Dodaj do ulubionych

Brexit na HBO

03.02.19, 21:27
Obejrzyjcie ten film, jeśli macie dostęp do HBO. Pięknie pokazane jak przeprowadzono kampanię w sprawie Brexitu. Bardzo przekładalne na kampanię, którą PIS zrobił przed wyborami 2015. Nasza opozycja powinna ten film obejrzeć co najmniej 5 razy.
Obserwuj wątek
    • maaria33 Re: Brexit na HBO 03.02.19, 21:40
      Nie mam dostępu, ale kampanię obserwowałam na bieżąco - mam podobne obserwacje.
      • maaria33 Re: Brexit na HBO 03.02.19, 21:41
        p.s. i dobrze, że nie mam , bo pewnie bym oglądała i ciśnienie by mi skakało.
    • tanebo2.0 Re: Brexit na HBO 03.02.19, 21:44
      Holmes aż tak wyłysiał sad
    • no_easy_way_out Re: Brexit na HBO 03.02.19, 21:46
      czy to bylo to o czym pisalem pare tygodni temu? To co Channel 4 zrobil o Cummingsie, z Benedictem Cumberbatchem?
      w sensie mam na mysli to:
      www.youtube.com/watch?v=h-YM8FnWZAU

?
      • claudel6 Re: Brexit na HBO 03.02.19, 22:25
        tak
        • no_easy_way_out Re: Brexit na HBO 03.02.19, 22:53
          OK
          W takim razie, claudel - jesli znasz angielski niezle lub lepiej niz niezle, tu jest dokladnie ten facet (Dominic Cummings), ktorego gra Cumberbatch. Mowi wprost bez ogrodek jak to wygladalo jego oczami, jak to zrobil. To nagranie z 2017 roku. Z tego co mowi, moje wrazenie jest takie, ze on nawet nie jest jakims wyjatkowo silnym ideologicznie przeciwnikiem Unii. Potraktowal to wlasciwie jako trudne PR-owskie wyzwanie, challange taki.
          No i coz. Dobry w tym jest. Udalo sie.
          Tego mu odebrac nie mozna.

www.youtube.com/watch?v=CDbRxH9Kiy4
    • zona_glusia Re: Brexit na HBO 03.02.19, 21:50
      Obejrzałam tydzień temu, świetny film. Manipulacja opinią publiczną za pomocą najnowszych technologii budzi dreszcze. Granie na emocjach, podziałach społecznych i ta scena, gdy filmowy Boris Johnson półgębkiem mówi kobiecie, że w sumie to tyle mieszkańców liczy Turcja.
    • wheels.of.fire Re: Brexit na HBO 03.02.19, 22:42
      Ty masz obsesję z tym polexitem. Ostatni próbowałaś mi wmówić, że ja go na pewno popieram i lepiej żebym się żadnej dziewczynie nie przyznawał.
    • araceli Re: Brexit na HBO 04.02.19, 08:02
      claudel6 napisała:
      > Nasza opozycja powinna ten film obejrzeć co najmniej 5 razy.

I? Zastosować, kłamać i manipulować bardziej?
    • bywalec.hoteli Re: Brexit na HBO 04.02.19, 12:07
      Opozycja do dzisiaj nie zrozumiała dlaczego wybory przegrała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka