kornelia_sowa Re: Menu na domowy sylwester 30.12.18, 23:21 U nas będzie: -Barszcz czerwony i do wyboru krokiety z mięsem i tarta z grzybami -sałatka z tortellini -sałatka kebab -sałatka ze śledzi i fioletowych ziemniaków -jaja faszerowane -kanapki z bagietki z 3 róznymi pastami -roladki z tortilli -szarlotka z budyniem -ciasto 3 bit -ciasto pijana śliwka Bardzo prosto i szybko. Sylwestra rozpoczynamy w restauracji -6 doroslych i 6 dzieci, a potem jedziemy na domowa posiadowke. Kazdy cos przynosi. Nikt sie za bardzo nie napracuje. Bardzo głodni juz pewnie nie bedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
fazifokus Re: Menu na domowy sylwester 30.12.18, 23:34 Pyszne menu, chciałabym być u Ciebie gościem Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Menu na domowy sylwester 30.12.18, 23:59 Ja nie jestem niestety zbyt kreatywna ale goście raczje sobie pojedzą Nagotowałam cały gar bigosu, wielka miche makówek, do tego będą kanapki , kiełbaski na ciepło, przekąski słone, sery, ciasta, sałatka gyros i z pomidorami suszonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Menu na domowy sylwester 31.12.18, 00:00 Ano i krokiety z barszczem - ale żeby oddać sprawiedliwość gościom to mamy imprezę składkową, ja robie większą cześć, reszta przynosi po czymś Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Menu na domowy sylwester 31.12.18, 06:09 Why eating less meat is the best thing you can do for the planet in 2019 Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Menu na domowy sylwester 01.01.19, 17:26 W tym roku wyjątkowo minimalistyczne było. Bogracz z bagietką. Faworki. Byliśmy tylko we dwójkę z mężem,. Dziecię wybylo z domu. A my jedliśmy to późno po powrocie z teatru i po małym spacerze wokół Pl. Bankowego gdzie był miejski Sylwester. Odpowiedz Link Zgłoś