kotomama 28.01.19, 18:54 Blokady rolników. Dlaczego blokują drogi, a nie podjazd na Nowogrodzkiej ? Sami wybrali PiS to dlaczego utrudniają życie innym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Blokady chłopskie 28.01.19, 19:16 kotomama napisał(a): > Blokady rolników. Dlaczego blokują drogi, a nie podjazd na Nowogrodzkiej ? Sami > wybrali PiS to dlaczego utrudniają życie innym? Może powinni protestować jeszcze pod drzwiami księdza dobrodzieja. W końcu ksiądz dobrodziej kazał im głosować na PiS. I Pod drzwiami księdza, raczej nikomu by życia nie utrudniali. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Blokady chłopskie 28.01.19, 19:19 Nie wiem. Może by mogli. Niech nie utrudniają nikomu życia bo byli głupi. Pewnie nadal wiele nie zmądrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Blokady chłopskie 28.01.19, 19:24 Przez rolnika spoźnisz się do pracy. Przez nauczycieli Twoje dziecko nie zda matury. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Blokady chłopskie 28.01.19, 19:40 Ktoś kto rzuca świńską głową po jezdni nie jest mi bliski mentalnie Odpowiedz Link Zgłoś
ololla Re: Blokady chłopskie 28.01.19, 21:22 Mój mąż jest rolnikiem. Rano przy sniadaniu pytam czy on tez bedzie protestował na co on odpowiedział, że nie ma czasu na takie zabawy bo ma w c...j roboty! kotomama napisał(a): > Blokady rolników. Dlaczego blokują drogi, a nie podjazd na Nowogrodzkiej ? Sami > wybrali PiS to dlaczego utrudniają życie innym? > > Odpowiedz Link Zgłoś