Dodaj do ulubionych

Dobrze się zarabia w NBP

27.12.18, 10:15
Pani Martyna o nieustalonych kwalifikacjach (podobno skończyła filologię rosyjsko-ukraińską) zarabia w NBP ok. 65 tys. zł miesięcznie po tym jak dostała awans na dyrektorkę Departamentu Komunikacji i Promocji NBP. To więcej niż zarabiał poprzedni prezes NBP Marek Belka.

Niech mi któryś z piewców Dobrej Zmiany wyjaśni przystępnie dlaczego te pieniądze jej się po prostu należą.

wyborcza.pl/7,75398,24310564,dworki-adama-glapinskiego-zadziwiajace-kariery-w-narodowym.html#nowaZajawkaGlownaMT#S.DT-K.C-P.1-B.1-L.1.foto
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:17
      A u was biją Murzynów, taka będzie opdowiedź.
      • niu13 Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 11:00
        Odpowiedź będzie, że peło żarło ośmiorniczki
    • sumire Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:19
      Bo przez 8 lat...
    • ichi51e Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:19
      wynegocjowala sobie to ma cytujac watek obok
      • spanish_fly Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:21
        Ciekawa jestem jak wyglądały te negocjacje...
    • dyzurny_troll_forum Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:22
      spanish_fly napisała:

> Niech mi któryś z piewców Dobrej Zmiany wyjaśni przystępnie dlaczego te pieniąd
      > ze jej się po prostu należą.

Nie jestem piewcą, więc nie jestem pewien czy mogę!? Wyjaśnienie jest banalne: pieniądze jej się należą ponieważ ma dobry look, niezły cyc i zapewnie dobrze przygotowuje lody.
      • spanish_fly Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:29
        Nie przekonuje mnie to wyjaśnienie. Takie atuty ma mnóstwo kobiet, a nikt im tyle nie płaci. Taka kasa mogłaby być np. zapłatą za milczenie. Pytanie tylko w jakiej sprawie. Bardzo nietypowe upodobania szefa? Bardzo nietypowe interesy jakie szef robi wykorzystując swoje stanowisko?
    • shelishelilejdi Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:33
      Kwalifikacje widać z daleka...
      • spanish_fly Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:40
        Od kiedy to za takie kwalifikacje dostaje się taką pensję? Widziałam w życiu niejedną ładniejszą, której mimo determinacji i dostępu do pana z pieniędzmi i możliwościami nie udało się jednej dziesiątej tego ugrać.
        • shelishelilejdi Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:44
          Popatrz na „szefa”... na więcej ich nie stać, za mniej nawet z takimi „kwalifikacjami” chętnej nie będzie ?
        • iwles Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:46

no wiesz, wyboru za dużego nie było: blondynka, z atutami i jeszcze mocno popierająca Pis.
          takich raczej na pęczki nie znasz wink

• spanish_fly Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:56
            Tam są dwie blondynki przypominam, zarobków tej drugiej po prostu jeszcze nie znamy. A na dodatek Glapiński ma jeszcze żonę. Nie dziwi Was, że ten układ tak gładko funkcjonuje? Moim zdaniem gdyby faktycznie chodziło o normalną fascynację erotyczną, to tam by drzazgi leciały, przynajmniej między tymi paniami, bo żona może spacyfikowana w jakiś sposób - nic o niej nie wiemy.

Dla mnie te blond włosy, sztuczne rzęsy i paznokcie to może być zasłona dymna. Widząc takie lale przy starszym panu wszystkim przychodzi do głowy jedno wygodne wyjaśnienie, a tych może być więcej.
            • dyzurny_troll_forum Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 11:00
              spanish_fly napisała:

> Dla mnie te blond włosy, sztuczne rzęsy i paznokcie to może być zasłona dymna.
              > Widząc takie lale przy starszym panu wszystkim przychodzi do głowy jedno wygodn
              > e wyjaśnienie, a tych może być więcej.

Wyjaśnień może być sporo, to prawda, ale czy patrząc na te lale i ich osiągnięcia życiowe możesz powiedzieć, że one są -dla przykładu- groźne?
              • spanish_fly Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 11:02
                Jeśli mają wpływ na decyzje podejmowane przez prezesa NBP to są bardzo groźne.
              • anorektycznazdzira Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 11:30
                jeśli marnują publiczną kasę w tempie >1mln zł na kadencję każda (każda taka blondyna), to tak, są groźne i szkodliwe
                • dyzurny_troll_forum Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 11:33
                  anorektycznazdzira napisała:

> jeśli marnują publiczną kasę w tempie >1mln zł na kadencję każda (każda tak
                  > a blondyna), to tak, są groźne i szkodliwe

groźne i szkodliwe dla naczelnika, albo partii, żeby zaoferować im taką pozycję w zamian za milczenie. forma zalegalizowanej łapówki.

publiczną kasę to już dawno wszyscy w tym kraju mają w dudzie....
        • dyzurny_troll_forum Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 10:49
          spanish_fly napisała:

> Od kiedy to za takie kwalifikacje dostaje się taką pensję? Widziałam w życiu ni
          > ejedną ładniejszą, której mimo determinacji i dostępu do

Cóż, w życiu oprócz wykształcenia oraz determinacji potrzebny jest również łut szczęścia....
    • anorektycznazdzira Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 11:27
      Biorąc pod uwagę, jakim zastępami dwórek pis dysponuje na co dzień (mam na myśli i bystrość umysłu i naturalny wdzięk) natemat.pl/56703,anna-sobecka-zglosila-654-niemal-identycznych-interpelacji-to-czyste-nabijanie-statystyk,
      to może wyględne blondyny znające tabliczkę mnożenia rzeczywiście są na wagę złota.
      • dyzurny_troll_forum Re: Dobrze się zarabia w NBP 27.12.18, 11:36
        anorektycznazdzira napisała:

> to może wyględne blondyny znające tabliczkę mnożenia rzeczywiście są na wagę zł
        > ota.

1000/10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka