verydry 20.02.19, 07:57 Same rodzynki widzę 😱 Ale poruta będzie 🤦♀️ Brakuje tylko Kaczyńskiego... W stupor wpadłam przy Eli Kruk pseudonim „robię cośtam cośtam” Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 08:26 Ja mam tylko nadzieję, że mieszkańcy Dolnego Śląska wykażą się rozumem i nie pozwolą Zalewskiej uciec do Brukseli po tym co narobiła w polskiej oświacie. Liczę tu nawet na wyborców PIS, że zagłosują na jakiś numer 2 lub 10 na liście, a nie na tę wielką psuję. Niech babsko zostanie w Polsce, a nie ucieka przed konsekwencjami swoich działań. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 08:42 Zapomnij. przypadki, że 1 na liście nie wchodziła do parlamentu/europarlamentu to absolutne wyjątki...W poprzednich wyborach o ile pamiętam umoczyła tak Platforma wystawiając jako 1 w Lubelskim "misia" Kamińskiego na co wyborcy zareagowali grupowym pokazaniem gestu Kozakiewicza. A kandydatów do "odsiania" z list PiS jest znacznie więcej niż tylko Zalewska - chyba tylko w Kujawsko-Pomorskim nie kojarzę, aby politycy wystawieni "zabłysnęli" na forum ogólnopolskim (ale jak patrzę to Złotowski jest obecnym MEP więc tu jakaś logika jest zachowana). Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 08:45 Dolny Śląsk, nie zapominaj, to jedyne województwo ze ściany zachodniej, w którym PiS ma tak duże poparcie Nie liczyłabym, że Zalewska nie wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 10:41 Dolny Śląsk, to powinien się dokładnie zastanowić co robi. Co jakiś czas pojawiają się pogłoski o aferze, która chyba teraz wypłynie na dobre, wczoraj zastępca pani minister zamieszna w aferę śmieciową, a dzisiaj wychodzi że PCK gdzieś zgubił 46 ton zebranej żywności, która była rozdana podczas kampanii wyborczej i nasza pani Zalewska też się tam pojawia www.money.pl/gospodarka/afera-pck-zginely-ubrania-i-46-ton-zywnosci-6351431627876481a.html wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,24473091,kto-kradl-zywnosc-z-pck.html#s=BoxOpCzol5 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 10:47 O, a tu jeszcze podsumowanie natemat.pl/264489,afery-pis-na-dolnym-slasku-pck-we-wroclawiu-i-smieciowa-w-bogatyni Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 18:29 czy pani minister Zalewska zdąży spier... do europarlamentu, zanim prokurator ja przesłucha? wiadomosci.onet.pl/kraj/jedzenie-z-pck-trafialo-na-kampanie-wyborcze-pis/d3pwpws Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 18:46 Prokuratura jest teraz tak zajęta zbrodniarzami, którzy napadli na panią redaktor Ogórek i pokazali jej kartkę z napisem "kłamczucha", że faktycznie, przez kilka następnych miesięcy może się nie wyrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 18:48 A Ty się wyrażaj, bo używasz słownictwa jak prostak. Nie wypada tak damie, nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 18:50 Co ty sobie nieogarze wyobrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Kandydaci PIS do Europarlamentu 20.02.19, 18:50 livia.kalina napisała: > czy pani minister Zalewska zdąży spier... do europarlamentu, zanim prokurator ja przesłucha? Nie mam żadnych wątpliwości, że zdąży. Jedynie przeszkodzić temu może, tylko to, że ludzie na nią nie zagłosują. Za szkody wyrządzone uczniom i nauczycielom też nie będzie odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś