Dodaj do ulubionych

Souvre - ktoś? Coś?

27.02.19, 18:37
Dzieciak mi się uparł, że chce sprobowac w to wejść.
Warto? Nie warto?
Obserwuj wątek
    • muchy_w_nosie Re: Souvre - ktoś? Coś? 27.02.19, 19:28
      forum.gazeta.pl/forum/w,37,163860907,163860907,Souvre_opinie_o_firmie.html
      • yenna_m Re: Souvre - ktoś? Coś? 27.02.19, 20:27
        Przejrzalam kilka wątków i wyglada mi to wszyatko na marketing szeptany. Mało konkretów, wiele zachwytów.
        Dla mnie to niemozliwe, żeby nie było ani jednego czlowieka niezadowolonego ze wspolpracy z firmą. Niepokoi mnie to.
        • tak_to_nowy_nick Re: Souvre - ktoś? Coś? 27.02.19, 20:35
          Amway, piramida, MLM.
          Ok, są słowa-klucze, zaraz przyleci skory1 i ci wszystko wytłumaaaczy big_grin
          • yenna_m Re: Souvre - ktoś? Coś? 28.02.19, 11:15
            Smierdzi mi to amwayem i sektą.
        • oqoq74 Re: Souvre - ktoś? Coś? 27.02.19, 20:43
          Skoro intuicja podpowiada "że to niemożliwe" to może lepiej jej posłuchać?
    • magia Re: Souvre - ktoś? Coś? 27.02.19, 20:45
      Mam znajomą, która jest w tym że 2 lata i jest zadowolona. Ale to taki typ, który umie Eskimosowi śnieg sprzedać.
      Sama osobiście jestem zachwycona ich złotą maseczka. Efekt jest widoczny natychmiast.
    • magdazkrainyzwyklosci Re: Souvre - ktoś? Coś? 07.03.19, 12:36
      Być może moja opinia nie będzie dla Ciebie obiektywna ponieważ ja sama działam w Souvre. Souvre to tylko sklep z fajnymi produktami - nie ma co tu dorabiać ideologii, że Twoje dziecko nagle rzuci szkołę i przestanie rozmawiać ze znajomymi smile Jeśli dzieciak ma dobrze poukładane w głowie to potraktuje to jako lekcja przedsiębiorczości w praktyce.
      • yenna_m Re: Souvre - ktoś? Coś? 07.03.19, 18:03
        Interesuje mnie opinia, kto z tego WYSZEDŁ wink Wybacz, Twoj post wygląda mi na marketing szeptany. Pierwszy raz widzę Ciebie na ematce.
        • yenna_m Re: Souvre - ktoś? Coś? 07.03.19, 18:03
          Koponia kogoś, kto z tego wyszedł*
          • yenna_m Re: Souvre - ktoś? Coś? 07.03.19, 18:04
            Sorry. Opinia.
            Kocham smartfony big_grin
        • yenna_m Re: Souvre - ktoś? Coś? 07.03.19, 18:09
          Sprawdziłam w wyszukiwarce. Widzę Cię JEDYNIE w wątkach o tej firmie.
          Sorry, slaby marketing szeptany. To jest ematka. Dziękuję na taką opinię wink
        • magia Re: Souvre - ktoś? Coś? 07.03.19, 20:04
          Poczytaj też o Arbonne. Działają na tej samej zasadzie.
    • ivonass Re: Souvre - ktoś? Coś? 14.03.19, 08:38
      Ja razem z narzeczonym się tym zajmowałam. To jest MLM, mają dobre produkty, używam ich dalej, ludzie są fajni i pomocni. Minusami z mojej perspektywy było to że trzeba się naprawdę narobić żeby zarobić, uczucie że jestem akwizytorem towarzyszyło mi non stop. I zachwyt firmą, tam nikt nie powie ani jednego złego słowa na NIC. Nawet jak zdrożały produkty i zmniejszyli liczbę przyznawanych punktów to według nich to były Dobre zmianysmile Więc faktycznie odbiera się to jak Sektę. Ale nie mogę powiedzieć, jeśli ktoś się zaangażuje i poświęci na to każdy swój wolny czas to zacznie zarabiać.
    • ivonass Re: Souvre - ktoś? Coś? 14.03.19, 08:44
      Aaa i nie mogę nie dodać. Najbardziej irytowały mnie powtarzające się jak mantra te same hasła....czas operacyjny np.. 23.00" "Kraków nie śpi" "Na gazie" Jest moc" "Jedziemy" "o tych osobach będzie jeszcze głośno" "Wśród tych osób jest przyszły dyrektor" ......
      • triss_merigold6 Re: Souvre - ktoś? Coś? 14.03.19, 08:50
        Geee... to odrażające.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka