem Weinsteinem, który jest największym knurem dzisiejszego Hollywood. Został sfotografowany z nią nazajutrz. Nawet ma tę samą sukienkę

ciekawe, że nie pozwała Harveya...pewnie nie było o co...
        choc w zasadzie żadnej roli nie dostała
        • spanish_fly Re: Obrona misia level Olbrychska 21.12.18, 22:18
          Przecież nie pozywała ich za to, że się z nimi bzyknęła. Z kim ona miała te procesy oprócz Żuławskiego? On zachował się naprawdę okropnie.
          • impala Re: Obrona misia level Olbrychska 22.12.18, 00:44
            tak tak, za niewinnosc ich pozwała....
            Piotrusia też pozwała..że ją samochodem przewiózł.
            A teraz też przecież zapowiedziała, że olbrychską "prawnik ma rozważyć".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka